ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δημιουργία "Ομάδας Συνεργατών των Forums - Συντονιστών" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Δημιουργία "Ομάδας Συνεργατών των Forums - Συντονιστών" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

amalia57 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
01/10/2004, 18:48:11
quote:
--παντως μετα το φιλι διακρινω μια ομοιοτητα....εως και τρομακτικη..(λες να ηπιε και "νερο καμπαλα"...;)--

Ανατριχιαστική, θα έλεγα...Λες και η μικρούλα Brittney έχασε ξαφνικά "ό,τι πολυτιμότερο είχε" (ναι, ναι, αυτό που σύμφωνα με δικές της δηλώσεις φυλούσε ως κόρη οφθαλμού) κι έγινε απ΄τη μια στιγμή στην άλλη...γυναίκα---(=Madonna)...

01/10/2004, 21:36:48
Φίλτατε AVATARGR,

η διατύπωση ήταν του δημοσιογράφου και εγώ απλά την αντέγραψα, όπως φαίνεται και από το σύνδεσμο, τον οποίο έδωσα.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα με την παρατήρησή σου και σ' αυχαριστώ τουλάχιστον εγώ, γιατί αναγνωρίζω ότι έπρεπε να "μπουν να πράγματα στη θέση τους".

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

02/10/2004, 01:58:16
quote:

Ώστε το χρήμα πίσω και από αυτή την κίνηση της Madonna?

Φίλε μου avatar, αυτά που αναφέρεις το διάβασες κάπου?

Ευχαριστώ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

"material girl..."
μην ξεχνιεστε συνταξιδιωτες/καθε κινηση της ειναι προδιαγεγραμενη κανεις δεν δυναται να ξεπερασει Αυτην εκτος κιη Ιδια το επιλεξει.
δεν μπορεις να κατηγορησεις την Μαντοννα.αγιο τονοματης και μεγαλα τα εργα της...στον υλικο κοσμο που ζουμε καποτε Αυτη θα ειναι το Αρχετυπο...

--καλα τι λεει παλι η ατμα....
εχμ....θα εισακουστουν τουτες οι λεξεις...ισως σε 250χρονια...:) το μαθα-με πια..αυτο το μοναχικο vertigo της ολισθησης...--

"μην τρελενεστε":) η αληθεια καμμια φορα δεν χωραει σ'ενα μονο κεφαλι...καμμια φορα χρειαζεται να.. μοιραζεται..μεχρι καποτε να καταστει "πασι"--

μακια

---ειχε παρεβρεθει στην μαχα κουμπα μελα του μιλλενιουμ στην Ινδια λιγο μετα το "RAY OF LIGHT" 1998...//κατοπιν περασε στην Καμπαλα αφου ο διδασκαλος της ηταν απο τοτε ο N. Τσοπρα...(τοτε ειχε τραγουδησει την επικληση ειρηνης....εχμ θυμαστε τον πολεμο της γιουγκοσλαβιας;//
//αντε να σας θυμησω και το american life που ξεκινησε αντιδραστικα εναντια στην κινηση της σειρας πολεμων....//μετα πατωσε Αβαταρ..οχι γιατι ασπαστηκε τους εβραιους..αλλα γιατι πηγε κοντρα στον πολεμο..
μην μπερδευεστε απο τα σχολια που γινονται απο τις κατευθυνσεις..τριγυρω+απο τα παραθυρα//χτυπηστε την πορτα!θα βρειτε απαντησεις...--
Αβαταρ ,που διαβασες πως ασπαστηκε τον Ιουδαισμο;//παρακολουθω απο το '81 την "Βασιλισσα της Ποπ" + αυτο δεν τον διαβασα πουθενα//ουτε καν σε καποιο "ασραμ" της στο δικτυο..//αν ειναι πληροφορια απο εκεινες τις "φημες" τυπου "κιτρινος τυπος"...εχμ...--εχουν τοσα ειπωθει για την οντοτητα της +ολα ειναι στο ..σχεδιο..
---να πως ημουν "μασωνακι" πριν λιγο καιρο:)))ενω πριν ημουν χριστιανοεβραιακι:((....ενακατιτετοιο----

--Η Madonna δεν μπορει να κριθει υποκειμενικα/ουτε απο ορωμενους σε καποιο μονο ειδος της μουσικης/πρεπει να προσπαθησεις να τη δεις μεσα στη μουσικη σαν συνολο/βγαζοντας εκτος το προσωπικο σου γουστο.
Ειναι ενα παγκοσμιο συμβολο της μητερας θεας στον υλικο κοσμο.
Εκανε κορη κλωνο της/επιλεγοντας εναν μιγαδα χωρις δικαιωμα στο παιδι ..για πατερα-οντας η ιδια μεταμορφωμενη σε "ξανθια φιλοδοξια"/το αμερικανικο ονειρο μιας καθολικης ιταλιδας που πραγματωθηκε//+μετα εδωσε εναν υιο....απο λευκο ανδρα που παντρευτηκε ως βασιλισσα... του υλικου κοσμου/
-δυο-
αυτο συμματοδοτει την αφιξη της μητερας θεας.. για το περασμα στην υδροχοικη εποχη ...
την εποχη της θηληκης ενεργειας ....

--δεν θα δεχτω ειρωνικα σχολια για μενα-οπως συνηθιζουν οσοι δεν χωραει στο νου τους ενας λογος μου:(-- που απλα μεταφερω ενα μυνημα //επισης δεν θα δεχτω κανενα σχολιο συγκρινομενης Αυτης με αλλες γυναικες..αξιολογες μεν...διαφορες δε:)..αυτο επειδη καθε εκφανση στο μουσικο στερεωμα ειναι απλα μια πτυχη της...που αναπτυχθηκε αυτονομα αφου πρωτα γεννηθηκε απο αυτην...
η αν το θετετε αλλιως απο το ματιξ της βιομηχανιας της μουισκης...

(το ιδιο ισχυει παραυτα στην μικρη αμερικη...>>>yes! to ellada:)
+ βεβαια μιλω μοναχα για ο,τι αφορα τη βιομηχανια της "μοδας της μουσικης"/οπως και επικρατησε απο δημιουργιας της....με την ελευση της δεκαετιας του 80...του λαμε και της δυναστειας..
-στην ελλαδα ηρθε αλλιως..//τα κουβενταιζουμε αλλου ομως..:))---

..ευχαριστω Τρισμεγιστε!
που μου εδωσες -αθελα σου- το βημα να εκφρασω ολα οσα στο τοτε θεμα "οι θρησκειες της μουσικης" δεν μου επετρεψαν "οι θορυβοι" που δημιουργηθηκαν για να μην δωθουν οι νεες τροχιες των αρκανων του μελλοντος...//

---remember?:
"manava seva
madhava seva..."---

---plus:Ενα υποκειμενικο+ειλικρινες σχολιο:
Ειρηνη μου:)--...πολυ θα'θελα να σου σχεδιασω ενα μοντελακι:)virtual though..//---

clickonmebabe..
02/10/2004, 02:10:54
quote:

quote:
--παντως μετα το φιλι διακρινω μια ομοιοτητα....εως και τρομακτικη..(λες να ηπιε και "νερο καμπαλα"...;)--

Ανατριχιαστική, θα έλεγα...Λες και η μικρούλα Brittney έχασε ξαφνικά "ό,τι πολυτιμότερο είχε" (ναι, ναι, αυτό που σύμφωνα με δικές της δηλώσεις φυλούσε ως κόρη οφθαλμού) κι έγινε απ΄τη μια στιγμή στην άλλη...γυναίκα---(=Madonna)...

"παρθενογεννεσις..."

Ε ναι:)
το χρισμα πηρε η κοπελα...!(ενω η σακιρα που ηταν με εντελως ιδια με την eighties Madonna χαθηκε ως απομιμιση//αφου ηταν μια φτιαγμεη αντιγραφη που αναβιωνε παλι την Madonna ...
επειδη η Madonna μετα απο το Hollywood* + την επιδειξη του προιοντος της ενεσιμης νεοτητας ..αεκει γινεται μια παραπομπη και σε οσα ειπα πιο πανω περι γυναικων και εκφανσεων..)

---*oops---το καναλι με την καρδουλα μου εβαλε το κομματι:)))αυτο θα πει "ατμαευστοχια"--

υγ--που χαθηκες κουνελε:Ρ--;--

clickonmebabe..
02/10/2004, 02:27:22
--κατοπιν γκαφατμας ..τριλογια:(-----

Ε ναι:)
το χρισμα πηρε η κοπελα...!
(ενω η Shakira που ηταν "εντελως ιδια" με την "eighties -like a virgin- Madonna" χαθηκε ως απομιμηση/ηταν μια εμπορικη -πολυ- αντιγραφη που ομως αναβιωσε +παλι την Madonna!
--εχετε δει την Shakira μελαχρινακι;//ειναι σαν την J.L. σε υπερβαρη εκδοση ...ξανθοποιηθηκε λοιπον...--

Επειδη η Madonna μετα απο το Hollywood* επρεπε να δωσει τη θεση της στο μουσικο στερεωμα του μουσικου sex symbol..για να περασει σε αλλες σφαιρες...
--θυμαστε ενα γκρουπακι με κοπελες απο η ρωσια που εκφραζαν δημοσια τον ερωτα τους;---
Η επιδειξη του επαναστατικου προιοντος της "ενεσιμης νεοτητας"
στο ιδιο κλιπ ειναι η πρωτη παραπομπη στην "ωρα του χρισματος"/
-αν το εχετε δει θα καταλαβετε αμεσως ποιο ειναι το σημειο αυτο ατο κλιπ-
+βεβαια γινεται αναφορα σε οσα επισης εγραψα
πιο πανω περι γυναικων + εκφανσεων=-μεταμορφωσεων της ιδιας...--

--εχμ..μου "τι δινει" που δεν εχω το μπλε και κοκκινο χαπι (edit-delete)
..χρειαζομαι εναν virual ιπποτη να σκοτωσει το δαιμονα...του ιντερνετικου τυπογραφειου..μου--

clickonmebabe..
02/10/2004, 20:00:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΟΧΙ ΚΙΤΡΙΝΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ 3 Η 4 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ.
(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΙΣΔΡΑΗΛ)

ΠΟΤΕ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΠΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΓΕΝΙΚΑ)...
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ ΤΗΣ...
(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ ΤΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ)

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ?????
ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.... (ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ ...
ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ.....

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ....
(ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Ν ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

02/10/2004, 23:46:34
quote:
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ.

;

δεν σχολιασα τη νεαρη Σακιρα παρα απο τη στυλιστικη της πλευρα (για την επιτυχια της μαλιστα την ειχα προβλεψει για αυτο που εγραψα μεταξυ σοβαρου και αστειου//
αυτο που ειπα ηταν:

quote:
(ενω η Shakira που ηταν "εντελως ιδια" με την "eighties -like a virgin- Madonna" χαθηκε ως απομιμηση/ηταν μια εμπορικη -πολυ- αντιγραφη που ομως αναβιωσε +παλι την Madonna!
--εχετε δει την Shakira μελαχρινακι;//ειναι σαν την J.L. σε υπερβαρη εκδοση ...ξανθοποιηθηκε λοιπον...--

το αν λειτουργησε σε πολιτικο επιπεδο ειναι μαλλον ενας ακομη λογος που χαντακωθηκε απο την "μαμα αμερικη" χμ;//
--εξαλλου ειχε καποια σχεση με την πολιτικη...μεσω του συντροφου της.../αρα δεν γνωριζουμε τα κινητρα και δεν ειναι το θεμα μας αυτο:)//

Ομως αλλου ειναι το point!
..Aυτο που ανεφερα μπορεις επακριβως να το καταλαβεις;( το δευτερο ενικο για τον καθενα που διαβαζει:)
--η Μαντοννα ειναι ενα φαινομενο που δεν εντασσεται ευκολα και βεβαια δεν συγκρινεται..παρα με ομοια..
τα οποια ομως βρισκονται σε μικροτςερες τροχιες...
αλλα παρομοιες...
υπαρχουν ομως...:)

Η Σακιρα+η καθε Σακιρα ειναι εκφανσεις της αυτης πολυσχιδους προσωπικοτητας.-ειτε αυτο αρεσει ειτε οχι :)
αν δηλαδη η μια μπορει να μεταμορφωνεται καθε λιγο + δυναται να στηριζει -απο μεσα προς τα εξω/+ το αντιθετο- μιαν εικονα στην οποια οντως φτανει ως "βημα στην ατραπο της" ως ...οντοτητα..απο την αλλη βλεπουμε ..

πχ μια Σακιρα ως μια μελαχρινη παχουλη(αντικειμενικα "μετρια~χαλια" στυλιστικα) λατινα +πολιτικοποιημενη ... με ισχυρα ομως καλλιτεχνικα προσοντα η οποια καταφερε τελικα +μεταλλαχτηκε σε μια ξανθια καλλονη+ επιβραβευτηκε η προσφορα της με μια εμπορικη επιτυχια του βελινεκους που εκπορευτηκε απο την επιταχυνση 'η το..σπρωξιμο που ειχε..:)!

Αυτη ομως ειναι η μια και μοναδικη μεταμορφωση.-
δεν συγκρινεται η πολλαπλη μεταμορφωση με την μια+μοναδικη που απλα θα τεινει να ολοκληρωσει τον κυκλο της..

(Πιστευω πως δεν ειναι πρεπον να συγκρινουμε κατ'ουσιαν "ανομοια" ...γενιουνται πολωσεις αμετανοητες και θεματα χωρις συμπερασματα ...καβγαδες παιδιαστικοι και ανουσιοι συνειρμοι..:(

(δωσαμε δωσαμε:)

Και βεβαια δεν συγκρινα τις δυο αυτες γυναικες:)
απλα ανεφερα την εκπορευση της νεοτερης απο την "γεννητορα των μορφων.."-κατανοητο;

Σαν αυτην υπαρχουν κι αλλες...(εχμ..αν δεις την αννα βισση θα καταλαβεις..αν δεις τη δεσποινα θα καταλαβεις την ισχυ του διαμελισμου των ολων που επικρατει στην πατριδα μας...:(--η αννα διαλεξε την πεγκυ αντι τη δεσποινα//αυτο δεν φερνει αρμονια χμ;..
αν και αυτη η κινηση ειναι αντιστοιχη με της μαντονα για την καιλι..--

Υπαρχουν +ανδρες που εχουν ικανοητες "φοινικα..."
...θα σου θυμησω τον Ντειβιντ Μποουι..
σε αντιθεση με τον Ιγκι Ποπ:)
Ειναι υπεροχοι και οι δυο ο πρωτος ειναι η περιπτωση της μαντονα και ο δευτερος εστω...της Σακιρα(καλα μην το παρετε της μετρητις εννοω ως προς την εικονα προς τα εξω..)
ο Μποουι αλλαξε απειρα προσωπα και στυλ...ο Ιγκι ειναι παντα γνωριμος..:)

ελπιζω να εδωσα το "ιδανικο" παραδειγμα*--
ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ..ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ...
ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ-

(*wich it is//..που εισαι βρε Γιωργη;)*αρχισε η περυσινη απο εμπαργκο κουβεντουλα....:))

Αν παρακολουθεις τα προσωπα της μοδας (χμ αν και αλλιως θα το εβλεπες ααν το αντικειμενο ηταν κοντα σε αυτο της δουλειας σου/δηλαδη να δημιουργεις προτυπα.../αντι να το παρακολουθεις απο την πλευρα του κοινου...:)+ της μουσικης σκηνης θα διεκρινες σιγουρα πως υπαρχουν πολλα προσωπα μ' ενα και μοναδικο "προσωπο" που απλα εξελισεται ανανεωνεται αλλα παραμενει αναγνωρισιμο + τελικα το ιδιο ..μεσα στο χρονο....απο την αρχη εως το τελος.
Υπαρχουν ομως και οντοτητες οι οποιες δυνανται να μεταμορφωνται μονιμως και σε τακτα διαστηματα σε διαφορετικα απο τη βαση ...προσωπα../και να πληρουν τις προυποθεσεις να αποδωσουν ολοενα και περισσοτερες μορφες στο μελλον...παρολο που συνηθως φανταζει δυσκολο ...εως αδυνατο για οσους δεν ειναι καν ετοιμοι να πραξουν μια απλη ...εξελικτικη κινηση.

Παραδειγματα αλλων οντοτητων απο το στερεωμα τουτο..θα μπορουσα ν' ανα-φερω αν ημουν σιγουρη πως μπορει επιτελουν να συζητηθει ενα τετοιο λεπτο (οσο και να μην του φαινεται θεμα:) με σοβαροτητα περαν των προσωπικων τασεων..

Η Μαντοννα λοιπον δεν συν-γ-κρινεται με κανενα τροπο συμφωνα με τα μετρα +σταθμα ενος τηλεοπτικου καναλιου 'η μιας κατευθυνσης τυπου παπαρατσι-ε οποιος μεταδιδει πληροφοριες περαν της πηγης που προσφερει το ιδιο το προσωπο προς το κοινο ειναι σχολιασμος των κινησεων του προσωπου και οχι ειδηση.

Εστω ασπαστηκε τον ιουδαισμο/ουδεις ψογος/ειναι δικαιωμα του καθενα να απσαστει οτι θελει!(αν θυμαμαι καλα ημουν εσω χριστιανοεβραια και τωρα ειμαι μασωνακι:Ρ//ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΤΕΙΤΕ..ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ..:)))

Αυτο ειναι το σημειο της εσωτερικης πορειας και ο καθενας εχει την ελευθερια να το πραττει...(εδω βεβαια λενε πως οι οπαδοι της ηταν πολλοι και δεν καταφερε να φτασει....το θεμα ηταν να φτασει οντως; η ηταν καρμα να φτασει κοντα αλλα οχι ακριβως;...
οποις ξερει καλα την Μαντοννα θα καταλαβε το ιδιο με μενα..που μερικες φορες στι ζωη ηταν κατι σαν σελιδοδεικτης της ζωης μου η οντοτητα αυτη...//οποιος τη χλευαζει θα καταλαβει κατι αλλο/ισως νθα πιστεψει και οσα σχολια ειναι εναντιον της γιατι τον επιβεβαιωνουν υποκειμενικα...
ομως...δεν ειναι η αληθεια μεσα σε κατι που δεν στεκει αντικειμενικα..

..ποιος τολμαει να πει οτι δεν εξελιχθηκε ωστε να ειναι ικανη να επιλεξει τι θ' ασπαστει;
μετα απο χιλιαδες μεταμορφωσεις μετα απο χιλιαδες ματια που την κοιταξαν; μετα απο τοσες νοτες που τραγουδησε και χορεψε υπο τη δονηση τοσης μουσικης;
μετα απο τοσα υλικα ονειρα μιας φτωχης καλλιτεχνιδας που το εσκασε καποτε απο το σπιτι της και την κολαση του καθολικισμου και της ορφανιας απο τα 5 της με...27 δολαρια και προορισμο το ΜεγαλοΜηλο;

Ποιος ειναι ικανος να μπει στη θεση της και να φτασει απο εκει....εδω;
σεβομαι τουτη την γυναικα
τουτη την οντοτητα
τουτη την καλλιτεχνιδα
τουτη τη μουσα της παιδικης ηλικιας..μου.
το να νοιωθω ετσι δεν σημαινει πως δεν επιτρεπω στους γυρω μου να εχουν τη δικη τους μουσα..:))
απλα ντρεπομαι οταν οι ανθρωποι δεν κανουν παρα να μειωσουν κκαι να χλευασουν οσα δεν τολμουν οχι να κανουν...αλλα ουτε να σκεφτουν...
παρολο που την επιτυχια...της σιγουρα τη ζηλευουν..

+ τελικα το παιρνω πολυ προσωπικα.
ειμαι γυναικα κι εγω και δεν δεχομαι να μιλανε ασχημα για μια γυναικα που καταφερε τοσα πολλα απο το τιποτε.

Φιλε Αβαταρ,βγαλε το μανδυα της σοβαροτητας και δες τα πργμτ χωρις τον βαρυ αυτο δογματισμο που μας εχεις συνηθισει! το να δηλωνεις γνωστης τοσων πληροφοριων δεν θυμιζει σε τιποτε αυτο που διαφαινεται ...αλλα ενας νεος πολυ νεος ...ανθρωπος...:))
(ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!ΑΞΙΟΠΟΙΗΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ...ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.. :)

Η Μαντοννα "χτυπηθηκε" επειδη ξεκινησε την καμπανια του "ΑΜERICAN LIFE" εναντια στον πολεμο.-
Μεσα σε τουτο το κλιπ η Μαντοννα μιλαει για ολα οσα καταφερε και μοιαζει να συμπεραινει...
"ε,και!"
αν αυτο δεν ειναι αντιδραση τοτε...τι ειναι;
και οποιος εχει συνειδητοποιησει τι απεκτησε και ποσο αδιαφορη εφτασε να ειναι ...τελικα απεναντι σε ολη αυτην την υλη που κυριαρχησε...ε τι να πω..!
αναρρωτιεμαι...πως θα ζωγραφιζε την ακρανα της ...αυτη της καρτας "κοσμος".:)

Αντεδρασε λοιπον...με τον δικο της τροπο(ο καθενας εχει ενα χαρακτηριστικο τετοιο/ "την ξερω καλα " ετουτη + πιστοποιω πως οντως το εκανε../αν σκεφτει κανεις πως εθεσε εαυτον απεναντι σε μια ροδαλη νεα ...υπηρετρια + παρεστησε για λιγο την Baby Jane....:O
αυτοσαρκαζωμενη για ολα οσα εφτασε να κανει.....για το Χολυγουντ...

μετα εγινε αναβολη της κυκλοφοριας του νεου κλιπ...επειδη μαλλον..ενοχλησε τους πολυ πολυ ψηλα ..διοικουντες...

-εχμ....αν το δω υποκειμενικα....ξερω θα διαφωνησεις...--

---δεν επιστεφω να διαβασω οσα εγραψα.
το θυμικο ειναι ενας παραγοντας που χαλαει την αυθορμητη ροη του λογου και βαζει καλουπια....
το να μην εχω edit+delete μου θυμιζει την πρωτη χρονια στο νηπιαγωγειο + μια πουλαδα στο πετο της μπλε ποδιας μου..:(

δεν παρακολουθω σταρ ειδησεις και δεν ηξερα πως εφτασε ως το τειχος των δακρυων..//ξερω ομως οτι παραβρεθηκε στην 'μαχα κουμπα μελα' επειδη καποιος .. ηταν σχεδον διπλα της...:Ο/ο οποιος δεν την εγνωριζε αλλα ενας ινδος τον πληροφορησε../αυτο βεβαια...
δεν το ειπαν στα καναλια...//ποιος να φτασει ως εκει;//
επειδη εκει χαθηκε....μεσα σε χιλιαδες μα χιλιαδες..πιστους..(αυτο θα πει τυχη...του ειπα //ποιος θα σε πιστεψει ομως ψυχη εκτος απο μενα..;)

---ΤΟ TΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ PARADISE....
ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...//
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -ΦΑΝΕΡΑ-ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...ΧΜ;--

ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ:
Η ΜΑΝΤΟΝΝΑ ΧΡΙΖΕΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ....
ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.
ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

ΑΤΜΑ&THE RAY OF LIGHT

-ΑΑΑΧ!..ΣΑΝ ΔΕ ΕΙΣΑΙ..."ΜΑΤΡΙΞ"..ΠΩΣ ΝΑ ME ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΝΤΟΛΥ..

clickonmebabe..
03/10/2004, 01:30:07
Μια που περάσαμε από την καταγραφή γεγονότων στον σχολιασμό τους, επιτρέψτε μου να πω ότι, κατά την γνώμη μου:

• Το επίπεδο marketing της Madonna είναι το υψηλότερο και όχι μόνο όσον αφορά στην αγορά μουσικής (προπορεύεται κάτι χρόνια... και δίνει πάντα το στίγμα του αύριο, πολλές φορές του μεθαύριο)
  • Το να λέμε ότι όποιος εξυπηρετεί π.χ. τους Εβραίους επιτυγχάνει, εξυπηρετεί μόνο το "διαχωρισμό". Στην ουσία έτσι, "παίζουμε το παιγνίδι" του "συστήματος", το οποίο θεωρητικά κατακρίνουμε και το σημαντικότερο: απενοχοποιούμε την αποτυχία ή την ανικανότητα, ενώ παρουσιάζουμε μία πραγματικότητα τελείως αδιέξοδη

Συνταξειδιώτισσα, πάρε κι ένα δωράκι: David Bowie and the Occult

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

03/10/2004, 10:36:18
quote:
--που χαθηκες κουνελε:Ρ--;--

Σύντομο ανέκδοτο : Internet στον ελληνικό στρατό...!!!

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ...

03/10/2004, 13:29:07
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ (ΜΑΝΤΟΝΑ) ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΣΑΚΙΡΑ ΕΙΝΑΙ

quote:
πχ μια Σακιρα ως μια μελαχρινη παχουλη(αντικειμενικα "μετρια~χαλια" στυλιστικα) λατινα +πολιτικοποιημενη ... με ισχυρα ομως καλλιτεχνικα προσοντα η οποια καταφερε τελικα +μεταλλαχτηκε σε μια ξανθια καλλονη+ επιβραβευτηκε η προσφορα της με μια εμπορικη επιτυχια του βελινεκους που εκπορευτηκε απο την επιταχυνση 'η το..σπρωξιμο που ειχε..:)!

ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 'ΣΠΡΩΞΙΜΟ....'
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ??????

ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΚΙΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΔΙΣ..

Η ΜΙΑ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΧΙ...

ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ

quote:
απλα ντρεπομαι οταν οι ανθρωποι δεν κανουν παρα να μειωσουν κκαι να χλευασουν οσα δεν τολμουν οχι να κανουν...αλλα ουτε να σκεφτουν...
παρολο που την επιτυχια...της σιγουρα τη ζηλευουν..

+ τελικα το παιρνω πολυ προσωπικα.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ??????
ΕΙΔΕΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ?????

ΚΑΛΗ ΜΟΥ Zadok ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ...

quote:
Το να λέμε ότι όποιος εξυπηρετεί π.χ. τους Εβραίους επιτυγχάνει, εξυπηρετεί μόνο το "διαχωρισμό". Στην ουσία έτσι, "παίζουμε το παιγνίδι" του "συστήματος", το οποίο θεωρητικά κατακρίνουμε και το σημαντικότερο: απενοχοποιούμε την αποτυχία ή την ανικανότητα, ενώ παρουσιάζουμε μία πραγματικότητα τελείως αδιέξοδη

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

03/10/2004, 15:11:52
Avatar μετα απο οσα εγραψα αυτα καταλαβες;(η αληθεια για τη σακιρα δεν την μειωνει "ουτε στο τοσο" //που ειδες να την υποτιμησα;//δεν ειναι λιγο να γινει κανεις απο μετριοτητα κατι ομορφο/μην διαστρευλωνεις τα λογια μου+
μην υποτιμας την "νοημοσυνη"..(οχι τη δικη μου:) υποτιμωντας πρωτα αυτων που μας διαβαζουν...

Προσπαθησε πριν απαντησεις να κατανοησεις /πριν να (ΜΕ)καταταξεις σε "κατηγοριουλα" να καταφερεις να αναγαγεις αυτη την μονιμη διαβολη που σε κατατρωγει εις Εν.(ΜΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ-ΓΝΩΡΙΖΩ "ΕΓΩ"-ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΣΩ ΜΕ ΣΛΟΥΡΠΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ!//ΤΙ +ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ "ΑΓΑΠΗΤΕ" 'Η "ΚΑΛΕ ΜΟΥ" 'Η "ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ" ..ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΩ "ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ"...ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ;..:)
Εκτος κι αν αυτος ειναι ο ρολος σου ως συντονιστης να οριοθετεις τη διαβολη ωστε μετα να γινεται της κακομοιρας και να επανερχεσαι ως καλος συντονιστης να οριοθετησεις παλι τις συμπεριφορες...που οξυνθηκαν(αναρωτιεσαι απο τι;)

Οποιος ειναι "δημοσιο προσωπο" αντιπροσωπευει καποια "υλιστικη θεοτητα"/επιγραμματικα αυτη ειναι η αποψη μου...
ετσι τοσο η Μαντοννα στο ΥΛΙΣΤΙΚΟ οσο +η Ατμα , η Ζαντοκ ,η Καθυ,η Σπιριτ ΣΤΟ "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ/-εδω θελω να πιστευω ακομη >>ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ"...εχουν "λογους υπαρξης... επι της ατραπου" 'η της εσωτερας ανελιξης..

(παραδειγματισμος κ+ αλλα ωραια...)

"αυριο" η εστω "μεθαυριο" οταν κατανοηθω επακριβως ευχαριστως το ξανακουβεντιαζουμε ..-εξαλλου υπομονη να με καταλαβουν κανω απο παιδι...
κι αν πεθανω αλλα εχω καταφερει να μεταφερω οσα φερω..
εστω σε εκατο ανρθωπους..θα ειμαι ευτυχεστερη απο τον οποιονδηποτε "κριτικο"...

Την κριτικη τη"σιχαινομαι" αν + γνωριζω πως καποιοι ετσι μοναχα εξελλισονται//ποιος το εκανε "κανονα" δεν καταλαβα;
τα μιντια +οι δημοσιογραφοι;...

-ασε δωσαμε...-
-αλλος για φτιαρισμα;
επι της ατραπου;

Η κριτικη δεν ειναι ο μονος τροπος εξελιξης.
ο αλλος ειναι να ψαξει ο καθενας μεσα του.

Ατμα,
επειδη παντου υπαρχει ενας μυθος...

υγ:Zantok,Παπισα --;)--
...το γνωριζω το αρθρο...ευχαριστω παραυτα:)
..που το εδωσες/για οσους δεν "θυμουνται".
--..απο το θεματμα "Οι θρησκειες της μουσικης"...που χαντακωθηκε ως συνηθως)---

clickonmebabe..
03/10/2004, 19:37:57
Φίλτατε AVATARGR, δεν αναφερόμουν σε κάτι συγκεκριμένο ή προσωπικά σε κάποιον.
Το σχόλιό μου ήταν γενικότερο, μια και "παίζει" πάλι αρκετά στα Φόρουμς η συνωμοσιολογία σχετικά με τους Εβραίους και τα συναφή...

Συνταξειδιώτισσα, ακόμα ψάχνω την κάρτα ή κάποια "έμπνευση"... Θα 'ρθει, πού θα πάει...

3 Άλφα

04/10/2004, 09:09:03
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΤΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ...

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:

ΕΑΝ ΔEN EINAI ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???????
ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΩ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.

ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙΣ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΑΚΙΡΑ..
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

05/10/2004, 05:09:19
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ελευθερα μπορει να βγαλει ο καθενας μονον ...)ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.-

δεν φτανει που δεν καταλαβαινεις τι εννοω.ενω ειναι απλα πργμτ./γραφεις πως θελω να τ' αλλαξω κιολας...!μην μου καταλογιζεις οσα κανεις
:(

"ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙΣ... "

ΙΟ;
..ποτε ανθρωπε μου;
δεν θυμαμαι να αλλαξα τιποτε!
απλα εδωσα περισσοτερα λογια αφου ζητησες απαντηση ..
αντι να με ξαναδιαβασεις/ως οφειλεις μεχρι να καταλαβεις..

οσο για ο θεμα δεν μας απασχολει τοσο το καθεαυτο προσωπο της μιας η της αλλης/το δηλωσα απο την αρχη!/ αν ομως το βλεπεις τοσο υποκειμενικα αγαπητε,εστω! εχεις παλι δικιο! με τον τροπο που το βλεπεις δεν με αφορα ουτε κι εμενα:)ασε που δεν παρακολουθω πλεον τις στηλες των περιοδικων και των εφημεριδων/δεν βλεπω μεσημεριανη ζωη στο χαζοκουτι και γενικα τα κουτσομπολια τα αφηνω για αλλους.

το "θαψιμο" που λες ειναι απλα η αληθεια!//εσυ γιατι το λες θαψιμο;;;

(ψαξε σε καποιοσαιτ της σακιρα και ελα να μου πεις τι ειδες!//εγω αν εψαξα; ναι το εκανα/αλλα γιατι;..:μου το ειχε ζητησει συγγενικο προσωπο /στην εφηβεια..του:)

και κατι ακομη
ποιος σου ειπε ανθρωπε μου πως διαφωνω σε τουτο:

"ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΚΙΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΔΙΣ.."

αυτο ειναι δεδομενο.
αλλα δεν εχει να κανει με αυτα που λεμε/παλι μπερδευτηκες.

οσο για το ποιος αλλαζει τα λογια του...
εγω ορκιζομαι με αιμα οτι ειμαι παντα σταθερη(αλλο που ο καθενας εδωμεσα αλλαζει τα οσα λεω κατα το δοκουν...(καλη ωρα)

αυτα τι ειναι που περασαν στο ντου-κου;

quote:
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ.

μαυρα γραμματα(ποιος θα το θυμαται!)

quote:
(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ ΤΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ)

(κοκκινα γραμματα//παρτε ενα μηνηματακι εχμ;)

φοβερη σταθεροτητα και πανω απο ολα...
η αληθεια.

τελως παντων οταν "μιλα-με" για συμφεροντα..
καποια συμφεροντα "εχουμε"*

αν δεν τα λαμβανουμε υποψιν....υπαρχει ακομη ελευθερια..
εστω τοση δα..

(*βαζω πρωτο πληθυντικο επειδη ετσι γινεται κατανοητο! αν βγαλω εμενα εκτος οπως και τεινω να διαφοροποιυομαι απο τη μαζα...θα γινει παλι χαμος...οποτε...παμε ολοι μαζι....πακετο....!)

Μμμ!αχ!ατμα..

clickonmebabe..
05/10/2004, 17:58:56
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΑΒΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ?
ΤΡΕΛΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ 'ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ'. ΑΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΔΩ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ 'ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ'.
ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ (SOFT PORNO) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ ΤΗΣ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ (ΜΑΝΤΟΝΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΑΚΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟ Η ΜΑΝΤΟΝΑ. ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΑΒΑΤΑΡΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

05/10/2004, 20:35:17
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ..
ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ +
--ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ --
ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ...
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ...

clickonmebabe..
05/10/2004, 20:46:47
quote:

[b]ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ (ΜΑΝΤΟΝΑ) ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΣΑΚΙΡΑ ΕΙΝΑΙ

quote:

ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 'ΣΠΡΩΞΙΜΟ....'
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ??????

ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ:(
ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ;
ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!
ΑΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ....:(

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ "ΕΣΠΡΩΞΑΝ" ΤΗ ΜΑΝΤΟΝΝΑ:Ρ
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ;
ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ..
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΜ;
ΕΣΤΩ!

Ο ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ.. ΕΧΕΙ+ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..!(ΚΙ ΕΓΩ ΩΣ ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ EIGHTIES ΚΑΤΙ ΕΧΩ...ΑΠΟ ΤΟΥΤΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ;;;;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΘΕΜΑ; ...Η ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ;)
"ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ Τ'ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ" :Ρ
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ..ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΑΝΟΥΣΙΟΙ "ΔΙΑΛΟΓΟΙ.."

clickonmebabe..