ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Darkangel_7861 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
18/10/2006, 13:54:41
quote:
Αγαπητέ gretel καλησπέρα

Αγαπητέ kostakis η γκρέτελ ανήκει στο θηλυκό γένος.

quote:
Gretel, μπράβο παρατήρηση!!! Εγώ δε θα το θυμόμουν επ' ουδενί.

Ρε παιδιά, αυτός ένας κακομοίρης αυτοαποκαλεσμένος ακόλουθος είναι, αυτο-προσηλυτισμένος. Απ' όλα μάζεψε: Βαμπίρ, Μάτριξ, Σατανισμό, ΛαΒέι, Μπλακ Φόρεστ (όσον αφορά το γλυκό, να'χαμε ένα τώρα), από τον Νίτσε μόνο τον "Αντίχριστο", πάλι Βαμπίρ, δε θέλει και πολύ.

Αν τον είχανε στείλει κάποιοι εδώ, δε νομίζω ότι θα ήταν τόσο μα τόσο άτσαλος - "ακούστε την ιστορία μου"(η οποία δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι συνέβη, στη διαστροφή ποτέ δεν λείπουν οι αιτίες) και καπάκι full blown σατανιστική τελετή-"βλασφημία για τη βλασφημία". Πρώτα υπογραφή meus opus magnus(εννοεί meum opus magnum) και στο επόμενο ποστ προσθέτει in nomine luciferi. ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΑΤΣΑΛΟ για να είναι κατευθυνόμενο.

ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ, αν ο ίδιος ο editor, αυτοαποκαλούμενος παντοδύναμος και κύριος των σκλάβων συνανθρώπων του, μάσαγε τα λόγια του στην Τατιάνα, τότε πράγματι μπορεί παρά την τόση ατσαλοσύνη να υπάρχει κατεύθυνση... Η ατσαλοσύνη είναι φαίνεται καθολικό φαινόμενο εκει πέρα.

Πω ρε γαμώτο... Η διαστροφή για τη διαστροφή... Ακούς εκεί μισώ τους ανθρώπους... Το "αγαπάτε αλλήλους" που έγραψε μ'άρεσε...

-ΥΗVH
Light in extension

Αγαπητέ ΥΗVH η συγχρονικότητα φταίει για όλα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
YngwieΜέλος
19/10/2006, 03:45:08
Απ ότι φαίνεται ο φίλος που κάτι έγραψε παραπάνω (ίσως μαζί με τον εκδότη που αναφέρετε)πιθανά να έκαναν μία ατυχή επίκληση στο δαίμονα Βλακιήλ ή _απαριάλ (το πρώτο γράμμα συμπληρώνεται κατά το δοκούν) και ξεχάστηκαν και βγήκαν απ τον κύκλο χωρίς proper banishing (για να μην ξεφύγουμε και απο το πνεύμα του τόπικ) με αποτέλεσμα τις παραπάνω θέσεις-απόψεις. Φαίνεται ότι δεν τήρησαν σωστά το πρωτόκολλο.

Δεν εξηγείται αλλιώς φίλοι μου. Πως θα το εξέφραζε άραγε ο ποιητής?

Το Βλακιήλ καλέσανε
δίχως περιστροφές
μα με σημεία και σύμβολα
γνώση ζητούσαν χθές

κι ο δαίμονας περίμενε
Ω τι ηλιθιότης
μόλις τον κύκλο πέρασαν
κι ο φίλος κι ο εκδότης

που λαθεμένα ξόρκισαν
του δαίμονος την μήνη
κι ο δαίμων πήρε το μυαλό
το λίγο που χε μείνει

και κείνοι στη συνέχεια
κι οι δυό ζαβλακωμένοι
το πληκτρολόγιο αγκαλιά
επήραν οι καημένοι

και με του Keyboard
τις παρειές
γράψαν σε φόρουμ τοπικό
τις χίλιες δύο _απαριές

19/10/2006, 04:52:24

Infinitum Finitum Producit

19/10/2006, 11:13:23

19/10/2006, 15:13:24
Ναι, αλλα και παλι δεν ειναι λογως να γραψει τετοια πραγματα, εστω και ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ αφου δεν διεπουν τον χαρακτηρα του Φορουμ

...and the Predators will prevail...

Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo

stanfromgreeceΜέλος
19/10/2006, 17:02:25
Τέλος πάντων... ας σταματήσει εδώ η συζήτηση, γιατί και πολύ αξία του δώσαμε του όντος αυτού! (δεν νομίζω να έχει την απαίτηση να τον αποκαλέσω άνθρωπο μετά από αυτά που έγραψε! Ανθρώπους μας κάνουν οι πράξεις μας και όχι η φύση μας...)
19/10/2006, 20:47:50

quote:

Yngwie

Απ ότι φαίνεται ο φίλος που κάτι έγραψε παραπάνω (ίσως μαζί με τον εκδότη που αναφέρετε)πιθανά να έκαναν μία ατυχή επίκληση στο δαίμονα Βλακιήλ ή _απαριάλ (το πρώτο γράμμα συμπληρώνεται κατά το δοκούν) και ξεχάστηκαν και βγήκαν απ τον κύκλο χωρίς proper banishing (για να μην ξεφύγουμε και απο το πνεύμα του τόπικ) με αποτέλεσμα τις παραπάνω θέσεις-απόψεις. Φαίνεται ότι δεν τήρησαν σωστά το πρωτόκολλο.

εγραψες μεγαλε!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

20/10/2006, 21:46:39
Stanfromgreece ο καθένας από εμάς έχει την αξία που δίνει ο ίδιος στον εαυτό του.
Σε αυτό που έγραψες σχετικά με τον άνθρωπο με βρίσκεις εντελώς αντίθετη.
Το ότι η προσωπικότητα μας οδηγεί κάποιες φορές σε μονοπάτια που θα μας πονέσουν δεν μας κάνει λιγότερο ανθρώπους.
stanfromgreeceΜέλος
23/10/2006, 08:30:05
Pyramid, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που αναφέρεις σχετικά με αυτόν τον υποτιθέμενο "άνθρωπο". Σε οτι έχει να κάνει με θέματα ρατσισμού ή ναζισμου είμαι κάθετος και δεν δέχομαι κουβέντα.
Πίστεψέ με, μιλάω γιατί γνωρίζω πολύ καλά το θέμα μέσα από δικά μου βιόματα...
λες ότι "Το ότι η προσωπικότητα μας οδηγεί κάποιες φορές σε μονοπάτια που θα μας πονέσουν δεν μας κάνει λιγότερο ανθρώπους"
ναι... άμα πονέσουν εμάς τους ίδιους... όχι όμως όταν έχει να κάνει με την ζωή και την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας...
τέλος αυτή η συζήτηση για εμένα... δεν θα δόσω συνέχεια...
23/10/2006, 12:00:33
Stanfromgreece είμαι αρκετά αλαζόνας αλλά σε τέτοιο βαθμό, όχι. Είδες κάπου στο μήνυμά μου να προσπαθώ να σε πείσω? Εδώ δεν έχω την ικανότητα, ακόμα, να σηκώσω τον δικό μου σταυρό θα σηκώσω και τον δικό σου ή οποιουδήποτε άλλου?
Είδα την τοποθέτησή σου και είπα την άποψή μου, εάν σε όσα έγραψα υπάρχει κάτι που πιθανόν να σου χρησιμεύσει στην πορεία σου έχει καλώς, εάν δεν υπάρχει καλή καρδιά.
stanfromgreeceΜέλος
23/10/2006, 12:09:52
Pyramid, με παρεξήγησες νομίζω, και μάλλον φταίω εγώ σε αυτό καθώς ο τόνος μου ήταν αρκετά έντονος... και δυστυχώς πάντα έτσι είναι όταν έχω να κάνω με θέματα ρατσισμού...
όσο για την καλή καρδιά... υπάρχει...
Η πορεία μου,δόξα τον θεό... μια χαρούλα είναι... ο Leonard να προσέχει... γιατί μπορεί αυτά που λέει για τους άλλους να τα κάνουν στον ιδιο... και να μην του αρέσει καθόλου!
Πάντος κανονικά...δεν έπρεπε να ασχοληθώ καθόλου μαζί του...
TindomielΝέο Μέλος
27/10/2006, 00:26:54
Γεια σας παιδια!!!
Επιτρεψτε μου να γυρισω στο αρχικο θεμα!
Πρωτα απο ολα να πω πως χαρηκα πολυ με τον nyo που ειναι απο τους λιγους που βλεπω να ξερουν τι ακριβως ειναι η Σολομονικη!!
Μπουχτησα με ολους να μου λενε πως ειναι κατι το σατανικο απο την στιγμη που ειναι ενα απο τα πιο ιερα βιβλια αν σκεφτουμε πως το εδωσε ο ιδιος ο Θεος στον Σολομοντα!Μεσα περιεχει γνωσεις για ολες τις Μαγειες του κοσμου (καλες κ κακες).
Μερικοι θα πουνε τωρα "γιατι εχει μεσα πληροφοριες για την κακη (μαυρη) Μαγεια αφου ειναι ενα καλο βιβλιο?"
Εγω παλι λεω πως μπορεις να πολεμισεις τον εχθρο σου μονο οταν μαθεις τα μυστικα του και το πως ενεργει!

Επισης ξερω πολλα παιδια και διαβασα και εδω για μερικους που κανουν διαφορες τελετες καλωντας πνευματα κτλ ενω δεν εχουν ιδεα απο αυτα.
Το να καλεσεις ενα πνευμα μπορει σε μερικους να θυμιζει cool σκηνες απο ταινιες η και παλι να το κανουν γιατι δεν πιστευουν πως θα βγει τιποτα.Ομως και μονο που μπαινεις στη διαδικασια να το κανεις σημαινει πως κατι περιμενεις να γινει.Δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα.
Ακομα και αν καποιοι ασχοληστε με Μαγειες και τετοια καλυτερα αφηστε τα πνευματα στη θεση τους!
Το αλλο πια?Που μερικοι καλανε Δαιμονες??
Ελεος παιδια!Ακομα και ο πιο ασχετος απο μαγεια ξερει πως οι Δαιμονες ειναι κατι το Σατανικο και τιποτα καλο δεν θα βγει με το καλεσμα τους!
Αυτα ηθελα να πω για τωρα!

*All you need is trust... and a little bit of Pixiedust*

Edited by - Tindomiel on 27/10/2006 00:28:40

another starΜέλος
27/10/2006, 11:17:21
quote:
Μερικοι θα πουνε τωρα "γιατι εχει μεσα πληροφοριες για την κακη (μαυρη) Μαγεια αφου ειναι ενα καλο βιβλιο?"

Εδω είναι σαν να έχουμε ένα μαχαίρι στα χέρια μας. Μπορούμε να κόψουμε ψωμί για να φάει η οικογένεια αλλά και να σκοτώσουμε κάποιον. Εκεί μπαίνει το μυαλό και η "λογική" του καθενός.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
28/10/2006, 00:46:26

σημερα ακουσα οτι 72 δαιμονες εχτισαν τον ναο του Σολωμοντα

ενδιαφερον!

φτηνα εργατικα χερια!!!

καμια επικληση των 72 μαστορων ξερει κανεις να μου μαθει?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

another starΜέλος
28/10/2006, 01:37:36
quote:

ενδιαφερον!

φτηνα εργατικα χερια!!!

αυτό είναι που λένε εμπορικό δαιμόνιο

YHVHΜέλος
29/10/2006, 16:44:53
quote:

quote:

ενδιαφερον!

φτηνα εργατικα χερια!!!

αυτό είναι που λένε εμπορικό δαιμόνιο

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
29/10/2006, 17:27:11
OYΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ !!!

ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

...and the Predators will prevail...

29/10/2006, 23:31:21
Mα 72 μόνο? Εδώ υπάρχουν εκατοντάδες...:ΡΡΡΡ

10/11/2006, 13:35:34
quote:
Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης για το μήνυμά σου. Αποδεκτή και δίκαιη η αγανάκτησή σου. Να ξέρεις ότι καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε να επιληφθούμε αυτής της καταστάσεως, με τον καλύτερο τρόπο.
O μόνος καλύτερος τρόπος είναι η απομάκρυνσή του από το φόρουμ... δεν ξέρω βέβαια τι έχει γίνει σαν συνέχεια του γεγονότος...
quote:
Το προτελευταίο ή το τελευταίο τεύχος του δημοσίευε αυτά που ο φίλτατος Leonard μας σερβίρει για δικά του.Όταν αντιγράφουμε κομμάτια από περιοδικά, χωρίς να αναφέρουμε την πηγή, θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.
Το κερασάκι στην τούρτα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
NostronΝέο Μέλος
29/11/2006, 10:10:43
pedia bori kapios na mou pi pws tha vro ti Solomoniki? Ap' oti xero mono to megalo klidi kyklofori sta ellinika. Afto den ine gia epiklisi pnevmaton (ohi demonon)? Pies ine i afthendikes ekdosis sta ellinika? Afthentiki ekdosi ennoo afti tou McGregor mathers alla sta ellinika!