- ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
jouliaΝέο Μέλος
γεια σας παιδια,ειμαι η ιουλια και ειμαι πολυ χαρουμενη που εγινα μελος γιατι μου αρεσει πολυ η παρεα σας...φιλια..
VAIHINGERΜέλος
SE KALOSORIZEI O EKKENTRIKOS VAIHINGER.KALOS IRTHES STOUS ESOTERISTES.MIN PAIRNEIS OSA DIABASEIS STA SOBARA,KIKLOFOROUN POLLOI TRELOI SE AUTO TO SITE
ΠΒ*
scorpio_xΜέλος
Καλημέρα απο ενα ακόμη νέο μέλος 
Εμένα δεν μου'πε κανείς να προσέχω τις κακοτοπιές
Φιλικά scorpio_x
Εμένα δεν μου'πε κανείς να προσέχω τις κακοτοπιές
Φιλικά scorpio_x
jouliaΝέο Μέλος
ωχ αρχιζω και φοβαμαι..
ευχαριστω παντως για το καλωσορισμα,να ειστε παντα καλα και θα το εχω υποψιν μου,thanks
lencolasΜέλος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ JOULIA ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
ΕλευθερίαΜέλος
Καλώς ήρθες Ιουλία!
Έχει δίκιο ο φίλος μας lencolas σε ότι ειπε.
Να συμπληρώσω ,ότι εμένα προσωπικά το forum με βοήθησε στο
να συγκεντρώσω πάλι, ιδέες, γνώσεις και προβληματισμούς,ξεχασμένους και παραμελημένους,μέσα στη βιασύνη και στο άγχος της εποχής.Είμαι σίγουρη πως θα βγεις κερδισμένη.
Καλωσόρισες στην παρέα μας
Έχει δίκιο ο φίλος μας lencolas σε ότι ειπε.
Να συμπληρώσω ,ότι εμένα προσωπικά το forum με βοήθησε στο
να συγκεντρώσω πάλι, ιδέες, γνώσεις και προβληματισμούς,ξεχασμένους και παραμελημένους,μέσα στη βιασύνη και στο άγχος της εποχής.Είμαι σίγουρη πως θα βγεις κερδισμένη.
Καλωσόρισες στην παρέα μας
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Για χαρά καινούργιο (νέο) μέλος!
Είναι κακό να ανοίγεις topic για να δώσεις το παρών. Ντροπή σου! Αίσχος! Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσένα! Μα καλά, τι σε έπιασε; Και πάλι, Αίσχος!
Θα τιμωρηθείς με την εσχάτη των ποινών!
Να κάνεις καθημερινά 50 post, επί 40 χρόνια!

Δεν είμαι εσωτεριστής