- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? Part 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
To miso komeno spirto ypo8etw oti : htan mia parea kai riksane klhro, kai moirasane spirta, alla ena apo ayta htan komeno, kai etyxe s ayton. Ara, s ayton epese o klhros. Alla apo kei kai pera, mia bohhhhh8eiaaaaa!!!! o epomenos parakalw!Aaaaa. Mhpws h parea petoyse panw apo thn erhmo me aerostato, kai exane baros, kai bgazan oloi siga siga ta royxa toys gia na diwksoyn baros, alla telika eprepe na petaksoyn katw enan oloklhro an8rwpo, kai ton petaksan ayton ton kahmeno poy toy epese o klhros?
Alla giati omws sthn erhmo sygkekrimena???...kapoio lako exei h faba...
Ε ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΟΥ....
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000
δολάρια σε μια ζαριά λέγοντας: «Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι
πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή».
Με αυτά, ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει φόρεμα και εσώρουχα, ρίχνει το
ζάρι και φωνάζει: «Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα!».
Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω
κάτω ουρλιάζοντας: «ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!»
Αγκαλιάζει έναν-έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα της
και εξαφανίζεται. Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι. Τελικά ο ένας
ρωτάει:
-Είδες τι ζαριά έφερε;
-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ!
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως, είναι
ίδιοι!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
quote:
Όλοι οι άνδρες, όμως, είναι
ίδιοι!
σωστοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!1

τι ειναι ολοι οι αλβανοι στο φεγγαρι?.....sollution.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΣΑΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ
- ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ?
-ΑΜΜΟ
-ΑΜΜΟ? ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ
ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΜΟ ΜΕΣΑ.
-ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΥΓΕ
-ΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ?
-ΑΜΜΟ
-ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΛΙ ΑΜΜΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΥΓΕ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ
- ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
αδαμ=ρε θεε να πουμε εδω που με εφερες ειναι πολυ ωραια αλλα φτιαξε μου και καποιο αλλο ον γιατι βαριεμαι μονος μου
θεος=κοιτα αδαμ θα σου φτιαξω την γυναικα η οποια θα γεμιζει τις ατελιωτες βαρετες ωρες της ημερας αλλα δεν μπορω να την φτιαξω χωρις να εχω μερικα απο τα υλικα του πρωτοπλαστου.ετσι θελω να μου δωσεις ενα αυτι,ενα ματι,ενα χερι και ενα ποδι.
αδαμ=κατσε ρε θεε πολλα ζητας
θεος=καλα τοτε δωσε μου ενα ματι και ενα ποδι μονο.
σκεφτεται ο αδαμ κα απανταει
αδαμ=να σου πω ρε θεε,με ενα πλευρο τι παιρνω?
dark banishing
BREAKING NEWS:
EARTHQUAKE IN ALBANIA...... 4000 DEAD.
USA SENT MONEY.
FRANCE MEDICAL HELP.
GERMANY FOOD.
ITALY DRINKS.
UK CLOTHES
GREECE SENT 4000 ALBANIANS TO REPLACE THEM
>
>
> > Ενας 80 χρονος Αραβο-Αμερικάνος ζεί κοντά στήν Νέα Υόρκη γιά περισσότερα από 50 χρόνια. Επιθυμούσε πολύ νά φυτέψη πατάτες στόν κήπο του, αλλά ήταν μόνος γέρος & αδύναμος... Ο μοναδικός του γυιός εργαζόταν καί ζούσε στό Παρίσι. Ετσι ο γερο- Αραβας αποφάσισε καί τούστειλε ένα e-mail εξηγώντας του τό πρόβλημα : " Αγαπημένο μου παιδί, είμαι πολύ στενοχωρημένος, επειδή δέν μπορώ νά σκάψω τόν κήπο μου γιά νά φυτέψω πατάτες, ετσι γέρος κι ανήμπορος πού είμαι. Ειμαι όμως σίγουρος αν ήσουν εδώ θά μέ ήχες βοηθήσει νά σκάψουμε τόν κήπο γιά νά φύτευα τίς πατάτες πού τόσο επιθυμώ... μέ αγάπη ο Πατέρας σου"
Τήν επόμενη μέρα, ο γέρος λαμβάνει τήν εξής απάντηση μέ e-mail από τόν γυιό του :
"Αγαπημένε μου πατέρα, σέ παρακαλώ νά ΜΗΝ αγγίξεις επ' ουδενί τόν κήπο , γιατί εκεί έχω κρύψει ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ... μέ αγάπη ο γυιός σου Αχμέτ."
Στίς 4 τό απόγευμα τήν ίδια μέρα, ο Αμερικανικός Στρατό, οι Πεζοναύτες, το FBI καί η CIA επισκέφτηκαν τό σπίτι τού γέρου, έσκαψαν καί ξήλωσαν όλον τόν κήπο, ψάχνοντας κάθε ίντσα χωρίς νά βρούν απολύτως τίποτα ... Απογοητευμένοι, ζήτησαν συγγνώμη αποκατέστησαν τόν κήπο κι έφυγαν.
Τήν επόμενη μέρα ο γέρος έλαβε άλλο e-mail απ' τό γυιό του : " Αγαπημένε μου πατέρα, ελπίζω ο κήπος σου νά έχη ήδη σκαφτεί τώρα πού σού γράφω καί νά μπορείς νά φυτέψης τίς πατάτες πού τόσο επιθυμείς... αυτό ήταν τό μόνο πού μπορούσα νά κάνω από τόσο μακρυά καί τόσο βιαστικά ... μέ αγάπη ο γυιός σου Αχμέτ"
>
> ![]()
previously divorced ten husbands.
On their wedding night, she told her new husband,
"Please be gentle, I'm still a virgin."
"What?" said the puzzled groom. "How can that
be if you've been married ten times?"
"Well, Husband #1 was a sales representative: he kept telling me how great it was going to be.
Husband #2 was in software services: he was never really sure how it was supposed to function, but he said he'd look into it and get back to me.
Husband #3 was from field services: he said everything checked out diagnostically but he just couldn't get the system up.
Husband #4 was in telemarketing: even though he knew he had the order, he didn't know when he would be able to deliver.
Husband #5 was an engineer: he understood the basic process but wanted three years to research, implement, and design a new state-of-the-art method.
Husband #6 was from finance and administration: he thought he knew how, but he wasn't sure whether it was his job or not.
Husband #7 was in marketing: although he had a nice product, he was never sure how to position it.
Husband #8 was a psychologist: all he ever did was talk about it.
Husband #9 was a gynecologist: all he did was look at it.
Husband #10 was a stamp collector: all he ever did was... God! I miss him!
But now that I've married you, I'm really excited!"
"Good," said the new husband, "but, why?"
"You're a lawyer. This time I know I'm gonna get screwed!"