ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όνειρο (Επεξήγηση ονείρου?) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Όνειρο (Επεξήγηση ονείρου?) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dhmhtra25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
DhmhtraΝέο Μέλος
16/02/2005, 12:22:54
Geia sas paidia,eimai neo melos pou molis tora mpika.an mporei kapoios pou kserei apo oneira na mou eksigisei ti paei na pei na blepeis oti peuteis otan trexeis.Me apasxolei auto to oneiro dioti to blepo suxna ton teleuteo kairo.Geia sas!
16/02/2005, 13:44:38
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)...

ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΟΥ...
ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ...

ΨΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ....

ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

16/02/2005, 15:59:46
Καλως ήρθες στο εσω-τερικα.
Αν είναι δυνατόν απεφυγε τα greeklish και γράφε ελληνικά που είναι ευαναγνωστα σε όλους.

Στο θέμα του ονείρου συμφωνώ με τον ΑΒΑΤΑΡ. Πιθανότατα ειναι δικές σου φοβίες

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
27/03/2003, 16:12:42
Βοηθήστε το λαό του Ιράκ

Αυτός είναι ο τίτλος της έκλισης απο τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA T.V, για την συγκέντρωση ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ για τα ΠΑΙΔΙΑ και τους ΑΜΑΧΟΥΣ του δοκιμαζόμενου λαού του ΙΡΑΚ.

Θεωρώ ότι ΕΜΕΙΣ, ως ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ άνθρωποι και ΕΝΕΡΓΑ μέλη του Μεγαλύτερου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Διαδυκτιακού Τόπου για την έρευνα του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ & της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ, μπορούμε να ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ σε αυτήν την έκλιση και να αποδείξουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ΑΓΑΠΗ μας για ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ....

'Ηδη το πρώτο δέμα με ρουχισμό έχει αποσταλλεί. Θα χαρώ να μάθω ότι το ένα, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΕ και έγινε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΜΑΤΑ αγάπης και συμπάθειας στους ΑΘΩΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

Παραθέτω την ακριβή τοποθεσία στο διαδύκτιο για περισσότερες πληροφορίες....
ΝΕΡΟ - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΦΑΡΜΑΚΑ - ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ είναι αυτά τα είδη που συγκεντρώνοντε...
Ας δείξουμε ότι και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε το ελάχιστο για να απαλύνουμε την αδικία που 8 μέρες τώρα διαπράτετε απο τους ισχυρούς της γής...
Ας δείξουμε ότι η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ είναι δυνατότερη απο τις σφαίρες τους...

http://www.alphatv.gr/cgi-bin/hwebnews.exe?-V=alphanews_ie&-F=0=11467&-DpoliticsNews.asp

Η διεύθηνση συγκέντρωσης της ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ είναι τα κεντρικά στούτιο του Alpha TV στον ΡΕΝΤΗ.
Παύλου Μελά 25

Κέλσος ο Φιλαλήθης

27/03/2003, 16:20:48
Ξέχασα να αναφέρω ότι ΚΑΛΟ θα ήταν να απαντούσαμε ΚΑΙ στο γκάλοπ που υπάρχει στο δεξί μέρος της ΙΔΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ...

Ας δώσουμε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ απάντηση και ας ΕΝΩΣΟΥΜΕ τη φωνή μας μαζί με τη φωνή των άλλων, ελπίζοντας πώς κάποιος κάποτε θα ακούσει...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

whyΝέο Μέλος
27/03/2003, 16:38:48
Κελσο μπράβο που το υπενθυμίζεις στα μέλη του forum. Θα μπορούσες μήπως να προτείνεις κάτι και για τις άλλες πολεις της Ελλάδας;

27/03/2003, 18:35:29
Φίλε Why, καταρχάς να σε καλοσορίσω στη μεταφυσική μας παρεούλα...
Φίλε μου ΑΚΟΜΑ δεν έχουν κάτι ετοιμάσει, ΔΥΣΤΥΧΟΣ...
Μου είπαν πάντως ότι κάτι θα προσπαθήσουν...

Θα προσπαθήσω να βρώ κάτι και θα σας ενημερώσω...
Πρέπει να ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...
Να δείξουμε ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης

27/03/2003, 18:53:15
Καλησπέρα.

Κάτι τέτοιο άκουσα κι εγώ σήμερα από την ΕΤ1. Οπότε, εάν κάνει και η ΕΤ1 παρόμοια κίνηση, ίσως συμπεριλλάβει και άλλα μέρη. Οποιος θέλει μπορεί να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει...

αυτή...που τα κατάφερε!

28/03/2003, 09:37:27
Αυτός ο ΤΟΣΟ παράλογος πόλεμος, ο ΑΝΙΣΟΣ πόλεμος, θα διαρκέσει ΠΟΛΥ...
Αυτό μου απάντησαν απο τον Alpha T.V, λέγοντας μου πώς θα έχουν το χρόνο να δημιουργήσουν και άλλα ακόμα σημεία συγκέντρωσης ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ για τους άμαχους...

Το γεγονός αυτό με λυπεί ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ...
Πόσο θα ήθελα να μου έλεγαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...
....Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....

Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ με ότι μπορούμε να προσφέρουμε απο το περίσευμά μας ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ πάνω απ'όλα και μετά απο τα υλικά αγαθά που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
Αντιγράφω τα είδη απο τη σελίδα του Alpha T.V

Τα είδη που μπορούν να συγκεντρωθούν είναι: Λάδι, ρύζι, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη, αλεύρι όσπρια, μακαρόνια, ζάχαρη, καφές, πάνες για μωρά, εμφιαλωμένο νερό, παυσίπονα για παιδιά και μεγάλους, αντιβιοτικά, αντιβηχικά, βλεννολυτικά, φάρμακα για τη διάρροια, γάζες, αντισηπτικά και κουβέρτες.

Στο κείμενο της σελίδας, διάβασα το εξής:
"...Οι εικόνες που έρχονται από το Ιράκ ξυπνούν μνήμες στους πιο ηλικιωμένους..."
Και αναρωτιέμαι ΦΩΝΑΧΤΑ όπως πάντα...
Πόσα απο τα παιδιά του ΙΡΑΚ θα μπορέσουν να επιζήσουν;;;
Πόσα απο τα παιδιά του ΙΡΑΚ θα μεγαλώσουν για να ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ;;;
Πόσα απο τα παιδιά του ΙΡΑΚ θα φτάσουν να γίνουν ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ;;;;
Πόσα απο τα παιδία του ΙΡΑΚ θα μεγαλώσουν όπως όπως, ΧΩΡΙΣ το μητρικό και πατρικό χάδι;;;

Επιτέλους, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
Το μόνο που βλέπω είναι η ΖΩΟΔΗ ΦΥΣΗ να επικρατεί της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ...
Και τι είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, παρά ένα θνητός ΘΕΟΣ...

ΓΙΑΤΙ αφήσαμε να χαθεί αυτός ο ΘΕΟΣ απο μέσα μας;;;
Τα σαρκωβόρα θηρία είναι που λατρέυουν την ΣΑΡΚΑ και το ΑΙΜΑ...
Το δικό ΜΑΣ αίμα...
Των παιδιών ΜΑΣ...

Αναωτιέμαι ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;
ΤΙ ΑΛΛΟ;;;;;

Είθε η Ειρήνη να βασιλέψει στον Κόσμο.

Κέλσος ο Φιλαλήθης

EoNΜέλος
28/03/2003, 10:09:16
Μονόδρομος... η επ-ανάσταση των συνειδήσεων ...

RAZASTARR
"TA ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ "
απο τον ομώνυμο δίσκο...

Και αν είναι ο ουρανός ένας άγνωστος φίλος
αν είναι η καρδιά ασταμάτητος μύλος που γυρνά και γυρνά
όσο βαστά τη ζωντάνια θαρραλέο βλέμμα που κοιτάει μπροστά
και είναι χάρισμα από το Θεό τα αστέρια που σου κρατάνε συντροφιά ευχαριστώ,
αυτή τη φεγγαρόλουστη νύφη που σε κοιτά σαν οπτασία φαντάζει σου μιλά και είπε πως θα μείνει παντοτινά να σου λέει παραμύθια και να σε φιλά γλυκά
μη σβήνεις σα να'σαι στην ερημιά
μη φεύγεις μείνε κοντά
τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου χαράκτηκε η ζωή
πάρε απλά το φώς αγκαλιά και φύγε μακρυά

Τα πιο όμορφα όνειρα είναι ανώνυμα
στην καρδιά και στο νου μα θαμμένα χορεύουν ανώδυνα
πολλές φορές αποβάλονται επώδυνα
και τι δεν θα δινα να μπορούσα να διώξω το γκρίζο
που κρύβει τα αστέρια απ'τη στεριά το άπειρο με έλκει αφάνταστα
τα χέρια σηκώνω ψηλά ποιος είναι στ'αλήθεια ο παράδεισος που αξίζει πραγματικά
μήπως είναι η ζωή που γλυστρά μικρά καθημερινά θαύματα
που περνάν απ'τα μάτια μπροστά πάντα γυρνάει το βλέμμα
στη στροφή του αιώνα δε θέλω να πιστεύω δεν είναι το τέρμα
ίσως είναι ακόμα ένα ψέμμα βάζω στοίχημα με μένα θα στρίψω το κέρμα

στον ουρανό γυρνάνε μόνιμα παράνομα και νόμιμα
μη τα φοβάσαι είναι ανώδυνα

Η ζωή κοιλάει είναι στιγμές που η μελωδία σου χαμογελάει
στην καρδία σου πάνω ακουμπάει τίποτε από σένα δε ζητάει
όπου φυσάει ο αέρας πετάει αν τη νιώθεις μόνο σε ρωτάει
μακάρι να'ξερα γιατί η ομορφιά από τον κόσμο απαρατήρητη περνάει μάλλον μπαίνουν στιγμές που τα όνειρα μας συναντάει
ψηλά στον ουρανό ταξιδεύει και πάει

Σκόρπιες σκέψεις, γυρνάω γυρνάω γυρνάω γυρνάω ρωτάω χαλάω χτυπάω αγαπάω πετάω τα σπάω στο βούρκο μου μέσα χωμένος κολάω
κοιλάω, παντού να τολμάς υπάρχουν δρόμοι πολλοί για να πας
κάποιος σοφός μπεκρής είπε είναι καλό να τραγουδάς
ή θα σε πουνε τρελό ή θα τους δώσεις μια στιγμή καλής καρδιάς συγκίνησης χαράς και όταν δοθείς αντάλλαγμα μη ζητάς
αφού το κάνεις αξίζει απλά να το αγαπάς
κάθε κόπος αγώνας σαν πλανήτης μέσα στο σύμπαν
ανήκεις στη γη που πατάς γεννιέσαι, ζεις, πεθαίνεις, πετάς

" Εσύ έβαλες flash στην μπαταρία ?"

28/03/2003, 10:13:16
Και πάλι απο τη ιστοσελίδα του Alpha T.V η διέυθυνση που παραθέτω:
http://www.alphatv.gr/cgi-bin/hwebnews.exe?-V=alphanews_ie:ALPHATV&-F=0=11475&-DpoliticsNews.asp&-Ssort_AA_F&-b=1

Είναι το ΠΑΡΗΓΟΡΟ ότι είμαστε ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
Διάβασα το τόπικ του φίλου Why σχετικά με τον πόλεμο του ΙΡΑΚ.
Θεωρώ ότι το να ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΜΕ τα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, τα οποία έχουν να κάνουν ΑΜΕΣΑ με τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, απλά ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ...

'Ενα κουτάκι γάλα, ένα μπουκάλι με νερό, ένα πακέτο ζάχαρη...
ΜΟΝΟ ΕΝΑ να προσφέρουμε, ΟΛΟΙΜΑΣ, σκεφτήται τι δύναμη αποκτά ΞΑΦΝΙΚΑ η μονάδα που περικλεί μέσα της ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ;;;

Εμείς είμαστε η ΜΟΝΑΔΑ...
Εμείς είμαστε το ΑΠΕΙΡΟ...

Διαλέγουμε και τοποθετούμε τον εαυτό μας ΕΚΕΙ που θεωρούμε το καλυτερο για ΜΑΣ...
ΜΟΝΟΙ ή ΜΑΖΙ με τους άλλους;;;

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ, διδάσκει τον ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΡΟΜΟ...
Πότε όμως;;;;
'Οταν οι άλλοι έχουν ανάγκη ΜΑΣ;;;
'Οταν δίπλα μας ο κόσμο απειλήται με ΑΦΑΝΙΣΜΟ;;;

Τότε τι πρέπει να πράξουμε;;;;;
Γυρνάμε πλευρό και συνεχίζουμε ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ τον κάθένα στη ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ;;;;
Αυτός είναι ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ;;;;;;;

Είμαι βέβαιος ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Ας ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...
Ας βάλουμε το λιθαράκι μας για το οικοδόμημα της ΕΙΡΗΝΗΣ και της ΑΓΑΠΗΣ..
Ας απαλύνουμε τον πόνο, με όποιο μέσο ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
Γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αρκεί να το ΘΕΛΟΥΜΕ κιόλας...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

28/03/2003, 15:44:00
Το πιο σοκαριστικό όμως απ'όλα ξέρεις πιο είναι;

Οτι πολλοί δεν θα πάμε να συνεισφέρουμε, όχι επειδή δεν έχουμε, ή επειδή τσιγκουνευόμαστε, αλλά επειδή βαριόμαστε να πάμε σούπερ μάρκετ, να τρέχουμε στου Ρεντη, λέμε ότι θα πάμε αύριο και το ξεχνάμε, κ.λ.π.

Αγαπητέ φίλε Κέλσο. Μια παράκληση: Εάν έχεις ήδη πάει, μήπως ξέρεις ώρες που μπορεί κανείς να πάει στην οδο Μελά ή στην Επίκουρου;
Και...εχμ, μήπως ξέρεις η Επίκουρου που είναι;

αυτή...που τα κατάφερε!

28/03/2003, 16:30:31
Να ευχαριστήσω τον φίλο ΕοΝ για τη συμμετοχή του στο παρόν τόπικ, ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ...

Καλή μου Αμαλία, νομίζω πώς ΑΥΡΙΟ (Σάββατο) θα σε βόλευε (ειδικά εσένα λόγο περιοχής) ο ΡΕΝΤΗΣ που είναι και ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ στο να παει κανείς, ΠΑΡ'ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ...
Απο Εθνική σε 15 λεπτά θα είσαι εκεί.... (φαντάζομαι)

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτό που ανέφερες, αλλά νομίζω πώς σε κάτι τέτοια είναι που οι ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ενεργούν και όχι οι ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΣ...

Δυστυχός, ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο την επισκεψημότητα του τόπικ, μπορείς να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ και να ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ για το ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΒΙΩΜΑ" σήμερα στην Ελλάδα...
Κατανοής τι θέλω να πώ ΚΑΙ εσύ φίλε μου ΕοΝ, που στο θέμα για τον Τεκτονισμό όλο γι'αυτό κάναμε λόγο....
ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.... = .....ΞΑΠΛΑ ΣΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ
Και απο εκέι να δούμε λίγο πρίν κοιμηθούμε "κάτι απο ΙΡΑΚ"....
Λές και κατα το υπόλοιπο της ημέρας ΔΕΝ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ!!!!
Νομίζουμε πώς είμαστε ΞΥΠΝΙΟΙ.... τρομάρα μας....

Αυτά ΒΛΕΠΩ Αμαλία μου και ΦΡΙΚΑΡΩ....
Είμαι διατεθημένος να κάνω δρομολόγια ΣΑΝ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ και να μαζέψω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ένα ένα τα μπουκάλια τα νερά...

Αλλά ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ τι να σημαίνει η λέξη ΔΡΑΣΗ....
'Εχω ΞΑΝΑΠΕΙ ότι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ένα λάθος στη ΔΡΑΣΗ, παρά να μένουμε ΑΔΡΑΝΕΙΣ απο ΦΟΒΟ μη τυχόν και κάνουμε ΛΑΘΟΣ...
'Ετσί βλέπω το ελάχιστο που μπορώ να ΠΡΑΞΩ... να ΔΡΑΣΩ...
'Ενα μπουκάλι νερό.... ΜΟΝΟ ΕΝΑ....

'Ελεος...
Στο νού μου μου έρχοντε τα λόγια του αθάνατου Τσαγανέα απο την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, "Οι Γερμανοί ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ"...
Πόσο ΕΠΙΚΑΙΡΗ είναι αυτή η ταινία στις μέρες μας;;;

"'Ανθρωποι 'Ανθρωποι...
Πρός τι το μίσος και ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ;
Πρός τι τόσος ΠΟΝΟΣ;
ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ"

Αναρωτιέμαι ΠΟΣΟΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΙ φίλοι ΨΗΦΗΣΑΝ στο ερώτημα της σελίδας που ανέφερα...
Πόσοι ΚΑΝ την επισκέυτηκαν;;;

Μα καλά, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ σε βιβλία, τυπικά και παρεούλες, ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ την ουσία που περικλείουμε ΜΕΣΑ ΜΑΣ;;;
ΤΟΝ ΕΝ ΥΜΙΝ ΘΕΟ;;;;

Πώς είναι δυνατόν να ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, όταν έστω και ένας απο εμάς ΥΠΟΦΕΡΕΙ;;;;
ΠΩΣ;;;; ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;;;; ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ;;;;

Καλή μου Αμαλία, το απόγευμα ΣΗΜΕΡΑ θα είμαι στη περιοχή σου...
Πολύ ευχαρίστως να πάρω ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ και να τα πάω στο Ρέντη ΑΥΡΙΟ μαζί με άλλα ακόμα που έχουμε μαζέψει...
Μη με περαξηγήσεις, αλλά ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ, θα το κάνω....
Σου στέλνω στο e-mail σου το τηλέφωνό μου. Πάρε με και πές μου...

Την καλησπέρα μου σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ευχόμενος ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΕΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

whyΝέο Μέλος
28/03/2003, 16:59:46
Αγαπητε Κέλσο συγχαρητήρια,
είσαι από τα λίγα παλιά μέλη που βλέπω να δείχνουν τέτοια ευαισθησία και να "βιώνουν" τις διδασκαλίες του Βούδα με το σωστό τρόπο πρόθυμοι για ορθή Δράση. Μακάρι κι άλλοι να μιμιθούν το παράδειγμά σου.
Είναι πολύ σημαντική η παρατήρησή σου για την αδυναμία ένωσης όταν υπάρχει τόσος διχασμός και αλληλοσπαραγμός σε κάθε επίπεδο ακόμα και σε αυτό το θεωρητικό του forum. Με τον τρόπο σου υπέδειξες τον μόνο τρόπο απελευθέρωσης από τον διάχυτο πόνο της ανθρωπότητας και σε ευχαριστώ γιατί μου θύμισες πόσο μεγάλη αγαλίαση και εσωτερική ανύψωση σου δίνει έστω και μια πολύ μικρή μικρή στιγμή ορθής δράσης. Ο εσωτερικός μας εαυτός το γνωρίζει και πανυγυρίζει σε κάθε δευτερόλεπτο δικής μας ανιδιοτελούς προσπάθειας. Να είσαι καλά!
Εχω πολά να σου πώ αλλά θα επανέλθω κάποια στιγμή!

28/03/2003, 17:27:56
Νά'σαι καλά φίλε μου Why...
Δέν έκανα ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο αυτό που ΕΣΥ ανέφερες "μαρτυρώντας" την κινητήριο δύναμη...
quote:
Ο εσωτερικός μας εαυτός το γνωρίζει και πανυγυρίζει σε κάθε δευτερόλεπτο δικής μας ανιδιοτελούς προσπάθειας.

Ναί φίλε μου, ΑΥΤΟΣ είναι που ΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΕΙ απο τις ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ προσπάθειες για την ΑΠΟΒΑΛΤΩΣΗ της Ψυχής...

Ο Σιντάρτα Γκοτάμα, είπε ΠΟΛΛΑ...
Εγώ είμαι απλά ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ...
ΤΟΤΕ.... ΤΩΡΑ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

Ελπίζω ότι ΚΑΠΟΤΕ θα αφυπνιστούμε και θα ΔΟΥΜΕ...
Φυσικά ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν αυτό που θα δούμε θα μας ικανοποιεί κι'όλας, ΑΛΛΑ να ξέρουμε ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ...

ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ananasssΜέλος
28/03/2003, 18:46:10
quote:
πολλοί δεν θα πάμε να συνεισφέρουμε, όχι επειδή δεν έχουμε, ή επειδή τσιγκουνευόμαστε, αλλά επειδή βαριόμαστε να πάμε σούπερ μάρκετ, να τρέχουμε στου Ρεντη, λέμε ότι θα πάμε αύριο και το ξεχνάμε, κ.λ.π.

Για σάς εκεί στην ...πρωτεύουσα, ίσως είναι λίγο χρονοβόρο και δύσκολο, μα σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις είναι πολύ πιο εύκολο να πάει κανείς μέχρι το πλησιέστερο "υποκατάστημα" του Ερυθρού Σταυρού ή των "Γιατρών Χωρίς Σύνορα" και να βοηθήσει σε ό,τι μπορεί!
Άλλωστε, και διάφορες άλλες οργανώσεις, σύλλογοι,διάφοροι φορείς απευθύνουν έκκληση βοηθείας από διάφορα τοπικά ΜΜΕ, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει, ανάλογα την περιοχή που βρίσκεται και το χρόνο που διαθέτει... Γιατί δυστυχώς, ακόμα και στα τόσο σοβαρά πράγματα ο χρόνος και η καθημερινότητα αποδεικνύονται δυνάστες...
Για όλα όμως υπάρχει μια λύση, αρκεί κανείς να θέλει...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

28/03/2003, 20:55:51
Είμαστε άραγε τόσο αναίσθητοι;

Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως όλοι γνωρίζουμε, σχεδόν κάθε μέρα γινόντουσαν πορείες ειρήνης. Ειδικά από τα σχολέια. Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι ενώ σε κάθε εκπαιδευτικό η στάση εργασίας που απαιτείται για τη διαμαρτυρία του κοστίζει 20.000 δρχ. τη φορά, οι περισσότεροι συνάδελφοι, αν και σε άλλες συνδικαλιστικές στάσεις εργασίας δεν συμμετείχαν ποτέ, στη συγκεκριμένη (εκτός από 1 -2 εξαιρέσεις) συμμετείχαν! Και κάτι άλλο: Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές μου, που παρά το γεγονός ότι με τη στάση εργασίας θα μπορούσαν να την κοπανήσουν για να πάνε να πιούνε καφεδάκι (αφού χάνανε το μάθημα), ήρθαν ΟΛΟΙ στην πορεία!

Τώρα, σχετικά με την αποστολή ειδών ανάγκης στο ΙΡΑΚ:
Ηδη, από τις πρώτες 3 μέρες, συγκεντρώθηκαν στο ALPHA, 3 φορές περισσότερες προμήθειες από όσες μπορούσαν να αποθηκευτούν και να σταλούν. Ο κόσμος συνεχίζει να φέρνει πράγματα, γιαυτό καλό θα είναι να πάρουμε κάποιο τηλέφωνο πριν, μήπως πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αποστολή.

Χθες το βράδυ - αν δεν κάνω λάθος - είπαν στο κανάλι, ότι δεν μπορούσαν να συσκευάσουν άλλα πράγματα, γιατί τελείωσαν οι κούτες και οι κολλητικές ταινίες.
Μέσα σε 10 λεπτά, δεκάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν με κούτες και ταινίες...

αυτή...που τα κατάφερε!

ananasssΜέλος
28/03/2003, 21:09:36
Άρα;;;
quote:
Είμαστε άραγε τόσο αναίσθητοι;

Νομίζω πως σε ΟΛΟΝ τον κόσμο υπάρχει πλέον ευαισθητοποίηση και δράση!
Το θέμα είναι οτι ΔΕΝ μας ακούς αυτοί που πρέπει...
Προσωπικά νοιώθω αισιόδοξος που σ' αυτόν τον πόλεμο υπήρξαν τόσες μα τόσες δράσεις-αντιδράσεις από τόσον πολύ κόσμο...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

SilverwolfΜέλος
28/03/2003, 21:16:21
Από όσα έχω διαβάσει εδώ πάνω που είμαι πρώτη φόρα υπάρχει τόση μαζική αντίδραση σε όλον τον κόσμο. Ούτε για τον πόλεμο του Βιετνάμ, ούτε για τους λοιπούς πολέμους της αμερικής ή της ρωσίας έχουν φτάσει τα σημερινά δεδομένα...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

29/03/2003, 00:44:58
Και έυλογα αναρρωτιέμαι:

Τόση αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν όλοι οι διαδηλωτές κατά της αμερικάνικης κυβέρνησης, δεν θα την επιρρεάσει καθόλου; Εδώ οι βρεττανοί μύστες κατάφεραν να αποτρέψουν εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων στην Αγγλία, και τώρα που όλος ο κόσμος ωρίεται, που θα πάει άραγε όλη αυτή η ενέργεια της οργής μας;

αυτή...που τα κατάφερε!