- Shadow people - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
την δευτερη τριτη μερα καιενω φορουσα τους φακους μου και οχι τα γυαλια μου για να πεις οτι ηταν διαθλαση φωτος ή κατι αλλο, αρχισα να βλεπω εντονα την αυρα των ατομων γυρω μου.
στην αρχη λεω, το φως θα ειναι. μετα ανακαλυψα οτι ειχε διαφορετικα χρωματα σε καθα ανθρωπο. στην αρχη σοκαριστικα, δεν ειναι δυνατον να μου συμβαινει, ειπα και μετα αρχισα να τις παρατηρω.
της μαμας μου ηταν γαλαζια. ασπρη και γαλαζια.
μιας αλλης κυριας ηταν πορτοκαλοκοκκινη.
υπαρχει καποιο θρεντ εδω σχετικα με τα χρωματα της αυρας και τι σημαινουν????
οσο για αυτο που λετε, θεωρω οτι ειναι καποιο ειδος σκιας.
πολλες φορες πιανει το ματι μου κινησεις σαν αυτες των εντομων (κατσαριδες κτλ) που αποκλειεται να υπαρχουν στο σπιτι μου, διοτι και καθαρο το διατηρουμε και χειμωνας ηταν αλλα και γατο που τα ξεπατωνει διαθετουμε.
νομιζω οτι ειναι κολπα του μυαλου ή της ορασης και οχι καποια αλλη διασταση.
θα με ενοχλουσε εαν με παρακολουθουσαν απο καπου "αλλου"
ειδικα στις προσωπικες στιγμες μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
7
quote:
ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΑΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ DERTAROTH. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΗ Η΄ΑΠΛΑ Shadow People ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ Η΄ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ Η΄ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΖΩΓΡΑΦΙΖΑ.. ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΣΤΙΑΖΑ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ.
quote:
Ειμαι και εγω της γνωμης οτι οι γνωσεις μας για τετοια Θεματα ειναι προς το παρον μηδαμινες.. Φτανει κανεις να κανει την Ερωτηση στον εαυτο του, γιατι ειμαστε εδω, γιατι ζουμε, απο που προερχομαστε;;; Εγω λοιπον οταν κανω τετοιες σκεψεις και εχω αυτοσυνγκεντρωθει αρκετα,και ενω νομιζω οτι ειμαι κοντα στην λυση/ σπαντηση των πιο πανω ερωτηματων, τοτε αρχιζει η καρδια μου να τρεχει σαν Τρελη!! Σαν να μου απαγορευει καποιος να βρω την Λυση και απαντηση στα ερωτηματα μου!! Πιστευω λοιπον οτι τα ερωτηματα σας/μας , θα μεινουν προς το παρων τουλαχιστον αναπαντητα.. Παντως και εγω πιστευω οτι μονο μετα Θανατο θα ξερουμε πολλα περισσοτερα.. Και ετσι με τις νεες μας γνωσεις θα μπορουμε να καταλαβουμε πολλα περισσοτερα.. Ισως δεν θα χρειαζομαστε καν να σκεφτομαστε η να μιλουμε μεταξυ μας.. Γιατι ολα αυτα που σημερα μας εινα αποριες και ερωτηματικα , θα μας φαινονται τοτε απολυτως...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ !!! Αυτη εινα η Γνωμη μου.. ελπιζω να μην σας κουρασα.. Δεκτη καθε Κριτικη και αντιθετη γνωμη.. Φιλικα.. Χρηστος..
ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΥΛΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ Η ΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΟΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Η ΨΥΧΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΙΟΘΩ ΛΥΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ,ΤΟ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ, Η ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΛΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
7
Δεν έχει αξία η ζωή όταν δεν έχει δυσκολίες
quote:
Μήπως την ώρα που είναι κουρασμένος(συνειδητό) και ειναι σε κατάσταση υπολειτουργίας ξεπηδα το ασυνείδητο και λαμβάνουμε αυτό το ερέθισμα στην όραση;;
ΣΩΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΗΤΕ girionis
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
7
quote:
Αυτο μου συνεβηκε πολλες φορες και μονο στην αριστερη πλευρα..
Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο από την αριστερή πλευρά μου έχω παρατηρήσει τέτοιου είδους φαινόμενα... Περίεργο πράγμα...
Όπως και να'χει, έχω λάβει υπόψη μου ολονών σας τις απαντήσεις, και προσπαθώ να καταλάβω τι πραγματικά είναι αυτές οι σκιές.
- Νικόλας
Υ.Γ. Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά έπεσαν πολλά διαγωνίσματα τελευταία, και δεν είχα χρόνο ούτε για internet, ούτε για υπολογιστή γενικότερα... :(
Think much
say less
write nothing.