- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο13!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..
BUY BOY!!
CHARMS
(ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΠΡΗ)
quote:
ΑΝΤΕ ΔΡ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..BUY BOY!!
Μπα εγώ δεν τα κάνω αυτά...

Άντε! Σε καλεί ο αγώνας! Go Go Go...
Και γύρνα πίσω τους... καρπούς τις επιτυχίας!
quote:Χμμ... καλά καλά θα το δούμε αυτό.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ..
(ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΠΡΗ)
quote:Με τοματούλα και φέτα και ελίτσα.. έτσι.. μεσογειακή διατροφή
ΟΧΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΜΑΡΟΥΛΙΑ..
Πρώτα απ' όλα θα πάθεις αφυδάτωση με τα ποπ κορν. Λόγω του αλατιού και το ότι λειτουργούν σαν σπόγγοι θα σου δημιουργούν ανάγκη για νερό και θα αναγκαστείς να βγεις απ' το δωμάτιο σου και να χάσεις 2 λεπτά και 47 σεκόντ πολύτιμου διαβάσματος... σκέψου το!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/02/2011 22:44:32
Πάλι χάλια ο καιρός σήμερα, και για αύριο το ίδιο προβλέπουν ![]()
Τα καφεδάκια μας είναι έτοιμα![]()

τι κανετε? πως ειστε?

quote:Ναιιιιι....
Το νιώθω μέσα στο αίμα μου...
Πλοία, εξερεύνηση, λεηλασίες, γυναίκες και λάφυρα...
Μπουχαχαχαχα.....
Γιατί όμως απεχθάνομαι την θάλασσα, τα καράβια και την ζέστη;;;
κοιτα... οι βικινγκ απο αναγκη πηραν τα πλοια... οι πρωτοι ξεκινησαν στην "αναζητηση" νεων δρομων μακρυα απο τους παγωμενους (για τοτε μιλαμε) ωκεανους.... οποτε εσυ πρεπει να εισαι απο την πρωτη βερσιον... πριν γινουν "θαλασσινοι" ![]()

quote:
Ναιιιιι....
Το νιώθω μέσα στο αίμα μου...
Πλοία, εξερεύνηση, λεηλασίες, γυναίκες και λάφυρα...
Μπουχαχαχαχα.....
Γιατί όμως απεχθάνομαι την θάλασσα, τα καράβια και την ζέστη;;;
Μπορεί να ήσουν γυναίκα κάποιου Βίκινγκ
Δες το παρακάτω link
http://www.astrofree.gr/games/pastlife.htm
Εμενα με έβγαλε ρωσίδα μουσικό γι αυτό σου έγραψα αυτό παραπάνω
Ο καιρός αρκετά φθινοπωρινός, μέχρι κι αύριο απ' ό,τι ξέρω θα είναι σε αυτό το μοτίβο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Ή έπιασε νωρίς το φθινόπωρο φέτος και θα έχουμε βαρύ χειμώνα ή έχει ο καιρός γυρίσματα. ![]()
Φίλε Open Mind, είχα μπει στο site που παρέθεσες αρκετά παλιά και με είχε βγάλει νομίζω μάγισσα ή συγγραφέα του 12ου περίπου αιώνα στην Ταϋλάνδη.
Με άλλα λόγια, πιάσε τ' αυγό και κούρευτο. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:Πιπέρι στην γλώσσα (ή μάλλον στα δάκτυλα) keraynos.
Πάλι χάλια ο καιρός σήμερα, και για αύριο το ίδιο προβλέπουν
Χάλια αυτός ο καταπληκτικός καιρός;;;
Αααα δεν έχετε καθόλου γούστο συνομιλητές μου...
quote:Α για σου PREDATOR...
κοιτα... οι βικινγκ απο αναγκη πηραν τα πλοια... οι πρωτοι ξεκινησαν στην "αναζητηση" νεων δρομων μακρυα απο τους παγωμενους (για τοτε μιλαμε) ωκεανους.... οποτε εσυ πρεπει να εισαι απο την πρωτη βερσιον... πριν γινουν "θαλασσινοι"
Και το έλεγα πάντα - στο αίμα μου τον έχω τον βορρά...
Άλλωστε λατρεύω κάθε τι που έχει σχέση με τον πόλεμο και ειδικότερα την μεσαιωνική εποχή...
Επίσης λατρεύω και τις Σκανδιναυές...
quote:
Μπορεί να ήσουν γυναίκα κάποιου Βίκινγκ
Έαν έχεις αποδείξεις για αυτό ΟPEN να τις ρίξεις στο τραπέζι - σε αντίθετη περίπτωση να σου φύγει πόντος από όλες τις ζαρτιέρες...
quote:
Φίλε Open Mind, είχα μπει στο site που παρέθεσες αρκετά παλιά και με είχε βγάλει νομίζω μάγισσα ή συγγραφέα του 12ου περίπου αιώνα στην Ταϋλάνδη.
Με άλλα λόγια, πιάσε τ' αυγό και κούρευτο
Ναι έχει πλακα όμως .
quote:
Έαν έχεις αποδείξεις για αυτό ΟPEN να τις ρίξεις στο τραπέζι - σε αντίθετη περίπτωση να σου φύγει πόντος από όλες τις ζαρτιέρες.
Τις συμπαθώ αρκετά σε αυτή
Σα να έχουμε λιγοστέψει δραματικά έχω την εντύπωση...
Εμένα το τεστάκι με έβγαλε άντρα μαθηματικό ή γεωλόγο στη Βορεια Ιαπωνια - κουκουρουκου...
quote:Γιατι;;; Μια χαρά σε βρίσκω, καμιά gothic μάγισσα σε κόβω να ήσουν... και στο τέλος σε εκτελέσανε...
D.I. - ι με είχε βγάλει νομίζω μάγισσα ή συγγραφέα του 12ου περίπου αιώνα στην Ταϋλάνδη.
Δηλαδή απο ότι φαινεται στατιστικα όλα τα σημερινα αρσενικα στην προηγουμενη ζωή ήσασταν γκόμενες! Και μετά λέμε που πήγαν οι άντρες... ![]()
![]()
![]()

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Να και το δικό μου αποτέλεσμα:
Διάγνωση:
--------------------------------------------------------------------------------
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν άντρας στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου.
Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Νότια Κίνα περίπου το 1225.
Το επάγγελμα σου ήταν βοσκός, ξυλοκόπος, ιππέας.
--------------------------------------------------------------------------------
Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:
Επαναστατικός τύπος. Εμπνέετε αλλαγές σε κάθε τομέα - πολιτική, επιχειρήσεις, θρησκεία, νοικοκυριό. Θα μπορούσες να ήσουν ο αρχηγός.
Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:
Είσαι προορισμένος να λύσεις προβλήματα μόλυνσης του περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, κακής χρήσης πρώτων υλών, καθώς και για να εξαφανίσεις τη ραδιενέργεια με κάθε μέσο, ακόμα και ψυχολογικό.
Τώρα που θα με βρήτε; Να οδηγώ το "κοπάδι" μου στη σχολική τάξη ![]()