- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:ΡούλαΠαγκράτι
Παρακαλώ τους συντονιστές να ψάξουν άμεσα την υπόθεση αυτή.Ειλικρινά δε θέλω να πιστέψω αυτό που ακούγεται ότι δηλαδή ο πραγματικός ψυχάκιας είναι ο Βριλ που αθετεί συνεχώς τα όσα έχει πει σα να μη συμβαίνει τίποτα
και εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι εφτιαξες κλωνο για του την πεις
γιατι δεν του το λες με το νικ σου ωστε να μην παραβιασεις τους κανονισμους?
*
παρεπιπτοντως, βρισκεις οτι ειναι το καταλληλο τοπικ για να του την πεις?

και ομως ειναι απο την Πεντελη
εδω σε αφηνει το λεωφορειο (σταση Νταβελης11880) και μετα παιρνεις ταξι ή σερπας... ![]()
τι ομορφο μπορει να κρυβεται στα ξερα χορτα?
ΥΓ. οι φωτογραφιες ειναι δικες μου και του Νταβελη
δειχνουν φυσικα τα ευκολα σημεια, μιας και στα δυσκολα δεν μπορει κανεις να βγαζει φωτογραφιες, αλλά κοιταει που παταει ![]()

Με εκτίμηση
Ο τυφλός οδηγός και φύλακας της γνώσης.
Υ.Γ. Exellent Job JonnybeGood με το βιβλίο σου.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Γιάννη μου τι εννοείς με τους κλώνους και τα λοιπά που αναφέρεις?
Σε παρακαλώ να απαντήσεις ευθέως.
quote:pyramid
Γιάννη μου τι εννοείς με τους κλώνους και τα λοιπά που αναφέρεις?
Σε παρακαλώ να απαντήσεις ευθέως.
γλυκεια μου pyramid, δεν σε υποψιαζει για κλωνο το "νεο μελος - πρωτο μηνυμα"?

quote:
δεν σε υποψιαζει για κλωνο το "νεο μελος - πρωτο μηνυμα"?
Μόνο το τσιτάτο του Αινσταίν : Δυο πράγματα είναι απέραντα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Kαι δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Καλά, οι τελευταίες φωτογραφίες Νταβέλη και jonnie είναι τέλειες!![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
γλυκεια μου pyramid, δεν σε υποψιαζει για κλωνο το "νεο μελος - πρωτο μηνυμα"?
Γλυκέ μου Τζόνι, αυτό ήταν που σε υποψίασε εσένα;Ή η υποκρισία στην οποία κλείνουμε τα μάτια μας ο καθείς για διάφορους λόγους;Θα μπορούσα κι εγώ να αδιαφορήσω αλλά δε το έκανα για να μη νομίσουν ορισμένοι ότι τρώμε κουτόχορτο.Και καταλαβαίνω πως με κατανοούν και οι υπεύθυνοι που δεν έχουν παρέμβει εως τώρα. ![]()
Δεν έβρισα κανέναν.Αιχμηρά συμπεράσματα εξέφρασα. Περιμένω να μας εξιστορήσεις τις ανεξήγητες εμπειρίες σου στην εκπομπή της ζουμερής Θρασκιά και στο πλευρό του αξιότιμου κ.κ Πάλμου με τον οποίον συμφώνησες αρκετές φορές.Θα κάνει άραγε κριτική στην εκπομπή το γελοίο καχέκτυπο ,θέλω να πιστεύω!- του Βριλ;
quote:
για να μη νομίσουν ορισμένοι ότι τρώμε κουτόχορτο.
Και στεναχωριέσαι; Άλλαξε ποικιλία! Yπάρχουν και λιγότερο πικρά χόρτα, όπως και υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις! (βλ. εδώ )
Οι ανάγκες των συμπαθέστατων μυρικαστικών (γνώριμο χαρακτηριστικό τους το (ανα)μάσημα τροφής) είναι οποσδήποτε σε άμεση πρωταιραιότητα των ενδιαφερόντων μας!!!
quote:
Και καταλαβαίνω πως με κατανοούν και οι υπεύθυνοι που δεν έχουν παρέμβει εως τώρα.
Δεν ξέρω αν έχουν όντως τόση κατανόηση με τα προβλήματά σου. Πιθανώς όμως να έχουν να ασχοληθούν με περισσότερο σημαντικά πράγματα από εσένα, που εγώ κατανοώ απόλυτα
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης