ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Σχετικά με εμπειρία κατά την διάρκεια του ύπνου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Σχετικά με εμπειρία κατά την διάρκεια του ύπνου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MachineHead26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
MachineHeadΝέο Μέλος
22/02/2004, 12:59:20
Κατια μου ειπα κ στην αρχη αν δεν κανω λαθος οτι το σπίτι ειναι "καινουργιο" 7 χρόνια ειμαστε εκει κ δεν έχει ξανασυμβει κατι το περίεργο!!!!

Φιλικα George!

22/02/2004, 16:47:24
Καταρχήν τίποτα από αυτά που ρωτάω δεν είναι άσχετο όπως νομίζεις.
Γράφεις <Ανοιγουμε. Το βραδυ ομως κοιμομαστε. τα λεφτα που θα τα βαλουμε? ? ? ?> Μου φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα. Εγώ δεν είπα ότι κοιμόσαστε με ανοιχτές τις πόρτες.
Είναι απλό. Όταν το πρωί ανοίξατε μπήκε μέσα η νυχτερίδα και παγιδεύτηκε. Το βράδι όμως ξύπνησε και έπεσε πάνω στον μελωδό. Αυτό που λες για τα δυο λεπτά εξηγείται πολύ εύκολα από τους νόμους της φυσικής. Ένα πολύφωτο για πχ μπορεί να κινείται για πάνω από 5 λεπτά αν του δώσεις μια αρχική ώθηση. Το εκκρεμές σου λέει τίποτα;; Το άλλο για τα φτερά μη το σχολιάσω…. μα καλά αφού κοιμόσασταν, δεν κοιμόσασταν;; Που να το ακούσετε; Εσείς ακούσατε ότι έγινε μετά την σύγκρουση….η νυχτερίδα είχε είδη κρυφτεί.
Δεν εκνευρίζομαι με εσένα –άλλωστε δεν σε ξέρω- αλλά με μια άποψη που βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή μου, και τίποτα παραπάνω. Κατά τη γνώμη μου χαζή.

22/02/2004, 17:07:27
Όσο για τον αιματοκρίτη, σου λέω ότι ευθύνεται για πολλές παραισθήσεις. Όταν μάλιστα είστε κουρασμένοι και από την δουλειά….
Επεξηγώ επίσης, ότι δεν εννοώ η νυχτερίδα να κρύφτηκε πάνω στον μελωδό αλλά κάπου αλλού.
Αλήθεια ο αδερφός σου τι λέει γι όλα αυτά;; Είναι το ίδιο ένθερμος υποστηρικτής ή τον επηρέασες εσύ;;;;;;
Άντε και καλές δουλειές.

katiaΜέλος
22/02/2004, 20:59:21
ΦΙΛΕ ΑΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ 2 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΟΥΝ.ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΜΠΗΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΗΡΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.

SpinΝέο Μέλος
22/02/2004, 23:00:22
quote:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ 2 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Πληροφοριακά φίλη Κάτια σου λέω πως αυτό είναι απολύτως δυνατό. Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις που παραπάνω από ένας άνθρωποι (όχι απαραίτητα τρελοί) είχαν την ίδια παραίσθηση.

22/02/2004, 23:05:46
Σωστό αυτό.Λέγεται ομαδική παραίσθηση.Το δέχεται η ψυχολογία.
Συμφωνώ όμως εν μέρη και με την Κάτια.
Κάποια πράγματα είναι τόσο παράξενα που δεν δέχονται επιστημονικές εξηγήσεις!
Φίλη Κάτια,προσωπικά θα ήθελα να γράψεις κάποια περιστατικά.
Οι γνώμες θα είναι διαφορετικές.Και οι απαντήσεις.
Αυτό δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί.
Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να ακούσουν!
Στο παράξενο είμαστε.Και στο θέμα <ζητώ απαντήσεις>

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

_SayNoMore_Νέο Μέλος
23/02/2004, 02:24:03
quote:
Spin-> δεν ξέρω αν ήταν νυχτερίδα... μακάρι να ήταν έτσι αλλα δεν νομιζω. καλο ειναι να διαβάζεις αυτα που γραφω για να μπαινεισ στο θεμα. ειπα οτι ο "μελωδος" ακουγόταν για 2 λεπτα (οπως το υπολογιζω) κ οταν ανοιξα το φως κουνίοταν πολύ δυντατα σαν να το είχε τραβήξει καποιος με δύναμη! Οποτε νομίζω οτι δυσκολα μια νυχτεριδα για 2 λεπτα να βρίσκετε στο ίδιο σημείο κ να μην τρομάξει απο το θόρυβο κ να κρυφτει [οπως προανεφερε ο Α Ι Α Ν Τ Α Σ]. Επιπλέον δεν ακούσαμε θόρυβο απο φτερά στο ταβάνι ή στον τοιχο οπως ακουσες εσυ(ισως να μην ακούσαμε επιδη ακουγόταν ο μελωδος).

Επί 2 ολόκληρα λεπτά "χτυπιόταν" ο μελωδός και ούτε εσύ ούτε ο αδερφός δεν μπήκατε στον κόπο να ανοίξετε το φως να δείτε τι στο καλό είναι αυτό που συμβαίνει παρά μόνο όταν πέρασε αυτό το διάστημα;;; Και μην μου πεις ότι περάσαν 2 λέπτα μέχρι να καταλάβεις τι γινόταν και μετα να αντιδράσεις!

MachineHeadΝέο Μέλος
23/02/2004, 18:32:12
Καλσηπέρα σας κ παλι! Κατια μου, ακριβως για τον λογο αυτον απευθύνθηκα εδω. εχω συζητήσει κ με ιερομένους για το περιστατικο χωρίς να μου δώσουν μια ουσιαστική απάντηση " Κανε τον σταυρό σου κ μη φοβάσε τιποτα" (Δεν αντιλέγω, απλά το ψάχνω λίγο παραπάνω)
Θα ήθελα να ακούσω πολύ τις εμπειρίες σου απο απλή περιέργια κ χαίρομαι πολύ που με πιστεύεις.
Spin κ Ελευθερία, δεν ε΄΄ιχα ποτε παραίσθηση κ δεν ξερω πως ειναι οι παραισθήσεις. εγω ξέρω οτι ήταν ακρως πραγματικό!(χωρις να απορρύπτω το ενδεχόμενο της παραίσθησης)
_SayNoMore_ μου έχει τυχει πολλές φορές να χτυπάει το τηλέφωνο΄πραγματικα κ εγω να ονειρεύομαι οτι χτυπάει ... κ στην τελική να καταλαβαίνω οτι τελικά χτυπούσε. κ οταν απαντάω να μου λένε "καλα τοση ωρα παίρνω γιατι δεν το σηκωνεις??" Φαντάζομαι οτι έχει τύχει σε πολλούς. Δεν λέω οτι ονειρευόμουν τον μελωδό να χτυπάει αλλα μέσα στον ύπνο μου τον άκουγα, έτσι αν με βάλεις να υπολογίσω τον χρόνο που έκανα μέχρι να αντιλυφθω οτι χτυπούσε πραγματικα κλπ κλπ υπολογίζω οτι ήταν περίπου 2 λεπτα. χωρις να ειναι δεσμευτικό αυτο που λεω.
φιλε Α Ι Α Ν Τ Α, τα ηρονικα για τις καλές δουλειες δεν μου αρέσουν. Σχετικα με το θέμα έχεις να ρωτήσεις κατι η παλι θα με εκνευρίσεις με ερωτήσεις του τυπου:τι πιστεύει ο αδερφός μου?? συμφωνεί κ επαυξάνει αγαπητέ! κατι σχετικο θα ρωτήσεις η πάλι θα ξεφύγεις??????
Εάν αυτα που γράφω σε εκνευρίζουν κ τα θεωρείς χαζα γιατί ρίχνεις το υψηλό σου επίπεδο??? ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΕΣ οι ερωτήσεις σου να είναι σχετικές με το θέμα κ με χαρά να σου απαντήσω( όπως βλέπεις αποφεύγω να απαντήσω στις άσχετες).

Σας χαιρετω! τα λέμε σύντομα!

23/02/2004, 18:41:35
quote:
Spin κ Ελευθερία, δεν ε΄΄ιχα ποτε παραίσθηση κ δεν ξερω πως ειναι οι παραισθήσεις. εγω ξέρω οτι ήταν ακρως πραγματικό!(χωρις να απορρύπτω το ενδεχόμενο της παραίσθησης)

Φίλε μου,μάλλον με παρεξήγησες.
Εγώ ούτε για μια στιγμή δεν ισχυρίστηκα ότι είχες παραισθήσεις.
Απλά εξήγησα την ομαδική παραίσθηση έτσι όπως τη δέχεται και η ψυχολογία-ψυχιατρική.
Φίλε μου το έχω πει εδώ χιλιάδες φορές.
Δεν μπήκα με τη πρόθεση να αμφισβητήσω τουλάχιστον εμπειρίες και διάφορα περιστατικά!
Εξήγηση κάποιες φορές μπορεί να δώσω διαφορετική.Σύμφωνα με το πως το βλέπω εγώ,κι αυτό ακόμα όμως είναι υποκειμενικό,όπως και οι εξηγήσεις όλων μας.

katiaΜέλος
23/02/2004, 20:00:50
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΗΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΕΛΕΙΠΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΝΙΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΗΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΣΚΙΑ.ΗΤΑΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΥΡΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΠΙΣΩΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΤΟΙΧΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΘΑΝΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΣΗΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΗΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΝΟΝΟΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΑΔΙΑ.

katiaΜέλος
23/02/2004, 20:03:51
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.

SpinΝέο Μέλος
23/02/2004, 21:44:43
quote:

Εγώ έχω πει και πιο πριν ότι αποδίδω το γεγονός σε νυχτερίδα, όχι σε παραίσθηση. Απλά εξήγησα στην Κάτια πως είναι δυνατόν ακόμα και περισσότερα από ένα άτομα να έχουν παραισθήσεις.

Επίσης νομίζω πως όσοι έχουν παραισθήσεις πιστεύουν πως εκείνη τη στιγμή βιώνουν κάτι πραγματικό.Κανείς δεν έχει παραίσθηση εν γνώση του.

Τώρα κάτι άλλο! Λες πως είσαι σίγουρος πως ήταν άκρως πραγματικό χωρίς όμως να απορρίπτεις και την περίπτωση παραίσθησης!!! Τι είναι αυτό που λες ρε φίλε? Βγάζει κάποιο νόημα η πρότασή σου αυτή? Και πραγματικό και παραίσθηση? Πρόσεξε λίγο τις διατυπώσεις σου, συνεχώς μιλάς ασαφώς...Δε σε καταλαβαίνω!

23/02/2004, 22:23:29
Κάτια μου,κάποια περιστατικά δεν δέχονται εξηγήσεις.Αυτό πιστεύω εγώ.
Οπότε τί σχόλια να κάνω?
Απλά μια διευκρίνηση σε κάτι που δεν κατάλαβα.
Εννοείς ότι το σημάδι δεν υπήρχε πριν,εμφανίστηκε κατόπιν,και εξαφανίστηκε πάλι?
Δηλ,όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία δεν υπήρχε?
Αλλά αν θες περιέγραψε λίγο το σημάδι.Το σχήμα,χρώμα,φαινόταν ως σκιά ή λεκές κλπ

_SayNoMore_Νέο Μέλος
24/02/2004, 01:18:35
quote:
Φαντάζομαι οτι έχει τύχει σε πολλούς. Δεν λέω οτι ονειρευόμουν τον μελωδό να χτυπάει αλλα μέσα στον ύπνο μου τον άκουγα, έτσι αν με βάλεις να υπολογίσω τον χρόνο που έκανα μέχρι να αντιλυφθω οτι χτυπούσε πραγματικα κλπ κλπ υπολογίζω οτι ήταν περίπου 2 λεπτα

Δεν μου κολλάει αυτό... Από την στιγμή που για όλο αυτό το διάστημα που χτυπούσε ο μελωδός εσύ κοιμοσουν (έστω και αν το άκουγες στον ύπνο σου) τότε είναι αδύνατο να υπολογίσεις το πόσο ήταν αυτό το διάστημα... Και εκτός αυτού, εντάξει εσύ μπορεί να έπαθες αυτό που λες, το έπαθε και ο αδέρφος σου;;;

SonapΜέλος
24/02/2004, 13:09:25
ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!

"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

Crystal_tearΜέλος
24/02/2004, 13:12:29
Νομίζω οτι το θέμα με την ιστορία του MachineHead θα πρεπει να κλεισει, ειναι ασκοπο να εξετάζουμε το θεμα χωρεις ουσία καλο θα ήταν να ασχολιθούμε με το θέμα την katia και αν ποκιψη κατι νεο ας γυρισουμε στο θεμα του Mac.
Αγαπητή katia αφου αυτο δεν το είδες μονο εσυ δεν εχει να κανει με καποια πρωσοπικη "ικανοτιτα" ηταν κατι που θα μπορουσε να το δει ο καθε ενας δεν μου εχει τυχη δεν εχς διαβασει κατι δεν εχω γνωση για το θεμα αρα δεν εχω και αποψη....

oneiric1Μέλος
24/02/2004, 15:45:11
quote:
Εσύ δηλαδή τι λες; … λες τίποτα και ποιες είναι οι γνώσεις σου;;; Μέχρι στιγμής ούτε μια εμπεριστατωμένη άποψη δεν έχεις καταθέσει. Όλο αυθαιρεσίες. Και για να έχουμε καλό ερώτημα εσένα οι γνώσεις σου που σταματούν δηλαδή;

Γιατί υποχρεωμένη είμαι? Ή θα με αναγκάσεις εσύ να έχω άποψη για κάτι που δεν ξέρω? Και ποιες είναι η αυθαιρεσίες μου, όπως γράφεις? Σε προκαλώ να τις γράψεις αναλυτικά.

Εμένα οι γνώσεις μου σταματούν... εκεί ακριβώς που μπορώ να συνεισφέρω, χωρίς να προσπαθώ να έχω την τελευταία λέξη ή πάντα μια απάντηση του δικού σου τύπου «κοίταξε τον αιματοκρίτη σου»!

Στο συγκεκριμένο θέμα, αν διαβάσεις όλα τα μηνύματά μου, δεν αναφέρω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για το θέμα (όπως γράφω ξεκάθαρα έγραψα μόνο και μόνο γιατί η αγένειά σου μου την έδωσε στα νεύρα). Και αυτό γιατί δεν έχω άποψη γι’ αυτό, ούτε έχω γνώση του τι μπορεί να ήταν αυτό που περιγράφει ο φίλος. Ίσως φυσικά να μην ξέρεις τι σημαίνει αυτό αφού προφανώς ΠΡΕΠΕΙ να έχεις άποψη & μια απάντηση για όλα, που με την αγένειά σου και τους αυθαίρετους χαρακτηρισμούς σου, βλέπε

quote:
Όσο για σένα oneiric1 τι να σκεφτώ; Μου θυμίζεις την Δήμητρα Λιάνη που ήταν καλεσμένη χθες στον Χαντζινικολάου. Αυτό που έχεις θα το έλεγα αλαζονεία και καθεστωτική αντίληψη αν όχι αυταρχισμό

πετάς μια ανοησία και άντε τρέξτε να την «μπαλώσετε»?!

Έτσι αυθαίρετα λοιπόν μπορώ να δώσω και ‘γω ένα σωρό ονόματα επωνύμων για να σε γελοιοποιήσω όπως έκανες και ‘συ... Νομίζεις ότι αν το πάμε εκεί θα ‘χει πλάκα?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Crystal_tearΜέλος
24/02/2004, 17:50:30
Καλή μου Ειρήνη κατανοώ τον εκνευρισμο σου αλλα νομιζω οτι δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι οχι μονο για τον ΑΙΑΝΤΑΣ αλλα για κανένα, κακο στον εαυτο σου θα κανεις. Απο την αλλη αν μπορώ να υποθέσω ορθα απο το σκιτσο κάτω απο τα κείμενα σου, εισαι όμορφη κοπέλα ε μη σουφρόνειος εκνευρισμένα το ομορφο μουτράκη σου μπροστα σε ενα pc διαβάζοντας ανουσια μυνηματα...
Ολα αυτα τα λεω σε εσένα για να τα ακούσουν ολοι και να λήξη εδω αυτο η διαμάχη, ας προσπαθίσουμε να δωσουμε μια καλη εξιγιση στην katia η ας μας πει καποιος αλος φιλος την εμπιρία του...

Με συμπαντική αγαπη C.t

MachineHeadΝέο Μέλος
24/02/2004, 19:53:08
oneiric1 συμφωνω με τον C.t. Δεν χρειάζετε να εκνευρίζεσαι. Εξάλλου ο Α Ι Α Ν Τ Α Σ δεν έχει πει κατι αξιόλογο , κατα την ταπεινή μου γνώμη, οπότε μην αρπάζεσε. Δεν αξίζει. Οσο για το αν πρέπει να κλίσει το θέμα δεν βλέπω φως στην υπόθεση. _SayNoMore_ υπολογισμό κανω. Ο αδερφός μου παλι, δεν έχει καμια σχέση με το θέμα κ ακόμη δεν καταλαβαινω τι εννοείς με το
quote:
εσύ μπορεί να έπαθες αυτό που λες, το έπαθε και ο αδέρφος σου;;;

Αν καταλαβαίνω καλα θες να σου πώ αν τα έζησε κ αυτος αυτα που είπα? την έχω απαντήσει ήδη την ερώτηση! τα έχει ζήσει ακριβως όπως κ εγώ!
Κατια μου με προβλημάτησε αυτο που είπες σχετικα με την σκια... ξέρεις ομως οτι όταν πρόκειτε να πεθάνει κάποιος συμβαίνουν αρκετα περίεργα. Τωρα στην φωτογραφία δεν υπάρχει καμία σκια?????

_SayNoMore_Νέο Μέλος
25/02/2004, 01:10:24
quote:
Ο αδερφός μου παλι, δεν έχει καμια σχέση με το θέμα κ ακόμη δεν καταλαβαινω τι εννοείς με το

Τι δεν κατάλαβες; Εσύ ο ίδιος ανέφερες ότι όταν συνέβη το περιστατικό ήσουν με τον αδερφο σου! Εκτός αν ερχίζω και έχω εγώ παραισθήσεις τώρα! Anyway αυτό που λέω είναι ότι έστω ότι έπαθες αυτό που ισχυρίζεσαι (και επιμένω ότι είναι αδύνατον μέσα από τον ύπνο σου να υπολογίσες ότι χτύπησε 1 ή 2 ή και 3 λεπτά- ίσως να νόμιζες ότι χτύπησε τόσο), ο αδερφός σου που ήταν και αυτός εκεί έπαθε και αυτός το ίδιο πράγμα; δεν άκουγε ότι τόση ώρα χτύπαγε;;;