ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ...ΚΑΡΚΙΝΟΣ ? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ...ΚΑΡΚΙΝΟΣ ? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Rostar18 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
RostarΜέλος
04/07/2009, 23:57:45
Αγαπητοί φίλοι του ESOTERICA γεια σας.

Έχω πολύ καιρό να στείλω post, αλλά παρακολουθώ πολύ συχνά τα τεκταινόμενα.
Αφορμή για τη σημερινή μου παρέμβαση, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον mail που πήρα από μία φίλη μου, το κείμενο του οποίου σας παραθέτω αυτούσιο
..............................
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ !

Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ.
ΝΑΙ, ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ !!!
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ.
(ANTIPERSPIRANT - DEODORANT). ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΛΕΓΞΤΕ : «DEODORANT» (ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. «ANTIPERSPIRANT» ΟΧΙ !
ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΞΙΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ :
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, Η ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ. ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΙΔΡΩΣΗ. ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ (ANTIPERSPIRANT), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ.

ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΛΕΜΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΟΓΚΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΘΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΜΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΓΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ! Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΗΣ, ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ.
..........................................

Το αστείο είναι ότι λίγο πριν το διαβάσω, στις 8.10 το πρωί φεύγοντας για τη δουλειά μου, είχα χρησιμοποιήσει σχετικό προϊόν ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ (με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ) από αυτά που αναφέρουμε ως PRIVATE LABELS, όπου φαρδιά πλατιά στην ετικέτα έγραφε ANTIPERSPIRANT!
Φυσικά ακολούθησε επιτόπιος καθαρισμός και πέταγμα του Roll On Antiperspirant στη σακούλα των προς ανακύκλωση αντικειμένων...

Παραδίδω το σχετικό δημοσίευμα στο κοινό του Esoterica με την παράκληση, να κατατεθεί από τους περισσότερο ειδικούς, οποιαδήποτε επιπλέον λεπτομέρεια κριθεί απαραίτητη.

Να Είστε Όλοι Καλά.

ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson - Balls To Picasso/Change Of Heart)

Mi_KiΜέλος
05/07/2009, 02:24:58
βλακειουλες!

πρωτον, μιλαμε για καρκινο του μαστου (και οχι "στηθους")

δευτερο,ν αναφερεσαι προφανως στην λεμφικη οδο μεταστασης του εν λογω καρκινου η οποια περναει απο τους λεμφαδενες της μασχαλης (να γιατι!)

τριτον, αλλο ιδρωτοποιοι αδενες και αλλο λεμφαδενες!

πολλοστον, ρωταμε κανεναν ειδκοτερο πριν αναπαραγουμε την καθε ανοησια που μας σπαμαρουν οσο τρομακτικη κι αν μας φαινεται.

δε μου λετε συντροφε,

καποιοι καρκινοι μεθιστανται μεσω των βουβωνικων λεμφαδενων (αναφερονται και στο σπαμ σας)

βαζετε και εκει antiperspirant η μου διαφευγει κατι το εξοχως εχτρημ?

p.s.
τα περι ξυρισματος ηταν ξεκαρδιστικα!

αλλα τελος παντων ας θεσω και ενα αλλο θεμα προς διερευνηση:

με τα αντιηλιακα τι τρεχει ρε μαστορη?

RostarΜέλος
05/07/2009, 02:46:41
Αγαπητή(έ) Mi_Ki

Το mail που έλαβα δεν ήταν spam, αλλά από αξιόπιστο άτομο, εξόχως μορφωμένο και με άριστη χρήση της γλώσσας, εν αντιθέσει με τη δική σου θλιβερή χρήση της.
Η ειρωνική σου διάθεση, χωρίς παράθεση κάποιων στοιχείων, αντανακλά κάτι το γελοίο και ίσως, ακόμη χειρότερο, το έχον συμφέρον από τα σχετικά προϊόντα...
Μάθε, τουλάχιστον, πρώτα να γράφεις Ελληνικά και μετά να ειρωνεύεσαι...

Εντάξει..."μάστορη" ;...

ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson - Balls To Picasso/Change Of Heart)

Mi_KiΜέλος
05/07/2009, 12:28:54
παρα το οτι σου υπεδειξα την διαφορα ιδρωτοποιων αδενων και λεμφαδενων δεν εκανες καν τον κοπο να το ψαξεις!

αντ' αυτου επιμενεις να μπλεκεις τα μπουτια σου με το συντακτικο:

quote:
το έχον συμφέρον

ασ' το μαστορη, δεν το 'χεις!

για να σε κανω να χαρεις ομως σου λεω το εξης:

απ' οτι εχω μυριστει, κοσμος και κοσμακης προσπαθει να προφυλαχθει απο τον καρκινο δια της αθροας αποβολης τοξινων απο ολα τα σχετικα κεντρα αποβολης του ανθρωπινου σωματος!

υποψιαζομαι πως αυτη ειναι μια αιτια του φαινομενου του θερμοκηπιου που δεν εχει αξιολογηθει επαρκως!

τι λες κι εσυ?

RostarΜέλος
21/07/2009, 02:34:59
Έλλειψα πολύ καιρό στο εξωτερικό, αλλά δεν μπορώ ν' αφήσω ασχολίαστη την ασχετοσύνη σου, σχετικά με τη γλώσσα, μαστοράκο...
Αν δεν μπορείς να δεις στο τι αναφέρεται η αναφορά μου για..."το έχον συμφέρον" άσε καλύτερα τα μαθήματα...δεν σε παίρνει για δάσκαλος.
Όσον αφορά την ουσία του θέματος, σε συζήτηση που είχα στη Γερμανία με διαπρεπή γιατρό, μου επιβεβαίωσε τις ανησυχίες της φίλης που μου έστειλε το mail.
Έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύεις ότι σου κάνει κέφι.
Διατηρώ κι εγώ το αντίστοιχο, χωρίς την υποχρέωση να πάρω σοβαρά, τα όσα αναφέρεις.
Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου, έστω και με την αντιθετική χροιά της, στο θέμα που άνοιξα.

Καλές Διακοπές

Mi_KiΜέλος
21/07/2009, 08:12:04
μα φυσικα εχεις το δικαιωμα να πιστευεις οτι σου κατεβει!

δεν εχεις ομως το δικαιωμα να το παρουσιαζεις ως πορισμα της επιστημης!

γκεγκε μαστορα?

RostarΜέλος
22/07/2009, 02:02:57
Πολύ..."εκπρόσωπος της επιστήμης" την έχεις δει ρε φίλε.

Αυτή η αντίθεσή σου μυρίζει λίγο "ενόχληση" και παραπέμπει ελαφρά, ίσως "όσο πατάει η γατούλα", σε συμφέροντα από τα σχετικά "αθώα" - κατά τη γνώμη που ΕΜΜΕΣΑ διατυπώνεις - προϊόντα.
Σ' όλη την αντιπαράθεσή μας, δεν κάνεις την παραμικρή νύξη για το, εν λόγω, προϊόν, παρά διορθώνεις την έκφραση "καρκίνος του στήθους", με το σωστό "καρκίνος του μαστού" - που κι εγώ αναγνωρίζω την ορθότητά του (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) και θεωρητικολογείς περί της ακριβούς ιατρικής ορολογίας, της αναφερομένης στην ογκολογία...
ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (μια και αφήνεις υπονοούμενα επαΐοντος περί την Ιατρική) ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ AΠΟΨΗ;...
Εγώ δεν παριστάνω τον γιατρό (Διευθυντής Μάρκετινγκ είμαι). Απλά ήρθε στο mailbox ένα μήνυμα, από φίλη που είναι εξέχουσα Δικηγόρος και όχι κάποιο κοριτσάκι, το παρέθεσα στο Esoterica και πέραν τούτου ουδέν.
Η πρώτη σου αντίδραση ήταν..."βλακειούλες"
Ως "ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΟΣ" (που αφήνεις να εννοηθεί ότι είσαι και δυστυχώς παρέλειψα να σε ρωτήσω) ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ;...
Ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ σου, σεβαστέ μας φύλακα και κριτή, θα είναι αρκετό.
Διαφορετικά, η επιλεγείσα (για δημιουργία σχολίου σου) συντακτικώς υστερούσα φράση μου, "ΤΟ ΕΧΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" επαναφέρεται

Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ, χωρίς παράθεση κάποιων στοιχείων, ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ίσως, ακόμη χειρότερο, ΤΟ ΕΧΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ...

Γράφοντας, αυτή τη φορά, κάποια τμήματα με κεφαλαία, σηματοδοτώ ευκρινέστατα αυτό που θέλω να πω για πάρτη σου. Όσον αφορά δε, το επαναλαμβανόμενο άρθρο "ΤΟ", χρησιμοποιείται, απλώς, εμφαντικά... για να ξεμπερδεύουμε και με τις συντακτικές σου υποδείξεις.

Καληνύχτα και...

το προσεχές Σαββατοκύριακο, εν όψει του αναμενομένου καύσωνος, δύνασαι, ως βαθύς γνώστης, να χρησιμοποιήσεις άφοβα τα ANTIPERSPIRANTS, επιτρέπων στους αδαείς, να τρέμει το φυλλοκάρδι τους, από τις ανοησίες που τους spamάρουν...

Αναμένω, κάθιδρος, την αποστομωτική σου απάντηση, ρίξε όμως και μια κουβεντούλα για την..."ταμπακιέρα".

Έρρωσο.

Mi_KiΜέλος
22/07/2009, 10:15:39
απορω που εξαφανιστηκε ο διαπρεπης γερμανος ιατρος που επιβεβαιωσε την ταμπακερα σου!

RostarΜέλος
23/07/2009, 02:43:35
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε Μίκυ...

Καλή συνέχεια και καλές διακοπές, αν δεν έχεις πάει ακόμη.
Κλείνω το διάλογο μαζί σου, με μια αφιέρωση σ' ένα πολύ καλό άσμα των DOMINE (αν συγκινείσαι από metal ακούσματα)

THE SUN OF THE NEW SEASON [άλμπουμ EMPEROR OF THE BLACK RUNES (2003)]

Έρρωσο...

Mi_KiΜέλος
23/07/2009, 10:07:16
thanks!

ρωτα και κανεναν γιατρο της εμπιστοσυνης σου να σου εξηγησει καποια πραγματα για την ανατομια της περιοχης και την παθογενεια της νοσου και μην ψαρωνεις με chain letters που ειναι στημενα ουτως ωστε να τα αναπαραγουν ευπιστοι αναγνωστες!

metal? μπα! ιδου κατι καλυτερο: http://www.youtube.com/watch?v=cv2Fyjk0GGM

26/07/2009, 10:42:44
Αγαπητέ Mi_Ki, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι ένα σωρό γνώσεων ιατρικής, ανατομίας κλπ ώστε να μπορέσουμε να μοιραστούμε με κάποιους συνανθρώπους μας μια πληροφορία - είτε αυτή είναι ψευδής είτε αληθινή - που λάβαμε.
Η πληροφορία αυτή είναι ελέγξιμη ως προς την εγκυρότητα της και την επαληθευσιμότητα της οπότε ο καθένας μπορεί να την διερευνήσει και να καταθέσει τα επιχειρήματα του.

Από την άλλη, όταν κάποιος συνάνθρωπος μας μοιράζεται μαζί μας μια πληροφορία κι εμείς γνωρίζουμε ότι αυτή είναι ψευδής, παίζει ρόλο κι ο τρόπος που θα του το επισημάνουμε...

In anticipation of my resurrection...

RostarΜέλος
27/07/2009, 01:37:00

metal? μπα! ιδου κατι καλυτερο...

Τελικά πρέπει να είσαι πολύ περίεργος τύπος
και λιγάκι..."αυταρχικός" θα τολμούσα να πω

Το "ιδού κάτι καλύτερο" θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, αν είχε το συμπλήρωμα "κατά τη γνώμη μου" και χωρίς την Προστακτική Έγκλιση "Ιδού" δίκην μεγαλεπηβόλου αποκαλύψεως!...

Οπότε, δεν μπορώ όμως να το αφήσω έτσι... δεν γίνεται να στο "χαρίσω"
Ωραίος ο τύπος, πολύ καλή η δεξιοτεχνία του στην κλασσική κιθάρα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΜΩΣ, με ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, μπροστά σ' αυτό που ελπίζω ότι θα τολμήσεις να κλικάρεις...
Θα σου δώσω συνεπώς κι εγώ την αντίστοιχη απάντηση...

Κάτι καλύτερο;...Ευχαριστώ, δεν θα το χαρακτήριζα έτσι.

Με συγκινεί απείρως περισσότερο το παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=WddjLLFxoow

RostarΜέλος
27/07/2009, 02:37:49

Είναι προτιμώτερο να περάσεις στην ακόλουθη υπερσύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=4gy4g6gfA-M&feature=related

για να αισθανθείς τη ΜΑΓΕΙΑ μιας από τις συγκλονιστικώτερες ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
στην ιστορία του heavy metal, παρουσία 200.000 θεατών στο Ρίο, το 2001.

Παραθέτω και τους στίχους, οι οποίοι, μαζί με την καταιγιστική μουσική,
είναι ΓΡΟΘΙΑ στα ...ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΔΑΡΑ στομάχια, πολλών από τους βολεμένους με τις ΑΝΩΘΕΝ εκπορευόμενες και στοιχειοθετούμενες κυρίαρχες αντιλήψεις...

IRON MAIDEN
Brave New World (2000)
THE WICKER MAN
(Smith, Harris, Dickinson)

Hand of fate is moving and the finger points to you
He knocks you to your feet and so what are you gonna do
Your tongue has frozen now you've got something to say
The piper at the gates of dawn is calling you his way
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity and say goodbye to death
Hello to eternity and live for every breath

Your time will come, your time will come

The ferryman wants his money you ain't going to give it back
He can push his own boat as you set up off the track
Nothing you can contemplate will ever be the same
Every second is a new spark, sets the universe aflame
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Brothers and their fathers joining hands and make a chain
The shadow of the Wicker Man is rising up again

...instrumental break...

29/07/2009, 12:30:18
Μάγκες, μιας και υπάρχει το μέταλ να σας ενώσει κοπιάστε να τα βρείτε στο σχετικό θέμα στην κατηγορία του αχλαδότυρου, μιας και οι παλιοσειρές το έχουμε ψιλοεγκαταλήψει και αραχνιάζει...

Τώρα, όσον αφορά την παράθεση του Rostar εδώ είμαστε να την τεκμηριώσουμε ή να την απορρίψουμε. Δεν υπάρχει λόγος για κόντρα.

Αντίστοιχα mail έχω δει στο παρελθόν για τα σαμπουάν, κάποια ουσία και καλά ευθύνεται για καρκίνο στον εγκέφαλο... Μου φαίνεται υπερβολικό, από την άλλη δεν απορρίπτω το ενδεχόμενο όλα αυτά τα σκατοχημικά που υπάρχουν στα καλλυντικά (και τα τρόφιμα να μην ξεχνιόμαστε) αν μην τι άλλο να επιβαρύνουν τον οργανισμό και να τον καθιστούν ευάλωτο σε καρκινικά κύταρα.

Υποθέσεις κάνουμε, γιατρός δεν είμαι, διευθυντής marketing είμαι κι εγώ φίλε Rostar και σου θέτω το παρακάτω δίλλημα : Καρκίνοι του μαστού υπήρχαν και πριν την εξάπλωση του αποσμητικού ως απαραίτητη καθημερινή χρήση, δεν θα μπορούσε το εν λόγω mail να είναι δυσφήμιση των ANTIPERSPIRANT προϊόντων από τις εταιρείες που βγάζουν DEODORANT προϊόντα ??? Κακά τα ψέματα, τα ANTIPERSPIRANT είναι πολύ πιο βολικά ως προϊόντα....

Από την άλλη, είναι δυνατόν να εγκλωβίσεις τις τοξίνες μέσα στο σώμα σου ? Αν δεν βρουν διέξοδο από τις μασχάλες δεν θα στραφούν προς άλλη διέξοδο ??? Κανένας γιατρός να μας διαφωτίσει ????

Edited by - KERRY KING on 29/07/2009 12:32:53

Mi_KiΜέλος
29/07/2009, 14:54:14
τα νεφρα τι ρολο παιζουν?

το ηπαρ?

το εντερο?

ιδρωτοποιοι αδενες που αλλου υπαρχουν? (απο που ιδρωνεις εσυ ρε ροσταρ?)

οταν τρωτε σκορδο γιατι μυριζει η ανασα σας?

και τι εστι "τοξινες" εν τελει! (οχι στη λαικη ιατρικη βεβαιως...)

09/05/2010, 16:17:32
μια συνταγη για μετα το ξυρισμα πρωτα δωκιμαστε και ματα γελατε 4 ημερες `χωρης ευωδια `της μασχαλης μετα το μπανιο με η χωρης ξυρισμα αλυψτε <PENATEN Creme> αυτη που βαζουμε στα μωρακια για να μην συγγαουν οποις μπωρη να περαση και το προ΄ι'ων σε φωτογραφια εινε αποτελεσματικοτατο............
10/06/2010, 10:31:34
quote:

μια συνταγη για μετα το ξυρισμα πρωτα δωκιμαστε και ματα γελατε 4 ημερες `χωρης ευωδια `της μασχαλης μετα το μπανιο με η χωρης ξυρισμα αλυψτε <PENATEN Creme> αυτη που βαζουμε στα μωρακια για να μην συγγαουν οποις μπωρη να περαση και το προ΄ι'ων σε φωτογραφια εινε αποτελεσματικοτατο............

στην Ελληνικη αγορα ομως υπαρχει?

NOVUS ORDO SECLORUM
10/06/2010, 11:37:48
quote:
στην Ελληνικη αγορα ομως υπαρχει?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ,ΣΕ ΔΥΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΔΥΣΤΗΧΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ,