ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΗΙV................ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΕΡΙ ΗΙV................ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CYBERMASTER25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Xotchipilli2Μέλος
25/04/2005, 23:37:43
Όντως,κάτι είχα ακούσει και εγώ για τα μπουκάλια αν και δεν θυμάμαι τι ακριβώς ειπώθηκε οτι περιείχε η σύρριγγα. Η αλήθεια είναι οτι δεν πολυεμπιστεύομαι τα ΜΜΕ ,απο την στιγμή που τους έχω "πίασει" να κάνουν τρομερά λάθη και σε ιστορίες που γνώριζα προσωπικά αλλα καί σε στοιχεία που άμα τα υποβάλεις σε έλεγχο δεν βγαίνουν.Το πιο συχνό απο αυτά που σε κάνει να αμφιβάλλεις για την ποιότητα της πληροφορίας¨: Σε πολλές ιστορίες που αναφέρουν ηλικία θύματος θα δείς 3-4 διαφορετικές ηλικίες αναλόγως το κανάλι ή την εφημερίδα.ΜΙΑ ηλικία είχε ο άνθρωπος,ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΑ! Αλλιώς...διατηρώ το δικαίωμα να αμφιβάλλω για την πληροφόρηση τους!

Απο την άλλη διατυπώθηκαν πολλά σωστά σχόλια. Προσωπικά δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου στην δημιουργία ιών σε "εργαστήρια".Αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι οτι πολύ άνθρωποι είναι τόσο άρρωστοι που μπορούν να πράξουν με τρόπους που ξεπερνάει την φρικαλεότητα των μύθων της πόλης.Επίσης ας λάβουμε υπόψιν μας οτι ίσως υπάρχουν και συνάνθρωποί μας οι οποίοι μάλλον λόγο προβλημάτων,αντιγράφουν τους μύθους με τις πράξεις τους και τους δίνουν σάρκα και οστά...(Φανταστείτε κάποιος να αρχίσει πχ να κάνει αυτό με τις βελόνες...HIV-ξεHIV η κατάσταση θα ήταν ΦΡΙΚΗ)

Reality: A serotonine induced Hallucination?

Brie BoyΜέλος
26/04/2005, 02:28:40
Χμ, πολύ σωστά, τα ΜΜΕ αναπαράγουν συχνά ειδήσεις από το Internet, χωρίς να πολυελέγχουν (ειδικά σε άδειες μέρες που δεν έχουν και πολλές ειδήσεις). Εγώ τουλάχιστον έχω αντιληφθεί ένα-δυο ατοπήματα.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι όσον και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω ακριβώς αυτόν τον urban legend... άρα θα είναι γεγονός. Πάντως αυτά με τις κλοπές νεφρών μετά από one night stand, και τις σύριγγες στους κινηματογράφους είναι όντως κουραφέξαλα.

Τώρα όσον αφορά τις ασθένειες, υπάρχουν τόσα πολλά hoax, που δύσκολο να εντοπίσεις την αλήθεια, ειδικά αν στερείσαι ανάλογων γνώσεων...
Δεν το αποκλείω βέβαια να έχουν δημιουργηθεί όντως σε εργαστήρια ή το ενδεχόμενο να αποφασίσει κάποιος να αντιγράψει έναν αστικό μύθο... Για όλα είναι ικανός ο ανθρώπινος νους...

Αυτό όμως που θεωρώ πιο εξοργιστικό είναι να γνωρίζουν την θεραπεία για το AIDS, ή για άλλες ασθένειες, και να μην το γνωστοποιούν (άλλο που έχει ακουστεί.)

CYBERMASTERΜέλος
26/04/2005, 03:27:11
ΩΡΕ PIXELDREAM ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 8' ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...........

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

26/04/2005, 04:47:41
CYBERMASTER
quote:
ΩΡΕ PIXELDREAM ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 8' ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...........

ΦΥΣΙΚΑ!...ΕΙΝΑΙ ΤΟ I Don't Wanna Grow Up ΤΟΥ Tom Waits.

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ SAW;...ΑΝ ΟΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ SERIAL KILLER...ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΠΕ "ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΩΘΗΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ".

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.

26/04/2005, 05:12:51
Brie Boy
quote:
Αυτό όμως που θεωρώ πιο εξοργιστικό είναι να γνωρίζουν την θεραπεία για το AIDS, ή για άλλες ασθένειες, και να μην το γνωστοποιούν (άλλο που έχει ακουστεί.)

ΧΛΩΜΟ!...ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...Ο ΙΟΣ ΤΟΥ AIDS ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΡΦΗ...ΟΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

quote:
Χμ, πολύ σωστά, τα ΜΜΕ αναπαράγουν συχνά ειδήσεις από το Internet, χωρίς να πολυελέγχουν (ειδικά σε άδειες μέρες που δεν έχουν και πολλές ειδήσεις). Εγώ τουλάχιστον έχω αντιληφθεί ένα-δυο ατοπήματα.
ΝΑΙ...ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΙ ΕΓΩ...ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ; ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ...ΡΕΖΙΛΙ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ...Ο Xotchipilli2 ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Xotchipilli2 ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ...ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΤΡΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ...ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΙ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.