ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Helloooooooooo (Σχετικά με απώλεια βάρους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Helloooooooooo (Σχετικά με απώλεια βάρους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Chris7773 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Chris777Νέο Μέλος
23/05/2009, 14:13:54
Γειά σας παίδες και παιδούλες... Με λένε Χρήστο και είμαι από το Ηράκλειο της Κρήτης...

Σας βρήκα μέσω του γνωστού σε όλους μας google.

Ήθελα να σας ρωτήσω, μιας και έχετε τερματίσει το θέμα της διατροφής ( από ότι παρατήρησα ), πώς μπορώ να χάσω γρήγορα κιλά - δεν είμαι και υπέρβαρος αλλά έχω κοιλίτσα που μου σπάει τα νεύρα - εκτός την περπατημένη του τρεξίματος???
Υπάρχουν σκευάσματα που να μην έχουν πανενέργειες ή ουσίες που να μην αναγράφονται???

Edited by - Chris777 on 23/05/2009 14:19:38

helios2012Μέλος
24/05/2009, 04:12:58
Γειά σου Χρήστο και καλωσήρθες και από δω...
Μάλλον δεν παρατήρησες καλά.
Οποιοδήποτε θέμα, όσο παλιό και να'ναι, απ'τη στιγμή που δεν είναι κλειδωμένο, θεωρείται ενεργό και μπορεί να συνεχιστεί από όποιον το θελήσει.
Θα σου πρότεινα να επιλέξεις "εμφάνιση όλων των θεμάτων" αντί του "εμφάνιση των θεμάτων των τελευταίων 30 ημερών" και σίγουρα θα βρείς κάποιο στο οποίο να έχει συζητηθεί το πρόβλημά σου.
Ίσως στα θέματα του allzzaro:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9828
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4980
Καλή συνέχεια...
26/05/2009, 10:19:47
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Helloooooooooo ΣΕ Helloooooooooo (Σχετικά με απώλεια βάρους).

=========================================================

Αγαπητέ Chris777, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Προφανώς θα έχεις ήδη διαβάσει κάποιες σελίδες του θέματος (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1

όμως πιθανότατα δεν θα έφτασες στην 50ή σελίδα, στην οποία δίνεται το link για το δεύτερο μέρος του θέματος.
Όπως ανέφερε πολύ σωστά κι ο helios2012, το link για το δεύτερο μέρος του θέματος - στο οποίο μπορείς να απευθύνεις το ερώτημα σου - είναι το (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2

Οπότε το παρόν θέμα απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο προτεινόμενο θέμα.
Θα μεταφερθεί επίσης σύντομα στην Κατηγορία .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-. από την Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...