ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Σχετικά με εμπειρία κατά την διάρκεια του ύπνου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Σχετικά με εμπειρία κατά την διάρκεια του ύπνου) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MachineHead26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
oneiric1Μέλος
25/02/2004, 09:04:31
quote:
Καλή μου Ειρήνη κατανοώ τον εκνευρισμο σου αλλα νομιζω οτι δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι οχι μονο για τον ΑΙΑΝΤΑΣ αλλα για κανένα, κακο στον εαυτο σου θα κανεις. Απο την αλλη αν μπορώ να υποθέσω ορθα απο το σκιτσο κάτω απο τα κείμενα σου, εισαι όμορφη κοπέλα ε μη σουφρόνειος εκνευρισμένα το ομορφο μουτράκη σου μπροστα σε ενα pc διαβάζοντας ανουσια μυνηματα...
Ολα αυτα τα λεω σε εσένα για να τα ακούσουν ολοι και να λήξη εδω αυτο η διαμάχη, ας προσπαθίσουμε να δωσουμε μια καλη εξιγιση στην katia η ας μας πει καποιος αλος φιλος την εμπιρία του...

Με συμπαντική αγαπη C.t

Καλέ μου Νίκο,

Το ξέρω ότι έχεις απόλυτο δίκιο... όσο καιρό είμαι σ’ αυτό τον χώρο ίσως κάποιοι να έχουν καταλάβει ότι το να «καυγαδίζω» δεν είναι ο «τρόπος μου»... έχει βρει όμως το «αδύνατο» σημείο μου.... την αγένεια!

Έχεις δίκιο & σ’ ευχαριστώ πολύ που με επανέφερες στην τάξη!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Crystal_tearΜέλος
25/02/2004, 18:16:28
MachineHead δεν καταλαβα τι ενοεις οταν λες οτι ο αδελφος σου δεν εχει καμια σχεση με το θέμα ηταν παρον στο συνβαν και αυτο απο μονο του, του δινει προταγωνιστικο ρολο στο θεμα , πως μπορει να μην εχει σχεση με το θεμα?
Σε παρακαλω πολυ διατυποσαι ορθα αυτο που θες να πεις δεν σκεφτετε ολος ο κοσμος οπως εσυ για να καταλαβένει τι πιθανος θες να πεις, υπαρχει και ο αντιθετος τροπος σκεψεις " βλεπε ΑΙΑΝΤΑΣ" που δεν καταλαβενει πολλα απο αυτα που λες γιατι δεν τα λες ξεκαθαρα και πρεπει να τα συσχετισει ο αναγνωστεις μονος του ολα αν θελει να καταλαβει. ΔΕν κατιγωρω κανενα απλα αναφέρω οτι υπαρχει διαφορα στον τροπο σκεψεις. Ετσι λοιπον αγαπητε αν θες να μην αφινεις την εντιποση οτι φάσκεισ και αντιφασκεις καντα μας λιανα, γιατι αν δεν καταλαβα εγω τι ενοεις που σε ξερω 20 χρονια δεν καταλαβε κανεις.
Ευχαριστώ

katiaΜέλος
28/02/2004, 12:52:49
quote:

Κάτια μου,κάποια περιστατικά δεν δέχονται εξηγήσεις.Αυτό πιστεύω εγώ.
Οπότε τί σχόλια να κάνω?
Απλά μια διευκρίνηση σε κάτι που δεν κατάλαβα.
Εννοείς ότι το σημάδι δεν υπήρχε πριν,εμφανίστηκε κατόπιν,και εξαφανίστηκε πάλι?
Δηλ,όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία δεν υπήρχε?
Αλλά αν θες περιέγραψε λίγο το σημάδι.Το σχήμα,χρώμα,φαινόταν ως σκιά ή λεκές κλπ

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Η ΣΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΗΚΤΗΚΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΗΤΑΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΝΙΝΙΚΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΙΓΟΥΡΕΣ.ΟΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ -ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΣΩΣΤΑ-ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ .Η ΣΚΙΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΗ.

_Μέλος
28/02/2004, 19:23:46
Μήπως όλα αυτά τα προκάλεσε κανένα έντομο που ζυγίζει 23 γραμμάρια?

Κάτω Πάυλας

katiaΜέλος
06/03/2004, 13:28:06
ΕΝΤΟΜΟ

mindtrapΝέο Μέλος
06/03/2004, 16:34:09
Λοιπον φιλε MachineHead, απο οτι καταλαβα δεν δωθηκε καποια ξεκαθαρη εξηγηση σε αυτο που σου συναιβει. Κριμα, διοτι παρακολουθω απο την αρχη την συζητηση και θα μου αρεσε να βγουν καποια συμπαιρασματα. Παντως απο μερους μου καταλαβα ακριβως τι σου συναιβει, αλλα δυστυχως δεν μπορω να δωσω καποια εξηγηση.
Τωρα οσον αφορα την φιλη μας την Κατια, πραγματι εχω ακουσει οτι πριν καποιος ανθρωπος πεθανει σε μερικες περιπτωσεις παρατηρουνται καποια <σημαδια> θα τα ελεγα. Αυτο που ειδατε εσεις μου θυμηζει ομως κατι που μου ειχε τυχει σε μικροτερη ηλικια και φυσικα που δεν καταφερα να το εξηγησω λογικα. Λοιπον σε μια μεγαλη εικονα που ειχαμε στο σπιτι υπηρχαν μεσα 3 προσωπα. Ενα μεσημερι χτενιζομουν μπροστα στον καθρεφτη και μεσα καθρεφτιζοταν και η εικονα. Κατι ομως μου φανηκε λιγο διαφορετικο και προσεχοντας καλυτερα, παρατηρησα οτι υπηρχε αλλο ενα προσωπο μεσα. Αμεσως κοιταξα την κανονικη εικονα και εβλεπα παλι 3 προσωπα, ενω στον καθρεφτη εμφανιζοταν αλλο ενα. Φωναξα και την μητερα μου και την γιαγια μου που ηταν στο σπιτι και το ειδαν κι αυτες. Αυτο συνεχιστηκε για περιπου 4-5 ημερες. Μετα δεν ξαναεγινε. Τωρα δεν θυμαμαι αν εγινε καποιο συγκεκριμενο γεγονος για να παρω το συμβαν ως σημαδι, απλα αναφερω τι εχω δει.

strange things are reflections of our dreams into reality.