- ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ είναι b0ukitsa, όπως και ο Οδηγός των 9 επιγνώσεων, η 10η επίγνωση που ήδη ανέφερες και ο Οδηγός της 10ης επίγνωσης, όλα του ίδιου συγγραφέα. (ευτυχώς που είμαι σπίτι και έψαξα στην βιβλιοθήκη για να τα βρω γιατί δυσκολεύομαι με τους τίτλους)
Και εάν θέλεις την γνώμη μου καλύτερα θα ήταν να μην το διαβάσεις αυτό το βιβλίο με το πείραμα.
sadromanticghost σίγουρα όταν διαβάζεις ένα βιβλίο θα είναι έτσι γραμμένο που να σε κάνει να πιστεύεις αυτά που διαβάζεις, αλλιώς δεν θα είχε εκδοθεί, οι εκδοτικοί οίκοι δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Κρίνοντας από αυτό και μόνο δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια αυτά που γράφει.
Η άποψή μου είναι, διαβάζοντας αυτά που γράφεις και καταλαβαίνοντας ότι σε έχει επηρεάσει, να το ξεχάσεις, σε καμμία περίπτωση να μην προσπαθήσεις να το κάνεις γιατί έχεις ήδη αρχίσει να αυθυποβάλεσε.
Και βεβαίως μην σου περάσει από το μυαλό ότι προσπαθώ να γελοιοποιήσω τα λεγόμενά σου.
snoopyΜέλος
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ :
Και εγώ όταν ήμουνα γύρω στα 15 ένας ξάδελφος μου είπε ο ίδιο πράγμα.
Άν κάτσεις στο σκοτεινό δωμάτιο με μοναδικό φώς ενός κεριού και παρατηρήσεις μέσα απο τον καθρέπτη κερί, και στήσεις μόνιμη προσοχή στο κερί σε λίγη ώρα θα βγεί απο τον καθρέπτη μιά κακιά μάγισσα με μιά σκούπα
Κρύφτηκα και εγώ σε μιά γωνία στο δωμάτιο να παρακολουθήσω τον ξάδελφο μου στο σκοτάδι με το κερί.
Σε λίγο ακούω τον ξάδελφο μου να ουρλιάζει και να χτυπιέται
- Τί έπαθες Παναγιώτη ;; τον ρωτάω!
- ΑΧΧΧΧ!! ΑΧΧΧ!! Με κοπάνησε άσχημα η μάγισσα φωνάζει!
ΑΧΧΧ!! ΑΜΑΝ!!
Σε λίγο καιρό βέβαια μου είπε οτι τα έκανε όλα ψεύτικα
Και εγώ όταν ήμουνα γύρω στα 15 ένας ξάδελφος μου είπε ο ίδιο πράγμα.
Άν κάτσεις στο σκοτεινό δωμάτιο με μοναδικό φώς ενός κεριού και παρατηρήσεις μέσα απο τον καθρέπτη κερί, και στήσεις μόνιμη προσοχή στο κερί σε λίγη ώρα θα βγεί απο τον καθρέπτη μιά κακιά μάγισσα με μιά σκούπα
Κρύφτηκα και εγώ σε μιά γωνία στο δωμάτιο να παρακολουθήσω τον ξάδελφο μου στο σκοτάδι με το κερί.
Σε λίγο ακούω τον ξάδελφο μου να ουρλιάζει και να χτυπιέται
- Τί έπαθες Παναγιώτη ;; τον ρωτάω!
- ΑΧΧΧΧ!! ΑΧΧΧ!! Με κοπάνησε άσχημα η μάγισσα φωνάζει!
ΑΧΧΧ!! ΑΜΑΝ!!
Σε λίγο καιρό βέβαια μου είπε οτι τα έκανε όλα ψεύτικα