- Αντέχετε την λάσπη???? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ούτε του παπά δεν το λέμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
Miss Mantis τι να πω υποκλίνομαι στην ευγένειά σας είστε μιά κυρία, αλλά λόγω ότι και εγώ δεν πάω πίσω, σας επιτρέπω να τις χρησιμοποιείτε. Το θέμα θεωρείται λήξαν.
Ω! Μα τι λέτε Miss Pyramid!... με σκλαβώσατε...
...τόσο... που θα "πλέξω" ένα εγκωμιαστικό 2στοιχο (και ουχί δύστυχο)...
"Μες απ' του χρόνου την άχλη
η Miss Pyramid προβάλει
η πανοπλία της αστράφτει
τύφλα να 'χουν οι illuminati
Δεν είναι ο Δον Κιχώτης,
δεν είναι ο Τουταγχαμόν,
είναι η Miss Pyramid,
που κόβει και ράβει σαν μηχανή του γκαζόν..."![]()
![]()
quote:
Να πάρει η ευχή φοβάμαι και αυτόν τον παλιοΜπους.
...μπα εγώ τον άφησα να πνηγεί σε ένα άλλο τόπικ... κάν' το και εσύ μπορείς! ![]()
.
.
.
The She Mantis... in humorus mode...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ...ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ...ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΕΙ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΜΑ.
ΠΩ! ΠΩ!! ΛΑΑΑΣΠΗ!!!!!!

όταν μένουν στάσιμοι, τα νερά βαλτώνουν, γίνονται λάσπη...
κι όμως κάποτε, κάποιος, αυτήν την λάσπη την μαζεύει, την καθαρίζει με αγάπη την αφήνει να στεγνώσει λίγο...
μετά στον τροχό περιδινιζόμενη αρχίζει και υψώνεται, ανοίγει...
τα χέρια του ικανού αποτυπώνονται πάνω της...
και όταν ο αέρας την στεγνώσει
και η φωτιά την μετουσιώσει
ο Ικανός έχει δημιουργήσει ένα Κύπελλο που όλοι πίνουμε...
κι ευχαριστούμε τον θεό γι'αυτό...
Galadriel

in God we trust
αφού έχεις τα φτερά
τι χρειάζεται η δόλια;΄
-Ούτε να σε ακουμπά-.
Και τη λάσπη τη ρημάδα
με βιασύνη και ορμή
πέρασε την, πριν ζαλάδα
σε σκορπίσει σε αυτή.
΄Ετσι λέω κάθε μέρα
και στα σύννεφα πετώ,
να κοιτάζω το πιό πέρα
και τα μίση ν΄αγνοώ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Λησμονάμε τον θυμό
με το φως σου να υπογράφεις
και εγώ το προτιμώ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Η μετενσάρκωση της Κλεοπάτρας (και ουχί της Κλεοπιπίτσας) είμαι εγώ. Είναι γνωστό άλλωστε στους Αιγυπτιακούς κύκλους! Εδώ να σημειώσω πως μου έχουν πει επίσης ότι είμαι και η μετενσάρκωση της Grace Kelly αλλά παίζει και να είμαι η μετενσάρκωση της «τρελής κυρά-Σμαρούλας» από τα Κάτω Πετράλωνα οπότε ας μην το κάνουμε θέμα παρακαλώ!![]()
Οτι ζούλεψα, ζούλεψα! Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε! Με ολόκληρη πυραμίδα έχω να κάνω! ![]()
![]()
![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Το είπα δυνατά για να το πιστέψω.
Σήμερα νόμιζα ότι θα ήταν μιά άσχημη μέρα, είπα να μπω να δω τι γίνεται και ως δια μαγείας μου φτιάχτηκε η μέρα.
Βρε παιδιά με συγκινήσατε, αποδοχή από όλους, κατανόηση ΚΑΙ ΣΤΙΧΑΚΙΑ.
Miss Galadriel ευχαριστώ τα μάλα.
Miss Mantis, Miss Αφροδίτη τα στιχάκια ήταν υπέροχα.
(Mantis η τελευταία πρόταση είναι όλα τα λεφτά)
Mr pixeldream δεν σας κατάλαβα επακριβώς, δεν έχουμε βρεθεί σε πολλά topic και δεν γνωρίζω ακόμα το ύφος γραφής, εάν θέλετε σπάστε τα και ξαναρίξτε.
Επειδή το θέμα αναφέρεται στην λάσπη θα ήθελα να πω κάτι που μου την έχει δώσει, μου την έχει πάρει και γενικώς άστα να πάνε.
Προσωπικό δεδομένο βέβαια αλλά τι να κάνω εάν δεν ηρεμήσω θα βομβαρδίσω κανέναν και δεν θα φταίω.
Για να μην πολυλογώ,
συνεργάζομαι με έναν τύπο εδώ και 1 χρόνο, πέρυσι Νοέμβριο μου ζητάει προσφορά για κάτι του δίνω τιμή. Θέλει να βγάλει μίζα, συμφωνώ, μου λέει θέλει μεγαλύτερη μίζα συμφωνώ ξανά.
Όμως δεν είχα καταλάβει, την μεγαλύτερη την θέλει από το κέρδος μου, λεω όχι, δεν παίρνω την δουλειά.
Ως εδώ καλά, έλα όμως που μαθαίνω ότι λέει διάφορα για μη επαγγελματισμό, υψηλές τιμές χωρίς αντίστοιχη υψηλή παροχή υπηρεσιών κ.λ.π. και ούτε λίγο ούτε πολύ με λέει απατεώνα.
Τι να κάνω? τι να κάνω? Δεν έκανα τίποτα, τον λυπήθηκα, δεν ήθελα να του καταστρέψω το όνομά του στην αγορά, την σχέση του με τους πελάτες του, εν ολίγοις το βούλωσα.
Μου ξαναζητάει τώρα προσφορά, μου ξαναζητάει μίζα / του δίνω, συμφωνώ.
Μου αρχίζει τα περίεργα, μήπως να αυξήσουμε λίγο την τιμή, μήπως να βάλουμε τον τάδε σκηνοθέτη στην προσφορά, μήπως να το κάνουμε έτσι, μήπως αλλιώς?
Το ξέρω ότι θα μου την φέρει, δεν θέλω όμως να χάσω και την δουλειά για βλακείες, τι να κάνω?
Να του δώσω αυτό που θέλει και να τον δουλεύω και εάν μου την ξαναφέρει?
Μετά σου λένε φταίει ο φονιάς, όχι τίποτε άλλο αναιρώ και το πρώτο μου post.
Πέστε μου θα φταίω μετά εγώ να τον κάνω να μην ξέρει από που του ήρθε, να τρέχει σε γιατρούς, παπάδες, εκκλησίες, μάγισσες κ.λ.π. να βρει τι έπαθε?
Θα φταίω εγώ να μην μπορεί όχι να ορθοποδήσει αλλά ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι του?
Θα φταίω εγώ εάν καταφέρει να σηκωθεί να μην έχει που να πάει γιατί δεν θα υπάρχει ούτε η εταιρεία του ούτε τίποτα?
Θεέ μου συγχώρα με για όσα γράφω, είμαι λίγο πριν την στροφή.
Για να καταλάβετε τι εννοώ, εγώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας που αυτό σημαίνει ότι για να έχω δουλειά πρέπει το όνομά μου στην αγορά να είναι καθαρό, γιατί δυστυχώς παρόλο που ζούμε στην Αθήνα ο κύκλος της κάθε δουλειάς είναι τόσο στενός και γνωστός που είναι σαν να ζούμε όλοι σε μιά αυλή.
Βρε παιδιά ήδη νοιώθω καλύτερα, έπρεπε να τα πω σε κάποιον γιατί θα έσκαγα.![]()
Για την Grace δεν θα μαλώσουμε σου το επιτρέπω, όμως στο ζήτημα Κλεοπάτρα επέτρεψέ μου, διατηρώ τις αμφιβολίες μου![]()
![]()
![]()
Εντάξει, για το άλλο θέμα που αναφέρεις δεν τρέχει τίποτα,![]()
Μου το λένε όλοι και όσοι δεν το λένε το βλέπω στα μάτια τους ![]()
Όπως όμως είπες πολύ σωστά και εσύ ας μην το κάνουμε θέμα, γενικώς, γιατί δεν το έχουν σε τίποτα διάφοροι να πιαστούνε από ότι λέμε και να δούμε σχόλια σε διάφορα σημεία. ![]()

Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα Fr. Nietzsche
ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ;
ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ
ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ;
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ.
Η ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΗΛΙΝΑ...ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ...ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ...ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ...ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.
ΕΣΩ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΤΑ.