- ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΥΜΠΑΝΤΑ / ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΙΣΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΕΞΕΙΣ.
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
OMOLOGO OTI KOURASTIKA LIGAKI!ΠΕΤΡΟ

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Δεν ξέρω αν έφαγες την τυρόπιτα στο παράλληλο σύμπαν αλλά σε αυτό το σύμπαν ξανάγραψες το μήνυμά σου
Ίσως είναι ένα πρόβλημα του Matrix, ένα "Ντεζαβού" αλλά μάλλον είναι ένα πεζό
πρόβλημα επανάληψης της αποστολής μηνύματος.
Αστειεύομαι. ![]()
Επειδή νομίζω ότι το έχεις ξανακάνει πριν λίγες ημέρες και έσβησα το δεύτερό σου μήνυμα για να μην υπάρχει πρόβλημα, να σου πω μια χρήσιμη συμβουλή για να μην επαναλαμβάνεσαι σε αυτό το... σύμπαν.
Αφού γράψεις το μήνυμα και το στείλεις για να σιγουρευτείς ότι το έστειλες και ότι εμφανίζεται, κάνε ανανέωση στην σελίδα που βρίσκεσαι και ξαναδες την.
Αν αντιληφθείς ότι έγραψες ξανά το μήνυμά σου, σβήσε το με την εντολή "Διαγραφή Απάντησης" (το εικονίδιο με τον κάδο απορριμάτων) που υπάρχει στην μπάρα εργαλείων ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου αυτό.
Ευχαριστώ για την καλή σου συμμετοχή στο forum μας και μετά από αυτό το ευχάριστο... τεχνικό διάλειμμα φεύγω για το δικό μου... σύμπαν για να μην κάνω τό τοπικό διάλειμμα, διάλυμα του topic.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας ![]()

pantws egw kserw ena atomo to opoio
einai ontws apo allo sumpan kai tha
mporouse na sas lusei polles apories.
einai o 1euro.
kukloforei eleutheros sto esoterica .
isws ton petuxete
kali tuxi
πιστευεις στον θεο??? (δημιουργο)
Θα πρέπει ίσως να σας πω οτι πέρα απο την μεταφυσική χροιά των παρ. συμπάντων που πολλά μπορούμε να υποθέσουμε (επικοινωνία, αλληλεπίδραση, κ.λ.π.) η ύπαρξη τους στην μοντέρνα φυσική (κοσμολογία) δεν αποκλείεται, αντιθέτως μερικές φορές εμφανίζεται πηγαία.
Βέβαια ξεκαθαρίζεται οτι δεν υπάρχει σε εκείνες τις θεωρίες αλληλεπίδραση μεταξύ τους, μέχρι στιγμής τουλάχιστον...
Το θέμα είναι αν μπορεί η ψυχή και η "ύπαρξη" (αν δέχεται βέβαια κάποιος την ύπαρξη της) να προσεγγιστεί με τον φορμαλισμό της φυσικής (μαθηματικά, εξισώσεις, κ.τ.λ.) ή χρειάζεται κάτι περισότερο;
Δηλαδή τι συμαίνει "υπάρχω" σε πολλά σύμπαντα;
Μπορώ να κατανοήσω το "υπάρχω" σε αυτό τι σύμπαν;
Το αισθάνομαι, το αντιλαμβάνομαι αλλά μπορώ να το περιγράψω;
Πόσο μάλον να το χωρέσω σε μια θεωρία της φυσικής, ή των μαθηματικών.
Πόσο μάλλον να πω οτι τρώω μια τυρόπιτα σε 3 σύμπαντα ταυτόχρονα ![]()
Καταρχην τις καλησπερες μου,ειμαι καινουρια στο forum.
Εχω διαβασει αποσπασματα απο τη θεωρια της κουφιας γης,πολυ ενδιαφερουσα.Θα σου μεταφερω ενα αποσπασμα με βαση τους παραλληλους κοσμους το οποιο σιγουρα θα σε ενδιαφερει πολυ,Ειναι λιγο δυσνοητο αλλα αποδεικνυει με βαση το big bang οτι δυο τετοιοι κοσμοι δε προκειται ποτε να συναντηθουν..
"ΘΕΩΡΙΑ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΥΛΗΣ
Όπως είναι διαστημικός γνωστό ,όλα στο διάστημα σχετίζονται με το φως, το οποίο φως τρέχει με 300.000 χιλ/δευτερόλεπτο και όταν μια ύλη τρέχει με αυτήν τη ταχύτητα οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η ύλη του διπλασιάζεται (γι αυτό υπάρχει το τετράγωνο στο τύπο E=mc2 ,όπου e= ενέργεια , c= το φως ,m= μάζα).Γιατί όμως συμβαίνει αυτό ; Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά όταν αυτή η μπάλα έσκασε και έτρεξε με ταχύτητα του Φώτος (γιατί φως ήταν) όλοι η δημιουργία χωρίστηκε στα δυο μόνο και μόνο για να μην μπορέσει ποτέ αυτή η μπάλα να μην ξαναενωθεί και γίνει ένα .Επειδή όμως η κίνηση των σωμάτων είναι ανάλογη μεταξύ τους όταν τρέχουν με την ταχύτητα φωτός τότε δημιουργήθηκαν δυο ακριβώς ανάλογα και πανομοιότυπα διαστήματα .Έτσι με αυτή την θεωρία (που ισχύει σταθερά σε όλο το σύμπαν) αυτό σημαίνει ότι ο κάθε ένας μας έχει έναν άλλο πανομοιότυπο εαυτό που ζει ,πράτει ,κινείται και πεθαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως κάνουμε εμείς εδώ. Και όχι μόνο αυτό αλλά και ένα ολόιδιο σύμπαν ,χώρο, χρόνο ,αισθήματα, κίνηση, αντίδραση ,συμπεριφορά και γενικά τα πάντα που κάνουμε εμείς εδώ. Γι αυτό το λόγο διπλασιάζεται η μάζα μας ,γιατί ταυτόχρονα με εμάς τρέχει και ο άλλος μας εαυτός με ταχύτητα φωτός .Γιατί όμως σταματά ο χρόνος για αυτούς που τρέχουν με το c ;Αυτό είναι μια πολύπλοκη θεωρία. Λοιπόν όταν δυο πρωταρχικά ενωμένες ύλες (BIG BANG) οι οποίες τώρα είναι χωρισμένες ,ενωθούν τότε συμβαίνει ένα διαγαλαξιακό συμβάν ,που συμβαίνει ταυτόχρονα και στα δυο διαστήματα ,ενώ δεν συμβαίνει καθόλου και στα δυο και έτσι δεν μπορούν να συνυπάρξουν ταυτόχρονα και στα δυο και να μην συνυπάρξουν καθόλου στο ίδιο χωρισμένο και για τους δυο χώρο, τότε ο ίδιος ο χώρος δεν τους αναγνωρίζει σαν ύλη (γιατί υπάρχουν και δεν υπάρχουν ταυτόχρονα) και γι’ αυτό εξαφανίζονται για μας ενώ αυτοί τρέχουν σε μια διάσταση που βλέπουν το χορό να αλλάζει γύρω τους ανάλογα με την μάζα τους (γιατί όσο ποιο μικρή η μάζα τόσο ποιο πολύ μεταφέρεσαι στο χρόνο) και ο λόγος για τον οποίο βλέπεις στις ταινίες ότι δεν γερνούν είναι ότι ο χρόνος έχει σταματήσει για αυτούς ,αφού δεν μπορεί να τους επηρεάσει το ίδιο το περιβάλλον τους πως γίνεται να γεράσεις; Αυτές οι δυο ύλες ονομάζονται ύλη και αντιύλη και είναι οι πρωταρχικές για κάθε αντικείμενο σε αυτόν το γνωστό μας κόσμο και η κάθε μια από αυτές έχει θετικό και αρνητικό φορτίο.
Βέβαια τι γίνεται όταν αυτές οι δυο ύλες ενωθούν από μόνες τους χωρίς να υπάρξει η ταχύτητα του φωτός στη μέση. Αυτές οι δυο ύλες είναι πολύ ισχυρές όταν ενώνονται και εντελώς ανίσχυρες όταν είναι χώρια. Όταν όμως παρέμβεις στη φύση και ενωθούν «παράνομα» ,χωρίς την παρουσία του φωτός για να τους πάει σε μια ξεχωριστή διάσταση και να ενωθούν κάτω από κατάλληλες συνθήκες(για παράδειγμα διάσπαση της ύλης σε μόρια και άλλα),και ενωθούν έτσι απλά υλικά τότε θα ενωθεί και ο γύρω κόσμος τους και αυτό σημαίνει ότι θα ενωθούν οι δυο διαχωρισμένοι κόσμοι και το αποτέλεσμα είναι η εξαφάνιση όλου του σύμπαντος ,χώρου, χρόνου και γενικώς τα πάντα και το μόνο που θα μείνει είναι μια άπειρη «θάλασσα» ενέργειας (γιατί απελευθερώνεται τέτοια ενέργεια που ανθρώπινη φαντασία δεν έχει σκεφτεί , για παράδειγμα ένα μόριο ύλης – αντιύλης απελευθερώνει ενέργεια τέτοια η οποία μπορεί να κινήσει όλα τα ηλεκτρικά είδη πάνω στον πλανήτη για μια εβδομάδα).Γι’ αυτό το λόγο δεν πρόκειται ποτέ να ενωθεί ποτέ ύλη-αντιύλη γιατί και να γίνει σίγουρα θα το μάθουμε όλοι μας και οποίος το κάνει μετά δεν υπάρχει συνέχεια. Είναι ένα από τα λεγόμενα ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.."
φιλικα..![]()
![]()
![]()