ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ...Το κουνιστό κρεβάτι... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ...Το κουνιστό κρεβάτι... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Θανάσης31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
silence fmΝέο Μέλος
05/06/2005, 00:14:26
το θεμα ειναι τι πιστευεις εσυ οτι ηταν!!!εχω ζησει και εγω παρομοιες καταστασεις (οχι να κουνιεται το κρεβατι μου αλλα,αλλα επιπλα)και προσπαθησα να το συνδιασω με αλλα φυσικα φαινομαινα για να μην παθω νευρικο κλωνισμο...Δοκιμασε το..ισως πιασει
ΘανάσηςΝέο Μέλος
05/06/2005, 00:39:14
quote:

το θεμα ειναι τι πιστευεις εσυ οτι ηταν!!!...προσπαθησα να το συνδιασω με αλλα φυσικα φαινομαινα για να μην παθω νευρικο κλωνισμο...Δοκιμασε το..ισως πιασει

Κανένα φυσικό φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγήσει τον κούνημα του κρεβατιού(το μόνο ίσως τοπικός σεισμός αλλα ρε παιδια έλεος κέντρο μένω δεν θα είχε βουήξει ο τόπος; Εκτος και αν η εστία ήταν κάτω απο το κρεβάτι μου!!)
quote:

να κοιμάμαι σε λευκά σεντόνια.
Το άμεσο αποτέλεσμα είναι μεταξύ άλλων ότι νιώθεις τυλιγμένος
σε λευκό φως και δε φοβάσαι.

Κοιμάμαι με σβηστά τα φώτα οπότε μάταιο..πάντως χθές κοιμήθηκα με φώς...βασικά ξεράθηκα στον ύπνο...δεν μου ξανάτυχε να κουνηθεί γιατι μετα θα πήγαινα ή διακοπές να χαλαρώσω ή θα φώναζα παπά...και στην χειρότερη περίπτωση να μου βάζαν τα χεράκια μπρωστά με ενα ωραίο άσπρο φορεματάκι...
Μηλώντας λίγο πιο σοβαρά έμαθα οτι αυτό δεν είναι κατι σπάνιο, συμβαίνει σε ανθρώπους που είναι ή πολύ κουρασμένοι ή πολύ στρεσαρησμένοι.Αυτά...
goreΝέο Μέλος
06/06/2005, 11:15:04
Πρόσφατα είχα διαβάσει μια μαρτυρία όπου μια κοπέλα είχε ξεκινήσει τις ασκήσεις για αστρική προβολή.Ξαφνικά μετα απο δυο περίπου εβδομάδες χωρίς αποτέλεσμα, εκεί που ξάπλωσε πολυ κουρασμένη απο τη μέρα της, ένιωσε ένα τράνταγμα στο κρεβάτι της. Ήταν τόσο κουρασμένη που παρότι σκέφτηκε οτι μάλλον καποιος μικροσεισμός θα ήταν, δεν άνοιξε τα μάτια της.Ξαφνικά την αμέσως επόμενη στιγμή ,λέει, βρέθηκε στη γωνία του κρεβατιού της και ψηλά κοιτάζοντας το σώμα της στο κρεβάτι ξαπλωμένο. Τέλος πάντων για να μην φλυαρώ, σκέφτηκα ότι αν δεν πανικοβαλόσουν ίσως πραγματικά να κατάφερνες να κάνεις την αστρικη σου προβολή. Λένε ότι όταν βγαίνει η ψυχή απο το σώμα μας οτι οι μύες μας τραντάζονται.
Morfeass11Νέο Μέλος
06/06/2005, 11:59:02
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΡΩΣΠΑΘΗΣΩ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ..ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?

THANKS. .

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.11.

goreΝέο Μέλος
06/06/2005, 12:14:01
Στο συγγεκριμένο άρθρο που διάβαζα δεν έλεγε τις ασκησεις του έκανε.Απο αυτά που έχω ακούσει όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν την αστρική προβολή.Λένε ότι πρέπει να συγκεντρωθείς στο σώμα σου στο πως χαλαρώνουν οι μυες σου το πως νιώθείς να χάνεσαι σιγα σιγα.Πρέπει να επικεντρώνεσαι σε όλα τα στάδια πρίν την τελική φάση που θα σε πάρει ο ύπνος...Αυτά εχω ακούσει.Λιγο αόριστα ε;Αν καταφέρω να βρω κατι θα σου πω
Morfeass11Νέο Μέλος
06/06/2005, 12:24:41
THANKS GORE...
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.11.

06/06/2005, 13:21:56
Morfeass11

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4045

Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2213

αστρική προβολή (μέρος πρώτο)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=131

αυτά είναι 3 θέματα σχετικά με την αστρική προβολή που
έχουν ανοιχθεί στο φόρουμ "Η ΨΥΧΗ".

μπορείς να τα διαβάσεις, είναι ενδιαφέροντα.
Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις ασκήσεις, καλύτερα να το ξανασκεφτείς,
είναι ρίσκο για την ψυχολογία σου η γνωριμία με έναν κόσμο
για τον οποίο δε γνωρίζεις σχεδόν τίποτε!

06/06/2005, 15:48:45
Κάποιος εμφανίζεται και λέει οτι λίγο πρίν κοιμηθεί ήθελε να κάνει "αστρική προβολή" - οτιδήποτε και να'ναι αυτό.
(Σημείωση. Αν ξέρει κάποιος πως γίνεται η αστρική προβολή, να μου το πεί, να την κάνω και εγώ και να μη στέκομαι ουρά στην εφορία ή στο ΙΚΑ. Προτιμώ να στέλνω την αστρική προβολή μου.

Συνεχίζουμε και πάμε παρακάτω.
Ξυπνάει γιατί κουνιέται το κρεβάτι. Πάει από δώ και πάει από κεί. Κάνει το ένα και λέει το άλλο, σταματάει να κουνιέται το κρεβάτι και ευτυχώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ και ευτυχώς υπάρχει και το αυτό το φόρο και το ανάλογο κοινό που διψάει να μάθει γι αυτήν την ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ.

Βρέ μην είν αυτό, μην είν το άλλο...
Κάνε εκείνο, κάνε το άλλο...

Ας περιγράψουμε την ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ με δύο λόγια.
Κοιμόταν και ένοιωσε οτι κουνάει το κρεβάτι. Άνοιξε τα μάτια και συνέχιζε να κουνιέται και μετά από λίγο σταμάτησε.

- Γιατί είναι ανεξήγητη εμπειρεία ?
- Μα επειδή ο άνθρωπος ένοιωσε οτι κουνιόταν το κρεβάτι του.

Εντάξει. Είναι πράγματι μια ανεξήγητη εμειρεία.
Δεδομένου οτι οι ανθρώπινες αντιλήψεις λειτουργούν με 100% αξιοπιστία και χωρίς δυνατότητα λάθους,
ότι νομίζουμε οτι κουνιέται πράγματι κουνιέται...

Ή μήπως δεν είναι έτσι ?
(προσοχή, διαβάστε το καλά πριν το απαντήσετε)

ΘανάσηςΝέο Μέλος
06/06/2005, 16:15:45
Παίδες δεν ξερω αλλα θα ήλπιζα να ήταν αστρική προβολή...Θα το ξαναπροσπαθήσω και αν κουνηθεί πάλι το κρεβάτι έχει καλώς....η απορία μου είναι αφού πετύχω πάλι να κουνηθεί το κρεβάτι πώς θα βγώ απο το σώμα μου γιατι και καλό το κούνημα δεν λέω αλλα πώς πάμε παρακάτω...?
06/06/2005, 16:22:41
quote:

Παίδες δεν ξερω αλλα θα ήλπιζα να ήταν αστρική προβολή...Θα το ξαναπροσπαθήσω και αν κουνηθεί πάλι το κρεβάτι έχει καλώς....η απορία μου είναι αφού πετύχω πάλι να κουνηθεί το κρεβάτι πώς θα βγώ απο το σώμα μου γιατι και καλό το κούνημα δεν λέω αλλα πώς πάμε παρακάτω...?

Αυτό είναι μια πολύ καλή και πολύ σωστά τοποθετημένη ερώτηση από έναν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

ΘανάσηςΝέο Μέλος
06/06/2005, 17:08:28
Η επιστήμη δέν πιστεύει στην ύπαρξη ψυχής και στην ύπαρξη παράλληλων κόσμων...εξ'άλλου οι επιστήμονες γενιούνται...δεν γίνονται...αυτή είναι απάντηση επιστήμονα...