- Shadow people - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είμαι ο Νικόλας, και έχω κάνει άλλο ένα thread εδώ, αλλά συνεχίζω να έχω απορίες.
Τις προάλλες, έτυχε να διαβάσω κάτι κείμενα περι Ανθρώπους των Σκιών (Shadow People), κάτι που μου φάνηε κάλλιστα ενδιαφέρον. Λένε πως αυτό που βλέπουμε με την άκρη του ματιού μας όταν π.χ. δουλεύουμε στον υπολογιστή το βράδυ, και νομίζουμε ότι κάτι κουνήθηκε, αλλά όταν γυρίζουμε το κεφάλι μας, δεν βλέπουμε τίποτα, και σκεφτόμαστε 'Μπα... από την κούραση θα είναι...' κλπ κλπ, είναι οι Shadow People. Μπορεί να μου πεί κανείς αν έχει παρόμοιες εμπειρίες ή αν ξέρει κάτι παραπάνω στο θέμα? Είναι φαντάσματα? Είναι απλώς η φαντασία μας? Τι είναι οι επιτέλους οι Shadow People?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και ελπίζω να δώ απαντήσεις σας σύντομα,
-Νικόλας
Think much
say less
write nothing.
Ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες. Εγω αυτό που έχω να σου πω ότι πράγματι το φαινόμενο αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους όπως έχει συμβεί και με μένα. Ισχύουν και οι δύο περιπτώσεις. Μπορεί να είναι και απο κούραση αλλά μπορεί να τύχει να δεις και κάτι που δεν το βλέπεις με την κανονική όραση.
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι στον χώρο που ζούμε δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε εγκωβισμένοι μέσα σε ένα τρισδιάστατο κόσμο, αλλά η πραγματικότητά μας δεν είναι η μόνη. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι ένα μόνο μέρος του συνόλου. Για να στο δώσω πιο απλά. Αν εμείς ήμασταν ένα κομμάτι χαρτί που έχει δύο διαστάσεις μήκος και πλάτος σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ένα άλλο πλάσμα που θα είχε ύψος. Θα ήταν ξένο προς τον δικό μας κόσμο και την λογική μας.
Λένε λοιπόν και πιστεύω ότι έτσι είναι πως για κάποιο λόγο που δεν έχει εξηγηθεί επακριβώς, τυχαίνει πολλές φορές να πιάνουμε κάποια ψήγματα μιάς παράλληλης προς εμάς πραγματικότητας, με την περιφερική μας και όχι με την κύρια όραση.
Είναι κάτι αντίστοιχο με τις μαγικές εικόνες που τις βλέπεις καθαρά μόνο όταν εστιαστείς πίσω απο αυτές.
Αυτό που πιάνουμε για λίγο είναι το ίδιο πραγματικό με τον δικό μας κόσμο μόνο που δεν γίνεται περαιτέρω αντιληπτό παρα μόνο ίσως μετά απο κατάλληλη εκπαίδευση.
Το σίγουρο φίλε μου είναι ότι έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.
Έχε το μυαλό σου ανοικτό και μάθε να κοιτάς με τα μάτια της ψυχής...
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Μήπως είναι κάτι άλλο κάτι που το μυαλό μας δημιουργεί (για άγνωστους λόγους)?
Ή μήπως έχει βρεθεί σε κάποιο πειραματικό εργαστήριο κάποιος τρόπος παρακολούθησης ατόμων?
Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται αλλά καμιά απάντηση δεν μπορεί να είναι ακριβής.
Καλό θα ήταν πάντως να παραθέσεις το άρθρο αν μπορείς.
Edited by - link3427 on 16/03/2005 12:22:54
ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ Η ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ασημένιο Βέλος.
ΦΙΛΕ stemix ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΙΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.
ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
κλείστε όλα τα φώτα και κοιτάξτε κάπου πριν συνηθείσουν όμως τα μάτια το σκωτάδι, θα δείτε ότι με την περιφεριακή όραση μπορείτε να δείτε κάποια σημεία του δωματίου.
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΕΛΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΒΛΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Η΄ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΛΑΓΕΣ ΤΟΤΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΙΞΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!
ΦΙΛΕ 3ADA ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ardeth.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ValGraph
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
quote:
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι στον χώρο που ζούμε δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε εγκωβισμένοι μέσα σε ένα τρισδιάστατο κόσμο, αλλά η πραγματικότητά μας δεν είναι η μόνη.
Πολύ σωστή αυτή η παράθεση και έρχομαι να την ενυσχίσω.
Υπάρχουν σύγρονες θεωρίες (σύμφωνα με το περιοδικό Focus)που υποστηρίζουν ότι το σύμπαν μας αποτελεόται από 11 συνολικά διαστάσεις.
Η μιά από αυτές (σύμφωνα με το περιοδικό Strange) είναι η διάσταση των ονείρων μας.
Σε ένα παλιό τεύχος του περιοδικού Ανεξήγητο έγινε αναφορά στους ανθρώπους σκιές. Αυτοί μπορεί να είναι:
1. Ξωτικά και Νεράιδες
2. Εξωγήινοι
3. Πνεύματα και ψυχές νεκρών ανθρώπων που δεν βρήκαν τον προορισμό τους και περιπλανούνται ανάμεσά μας
4. Σκοτεινές Οντότητες
.......
Φιλικά,
Μιχάλης Μπενάκης
Take a look to the sky just before you die! It's the last time you will!
An expert at anything was once a beginner
ενώ αυτή κινείται;
Μήπως είναι τα πρώτα δείγματα της γεφύρωσης που κάνει η όρασή μας
την ώρα που είμαστε συνήθως "κουρασμένοι" και το έκτο ενεργειακό
κέντρο μας ανοίγει ώστε έτσι να βλέπουμε τα πρώτα στάδια της
ενέργειας που μας περιβάλει;
(έτσι σαν ερωτηματική σκέψη)...
![]()