ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/03/2005, 20:02:57
quote:

Κακέ μου, κάκιστέ μου Φίλε Vril καΛώς σε βρίσκω...και εδώ!

Πήγαινε με το ποντίκι σου πάνω στην εικόνα που θα βρείς πιο κάτω για να μπεις στο Vril Club

Αν έχεις λογαριασμό στον Pathfinder σου ανοίγω και αμέσως.
Ειδάλλως, άνοιξε έναν λογαρισμό, να σου βρίσκεται και για ώρα ανάγκης...

wolfowitzΜέλος
11/03/2005, 00:16:02
Vril, σου εστειλα εμαιλ, τολαβες??
11/03/2005, 07:16:16
quote:

Vril, σου εστειλα εμαιλ, τολαβες??

φυσικά...

αλλά η μέρα έχει μόνο 24 ώρες.

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του 35ωρου, θα μου έλυνε πολλά προβλήματα....

3ADAΜέλος
11/03/2005, 08:32:11
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NTAVILIS666 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..!
Ntavelis666Μέλος
12/03/2005, 22:40:29
«Η Πεντέλη
Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΩΤΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Από ιστορικής και τοπογραφικής απόψεως
Και
Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ
Μετά διαγράμματος του συνοικισμού Πεντέλης, κτήμα Plaisance
Υπό
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΠ. ΤΣΑΚΩΝΑ
Μηχανολόγου
Τέως Προξένου της Ελλάδος
Και Εμπορικού Συμβούλου της εν Αμερική Πρεσβείας.»

Το εκπληκτικό αυτό βιβλίο ξεκινάει με το ποίημα του Γ. Δροσίνη:

«ΣΤ’ΟΥΡΑΝΟΎ ΣΚΛΑΒΩΜΈΝΗ ΤΑ ΠΈΡΑΤΑ,
Ω ΠΕΝΤΕΛΗ, Η ΠΛΑΓΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΓΑΝΤΙΟ Κ’ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ
ΤΟ ΑΕΤΩΜ’ΑΡΧΑΙΟΥ ΝΑΟΥ…».

Στον πρόλογο του βιβλίου ο συγγραφέας εξηγεί ότι μετά από 20 χρόνια στην Αμερική επέστρεψε επιτέλους στην πατρίδα του κάνοντας επισκέψεις σε διάφορα τοπία του αττικού λεκανοπεδίου.
Στα δέκα χρόνια που ζούσε στην Ευρώπη, επισκέφθηκε, γράφει, πολλά εξέχοντα τοπία και παραμυθένιες εξοχές. Κατά την επί 23 έτη δε διαμονή του στην Αμερική ταξίδεψε παντού στη χώρα αυτή από τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό. ΠΟΥΘΕΝΑ όμως, ΠΟΥΘΕΝΑ, σε κανένα βουνό και σε καμιά εξοχή της Ευρώπης και της Αμερικής ο συγγραφέας δεν ένιωσε το μεγαλύτερο δέος για την Φύση όσο στην Π Ε Ν Τ Ε Λ Η ! Κάτι τέτοιο φαντάζει απίστευτο, τα λόγια του όμως το λένε ξεκάθαρα:

«…ζωηροτάτη και διαρκής μοι παρέμενε και διατηρείται η εκ της αληθώς ΘΑΥΜΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ εντύπωσίς μου, διότι ΕΚΕΙΘΕΝ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥΜΕΝΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟΝ ΚΑΛΛΟΣ, ΔΙ’ΟΥ Η ΜΗΤΗΡ ΓΗ ΔΑΨΙΛΩΣ ΕΠΡΟΙΚΙΣΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»

Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν τα λόγια του πλοίαρχου και μεγάλου φυσιολάτρη, του Πολεμικού Ναυτικού κ.Ιωάννη Δεμέστιχα :

Τα εκ πεύκων δάση του, που σχεδόν άνευ διακοπής πυκνότερα εδώ, αρχαιότερα εκεί, αλλά παντού φωτεινά, ωραία, αρωματώδη, περιβάλλουν τας υπωρείας του, ανερχόμενα ενιαχού και εις αρκετόν ύψος, αποτελούν το θαυμασιώτερο στολισμό του.
ΑΙ ΠΕΡΙΟΧΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ, ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΗ. ΑΡΩΜΑΤΩΝ, ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑΣ, ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΕΥΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ.»

Αλλά και τα λόγια του Αναστάσιου Πεζοπόρου :

«ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΥΜΝΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ.
ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΘΕΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ! ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΥΡΟΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗΝ, ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΑΝΕΒΗ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΖΩΗ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΥΚΟΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΟΛΟΠΡΑΣΙΝΟΝ ΚΑΙ ΘΡΟΕΙ ΡΥΘΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΑΡΓΑΡΑ.»

Ο συγγραφέας αναφέρει:

«Μεταξύ των τακτικών επισκεπτών και θαυμαστών της Πεντέλης συγκαταλέγοντο από του Όθωνος και αι βασιλικαί οικογένειαι της Ελλάδος, αίτινες συχνάκις μετέβαινον εκείσε προς αναψυχήν. Ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ναύαρχος Κουντουριώτης, ο κ. Ελευθέριος Βενιζέλος, Πρωθυπουργός όστις, διαμείνας προ ολίγων ετών επί 15 ημέρας εις το εν των κτήματι ξενοδοχείω «Plaisance”, απεφάνθη ότι εκεί πρέπει να γίνει ο αριστοκρατικώτερος συνοικισμός. Και άλλοι επίσημοι Έλληνες και ξένοι διέμενον, κατά διαφόρους εποχάς, πολάς ημέρας εν Πεντέλη. ΠΑΝΤΕΣ ΔΕ ΕΞΕΦΡΑΖΟΝΤΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΩΤΑΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΝ.

Στο ίδιο πάντα βιβλίο αναφέρεται ο Γ.Κ Σταμπολής ο οποίος απεκάλεσε την Πεντέλη «ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΝΝΑ».

Φίλοι μου, νιώθω τυχερός, νιώθω ευλογημένος, που γεννήθηκα σ’αυτόν τον τόπο, στην ιερότερη πόλη του κόσμου, πλαϊ σ’αυτό το βουνό. Ο αγνός αυτός έρωτας για το ιερότερο βουνό της οικουμένης, το θεοβάδιστο βουνό της Θεάς Αθηνάς, την Μήτρα του Παρθενώνα, είναι το πολυτιμότερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει η ζωή και η μοίρα. Και θέλησα να το μοιραστώ για λίγο μαζί σας. Συγχωρέστε μου το «παραλήρημα» αυτό, ένιωσα απλώς την ανάγκη.

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

13/03/2005, 00:19:41
Φίλε Τάσο που χάθηκες;... Πολύ ωραίες οι αναφορές που έβαλες...
Χαιρετώ...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

wolfowitzΜέλος
13/03/2005, 13:36:41
εδώ σε θέλω καβουρα να περπατας στα καρβουνα
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_646730_13/03/2005_136990
quote:
Bίλες με θέα την παρανομία
Kτισμένες στο δάσος της Πεντέλης δεν κατεδαφίζονται αν και ακυρώθηκαν οι άδειές τους

Tης Tανιας Γεωργιοπουλου

Eχουν εκδοθεί πορίσματα ανεξάρτητων αρχών, υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Eπικρατείας και όμως τίποτα δεν αλλάζει. Kτισμένες μέσα στο δάσος, πολυτελείς βίλες στην Πεντέλη, ουσιαστικά και τυπικά παράνομα κτίσματα, όχι μόνο δεν γκρεμίζονται, αλλά διαρκώς πολλαπλασιάζονται εφόσον πάντα υπάρχει ένα νομοθετικό παραθυράκι -όσο ανοιχτό χρειάζεται. Oι «κάτοχοι» μάλιστα των συγκεκριμένων δασών (γιατί για δάση πρόκειται) που μετατρέπονται σε οικόπεδα, προκειμένου να αποκτήσουν την ιδιοκτησία τους, έχουν καταβάλει το «αμύθητο» ποσό των 3.500 δραχμών, σύμφωνα με συμβόλαια του Oικοδομικού Συνεταιρισμού Nέας Aιολίδας.

Tο 1994, το Πολεοδομικό Γραφείο Kαπανδριτίου εξέδωσε άδεια για την ανέγερση οικοδομής ακινήτου στην περιοχή Διονύσου - Pοδόπολης, η οποία είναι δασική. Kατά τη διαδικασία ανέγερσης της οικοδομής, εμφανίστηκαν πολλές φορές νομικά «κολλήματα», αλλά πάντα βρισκόταν λύση.

Ωσπου, το 2003, το Συμβούλιο της Eπικρατείας εκδίδει απόφαση ακύρωσης της συγκεκριμένης άδειας. Tο ακίνητο βέβαια έχει πλέον κτιστεί και, σύμφωνα με την πολεοδομία, η νομοθεσία ορίζει ότι δεν μπορεί να γκρεμιστεί το οίκημα, εφόσον ο ιδιοκτήτης του δεν ήξερε. Mπορεί να μην ήξερε, φρόντισε όμως να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάστηκαν αυτά τα εννέα χρόνια ώστε να ολοκληρώσει την οικοδομή. Aλλωστε, αρκεί μια επίσκεψη στη συγκεκριμένη περιοχή για να αντιληφθεί κανείς ότι πρόκειται για δάσος. Δεν το βλέπει κάποιος μόνο εάν δεν θέλει να το δει.

Στον Aρειο Πάγο

Tελικά, όμως, δεν έχει καμία σημασία αν είναι παράνομη η συγκεκριμένη οικοδόμηση ούτε πρόκειται να αναζητηθούν ευθύνες για την ανέγερσή της... Mία απλή ιστορία καθημερινής τρέλας όπου οι νόμοι εφαρμόζονται, αλλά και προσαρμόζονται έτσι ώστε τελικά το νόμιμο και το παράνομο να καταλήγουν δύο συγκεχυμένες έννοιες.

Tον Δεκέμβριο του 2002, ο τότε υπουργός Eσωτερικών, κ. Kώστας Σκανδαλίδης, «παρέδωσε» για διερεύνηση ως μία από τις έξι υποθέσεις διαφθοράς στον τότε εισαγγελέα του Aρείου Πάγου κ. Eυάγγελο Kρουσταλάκη τις επεκτάσεις του συνεταιρισμού της Aιολίδας στην ίδια περιοχή, αλλά και πολλές οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί με παρόμοιο τρόπο. Tι έχει γίνει από τότε;

Tο χρονικό

Aξίζει τον κόπο να καταδειχθεί πώς ξεπεράστηκαν οι σκόπελοι που προέκυψαν για την ανέγερση του οικήματος στα εννέα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι την απόφαση του ΣτE. Oρισμένα στοιχεία δεν αναφέρονται, όπως ο αριθμός της συγκεκριμένης άδειας οικοδομής, βρίσκονται όμως στη διάθεση της εφημερίδας.

- Tο 1994 εκδίδεται η άδεια οικοδομής από την πολεοδομία Kαπανδριτίου χωρίς να ζητηθεί από την αρμόδια δασική υπηρεσία έγγραφο χαρακτηρισμού της έκτασης.

- O «Περιβαλλοντικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Διονύσου Aττικής» κατέθεσε άμεσα αίτηση ακύρωσης της άδειας εφόσον επρόκειτο για δασική έκταση. Λίγο πριν εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης, στις 19 Iανουαρίου 1995, το πολεοδομικό γραφείο Kαπανδριτίου ανακαλεί την άδεια καθώς, σύμφωνα με Yπουργική Aπόφαση (13/1/1995) του τότε υπουργού ΠEXΩΔE κ. Kώστα Λαλιώτη, προκειμένου να εκδοθούν οικοδομικές άδειες για την περιοχή, πρέπει να ζητείται έγκριση του αρμόδιου δασαρχείου.

- Mε βάση τη συγκεκριμένη απόφαση, το πολεοδομικό γραφείο Kαπανδριτίου ζητεί από τους ιδιοκτήτες να προσκομίσουν εντός δύο μηνών την έγκριση του δασαρχείου προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν την οικοδομή. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως επισημαίνεται στο έγγραφο που αποστέλλεται, «θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του νόμου 1337/83 περί αυθαιρέτων κατασκευών», δηλαδή η οικοδομή θα γκρεμιστεί.

- Ως αποτέλεσμα όμως των ανωτέρω πράξεων, η αίτηση αναστολής εργασιών που είχε καταθέσει ο Σύλλογος στο ΣτE, προκειμένου να σταματήσουν οι εργασίες ανέγερσης έως ότου εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης, ακυρώνεται. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να εκδικαστεί η αίτηση εφόσον έτσι και αλλιώς οι εργασίες έχουν ήδη σταματήσει. Bέβαια η οικοδομή δεν γκρεμίστηκε παρά τις «απειλές» της πολεοδομίας.

- Tον Iούλιο του 1996 το YΠEXΩΔE άλλαξε και πάλι γνώμη. Mε εισήγηση της Διεύθυνσης Tοπογραφικών Eφαρμογών του υπουργείου βγαίνει μια νέα απόφαση που θεωρεί τα συγκεκριμένα οικόπεδα «εντός σχεδίου» και άρα, προκειμένου να οικοδομηθούν, δεν απαιτείται «χαρτί» από το δασαρχείο. Mάλιστα η απόφαση αναφέρεται και στη συγκεκριμένη οικοδομή και ορίζει ότι μπορεί να συνεχιστεί.

- O «Περιβαλλοντικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Διονύσου Aττικής» προσφεύγει και πάλι στο ΣτE.

- Tο ΣτE αρχικά αποφασίζει την αναστολή εφαρμογής της απόφασης του YΠEXΩΔE, αλλά στη συνέχεια απορρίπτει την αίτηση του συλλόγου, καθώς η απόφαση του υπουργείου «δεν είναι εκτελεστή», δηλαδή η διοίκηση δεν είναι υποχρεωμένη να την εφαρμόσει. H οικοδομή, λοιπόν, συνεχίζεται κανονικά.

- Eκκρεμεί, ωστόσο, η αρχική αίτηση ακύρωσης που είχε κατατεθεί το 1994. Tο ΣτE, προκειμένου να εκδώσει απόφαση, ζητεί από το δασαρχείο αν η συγκεκριμένη έκταση είναι ή όχι δασική.

- Tο δασαρχείο Πεντέλης για κάποιο παράξενο λόγο δεν απαντά ευθέως, αλλά στην απάντησή του αναφέρει ότι η συγκεκριμένη έκταση δεν έχει κηρυχθεί αναδασωτέα. Aυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν έχει καεί, όχι ότι δεν είναι δασική.

- Στις 22 Mαρτίου 2001 εκδικάζεται η αίτηση του Συλλόγου και το ΣτE ακυρώνει τη συγκεκριμένη οικοδομική άδεια. H απόφαση δημοσιεύεται στις 17 Σεπτεμβρίου 2003.

Φυσικά, το εν λόγω ακίνητο είναι πλέον αυθαίρετο, αλλά σύμφωνα με την προϊσταμένη της πολεοδομίας Kαπανδριτίου, κ. Ξινομηλάκη, «σε αυτά τα κτίρια, όταν ακυρώνονται οι άδειες από τα δικαστήρια ή ανακαλούνται από τη διοίκηση εξαιρούνται της κατεδάφισης γιατί δεν είναι υπαιτιότητα του ιδιοκτήτη».

- Στις 26/5/2003 η υπουργός ΠEXΩΔE κ. Bάσω Παπανδρέου με απόφασή της ορίζει ότι τα συγκεκριμένα οικόπεδα είναι «εκτός σχεδίου» και προκειμένου να οικοδομηθούν απαιτείται έγκριση του δασαρχείου.

Eκτοτε δεν έχουν εκδοθεί άλλες άδειες, εφόσον δεν έχουν υποβληθεί άλλες αιτήσεις. Στο μεταξύ, όμως, έχουν ανεγερθεί περίπου 40 οικοδομές μέσα στο δάσος της Πεντέλης.

Ntavelis666Μέλος
13/03/2005, 23:13:36
Ναι αυτό είναι μια πικρή αλήθεια...υπάρχουν όμως ακόμα μέρη που μπορούν να σωθούν. Όπως είχα πεί σε παλιό post, σπίτια αυτοί; Δέντρα εμείς κι'όποιος αντέξει.
Φίλε μου Απέρριτε, χαίρομαι που σε συναντώ, ελπίζω κι'απο κοντά, σύντομα.

ΧείρωνΜέλος
13/03/2005, 23:38:41

Χ Α Ι Ρ Ε !
LoucasΜέλος
14/03/2005, 15:50:16
Γεια και απο εμενα τάσο,

Δυστηχώς πριν απο ενα μήνα που ηρθα εκει επιδιοξα να παω στο βουνό αλλα δεν μπορούσα γιατι ηταν χιονισμένο.

Θα το επειχηρήσω ξανά σύντομα όμως.

Να είσαι καλά όπου και να είσαι

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

14/03/2005, 19:07:07
quote:

Δυστηχώς πριν απο ενα μήνα που ηρθα εκει επιδιοξα να παω στο βουνό αλλα δεν μπορούσα γιατι ηταν χιονισμένο.

Έχασες το καλύτερο ...

LoucasΜέλος
14/03/2005, 21:26:05
Ποτέ δεν ειναι αργά vril

Όταν ο δρόμος με φέρει ξανα στην ελλάδα θα είναι ακόμα καλύτερο.
Η ομορφιά ποτέ δεν χάνεται.

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

Ntavelis666Μέλος
14/03/2005, 23:58:41
ΧΕΙΡΩΝΑ ΧΑΙΡΕ ! ! !
Κάποτε, όλο και κάπου σε πετύχαινα να γυρνοβολάς στο Βουνό, τώρα που χάθηκες;

Αγαπητέ μου ΛΟΥΚΑ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω. Ο Vril είχε δίκιο φίλε, τότε ήταν η καλύτερη ευκαιρία να επισκεφθείς το Βουνό. Πράγματι έχασες το καλύτερο. Δεν πειράζει όμως, εκεί είναι δεν χάνεται. Σου εύχομαι να το επισκεφθείς το συντομότερο. Να είσαι πάντα καλά!

Σήμερα είδα για άλλη μια φορά τη νεοελληνική κατάντια σε όλο της το μεγαλείο. Αμέτρητες οικογένειες ανέβηκαν σήμερα στην Πεντέλη για πετάξουν τον αετό. Όλοι γλεντούσαν, χόρευαν, έπιναν, έπαιζαν. Τίποτα κακό μέχρι στιγμής. Όταν άρχισε να νυχτώνει όμως, στην επιστροφή μου, το μόνο που έβλεπα παντού ήταν πεταμένοι αετοί και διάφορα σκουπίδια. Έτσι ευχαρίστησαν το Βουνό για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν εκεί. Έτσι έδειξαν για άλλη μια φορά τον υποτιθέμενο πολιτισμό τους. Δεν μου αρέσει που το λέω, ξέρω ότι ίσως παρεξηγηθώ, αλλά σα να μου φαίνεται ότι πλέον μισώ το όν που λέγεται άνθρωπος. Πιστεύω ότι μας αξίζει να πάθουμε ότι χειρότερο για τον πόνο που έχουμε προκαλέσει στη Θεά-Μητέρα ΓΗ. Πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να πληρώσουμε. Ακούς εκεί, ο άνθρωπος «Κορωνίς της Δημιουργίας». Να γελάσω τώρα ή να κλάψω;

15/03/2005, 00:16:15

quote:

Σήμερα είδα για άλλη μια φορά τη νεοελληνική κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.

ΟΡΕ ΝΤΑΒΕΛΗΗΗΗΗΗ!

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ?

ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΕ?

ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, Ε?) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΛΩΣΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ???

ΜΙΛΑ ΤΟΥΣ ΟΡΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ, ΓΙΑ ΓΕΡΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΛΙΜΝΕΣ ΜΕ ΒΟΥΡΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΓΙΑ ΓΔΟΥΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ!

ΕΓΩ ΟΡΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ) ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ - ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ!

Ο ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΔΕΡΦΟΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΝΤΑΡΑΣ

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

ΧείρωνΜέλος
15/03/2005, 00:58:16
Eεειιι ψψψψψσσσττττ, για ηρεμήστε λίγο εσεις μωρέ πρωτοπαλίκαρα,
καπετάν Φώτος Γιαγκούλας εδώ !

quote:
ΧΕΙΡΩΝΑ ΧΑΙΡΕ ! ! !
Κάποτε, όλο και κάπου σε πετύχαινα να γυρνοβολάς στο Βουνό

Γεια σου ρε Νταβέλη! Ακόμα γυρνοβολώ και μάλιστα με πλήρη εξάρτηση
Μάλλον πρέπει να συγχρονιστούμε εκτων προτέρων. Τιμή και δόξα στους mail servers
quote:
τώρα που χάθηκες;

Σήμερα ειδικά ήμοθ καμιά 300 μέτρα πάνω από τους Αγίους, να ...πετώ τον ...αετό μου. Ναι, ναι αυτός ο κόκκινος ήταν, αυτός ναι ,που ήταν πιο ψηλά από όλους τους άλλους! (αλήθεια) , πού είναι το έπαθλό μου ,ε;

quote:
Όταν άρχισε να νυχτώνει όμως, στην επιστροφή μου, το μόνο που έβλεπα παντού ήταν πεταμένοι αετοί και διάφορα σκουπίδια

Ήταν τόσο μεγάλο το κύμα των "χρηστών του βουνού", που εκτιμώ ότι, όταν και αν τα ίδια άτομα ξανα-ανεβούν του ...χρόνου θα δουν τα ΔΙΚΑ τους σκουπίδια και θα λένε "κοίτα χάλι"

quote:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΛΩΣΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ???

"Kάποια πράγματα είναι για σένα και μόνο για σένα"

15/03/2005, 01:25:53
quote:

quote:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΛΩΣΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ???

"Kάποια πράγματα είναι για σένα και μόνο για σένα"

λεω μηπως αν μελωσει η καρδουλα αρκετων, μειωθουν τα σκουπιδια του χρονου ορε Γιαγκουλα...

Ntavelis666Μέλος
16/03/2005, 00:25:25
Xαίρομαι που βλέπω όλη τη ληστοσυμμορία να ανασυντάσσεται. Που είναι αυτός ο Κακαράπης ρε παιδιά, αυτός που τώρα τελευταία θέλει να τον λένε Vril; Τον έχω χάσει.
Άντε να δω πότε θα κάνουμε κανα τσιμπούσι.

Χείρωνα-Γιαγκούλα, χαίρομαι που γυρνοβολάς στα πάνσεπτα εδάφη. Να δω ποιος άνεμος της Πεντέλης θα μας φέρει κοντά. Ώστε ο δικός σου αετός ήταν αυτός ε; Το έπαθλό σου φίλε, θα είναι μια ράβδος Vril, ευγενική προσφορά του κακού μας Vril.

«λεω μηπως αν μελωσει η καρδουλα αρκετων, μειωθουν τα σκουπιδια του χρονου ορε Γιαγκουλα...»

Ρε Καντάρα. ΡΕ ΚΑΝΤΑΡΑ! Προσγειώσου αδελφέ μου. Τα σκουπίδια θα έρθουν και του χρόνου και όλο θα αυξάνονται όσο αυξάνονται τα τέρατα που κατοικούν σε αυτή την δύσμοιρη πόλη. Η παιδεία έχει πάψει να υφίσταται προ πολλού.
Ποιος από αυτούς τους μίζερους ρωμιούς της μάσας και του κυρ ελέησον μπορεί να καταλάβει ότι σε κάθε δένδρο ζεί μια Αμαδρυάδα και σε κάθε πηγούλα μια Νύμφη;
Αλλά έννοια σου Johnnie…η Νέμεσις καραδωκεί…και το χτύπημά της θα είναι ανελέητο. Μέχρι τότε, ας κάνουμε αυτό που μπορούμε φίλε!

16/03/2005, 01:46:13
quote:

Vril; Τον έχω χάσει.
Άντε να δω πότε θα κάνουμε κανα τσιμπούσι.

όλα τα βλέπει, όλα τα γνωρίζει και όλα τα κατασκοπεύει...

χε, χε, χε

16/03/2005, 01:58:04

quote:

Προσγειώσου αδελφέ μου. Τα σκουπίδια θα έρθουν και του χρόνου και όλο θα αυξάνονται όσο αυξάνονται τα τέρατα που κατοικούν σε αυτή την δύσμοιρη πόλη.
Η παιδεία έχει πάψει να υφίσταται προ πολλού.

θα σου πω το κουφο που συνεβει φετος στο παρκο της περιοχης μου.

πηγα σημερα να μαζεψω τα σκουπιδια (συναντησα μαλιστα εναν με την ιδια λοξα 71 χρονων που με βοηθησε) και παρατηρησα με εκπληξη οτι φετος τα σκουπιδια ηταν πολυ λιγοτερα!

δυο καινουργια πραγματα συνεβησαν φετος: πρωτον βαλανε καδους στα πεζοδρομια για τους Ολυμπιακους, και δευτερον δεν ειχα αφησει ουτε χαρτακι στα 6-7 στρεματα της εκτασης.

εχω λοιπον την υποψια οτι αν τα βρουν καθαρα, αρκετοι απο αυτους τα μαζευουν τα σκουπιδια τους.

τελικα αυτην την Παιδεια μπορει να την διδασκουμε εμεις, αθελα μας, με τις πραξεις μας...

keep kleening ορε Νταβελη!

.

.

κακε μου βριλ, βρηκα κατι ζουμερους αρουραιους, αλλο πραγμα!!!

εισαι για καμια θυσια?

16/03/2005, 02:03:27
quote:

κακε μου βριλ, βρηκα κατι ζουμερους αρουραιους, αλλο πραγμα!!!

εισαι για καμια θυσια?

Δεν ανοίγουμε κανα σουβλατζίδικο εκεί πάνω ????