- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
maria3
quote:
Επέτρεψε μου να σου πω ότι δεν το κάνουν μόνο γιαυτό, αλλά και για κάποια πειράματα που κάνουν εγώ μετά από εκείνη την στιγμή και μετά έχω το τετρακόσια έντεκα χαραγμένο στο πόδι μου τα συμπεράσματα δικά σου.Εδώ σε έχασα. Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένη?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Σε τι από όλα να γίνω ποιο συγκεκριμένη;
Όταν αναφέρονται η αρχαίοι στον αρχαίο όφις που νομίζεις ότι αναφέρονται ΝΙΚΟΜΑΧΕ;
Στο χαραγμένο νούμερο στο πόδι.
quote:
maria3Στο χαραγμένο νούμερο στο πόδι.
Είναι σαν τεσσάρι με αστραπή και έχει από δίπλα του δύο γραμμές μία πάνω και μία από κάτω, μοιάζει σαν το τετρακόσια έντεκα.
Και πως ακριβώς έγινε αυτό?
quote:
maria3Και πως ακριβώς έγινε αυτό?
Ειλικρινά δεν ξέρω στην αρχή από ένα ατύχημα που είχα πάθει μου είχε αφήσει μία ουλή σαν αστραπή, μετά από επτά χρόνια από το ατύχημα, την περίοδο που είδα αυτό που είδα και ήταν σαν δοκιμασία, για μένα, πρόσεξα ότι άρχισε να αλλάζει και δημιουργήθηκε αυτό.
Απευθύνθηκες σε κάποιον ειδικό γιατρό, κι αν ναι, τί σου είπε?
Υ.Γ. Συγνώμη για το καταιγιστικό των ερωτήσεων. Ελπίζω να μην αισθάνεσαι πως σε ανακρίνω. Αν το αισθάνεσαι, πες μου και σταματώ επί τόπου.
quote:
maria3Απευθύνθηκες σε κάποιον ειδικό γιατρό, κι αν ναι, τί σου είπε?
Υ.Γ. Συγνώμη για το καταιγιστικό των ερωτήσεων. Ελπίζω να μην αισθάνεσαι πως σε ανακρίνω. Αν το αισθάνεσαι, πες μου και σταματώ επί τόπου.
Αν εννοείς αυτό ναι απευθύνθηκα σε ψυχίατρο γιατί δεν μπορούσα να το αποδεχθώ όλο αυτό, μου διέγνωσε ψύχωση και έκανα θεραπεία για κάποιο καιρό, γιατί και εγώ προσπαθούσα να βάλω την λογική δεν το αποδέχθηκα τότε.
Μετά από τόσο χρόνια θυμάμαι τι μου συνέβαινε είμαι καλά αλλά πλέον είμαι σίγουρη για το τι είδα και ότι υπάρχουν.
Γιατρό για το πόδι εννοούσα ρε Μαρία. Αν έχει δει γιατρός την εξέλιξη των ουλών στο πόδι σου. Αυτό ρωτάω.
quote:
maria3Γιατρό για το πόδι εννοούσα ρε Μαρία. Αν έχει δει γιατρός την εξέλιξη των ουλών στο πόδι σου. Αυτό ρωτάω.
Ά! Συγνώμη όχι δεν πήγα σε κάποιον γιατρό γιατί δεν είχα αιμορραγία, οπότε δεν με ενοχλούσε κιόλας, συνέβη χωρίς να τρέξει αίμα δηλαδή.
*