- ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αλλα βασικα για να αναφερη μεσα την αυτοσυγκεντρωση, θα εννοει καποιο επιπεδο α/σης τετοιο που δε θα μπορεις καν να πεις σε μισω...
η τελος παντων τετοιο που κανενας να μην μπορει να φτασει....
[αν ειναι αληθες αυτο το πειραμα...]
learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly
quote:
αναρωτιεμαι αν υπαρχει προβλημα αν υπαρχει καποιο αλλο ατομο στο δωματιο.... αν υπηρχε θα το δοκιμαζα ευχαριστως
Τις οποιεσδήποτε συνέπειες, τις έχεις αναλογιστεί;
Και δεν εννοώ, τα αποτελέσματα του πειράματος (με τη ρευστοποίηση και τον γαλανομάτη πίσω από το είδωλο), αλλά κυρίως αυτά, που γράφω πιο πάνω.
Τι θα έκανες για να τις αντιμετωπίσεις;
Πιστεύεις ότι είσαι τόσο δυνατός, ώστε να μπορέσεις να πολεμήσεις μια πλευρά του ίδιου σου του εαυτού;
Ή μήπως θα μπορούσε το άλλο άτομο που θα ήταν στο δωμάτιο;
Έχεις αναλογιστεί το εξείς:
Λες μια ωραία ημέρα "πωπω, χάλια είμαι!" και μετά από λίγο, έλκεις σα μαγνήτης, κάθε αρνητικό συναίσθημα. Φαντάσου να το κάνεις αυτό μπροστά από έναν καθρέφτη με το είδωλό σου - για να είναι σίγουρο πως απευθύνεται σε εσένα η αρνητική εκφορά των λόγων - και μάλιστα σε φάση συγκέντρωσης, δηλαδή δυναμοποίησης της συγκεκριμένης δράσης.
Σκέψου το λίγο αυτό, θα με ενδιέφερε η άποψή σου.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΟΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ;
ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΝΥΦΗ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΩΝΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΦΙ(ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙ;)
jonniebegood
ουτε μπητλτζους!!!
ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ. ΠΩΣ ΑΜΑ ΠΑΕΙ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΟ Ο ΕΞΩ ΑΠΟΔΩ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ. ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ , ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
Τώρα πια όχι, πάλι υποτίθεται!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ
someone
Καλησπερα σε ολους!!Εγω δεν προκειτε να το κανω! αλλα πιστευω οτι ειναι πιθανο κατι να συμβαινει. Ισως οχι σε ολους! δεν πιστευω δηλαδη οτι θα συμβενει στον καθενα που θα σταθει "εμπρος εισ τον καθρεπτη" και θα προσπαθησει το πειραμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΡΑΦΙ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΦΤΑΙΕΙ;
STERM
Απ' ότι ξέρω όλα αυτα τα σχετικά με πνεύματα και καθρέπτες γινόντουσαν υποτίθεται στο παρελθόν όπου το πίσω μέρος των καθρεπτών ήταν φτιαγμένο από ένα υλικό που προσέλκυε τα πνεύματα.
Τώρα πια όχι, πάλι υποτίθεται!!
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΙ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ
ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
quote:
Τη καλεσες και θα πρεπει να δεις τι εχει να σου πει, αν την αμφισβητισεις θα πρεπει να νιωσεις το πονο που νιωθει και αυτη. Το πειραμα αυτο απο οτι καταλαβα ειναι ευρεως γνωστο και το ονομα του κακου αυτου πνευματος : Bloody Mary
Είναι σίγουρα Bloody Mary και όχι Tia Maria???!!! ![]()
![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΛΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ?ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?(ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΟΠΙΚ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΨΑΞΩ...ΧΙΧΙΧΙ)...
tpt
η σκεπτομορφή είναι αυτό που λέει και η λέξη:
Η σκέψη μας, η οποία παίρνει κάποια συγκεκριμένη μορφή.
Κάθε φορά που κάνουμε μία σκέψη, η νοητική ουσία παίρνει μία μορφή που αντιστοιχεί στη σκέψη αυτή. Π.χ., εάν σκεπτόμαστε πως βρισκόμαστε σε μία παραλία, τότε είναι σα να σχηματίζουμε μία εικόνα του εαυτού μας, ο οποίος βρίσκεται στην παραλία της φαντασίας μας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί εάν φανταστούμε κάποιο πράγμα, π.χ. ένα ψωμί. Τότε, δημιουργούμε στη φαντασία μας το ψωμί. Τέλος, η σκεπτομορφή μπορεί να αναφέρεται σε κάτι πιο αφηρημένο ή να αποτελεί ένα συναίσθημα που "σκεπτόμαστε".
Με τον τρόπο αυτό, συνεχώς δημιουργούμε εικόνες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι καταδικασμένες να σβήσουν λίγες στιγμές μετά από τη δημιουργία τους. Ωστόσο, εάν κινητοποιηθούν από μία επιθυμία, μια έλξη, μια άπωση, ή εάν βρουν συναφείς σκεπτομορφές στο νοητικό μας σώμα (στο νου μας καλύτερα, μπορείς εάν θέλεις να θεωρήσεις και το υποσυνείδητο) τότε τείνουν να παραμείνουν ζωντανές. Όσο τις τρέφουμε με τη σκέψη μας, εκούσια ή και ακούσια (συνειδητά ή υποσυνείδητα), τόσο αυτές παραμένουν ζωντανές και κολλημένες πάνω μας, επιδρώντας στον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και που κινούμαστε ή στη διάθεση που έχουμε.
Κατά κάποιον τρόπο, είμαστε αυτό που είμαστε, λόγω των σκέψεών μας, είτε αυτές είναι καθόλα δικές μας, είτε προέρχονται από τους γονείς, τους φίλους, το περιβάλλον μας.
Έτσι, για να επανέλθω στο θέμα μας, το να συγκεντρωθεί κάποιος και να δημιουργήσει - έστω και πειραματικά - μία σκέψη που τον αφορά, δεν είναι ένα τόσο απλό θέμα όσο φαίνεται. Μπορεί η σκέψη αυτή να σβύσει μετά από λίγο. Μπορεί όμως και να κινητοποιήσει μηχανισμούς του υποσυνειδήτου που είναι άγνωστοι σε εμάς (γιαυτό και είναι υποσυνείδητοι) προκαλώντας αντιδράσεις λιγότερο ή και περισσότερο σοβαρές.
Αν το πάμε ακόμα πιο μακριά, μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή, ώστε να δεχτούμε επίθεση από τον αόρατο κόσμο, έλκοντας κάποιο στοιχειακό παρόμοιου κραδασμού.
κλικ me ![]()
J.S
Οταν εκθέτεις μια άποψη να είσαι έτοιμος και για τον αντίλογο.
Ομολογώ βέβαια οτι δύσκολα μπορεί κανείς να αντιπαραθέσει κάτι σε αυτά που γράφεις, διοτι δεν γράφεις τίποτα ουσιαστικό.
Απλά μας λές.
"Διάβασα ένα βιβλίο, που περιέγραφε κάτι πραγματα που με ανατριχιάσανε και δεν τόλμησα να τα δοκιμάσω".
Γιατί δεν το βάζεις στην βιβλιοπαρουσίαση και το βάζεις στο παράξενο ?
Αγγελος
quote:Οταν εκθέτεις μια άποψη να είσαι έτοιμος και για τον αντίλογο.
ετσι ακριβως ειναι...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ;
ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η 3ADA
ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΙΣ 12 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΣΤΙΣ 6/6 ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ)
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
Την πρώτη φορά μου είπαν ότι έτσι μπορώ να έρθω σε επαφή με το φύλακα άγγελό μου,
και τη δεύτερη πως μπορώ να επικοινωνήσω με τα ξωτικά.
Μάλλον η δεύτερη πέτυχε αν κρίνω απ'το νικ μου(?)...
Ή όχι?
Το φως του κεριού που αντανακλάται στον καθρέφτη κάνει διάφορα παιχνίδια.
Τώρα αν ταυτόχρονα κάποιος είναι συγκεντρωμένος στην εικόνα του και με την άκρη του ματιού πιάνει το παιχνίδισμα της φλόγας,
μπορεί να δει ότι τραβάει η ψυχούλα του.
Αλλά "σε μισώ"???
Μια ματωμένη νύφη θα ήταν το λιγότερο για να ανταμειφθείς για την αρνητική ενέργεια που παρέχεις εαυτόν.
Η πιο αποτελεσματική επίκληση που μπορεί να κάνει κανείς,
είναι η αυτογνωσία φίλε μου.
Μην πέφτεις σε παγιδούλες χιλιοειπωμένες
και σπάσεις τη χολή σου καμμιά μέρα.
Φιλικά Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
To μεγαλύτερο, δεν είναι πάντα και πιο ευανάγνωστο.
Άλλωστε, για όποιον θέλει να μεγενθύνει τα γράμματα ώστε να τα βλέπει καλύτερα, θα μπορούσε απλά να χρησιμοποιήσει τα πλήκτρα <Ctrl> και <+> στο πληκτρολόγιό του.
κλικ me ![]()
Θα σου πρότεινα ένα πιο ευχάριστο βιβλίο που δεν θα σε φρικάρει αντίθετα θα σου δόσει τροφή για σκέψη, είχε γίνει το βιβλίο του μήνα για μένα και την παρέα μου το καλοκαίρι και σε πληροφορώ πως οι συζητήσεις που έγιναν ήταν απίστευτα όμορφες, αποικοδομιτικές και επιμορφωτικές σε πολλά επίπεδα. Λέγεται "Η ουράνια προφητία" ή Celestine Prophesy του James Redfield, εκδοσεις θα σε γελάσω γιατί έχω εύχερο μόνο το αγγλικό εδώ και το ελληνικό το έχω Ελλάδα.
Αλλά είναι εύκολο να το βρεις καθώς έχει γίνει best seller κατά πολλές συναπτές εκδόσεις. Στην ελληνική έκδοση του βιβλίου στο τέλος έχει και σημειωματάριο πολύ χρήσιμο, επίσης μην μπερδευτείς και αγοράσεις το βιβλίο του ίδιου συγγραφέα που μιλάει για την 10η επίγνωση αλλά θα πάρεις το πρώτο της σειράς όπου αναφέρεται σε ένα περουβιανό χειρόγραφο(το γράφη στην περιγραφή στο οπισθόφυλλο)![]()
Edited by - b0ukitsa on 14/05/2005 02:50:38