ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kapodistria30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/11/2003, 20:02:26
ηταν η εικονα που ειχε σχηματισει για εκεινον,

ηταν ολα αυτα που ποθουσε ,που λαχταρουσε παντα,

ηταν στο μυαλο της εκεινος,τα παντα ,μια ζωγραφια,

ωσπου το ονειρο που ειχε χτισει κομματι κομματι,

νυχτα την νυχτα ,αντικρυσε ,δεν χρειαστηκε ουτε

ενα δευτερολεπτο ,για να γκρεμιστει το ονειρο,

γιατι το ονειρο της ηταν τελειο/υπεροχα δομημενο,

ενω εκεινος οχι...

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 04/11/2003 20:05:07

Edited by - manos on 04/11/2003 20:13:28

05/11/2003, 14:33:17
quote:

ηταν η εικονα που ειχε σχηματισει για εκεινον,

ηταν ολα αυτα που ποθουσε ,που λαχταρουσε παντα,

ηταν στο μυαλο της εκεινος,τα παντα ,μια ζωγραφια,

ωσπου το ονειρο που ειχε χτισει κομματι κομματι,

νυχτα την νυχτα ,αντικρυσε ,δεν χρειαστηκε ουτε

ενα δευτερολεπτο ,για να γκρεμιστει το ονειρο,

γιατι το ονειρο της ηταν τελειο/υπεροχα δομημενο,

ενω εκεινος οχι...

ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ,ΠΟΛΥ ΙΔΑΝΙΚΑ!!!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;
ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ,
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ
ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ...!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

05/11/2003, 14:55:26
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ "ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...".ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟ:
"ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ.ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΕΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ESOTERICA.gr Forums!,ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΥΦΟΣ...
ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ:
"ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΙΔΕΩΝ,ΕΝΔΟΜΥΧΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ."(ΑΒΑΤΑΡ)
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ,ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΟΠΙΚ(ΘΕΜΑΤΟΣ).
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ..."

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ Η ΣΤΗΛΗ ΘΑΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΑΣ,ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΑΣ,ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ,ΜΙΚΡΗ ΕΣΤΩ,ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ...Ε,ΤΙ ΛΕΤΕ;

MasvidalΜέλος
05/11/2003, 19:45:16
Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

05/11/2003, 20:29:01
καποδιστρια :))))

ο κοσμος μας θα γινει καλυτερος,θελουμε να τον βιωσουμε καλυτερο και θα γινει καλυτερος ,οσο υπαρχουν θεσπεσια/ιδανικα ονειρα σα τα δικα σου

αποψε ειμαι λιγο χαλια ,γιατι δεν μπορεσα να κανω κατι που ηθελα(απο τα πολλα).

νοιωθω ασχημα οταν θελω να κανω κατι(οχι απαραιτητα για'μενα,οσοι με ξερουν θα νοιωσουν)και δεν μπορω.

χαιρομαι ομως που υπαρχετε και μου δινετε το κουραγιο να συνεχιζω για τον ιερο αυτο σκοπο.

σας ευχαριστω

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,ο μανος σας

06/11/2003, 18:35:36
quote:

Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΝΑΙ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL
KΥΡΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ...

"ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ."
ΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ...

06/11/2003, 18:45:43
quote:
καποδιστρια :))))

ο κοσμος μας θα γινει καλυτερος,θελουμε να τον βιωσουμε καλυτερο και θα γινει καλυτερος ,οσο υπαρχουν θεσπεσια/ιδανικα ονειρα σα τα δικα σου

ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ,ΜΑΝΟ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ...
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ:"ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ..."
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ...

alati13Μέλος
07/11/2003, 20:10:56
Καλή μου Καποδίστρια θα συμφωνήσω με τον φίλο 1900.
Δεν θα ήθελα ΚΑΘΟΛΟΥ να δημοσιευτούν κάποια δικά μου κείμενα σε οποιαδήποτε εφημερίδα. Οι λόγοι είναι πολλοί. Αν θες μπορώ να σου τους πω με ένα e-mail. Οι δύο σημαντικότεροι λόγοι είναι ότι δεν μπορούν να υπάρχουν 3 καλύτερα κείμενα. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, ή πιο καλό όταν πρόκειται για έκφραση ψυχής.

Επίσης δεν θα ήθελα να μετατραπεί ένα τόσο ΟΜΟΡΦΟ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ παιχνίδι, (και όταν λέω παιχνίδι το εννοώ με την αγνότητα ενός παιδικού παιχνιδιού) σε διαγωνισμό.

Ο δεύτερος σημαντικότερος λόγος είναι ότι κάποια καραβάκια φτιάχτηκαν από εμένα για να ταξιδέψουν ΜΟΝΟ σε αυτή την θάλασσα. Ξέρω ότι θα σεβαστείς αυτό που σου ζητώ, και για αυτό θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να γράφω

07/11/2003, 22:29:42
μην μελαγχολεις και μην δακρυζεις ,

για τους ανθρωπους του ειπε ,σ'στειλα

κατω στην γη να βοηθησεις μια ψυχη,

μα ειδα πως εγινες ο ιδιος μια ψυχη,

γι'αυτο αποφαση πηρα μαζι τους να σε αφησω

αφου η αγαπη σου για'κεινους ,εσωσε την δικη σου

μα η ψυχη που με εστειλες να σωσω;

απαντησε εκεινος ,τι θα γινει;;;

μα δεν καταλαβες του ειπε ο θεος ;;

εσυ ησουν εκεινη (η ψυχη)

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ..

αφιερωμενο στον αγγελο μου που εστειλε ο θεος να με αγαπαει

και μηνυμα να του παει ποσο πολυ τους ανθρωπους αγαπω ,αγγελο και μενα να με κανει του ζητω

υ.γ ,θελω να το αφιερωσω επισης στον πολυ καλο μου φιλο κ.π. που με βοηθα ,εστω και αν δεν βρισκεται κοντα(ισως ειναι ο αγγελος μου).

και στην παρα πολυ καλη μου φιλη ,(που το ονομα της δεν θα το πω ,γιατι η ιδια το ζητησε) , για τα οσα σημαντικα στην υπαρξη μου προσφερει

σας λατρευω

07/11/2003, 22:37:16
quote:

Καλή μου Καποδίστρια θα συμφωνήσω με τον φίλο 1900.
Δεν θα ήθελα ΚΑΘΟΛΟΥ να δημοσιευτούν κάποια δικά μου κείμενα σε οποιαδήποτε εφημερίδα. Οι λόγοι είναι πολλοί. Αν θες μπορώ να σου τους πω με ένα e-mail. Οι δύο σημαντικότεροι λόγοι είναι ότι δεν μπορούν να υπάρχουν 3 καλύτερα κείμενα. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, ή πιο καλό όταν πρόκειται για έκφραση ψυχής.

Επίσης δεν θα ήθελα να μετατραπεί ένα τόσο ΟΜΟΡΦΟ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ παιχνίδι, (και όταν λέω παιχνίδι το εννοώ με την αγνότητα ενός παιδικού παιχνιδιού) σε διαγωνισμό.

Ο δεύτερος σημαντικότερος λόγος είναι ότι κάποια καραβάκια φτιάχτηκαν από εμένα για να ταξιδέψουν ΜΟΝΟ σε αυτή την θάλασσα. Ξέρω ότι θα σεβαστείς αυτό που σου ζητώ, και για αυτό θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να γράφω

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΑΤΙ13,
ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ...
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ...
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ...