- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Συμφωνω γαιτην ώρα.
Νικο περιμενω απο σενα να πεις οτι νομιζεις οτι ειναι χρησιμο για το καλυτερο αποτελεσμα αλλα ταυτοχρονα και για την δικη μας εξέλιξη.
Ευχαριστω.
Συμφωνώ κι εγώ να συνεχίσουμε. Περιμένουμε συντονισμό και διευκρινίσεις από το Νίκο.
Κι εγώ εδώ θα είμαι. Βέβαια να πω πως είμαι λιγάκι πιεσμένη, αλλά αυτό δε λέει και τίποτε, όλοι είμαστε.
Αφού αναλαμβάνει να "οδηγεί" ο Νίκος θέλω ένα χάρτη με τη διαδρομή...
Οκ το ταξίδι αρχίζει, δέστε τις ζώνες σας!
κάτι μου λέει πως και η Βασούλα μας θα έρθει μαζί μας, γιατί για να επιτευχθεί ειρήνη στη Γη, ποτέ δεν είμαστε αρκετά πολλοί!
Φιλιά
Βίκυ

Αγαπημένή μου Καλλιόπη,
Δεν θα ήθελα να υπάρχει έστω και ένα σημείο από όσα σας είπα, που δεν έχει αποσαφηνιστεί και κατανοηθεί.
Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη που δεν κατάφερα να κάνω αντιληπτή την πρόθεσή μου για αγνή αποστολή ενέργειας σε όλους μας.
΄Ετσι ανάγκασα την Χριστίνα μας να μην θέλει να συνεχίσει, εσένα να μην γνωρίζεις τι έστειλα, και την Βίκυ μας να μιλάει για δημιουργία Εγρηγορότος, που δεν με παραπέμπει σε ιδανικό σχηματισμό ομάδας.
Δεν θα μπορούσα, και να ήθελα, να στείλω ενέργεια με άλλη δόνηση από αυτήν που αυτή τη στιγμή απορρέει από μένα.
΄Οπως σας εξήγησα, το να μπορείς να προσλαμβάνεις λεπτοφυέστερη δόνηση της ενέργειας έχει να κάνει με την συνειδητότητα.
Διαβάζω στο internet να διαθέτουν συνεδρίες ουσούι ρέικι, καρούνα ρέικι ή λαιτάριαν ρέικι και γελάω…Γιατί είναι αστείο να λέει κανείς ότι τώρα θα κάνω ρέικι που στοιχίζει τόσο, ή θα κάνω καρούνα ρέικι που στοιχίζει λίγο παραπάνω, ή θα κάνω λαιτάριαν ρέικι που στοιχίζει ακόμα παραπάνω. Αυτό μόνο γέλια μου φέρνει. Και με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο, πόσο οι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα από αυτά που έχουν μάθει και δεν έχουν αναγνωρίσει ότι η λεπτοφυέστερη δόνηση της ενέργειας έχει να κάνει με την ανύψωση της συνειδητότητας και όχι με την γνώση.
Αυτό που αντιληφθήκατε στην ομαδική αποστολή ενέργειας που κάναμε, ήταν κάτι που μου συμβαίνει αυτόματα, χωρίς να το επιδιώξω και μου συμβαίνει και την ώρα των μυήσεων στο ρέικι, όταν «ενώνομαι» με την ενέργεια. Σ’ αυτήν την διαδικασία ενώνονται οι ενέργειες της «γης» και του «ουρανού» για να περιβάλλουν την ομάδα ή το άτομο και οι περισσότεροι τις αντιλαμβάνονται σαν γαλάζιο ή λευκό φως.
΄Ηταν λάθος μου που δεν σας το εξήγησα από την αρχή, και άφησα έστω και για μια στιγμή την εντύπωση ότι έκανα κάτι για να «προστατέψω» την ομάδα μας.
Θεωρώ ότι αυτό που λέει η Χριστίνα, για διαφάνεια, είναι πολύ σημαντικό στην πορεία μας και είμαι της άποψης ότι όταν «διασαλεύεται» η ενότητα μιας ομάδας, έστω και στιγμιαία, το καλύτερο που πρέπει να γίνει είναι η αποσαφήνιση.
Στο όνομα, λοιπόν αυτής της διαφάνειας σας είπα μερικά πράγματα για μένα και όχι για να σας παρουσιάσω σε ποιο σημείο της διαδρομής είμαι! Η "διαδρομή" δεν επιδέχεται συγκρίσεις, γιατί ο καθένας μας έχει τις δικές του παραμέτρους για να γνωρίζει και να αντιλαμβάνεται την αλήθεια. Ξεχωριστές μεν οι διαδρομές, ένα όμως το σημείο συνάντησης και αυτό μην μας διαφεύγει!
Γλυκειά μου Καλλιόπη και Βίκυ η διαδρομή δεν έχει επίπεδα εξέλιξης. ΄Εχει μόνο λαχτάρα και αφοσίωση σ’ αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς ότι τον βοηθά, τον εξελίσσει, τον φέρνει σε επαφή με τις θεϊκές ποιότητες και μην ξεχνάτε ότι όλοι μας μαθαίνουμε και προχωράμε μέσα από μια αμφίδρομη «διδασκαλία»!
Σας αγαπώ πολύ και αυτό δεν αλλάζει, είτε γράφω, είτε δεν γράφω εδώ! Και βέβαια είμαι μέσα στην ομάδα, αν αισθάνεστε όλοι ότι μπορώ. Το ξέρετε άλλωστε ότι δεν θα αρνιόμουν ποτέ να συμμετέχω στην δημιουργία αγνότητας και ειρήνης για όλους μας.
Θεωρώ ότι η ειρήνη πρέπει να ξεκινά από μέσα μας και να απλώνεται και στον πλανήτη. Και όσο νιώθω ότι η ομάδα διακατέχεται από αυτό το ιδανικό, τόσο πιο σίγουρη είμαι ότι έχει νόημα! ΄Ετσι δεν έχω κανέναν λόγο να λείπω!
Θα είμαι μαζί σας, αν θέλετε όλοι! Σ’ ευχαριστώ Βικάκι που μου το είπες! ΄Εστω και στις δύο τα ξημερώματα!![]()
Σας φιλώ
Με πολύ αγάπη
Bάσω![]()
![]()
Βάσω χαίρομαι να σε διαβαζω.
Ενα ειναι δεδομένο,Η ΠΡΟΘΕΣΗ.Και πρόθεση όλων ειναι η ΑΓΑΠΗ.
Λεγοντας παραπάνω οτι ολοι στον δρομο δεν ειμαστε στο ιδιο σημειο,δεν εμπεριείχε συγκριση,αλλά αποδοχή συνειδητότητας.Αν αποδεχτουμε τον βαθμό συνειδητότητας αμεσως κατανοούμε και το τι μπορουμε την δεδεμένη στιγμη.Ηθελα να πω λοιπον ότι,ό,τι δεν κατανόησα ειναι γιατι αυτην την στιγμή τόσο μπορουσα,χωρις να νοιώθω να συγκρίνω.
Η επιθυμία μου να ξερω εχει να κάνει με το να "μάθω".Και ίσως να εχει να κανει με την ανάγκη μου,με την αδυναμία που νοιώθω επειδη δεν ειμαι στο κέντρο.Αλλά αρχίζω να διαισθάνομαι ότι ειναι ακριβώς αδυναμία που θελει να "δουλεψω"απλά γιατι οτι κατάφερα το καταφερα απο δω που ειμαι,και φυσικα οχι τυχαια.΄
Βλεπεις γιατι γαι μενα ολα ειναι πλουτος γιατι μεσα απο μια διευκρινηση γ΄νεται ταυτοχρονα κι ενα μαθημα αυτογνωσίας.
Σας καλημερίζω με πολυ μεγάλη αγκαλιά!!!!!!!
Σας διαβάζω από καιρό, αλλά δεν είχα κάτι να συμπληρώσω σε όλα αυτά που λέτε, όχι γιατί καλύπτομαι από αυτά που διαβάζω, αλλά γιατί εγώ από την τελευταία μας συνάντηση αυτό που πήρα ήταν αγάπη, ζεστασιά και ένα αίσθημα ικανοποίησης (δεν είναι εγωιστικό αυτό) ή καλύτερα κάτι σαν ολοκλήρωση. Σας ανέφερα από την αρχή πως είδα το γαλάζιο θόλο και ούτε για μια στιγμή (ίσως από άγνοια ή ίσως επειδή για κάποιο λόγο σας εμπιστεύομαι) δεν αισθάνθηκα ανασφάλεια, αμφισβήτηση για εσάς ή γι' αυτό που κάναμε εκείνη την ώρα. Το αντίθετο ήμουν ασφαλής, γιατί ήμουν μαζί σας και πάνω απ' όλα ήμουν χαρούμενη.
Συμμερίζομαι τη Χριστίνα και τα περί διαφάνειας, γιατί ενώ για κάποιους ορισμένα πράγματα είναι ξεκάθαρα για κάποιους άλλους δεν είναι και τόσο, αλλά καταννοώ (όσο μπορώ) αυτό που λέει η Βάσω. Ναι, είναι σαφώς καλύτερα να γνωρίζουμε από τη αρχή αυτό που πρόκειται να γίνει, αλλά ποιός απ' όλους μας αισθάνθηκε άσχημα ή πως εκείνη την ώρα γινόταν κάτι που θα είχε οποιουδήποτε είδους αρνητική επίδραση ξαιτίας της παράλλειψης της Βάσως να μας ενημερώσει;
Συγχωρήστε με, αλλά μπορεί να έγινε αυτό το ''λάθος'', όμως πιστεύω πως το κέρδος και το καλό που έγινε ήταν πολύ πιο συμαντικό από αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως...πολύ σημασία δώσαμε σε κάτι που δεν ήταν και τόσο πολύ σημαντικό (δεδομένου του ότι υπήρχε καλή πρόθεση) και πως η όυσία ήταν αλλού. Εντάξει, τα λέμε όλα για να γινόμαστε καλύτεροι και για να ξεκαθαρίζονται ορισμένα πράγματα, όμως δεν κουβεντιάστικε τίποτε άλλο από αυτή τη συνάντηση παρά μόνο αυτό.
Φυσικά και θα ήθελα να είμαι και πάλι στη συνάντησή σας, όπως θα ήθελα να βρίσκονται εκεί όλοι! Νίκος, Χριστίνα, Βάσω, Γιώτα, Καλλιόπη, Βίκυ.
Και σας το ξαναλέω....για 'μένα ήταν θαυμάσιο!!!!
Πολλά φιλιά και όλη μου την αγάπη
Ρούλα
βλέπω πως μαζευτήκαμε όλοι(?). Βάσω?
Χριστίνα κρατάμε λοιπόν την ώρα και τη μέρα εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από μέλος της ομάδας. Ας βάλουμε αλφαβητικά τη σειρά για να τη θυμόμαστε πιο εύκολα: Βάσω(?), Βίκυ, Γιώτα, Καλλιόπη, Νίκος, Ρούλα, Χριστίνα. Συντονιστείτε με το 141, 3 λεπτά στον καθένα.
Δενόμαστε και "δενόμαστε" λοιπόν Βίκυ και τελευταία 10 λεπτά στέλνουμε όλοι μαζί στην παγκόσμια ειρήνη.
Καλλιόπη το καλύτερο αποτέλεσμα στην περίπτωση αυτή είναι όταν δεν έχεις ανάγκη συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η αγάπη και η πρόθεση αρκεί. Εκείνη είναι ο δάσκαλός μας για την εξέλιξή μας.
Σας στέλνω μέσω μέιλ τον απλό τρόπο που θα χρησιμοποιήσω. Αν κάποιος δεν το λάβει ας μου το πει. Αν κάποιος έχει πρόβλημα επίσης ας το πει.
Ο τρόπος του καθενός ευπρόσδεκτος, απλώς να μας ενημερώσει ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποια ένσταση η οποία χρειάζεται συζήτηση. Χρειάζεται να είμαστε όλοι σύμφωνοι πριν ξεκινήσουμε, σε όλα...
Πιστεύω πως η ομάδα μας απλά είναι ομάδα αποστολής αγάπης προς τα μέλη της(κι όχι μόνο), και όχι ομάδα που θα πειραματιστεί με την ενέργεια. Αν διαφωνεί κάποιος ας το δηλώσει.
Πιστεύω επίσης πως είμαστε ανοιχτοί σε νέα μέλη.
Χαιρετισμούς
Νίκος
quote:
βλέπω πως μαζευτήκαμε όλοι(?). Βάσω?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρέπει να σας πω ότι δεν μπορώ να δω τα mail που στέλνουν ο Νίκος και η Βάσω, όσο κι αν αλλάζω το encoding, δεν ξέρω γιατί.
Όσον αφορά το αποψινό ραντεβού, οφείλω να ομολογήσω ότι παρόλο που θα αισθανόμουν πολύ πιο άνετα αν η αποστολή αφορούσε μόνο ρέικι, θα συμμετέχω έστω και έτσι. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν υιοθετήσουμε όλοι μία κοινή πρακτική, όπως την προτείνει ο Νίκος.
Υπάρχει ένα μικρό ζήτημα μόνο με την Καλλιόπη, η οποία βρίσκεται εδώ και πρόκειται να κάνει μια μικρή επέμβαση σήμερα, οπότε δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει αυτή τη φορά. Μου ζήτησε να το γράψω εκ μέρους της. Παρ' όλα αυτά, μπορούμε πιστεύω να την συμπεριλάβουμε στον οραματισμό της αποστολής αγάπης, δεν ξέρω, τι λέτε;
Βάσω, χαίρομαι πολύ που είσαι στην παρέα.
Την αγάπη μου σε όλους,
Χριστίνα
ΥΓ Ρούλα ευχαριστώ για το παραπάνω ποστ σου, είναι άκρως ευθυγραμμιστικό, αν και τα είπαμε κι από κοντά...
***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****
Edited by - Unseen on 23/04/2007 10:30:35
καλημέρα σε όλους μας!
Χριστίνα ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα με το e-mail μου! Θα διορθωθεί σήμερα το απόγευμα.
΄Εγραφα ότι συμφωνώ με όλα, όσα προτείνει ο Νίκος!
Και φυσικά θα στείλουμε στην Καλλιόπη. Στην σειρά που την αναφέρει ο Νίκος.
Χαίρομαι ήδη από τώρα για την βραδυνή μας "συνάντηση"!
Σας φιλώ
με αγάπη
Βάσω
Το θέμα αυτό είναι:
α) διπλό
β) τριπλό
γ) τετραπλό
δ) δεν έχει ανοίξει ξανά παρόμοιο
H βοήθεια του κοινού...
γιατι να καπνιζει καποιος?
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ = ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
BΛAΠTEI TO KAΠNIΣMA ΣE................??
Εχμ...μάλλον το κοινό τα μαρτύρησε όλα! ![]()
Διαπιστώσαμε τουλάχιστον πως τα τσιγάρα συχνάζουν και στα forums, εκτός από τις τσέπες μας! ![]()
Το θέμα αυτό θα κλειδωθεί Booboo.
Συμφωνώ για το λυπηρόν της υποθέσεως σχετικά με τα παιδιά της πρώτης γυμνασίου ![]()
Στα νειάτα μου, κάπνιζαν με φόβο, ακόμα και στο Λύκειο.
Τώρα σε βρίσκουν στο διάδρομο και σου κάνουν τράκα!![]()
Τα υπόλοιπα, σε όποιο θέμα επιλέξεις να συνεχίσεις την παρούσα συζήτηση ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!