ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πιστοποιητικό ασφαλείας - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Πιστοποιητικό ασφαλείας - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ananasss25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ananasssΜέλος
03/02/2005, 23:29:57

Γιατί σε συγκεκριμένο τόπικ* που πριν λίγες μέρες έμπαινα κανονικά, τώρα με προειδοποιεί όποτε το κλικάρω ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα πιστοποιητικό ασφαλείας;

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Edited by - ananasss on 03/02/2005 23:30:48

04/02/2005, 00:10:21
Φίλε μου ananasss,
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Ευχαριστώ.
--Je^3--
CYBERMASTERΜέλος
05/02/2005, 03:30:10
Ε ΜΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΡΑΜΟΓΛΟΥ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΑΝΑΣ) ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....
ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ CHIEF JEJEJE ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ????
ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

TelxinasΜέλος
05/02/2005, 04:00:03
Γιατί δεν γράφετε το link εδώ για να δούμε τι συμβαίνει;

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)

Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
ananasssΜέλος
05/02/2005, 11:28:04
Άρα συμβαίνει και σε άλλους. Έχω στείλει e-mail στον jejeje με περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, αλλά φαίνεται πως θα είναι απασχολημένος αυτό το διάστημα.

Πάντως τώρα που άλλαξε σελίδα το συγκεκριμένο τόπικ, δεν ξαναβγάζει αυτό το πινακάκι με την Προειδοποίησης Ασφαλείας...

ananasssΜέλος
05/02/2005, 11:31:06
quote:
Ε ΜΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΡΑΜΟΓΛΟΥ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΑΝΑΣ ) ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....

CYBERMASTERΜέλος
05/02/2005, 11:51:25
EΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΤΡΩΩ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ......
ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ (ΙΔΙΩΣ Ο ΑΝΑΝΑΣ)
ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΚ?

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

CYBERMASTERΜέλος
05/02/2005, 12:06:01
Α ΓΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ΄ΛΙΓΟ ΤΟΝ CHIEF JEJEJE ΣΤΡΛΝΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΙΑ Ε.....

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

LocoΜέλος
05/02/2005, 12:48:09
Γεια σας!

Παιδιά μάλλον εγώ είμαι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο μήνυμα. Άρχισε να εμφανίζεται μετά απο μια εικόνα που προσέθεσα. Η εικόνα είναι αυτή με το cockpit του αεροσκάφους. Μάλλον η σελίδα απαιτούσε πιστοποιητικό χρήσης.
Έτσι κάθε φορά που ενεργοποιείται ο σύνδεσμος βγαίνει και το συγκεκριμένο μήνυμα. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος μάλλον αυτό συμβαίνει.

Μην ανησυχείτε απλά αγνοήστε το, δεν διατρέχεται κίνδυνο απο ιούς και spyware.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

KrisnnaΜέλος
05/02/2005, 14:18:55
Φίλε ananaas και εμένα σποραδικά μου έχει συμβεί αυτό για κάποιες σελίδες φαντάζομαι είναι εκνευριστικό
αλλά δέν είναι τίποτα ανησυχιτικό σε λίγο του περνάει, ούτε για ιό πρόκειται!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

05/02/2005, 15:13:44
quote:

Γεια σας!

Παιδιά μάλλον εγώ είμαι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο μήνυμα. Άρχισε να εμφανίζεται μετά απο μια εικόνα που προσέθεσα. Η εικόνα είναι αυτή με το cockpit του αεροσκάφους. Μάλλον η σελίδα απαιτούσε πιστοποιητικό χρήσης.
Έτσι κάθε φορά που ενεργοποιείται ο σύνδεσμος βγαίνει και το συγκεκριμένο μήνυμα. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος μάλλον αυτό συμβαίνει.

Αυτό είναι.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

ananasssΜέλος
05/02/2005, 16:23:23
Α, τόσο απλό ήταν! Ευχαριστώ λοιπόν! Άλλωστε κάθε φορά που έμπαινα δεν αποδεχόμουν το συγκεκριμένο πιστοποιητικό ασφαλείας και πατούσα "ΟΧΙ", επομένως μ' ενοχλούσε μόνο "διαδικαστικά" το θέμα και όχι για ιούς κλπ...

Ωραία λοιπόν, απαντήσεις δόθηκαν, ας απολιθωθεί το θεματάκι (μην πω: λιθοβολιθεί - παρέα με τον CYBERMASTER που δε λέει να σοβαρευτεί, κοτζαμάν γάιδαρος!)...

LocoΜέλος
05/02/2005, 16:48:28

Ναι Ananasss αυτό ήταν. Τίποτα ιδιαίτερο. Να με συγχωρείτε για την αναστάτωση.

Α μιας και το ανέφερες Ananasss, Cybermaster κάνε και καμία προεπισκόπηση του μηνύματος πρίν κάνεις click στο "αποστολή νέας απάντησης".
Βρε γκασμά απο καθρέφτη την τράβηξες την φωτογραφία; Μπορεί κανείς να βγάλει άκρη μ΄αυτή την εικόνα; Πως τα κατάφερες;

Πάνω στο πληκτρολόγιο σου έχει ένα πλήκτρο που γράφει Print Screen. Αυτό θα πιέζεις για να πάρεις εικόνα του desktop.

Όλα ο Big-Bro θα σου τα μάθει;

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

06/02/2005, 09:29:11
Αρχικά συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Φίλε μου ananasss σήμερα το πρωί έλαβα το email σου. Όπως σωστά αναφέρθηκε το πρόβλημα βρίσκεται στη φωτογραφία cockpit.jpg που έχει επισυνάψει ο αγαπητός Loco, και δεν υπάρχει πρόβλημα αν απλά δεν δεχτείτε το πιστοποιητικό ασφαλείας. Έτσι σε περίπτωση που έχετε:
(α) ΙΕ επιλέξτε "Νο" ή "Όχι" ανάλογα με την έκδοσή του
(β) Mozilla ή Firefox επιλέξτε "Do not accept this certificate and do not connect to this web site"

Πληροφοριακά ο browser δεν μπορεί να εξακριβώσει την ταυτότητα του hn.afnews.af.mil (φαίνεται ότι το πιστοποιητικό έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ). Οι πιθανοί λόγοι είναι:
1) Ο browser δεν αναγνωριζει την Αρχή Πιστοποίησης που έκδοσε το πιστοποιητικό του site
2) Το πιστοποιητικό του site είναι ημιτελές λόγω ελλιπούς διαμόρφωσης του server
3) Γίνεται προσπάθεια σύνδεσης σε ένα site που προσποιείται ότι είναι το hn.afnews.af.mil πιθανά για να αποσπάσει προσωπικές πληροφορίες.

Πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να αποδεχόμαστε τα πιστοποιητικά αν δεν είμαστε σίγουροι για την Αρχή Έκδοσής τους.

Φιλικά
--Je^3--

Edited by - Jejeje on 06/02/2005 09:53:05

CYBERMASTERΜέλος
06/02/2005, 14:52:50
Ε ΔΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙ.....
ΤΕΣΠΑ.....

quote:
Γεια σας!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΙΕΛ ΣΤΗΝ ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

quote:
μην πω: λιθοβολιθεί - παρέα με τον CYBERMASTER που δε λέει να σοβαρευτεί, κοτζαμάν γάιδαρος!)...

ΩΧΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΕΕΕΕ.....
ΓΙΑ ΑΚΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ....
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΟΚ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ FRUIT PANCE....????
A ASE POY O ANANASSSSS ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΥΡΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ....
(Α ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΙΕΣΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑΥΤΟ)

quote:
Ναι Ananasss αυτό ήταν. Τίποτα ιδιαίτερο. Να με συγχωρείτε για την αναστάτωση.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ????????????????????????????????????????
ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ????????????????????????
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΟ........

quote:
Α μιας και το ανέφερες Ananasss, Cybermaster κάνε και καμία προεπισκόπηση του μηνύματος πρίν κάνεις click στο "αποστολή νέας απάντησης".
Βρε γκασμά απο καθρέφτη την τράβηξες την φωτογραφία; Μπορεί κανείς να βγάλει άκρη μ΄αυτή την εικόνα; Πως τα κατάφερες;

Πάνω στο πληκτρολόγιο σου έχει ένα πλήκτρο που γράφει Print Screen. Αυτό θα πιέζεις για να πάρεις εικόνα του desktop.

Όλα ο Big-Bro θα σου τα μάθει;

ΜΑ....... ΜΑ..... ΜΑ........
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΣΩΣΤΑ????
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ......

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

PHILOSOFOS-1Μέλος
06/02/2005, 21:46:27
καλησπερα

καλο ειναι να προλαβαινουμε τις σελιδες και τα προγραμματα
απο τα καλα και κακα cookies και worms που δημιουργουνται κατα
την περιοδο της συνδεσης.
να εγκαθιστατε προγραμματα με φιλτρα π.χ (bullgard-GUARD)η αλλα για την προστασια του λειτουργικου συστηματος.
επισης να ενημερωνετε το antivirus για τυχον νεουε ιους και να γινεται περιοδικο scan ανα τακτα χρονικα διαστηματα εκτος και αν
γινονται αυτοματα!
οταν εγκαθιστατε ενα προγραμμα reboot του υπολογιστη!

ευχαριστω

gh

08/02/2005, 22:49:12
quote:

Καλά το ξεκίνησες.
Για πές και τη συνέχεια τώρα !

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

ananasssΜέλος
08/02/2005, 23:51:51
---> μετά πας σε ένα πρόγραμμα του υπολογιστή σου (κατά προτίμηση photoshop αν το δουλεύεις ή και word που είναι πιο εύκολο κι εύχρηστο για τους περισσότερους) και κάνεις "επικόλληση" (paste)! Ως... δια μαγείας (να το εσωτερικό νόημα του PrtSc), εμφανίζεται μπροστά σου η "αποτύπωση" της οθόνης σου τη στιγμή που πάτησες το πλήκτρο...! (στο photoshop φυσικά είναι και επεξεργάσιμη)... Ε, το αποθηκεύεις και το έχεις να το χαίρεσαι!

09/02/2005, 03:28:58
Καλά ανανά, είσαι ανπέκταμπλ!!!
Τόσα χρόνια, δεν τολμούσα να ρωτήσω, η αγωνία και η περιέργια με έτρωγε σαν κρυφή και μοίαρη αρρώστια, ξέσκιζε τα σωθικά της αχαλίνωτης όρεξης για μάθηση, που διακατείχε την ακούραστη ύπαρξη, της μέσα σε μίζερη κι όμως βαθιά περήφανης, αδιάλλακτης και πάνω από όλα απλής αποφυγής σε οποιαδήποτε διάθεση που θα με έκανε στην σκέψη του να ρωτήσω κάποιον πως γίνεται, να το αναβάλλω για αργότερα.
Τι άλλο να πω;
Ευχαριστώ!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

CYBERMASTERΜέλος
12/02/2005, 08:32:32
ΦΡΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ......................................................

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...