- Όνειρο (Επεξήγηση ονείρου?) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Μπορούν να απευθυνθούν στην εκκλησία ...
Εγώ εκεί τα πήγα ..που εχουν ειδικά κουτιά για τα παιδιά του Ιρακ ![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
συγχαρητηρια Κελσο γιατην πρωτοβουλια να ανοιξεις αυτο το θεμα.Πραγματι απ'τα ελαχιστα που υποχρεουμαστε να κανουμε ειναι να συμμετασχουμε ολοι ανεξαιρετως στην αποστολη ανθρωπιστικης βοηθειας.Μια δραση που μπορει να αποτελεσει το εφαλτηριο για την εφαρμογη του "εσωτερισμου" στην εκφραση της προσωπικοτητας μας.
Αμαλια δεν προκειται να επηρεασει στο ελαχιστο η αρνητικη ενεργεια των διαδηλωτων τις ΗΠΑ.Μαλλον θα τις ενδυναμωσει.Κι αυτο διοτι ηδη ειναι ταγμενη η συμπεριφορα τους στην αρνητικοτητα.Οτιδηποτε αρνητικο λειτουργει προσθετικα γι'αυτους.
Ξερουμε οτι κανεις δεν μπορει να δωσει κατι απο το οποιο δεν εχει.Συμμετεχοντας στις διαδηλωσεις(κι αυτο διοτι ειναι η μοναδικες που μπορω να κατεβω ως Ανθρωπος) και αντιλαμβανομενος ολη αυτην την συγκεντρωση και αποδεσμευση της ενεργειας σκεφτομαι οτι αν ολοι εμεις κατεβαιναμε με γαληνη ψυχης στις πορειες και διναμε ταυτοχρονως μια ευχη....αγγελοι θα κατεβαιναν....
Κι ομως ο πονος που νιωθουμε τις πιο πολλες φορες γινεται αγανακτηση γι'αυτους που τον προκαλουν.Κατασταση που ελαχιστα μας κανει να διαφερουμε απο αυτους που το προκαλουν....Και τοτε ο ανθρωπος οντας εχοντας "ξεδωσει" ξαναμπαινει στην διαδικασια της παθητικοτητας...Ας κανουμε τον πονο λοιπον δημιουργικη διαθεση για εναν κοσμο μεσα στο φως,μεσα απο την αλληλεγγυη,την κατανοηση,την προσφορα...Ας αρχισουμε αποδεχομενοι την παροτρυνση του Κελσου και σε καθε δεματακι(οσο μικρο κι αν ειναι) ας αφιερωνουμε μια συγνωμη και μια προσευχη....Σε καθε πορεια ας κατεβαινουμε στελνοντας φως εκει που καποιοι εστειλαν σκοταδι κι οχι να γινομαστε αγωγοι τους...Ας εφαρμοσουμε σ'αυτην την ζωη(στην παχυλη υλη) την Γνωση που αποκομιζουμε με την ενασχοληση μας με την Ψυχη, ειδαλλως αυτη η Γνωση ειναι ματαιη...
με εκτιμηση
BRAVO στην Ρούλα Κορομυλά !!!!!και τον Alpha
που μάζεψε 2.000.000 Euro !!!!!!!!!!!
(και εσπασε και το χέρι της κατά την διάρκεια τις εκπομπής η κακομοίρα ) :(
Περαστικά !!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Εγώ φίλοι μου, θα έλεγα ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΤΩΧΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ που απο το ΥΣΤΕΡΗΜΑ και όχι απο το ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ έδωσε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ για να απαλύνει τον πόνο και τη δυστυχία ΟΛΩΝ όσων είναι ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ...
Εγώ αυτό θα ήθελα, με το απλό και φτωχό μυαλό μου...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να κατέθεταν ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ στον αριθμό λογαριασμού που άνοιξαν για τους δύστυχους του ΙΡΑΚ...
Για υπολογίστε και πέιτε μου το αποτέλεσμα, είμαι περίεργος να το μάθω...
Αλλά είπα πρίν τη λέξη "ΕΓΩ"...
Μα ποιός είμαι εγώ για να έχω ΤΕΤΟΙΑ όνειρα;;;;
Την καλήμέρα μου σε όλους...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

quote:
Είμαστε άραγε τόσο αναίσθητοι;
Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως όλοι γνωρίζουμε, σχεδόν κάθε μέρα γινόντουσαν πορείες ειρήνης. Ειδικά από τα σχολέια. Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι ενώ σε κάθε εκπαιδευτικό η στάση εργασίας που απαιτείται για τη διαμαρτυρία του κοστίζει 20.000 δρχ. τη φορά, οι περισσότεροι συνάδελφοι, αν και σε άλλες συνδικαλιστικές στάσεις εργασίας δεν συμμετείχαν ποτέ, στη συγκεκριμένη (εκτός από 1 -2 εξαιρέσεις) συμμετείχαν!
Εγώ φίλη Αμαλία συμμετείχα σε κάποια απ'αυτές με το μωρό στο μάρσιππο.
Κάποιες περαστικές κυριούλες μόνο που δε με έβρισαν λες και το μωρό ταλαιπωριότανε εκεί που ήταν.
Συγχαρητήρια στον Κέλσο που άγγιξε το θέμα με τόση ευαισθησία...
Ας κάνουμε ότι καλύτερο...
"Τάδε έφη Avallon"