- ΤΟ 4ΠΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Αυτό που λες είναι κάτι σαν χωροχρόνος μέσα στο χωροχρόνο;Πως θα το περιέγραφες, σαν υπό γαλαξίας δηλαδή;
ή το κέντρο;
Μαρια3, παρ'όλη την συμπάθεια, που ομολογουμένως έχω προς εσένα, δεν μπορώ να αγνοώ συνεχώς, τα...μαργαριτάρια σου!!![]()
![]()
![]()
Οταν κάποιος λέει μια ασυναρτησία και ο άλλος που δεν κατάλαβε τίποτα, ( λόγω ασυναρτησίας ), απαντά με άλλη ασυναρτησία, ώστε να δείξει στον πρώτο "ασυνάρτητο", ότι "καλά τα λέει", τότε για τους τρίτους το θέμα γίνεται γελοίο!![]()
![]()
Φαίνεται ότι δεν έδωσες και ιδιαίτερη προσοχή, σε ένα μικρό κειμενάκι προς σένα, λίγο πιο πάνω!
Ας είναι!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν θέλεις αποκλειστικά δικά σου θέματα, να ανοίξεις δικό σου ιστολόγιο, όπου θα είσαι η απόλυτη κυρίαρχος των Δυο Ναών σου!
Εδώ το βήμα είναι δημόσιο και μάλιστα τα θέματα που συζητάμε, δεν είναι καθόλου άσχετα με τα δικά σου.
Παράδειγμα ο...Sol-Mix!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Σε συγκρούσεις ουρανίων σωμάτων, εκρήξεων supernova, συγκρούσεις γαλαξιών κλπ. δημιουργείτε ραδιενέργεια, στην «Συμπαντική Φυσική» που προσπαθώ να σας περιγράψω δεν υπάρχει δημιουργία ραδιενέργεια.
Καλά, δεν θα συζητήσω π.χ. για την φυσική ραδιενέργεια που υπάρχει ακόμα και κάτω από τα πόδια μας, στο χώμα, τη σκόνη, τα πετρώματα κλπ. Ψιλά γράμματα...
«Συμπαντική Φυσική». Τί είναι αυτό? Καινούργιο φρούτο? Δηλαδή η όποια φυσική υπάρχει ως σήμερα, τί διάολο προσπαθεί ή και περιγράφει?
Αν δεν μας κάτσουν τα πράγματα, θα αρχίσεις να μιλάς πχ για «Ουράνια Φυσική»?
Και μετά για «Εσώτερη Φυσική»? Και μετά, τί άλλο?
Καλά. Άστα όλα αυτά. Απάντησέ μου στο πόθεν μόνο.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
ΜΥΘΗΡΑΑν θέλεις αποκλειστικά δικά σου θέματα, να ανοίξεις δικό σου ιστολόγιο, όπου θα είσαι η απόλυτη κυρίαρχος των Δυο Ναών σου!
Εδώ το βήμα είναι δημόσιο και μάλιστα τα θέματα που συζητάμε, δεν είναι καθόλου άσχετα με τα δικά σου.
Παράδειγμα ο...Sol-Mix!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
σχολιο 27
...το θεμα λεγεται το <<4πλο επιχερημα εναντια στην καβαντομηχανικη >>...κα βεβαια δεχομαι παρεφερη θεμτα αλλ α οχι ασχετα .. γιατι με βγαζουν απο το ειρμο των παρεμβασεων μου ...τελο ς παντων των <<ασυναρτησιων>> μου ηθελα να πω ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΑΚΑΑΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟΣΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙς ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΣΥΝΑΡΤΗΙΕς ...λεω τωρα ...
λοιπον να ξαναθυμισω τις <<ασυναρτησιες μου >>.. και συγνωμη που διαταρασσω τη συναρμογημενη σας γνωση ...
=======================
4 Aξονες -Στυλωνες
:
1ος αξονας ,, το ανυποστατο της ενεργειακης σχεσης
Ε2 = (mc2)2 + (pc)2
2ος αξονας ,, η αυθαιρεσια της υποθεσης Plank
3ος αξονας ,, η αυθαιρεσια της υποθεσης του Bohr
4ος αξονας ,, η ασυμφωνια με τα πειραματικα δεδομενα …..
…σε αυτους τους 4 αξονες προβληματισμου που εχουν σχεση με την θεμελιωση της κβαντομηχανικης θεωριας θα ανιχνευσουμε τις αυθαιρεσιες, τα παραλογα , τις δυστροπιες και μαθηματικες μαγεστριες των μεγαλων επιστημονων «αυθεντιων» του 20ου αιωνα τις οποιες προσκυναει με θρησκευτικο σχεδον δεος η χαυνωμενη κι αδρανοποιημενη ως προς τη συλλογικη της δυναμη επιστημονικη «κοινοτητα»
( που ο θεος να την κανει κοινοτητα ) …
ΤΟ ΤΕΤΡΑΣΤΥΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ -ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
1ος Αξονας –Στυλωνας
«Το Ανυποστατο της Σχεσης Ε2 = ( mc2)2 + ( pc )2 »
----------------------------------------------------------------
…καταρχην να επισημανουμε ότι η εν λογω σχεση ειναι θεμελιος πυλωνας της κβαντομηχανικης ιδιαιτερως με την ειδικη μορφη της την γνωστη ως Ε=pc η οποια μπορει να γραφτει και ως E=hν ,,,που αποτελει τυπο-τυφλοσουρτι στους μαθηματικους λογισμους των κβαντομηχανικων και αναφερεται στην ενεργεια των υποτιθεμενων «αμαζων» σωματιδιων των λεγομενων φωτονιων …
.. ως «πυλωνια» λοιπον η εν λογω σχεση ,αν αμφισβητηθει ,τοτε το οικοδομημα της κβαντομηχανικης παιρνει επικινδυνη κλιση προς τα κατω ,,, γιαυτο θεωρησαμε ότι ο προβληματισμος και αμφιβητηση αυτης της σχεσης θα πρεπει να εχει ,με αναλογο τροπο ,θεση θεμελιου στυλωνα μεσα σε ενα επιχειρημα για την μη ορθοτητα της κβαντομηχανικης θεωριας …
.. αλλα ας δουμε από πού προκυπτει το "ανυποστατο" της σχεσης αυτης , δηλαδη της
Ε2 = ( mc2)2 + ( pc )2
… καταρχην η σχεση αποτελει αυτο που οι σχετικιστες ενθερμοι της ειδικης σχετικοτητας του Αινσταιν αποκαλουν σχετικιστικη γενικευση της ολικης ενεργειας σωματιδιων και η αρχικη μορφη της γραφεται ως
Ε = mc2
(1-u2/c2)1/2
….αλλα ας δουμε βαση ποιανου φυσικο-μαθηματικου λογισμου προεκυψε αυτή η σχεση και και για ποιο λογο βαπτιστηκε ο ορος
mc2
(1-u2/c2)1/2
ως ολικη ενεργεια σωματιδιου ….
…ανιχνευοντας τους δρομους αυτης της εμβαπτισης ανακαλυπτουμε καταφανη παραβαση θεμελιωδους θεωρηματος της φυσικης και αυθαιρετη προσθηκη ορων ωστε τα αποτελεσματα των φυσικο μαθηματικων λογισμων να μην οδηγηθουν σε λογικο αδιεξοδο …
.. λοιπον συναδελφοι … η διαδρομη που σας καλω να παρακολουθησετε ειναι η παρακατω …
…οι σχετικιστες λοιπον αφοτου «ανασκευασαν» το θεμελιωδη νομο της φυσικης τον γνωστο F=mα και τον εγραψαν ως
F =γ3mα
την λεγομενη κατά αυτους σχετικιστικη του γενικευση που όπως εχουμε πει ηδη οδηγει σε ποικιλους παραλογισμους ( όπως πχ ότι η επιταχυνση μπορει να γινει μηδενικη ανεξαρτητως της δυναμης που ασκειται σε ένα σωμα και ότι η μαζα τεινει να γινει απειρη για ταχυτητες που πλησιαζουν την ταχυτητα του φωτος )… αφοτου λοιπον εκαναν την ανασκευη αυτης της σχεσης της θεμελιωδους υπερπηδωντας τα εμποδια των παραλογισμων που προεκυπταν κατά εξακολουθησιν …τολμησαν να επεκταθουν και στα ενεργειακα ζητηματα … τοτε καναν το τολμηρο για κεινους βημα του υπολογισμου του συνολικου παραγομενου εργου με την ολοκληρωση του γινομενου Fdx ( για την περιπτωση οπου η F και η μετατοπιση εχουν ιδια κατευθυνση)…
...αυτό που πρεπει να παρουμε κατα την ολοκληρωση αυτή ειναι η κινητικη ενεργεια των σωματιδιων και αυτό με βαση την ισχυ του Θεωρηματος Μεταβολης της Κινητικης Ενεργειας το γνωστο από τα σχολικα μας βιβλια Wολ=ΔΚ…
..τα αποτελεματα της ολοκληρωσης εδωσαν όμως
Κ= mc2
(1-u2/c2)1/2
…μμμ κι εδώ αρχιζει ο κολαφος των αναδυομενων παραλογισμων μιας και η σχεση αυτή δινει το τρομερο αποτελεσμα
Κ=mc2
για σωματιδια με μηδενικη ταχυτητα….οι σχετικιτες όμως δεν πτοηθηκαν πιστοι στο παραλογικο τουσ εργο και επιμονοι στο να εδραιωουν ένα ανυποτατο από φυσικης αποψεως οικοδομημα αυτό της σχετικοτητας .. προχωρησαν ακαθεκτοι το παρανοικο και αποπλανευτικο της φυσικης αληθεια εργο τους ….
Και ειπαν “μα απλουστατα.. ααααυτο που βρηκαμε δεν ειναι η κινητικη ενεργεια αλλα ..κατι άλλο .. ειναι ας πουμε η ολικη ενεργεια Ε… και...μμμ ναι γιατι οχι ,,, για να σωθουμε από τον κολαφο του παραλογισμου που προκυπτει μπορουμε να εισαγουμε ένα μαγικο ορο τον m c2 που λειπει και να τον αφαιρεσουμε από την σχεση που προεκυψε κατά την ολοκληρωση αρα
Κ= mc2 - mc2
(1-u2/c2)1/2
….κι ετσι κι εκαναν …η κινητικη ενεργεια με την από μηχανης μαγικη εισαγωγη του ορου δεν μηδενιζονταν πια .. ωραιοτατη αυθαιρετη προσαρμογη λοιπον ,,,,επισης με καταλληλους χειρισμους μαθηματικους η σχεση η επισκευασμενη καταλληλα κατεληγε στην κλασσικη σχεση Κ=1/2 mu2 πραγμα που υποτιθεται τους εβγαζε ασπροπροσωπους και ολοκληρωνε θαυμασια το εργο τους ,αυτό της ευρεσης τυπου σχετικιστικης γενικευσης για την ενεργεια ωστε να εμπεδωθει η νεα θεωρια …αυτή της ειδικης σχετικοτητας …
... ειναι αληθεια εκθαμπωτικα εκπληκτικο για το που μπορει να φθασει κανεις για να στηριξει μια θεωρια υπερνικωντας με διαφορες αυθαιρετες προσθηκες ορων και επιθεματα αν χρειαστει όλους τους παραλογισμους που υπεισερχονται στην πορεια αναπτυξης της θεωριας του …
Κι ετσι γεννηθηκε η περιβοητη και διαβοητη σχεση μας η
Ε = mc2
(1-u2/c2)1/2
…ο ορος mc2
(1-u2/c2)1/2
...δεν δηλωνε πλεον την κινητικη ενεργεια μιας και αυτή μαστρωπευτηκε καταλληλα ωστε να συγκαλυφθουν οι παραλογισμοι της σχετικοτητας …ο επιμαχος ορος ηταν πλεον κατι σαν ολικη ενεργεια σωματιδιου και εξεφραζε στην μεταποιημενη μορφη της ,δηλαδη στην μορφη
Ε2 = ( mc2)2 + ( pc )2
μια ιδιοτυπη συνθετικη αρχη διατηρησης της μαζας και της ενεργειας …αυτή η μορφη αναδειχθηκε και προβληθηκε από το επιστημονικο κατεστημενο (κι όχι βεβαια από την επιστημονικη κοινοτητα,,γιατι τετοια κοινοτητα δεν υπαρχει ) αναδειχθηκε και προβληθηκε λοιπον ως το μεγαλουργημα της σχετικιστικης «λογικης» κι ως η υπερβαση της κλασσικης λογικης μας για τα φυσικα φαινομενα και εμμεσως αναγορευτηκε με την επιβραβευση του Αινσταιν το 1905 με Νομπελ για την ερμηνεια του φωτοηλεκτρικου φαινομενου, σε μια σχεση σταθμο που θα μας ανοιγε τις θυρες υποτιθεται για την κατανοηση των «υπερλογων παραλογισμων» του μικροκοσμου και το μακροκοσμου,,, μια σχεση που θα αποτελουσε την μητρα θεμελιωσης της σωματιδιακης θεωριας του φωτος ,,,του φωτος που δεν χρειαζεται υλικο μεσο για την διαδοση του, μιας και αποτελειται από τρεχουμενα φωτονια και τιποτε άλλο ….
...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΟΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ,,,,ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ,ΗΘΕΛΕΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ,ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ …ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ …ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ….ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΠΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ….
==========================================
* για όλα αυτά τα βηματα από τα οποια παρηχθη η επιμαχη σχεση
Ε2 = ( mc2)2 + ( pc )2
την οποια θεωρησαμε ανυποστατη για τους λογους που εκθεσαμε παραπανω αντλησαμε πληροφοριες από το βιβλιο του Hung D. Young Β’ Τομος ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ , σελ. 1090
…σημειωτεον δε , προς αποφυγη παρεξηγησεων , η παραθεση των βηματων στο εν λογω βιβλιο δεν περιεχει ιχνος κριτικης και αμφισβητησης,,, η αμφισβητηση ειναι προιον δικης μας λογικης επεξεργασιας και μονο …
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/09/2013 19:44:27
quote:maria3
quote:
Αυτό που λες είναι κάτι σαν χωροχρόνος μέσα στο χωροχρόνο;Πως θα το περιέγραφες, σαν υπό γαλαξίας δηλαδή;
ή το κέντρο;
Μαρια3, παρ'όλη την συμπάθεια, που ομολογουμένως έχω προς εσένα, δεν μπορώ να αγνοώ συνεχώς, τα...μαργαριτάρια σου!!
Οταν κάποιος λέει μια ασυναρτησία και ο άλλος που δεν κατάλαβε τίποτα, ( λόγω ασυναρτησίας ), απαντά με άλλη ασυναρτησία, ώστε να δείξει στον πρώτο "ασυνάρτητο", ότι "καλά τα λέει", τότε για τους τρίτους το θέμα γίνεται γελοίο!
Φαίνεται ότι δεν έδωσες και ιδιαίτερη προσοχή, σε ένα μικρό κειμενάκι προς σένα, λίγο πιο πάνω!
Ας είναι!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Για κάτσε ΝΙΚΟΜΑΧΕ επειδή δεν μπορείς, να ακολουθήσεις και να συμμεριστείς την θεωρεία του Sol-Mix, δεν σημαίνει ότι είναι και ασυνάρτητη αυτό που λέει δηλαδή ότι:
quote:
Ο βασικός λόγος της άγνοιας μας είναι η άτυχη γειτονιά που γεννηθήκαμε και ζούμε, το πλανητικό μας σύστημα δηλαδή, αυτός είναι και ο λόγος που αναφέρθηκα στην τυχερή γειτονιά «Κόμη Βερενίκης», τα πλανητικά συστήματα μονού αστέρα είναι μειοψηφία στο σύμπαν, σε αντίθεση με την «Κόμη Βερενίκης» που είναι δυαδικό, δύο ήλιοι, πλανητικό σύστημα και που ο αντίστοιχος Κρόνος ή Δίας, ο γίγαντας πλανήτης αερίων κάθε σχεδόν πλανητικού συστήματος, είναι κοντά στους δύο ήλιους, απλά αν υπάρχει κάποιος νοήμον πολιτισμός εκεί, θα έβλεπε αυτά που περιγράφουν οι τύποι να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια του και το μόνο που θα έπρεπε να κάνει, θα ήταν να εξηγήσει και να εφαρμόσει στον μικρόκοσμό του αυτά που συνέβαιναν γύρο του, δηλαδή θα βρισκόταν τεχνολογικά χιλιάδες χρόνια μπροστά από εμάς, απλά από τύχη.
Ναι με ενδιαφέρει δεν τα θεωρώ όλα ασυνάρτητα, ερωτήσεις του έκανα και τον ρώτησα κάποια πράγματα δεν του είπα ούτε ότι τα λέει καλά, ούτε ότι δεν τα λέει περιμένω να μου εξηγήσει.
Sol-Mix εγώ τον χωροχρόνο, τον αντιλαμβάνομαι σαν μία παγίδα, μία δύνη δηλαδή που δημιουργείται και μας μεταφέρει, δεν εννοώ τον χωροχρόνο που μας ταξιδεύει στο μέλλον και στο παρελθόν, αλλά εννοώ την διάσταση.
Edited by - maria3 on 27/09/2013 19:43:45
Τώρα το πώς κατάλαβες εσύ ότι ένα «Πόθεν?» του DSM σημαίνει πόθεν εισαγάγεις αυθαίρετα και αναίτια, τα μεγέθη των "εξισώσεων" σου, εγώ ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα ???
Εδώ τελειώνει και μάθε μορφή αντιπαράθεσης, δεν με ενδιαφέρει αυτό το sport, ούτε με ενδιαφέρει κανενός είδος προβολής του εαυτού μου.
Αν πραγματικά θέλετε να συζητήσουμε, ρωτήστε απλά τι δεν καταλαβαίνεται από κάθε εξίσωση, αν θέλετε να κάνετε πλάκα η να χλευάσετε κάποιον, για να τονώσετε τον εγωισμό σας, τότε απλά να είστε καλά και καλό σας Σαββατοκύριακο.
Και συγνώμη αν σας τάραξα τα «επιστημονική ησυχία» του forum σας.
quote:
maria3
Για κάτσε ΝΙΚΟΜΑΧΕ επειδή δεν μπορείς, να ακολουθήσεις και να συμμεριστείς την θεωρεία του Sol-Mix, δεν σημαίνει ότι είναι και ασυνάρτητη αυτό που λέει δηλαδή ότι:
Maria3, παραδίδομαι, σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!
Οντως ο εβραίος σοφός, είχε απόλυτο δίκιο, όταν μιλούσε για...όρια!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Sol-Mix προς Νικόμαχο
Τώρα το πώς κατάλαβες εσύ ότι ένα «Πόθεν?» του DSM σημαίνει πόθεν εισαγάγεις αυθαίρετα και αναίτια, τα μεγέθη των "εξισώσεων" σου, εγώ ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα ???
Άσε τον Νικόμαχο. Πες μου ΠΟΘΕΝ. Που τα βρήκες όλα αυτά?
Υ.Γ. Καλό θα ήταν, πριν βγάζεις συμπεράσματα, να κάνεις και μια βόλτα από το υπόλοιπο forum. Λες πολλά, δεν εξηγείς γιατί, και χαρακτηρίζεις μέλη ως σκοταδιστές του μεσαίωνα, χωρίς να έχεις μπει στον κόπο να ψάξεις τις θέσεις τους.
Το ίδιο πράγμα εννοούμε, αν σκεφτείς ότι για να πας σε «άλλη διάσταση», είναι σε εισαγωγικά γιατί εγώ θα το έγραφα «άλλη μορφή ύλης» με την ευρεία ένια της ύλοενέργειας, πρέπει να περάσεις από τον χωροχρόνο που εννοείς ότι μας ταξιδεύει στο μέλλον, θα το καταλάβεις.
DSM
Επειδή εγώ δεν βλέπω κανένα αυθαίρετο μέγεθος στις εξισώσεις μου, μπορείς να μου πεις ποίο ή ποία είναι τα αυθαίρετα μεγέθη ένα – ένα.
Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων, απλά θα σας απαντήσω αύριο σε οτιδήποτε γράψετε γιατί πρέπει να φύγω.
Πηγαίνετε στην <<ΓΝΩΣΗ>> και στο θέμα << ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ>>
στην σελίδα 6 και στην ανάρτηση με ημερομηνία 24/07/13 και ώρα 02.35.53.
Τοποθετηθείτε απέναντι σε αυτές τις δηλώσεις, σύμφωνα με τις δικές σας οπτικές.
Θα έχει ενδιαφέρον!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
maria3Το ίδιο πράγμα εννοούμε, αν σκεφτείς ότι για να πας σε «άλλη διάσταση», είναι σε εισαγωγικά γιατί εγώ θα το έγραφα «άλλη μορφή ύλης» με την ευρεία ένια της ύλοενέργειας, πρέπει να περάσεις από τον χωροχρόνο που εννοείς ότι μας ταξιδεύει στο μέλλον, θα το καταλάβεις.
Το ξέρω ότι εννοούμε το ίδιο πράγμα απλά με άλλη διατύπωση, πόσες μέρες θεωρείς εσύ ότι μπορούμε να πάμε μπροστά και να δούμε το μέλλον;
Εγώ από δική μου καθαρά φυσική εμπειρία πιστεύω το πολύ μέρες βδομάδα.
Ταυτίζει τον αέρα με την ψυχή και θεωρεί πως μόνον αυτός αποτελεί τη γενετική Αρχή του Κόσμου.
“Όπως η ψυχή μας είναι ένας αέρας που συγκροτεί εμάς τους ίδιους, έτσι κι ο κόσμος ολόκληρος συγκροτείται από μια πνοή, έναν Αέρα…”
Όλα τα όντα του φυσικού κόσμου προέρχονται από τον Αέρα.
Η αρχή του κόσμου βασίζεται στην αραίωση και την πύκνωση του Αέρα.
Οι πυκνότητες δημιουργούν τις ποικίλες ουσίες.
Όταν ο Αέρας αραιώνεται, γίνεται φωτιά, όταν πυκνώνεται, γίνεται άνεμος, ύστερα σύννεφο, ύστερα νερό, ύστερα χώμα, ύστερα πετρώματα κι όλα τα στοιχεία που συγκροτούν τη γη.
Αιτία της αιώνιας κίνησης είναι μόνο ο Αέρας.
Ο Αναξιμένης με τις θεωρίες του ανοίγει διάπλατα τις πύλες της ορθολογικής ερμηνείας των φαινομένων και των πραγμάτων του κόσμου.
Η Γη είναι ένα επίπεδο σώμα, μια αβαθής “σκάφη” που αιωρείται στον αέρα.
Και τα ουράνια σώματα είναι επίπεδοι δίσκοι που γλιστρούν πάνω στον αέρα.
Αυτά αποτελούνται από φωτιά κι έχουν έναν πυρήνα από στερεά ύλη που μένει αθέατη.
Ο Αναξιμένης πιθανόν να υπήρξε ο πρώτος που παρατήρησε πως η Σελήνη δανείζεται το φως της από τον Ήλιο.
Εξάλλου εξηγούσε το ουράνιο τόξο ως αποτέλεσμα της αντανάκλασης των ηλιακών ακτίνων πάνω σε μια μάζα συμπυκνωμένου αέρα και με γνήσιο επίσης επιστημονικό ταλέντο περιέγραψε το φαινόμενο του φωσφορισμού της θάλασσας.
Φαίνεται πως απέδιδε μια κυρίαρχη θέση στον Ήλιο: ο Ήλιος βρίσκεται στο κέντρο, ανάμεσα στη Σελήνη και στα άστρα και φωτίζεται προς κάθε κατεύθυνση.
Ο δικός μας κόσμος δεν είναι ο μοναδικός που υπάρχει.
Η αχανής μάζα του αέρα περιέχει ταυτόχρονα αναρίθμητους κόσμους που συνεχώς γεννιούνται και πεθαίνουν, επιστρέφοντας στο αρχικό άπειρο νεφέλωμα.
Edited by - maria3 on 27/09/2013 20:46:07
Όμορφα.
Τι θα έλεγες να πούμε δυο λόγια για εκείνους τους παλαιούς των ημερών?
Εκείνους που έχτισαν αυτο το κόσμος?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αυτοί οι παλαιοί, ήταν οι πρωτεργάτες του τετραπλού επιχειρήματος ενάντια στην σχετικότητα.
Πριν απο 800.000 χρόνια περίπου, ξεκίνησε η θεωρία των ενοποιημένων πεδίων, αλλά σε γεωμορφική ανάπτυξη. Ουδεμία σχέση με Αϊνσταϊν και λοιπούς.
Ελεγαν οι παλαιοί, ότι δια μέσου της Τιαμάτ, είναι δυνατόν τα σωματίδια να διαπερνούν τον Κρόνο και να μετατρέπουν τους κατοίκους του σε κακούς.
Το απέδειξε εκείνος ο Εν-Λιλ, όταν τσακώθηκε άγρια με τον Μαρντούκ για τα μάτια της Ινάνα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν νομίζω.
Αυτοί οι παλαιοί, ήταν οι πρωτεργάτες του τετραπλού επιχειρήματος ενάντια στην σχετικότητα.Πριν απο 800.000 χρόνια περίπου, ξεκίνησε η θεωρία των ενοποιημένων πεδίων, αλλά σε γεωμορφική ανάπτυξη. Ουδεμία σχέση με Αϊνσταϊν και λοιπούς.
Ελεγαν οι παλαιοί, ότι δια μέσου της Τιαμάτ, είναι δυνατόν τα σωματίδια να διαπερνούν τον Κρόνο και να μετατρέπουν τους κατοίκους του σε κακούς.
Το απέδειξε εκείνος ο Εν-Λιλ, όταν τσακώθηκε άγρια με τον Μαρντούκ για τα μάτια της Ινάνα.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Έτσι ντε!!!... Τώρα κάτι πάει να γίνει... γιατί με τους περίεργους αλγεβρικούς και της εξισώσεις που μας ψεκάζεται κατά καιρούς , δε σκαμπάζω μπιτ... θολώνει το μυαλό μου... Και απ ‘ ό,τι φάνηκε από κάποιες παραθέσεις , μάλλον δεν είμαι ο μόνος.
Τώρα θα μου πεις.... με το Μαρντούκ , τον Εν- Λιλ , την Ινάνα και της άλλες δημοκρατικές δυνάμεις δε θολώνει ? Περιέργως , ακόμα όχι... μάλλον θα έλεγα αποφορτίζεται... ή μοιράζεται τη δουλειά με κάτι άλλο εσώτερο που έχει πάρει άδεια διαρκείας από τη σημαία.... για συνεχίστε και βλέπουμε.
quote:Δεν νομίζω.
Αυτοί οι παλαιοί, ήταν οι πρωτεργάτες του τετραπλού επιχειρήματος ενάντια στην σχετικότητα.Πριν απο 800.000 χρόνια περίπου, ξεκίνησε η θεωρία των ενοποιημένων πεδίων, αλλά σε γεωμορφική ανάπτυξη. Ουδεμία σχέση με Αϊνσταϊν και λοιπούς.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΝΙΚΟΜΑΧΕ και DSM συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά θα διαφωνήσω μαζί σας, κάνετε λάθος, εγώ το χρονολογώ πριν 900.000 χρόνια, ο Μαρντούκ βέβαια είναι γνωστό ότι έδωσε και (το εμβόλιο Μαντού) από εκεί και μόνο συνδυάζονται.
Και να σας πω και κάτι η κουνιάδα του Μαντού είχε κακές παρέες, γιαυτό και διέρρευσαν οι πληροφορίες τους με την σχετικότητα κατ' εμέ.
θα μου πείτε πως τα ξέρω όλα αυτά, σε ένα ταξίδι μου στο Τιαμάτ (γιατί το όνομα του το πήρε από εκεί ο Τιαμάτ) βρήκα αυτά τα γραπτά και έγινα Μύστης της σοφίας.
Και κάτι που ξέχασα πολύ σημαντικό:
quote:Ελεγαν οι παλαιοί, ότι δια μέσου της Τιαμάτ, είναι δυνατόν τα σωματίδια να διαπερνούν τον Κρόνο και να μετατρέπουν τους κατοίκους του σε κακούς.
Το απέδειξε εκείνος ο Εν-Λιλ, όταν τσακώθηκε άγρια με τον Μαρντούκ για τα μάτια της Ινάνα.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Από εκεί εμπνεύστηκε και ο Όμηρος την Ιλιάδα, με την αρπαγή της ωραίας Ελένης από τους Τρώες και μετά λέτε ότι ήταν πρωτότυπο.
Edited by - maria3 on 28/09/2013 07:39:47
...Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε = Μ Χ C^2...
περι της ακυρωσης της ισχυος του τυπου Ε = Μ Χ C^2
.........παιδια, ξερω, θα ακουστω παλι καπως παραφωνη ,,,και θα ταραξω την λατρευτικη σας βεβαιοτητα για καποιες σχεσεις που στο πνευμα σας φανταζουν σαν μεγαλουργηματα της ανθρωπινης διανοιας ....αλλα δεν μπορω να μην το κανω ...
........εεεε λοιπον πιστευουμε οτι η διασημη σχεση του Αινσταιν ,,,,η σχεση Ε=mxc^2 που υποτιθεται οτι εκφραζει την ισοδυναμια μεταξυ των φυσικων μεγεθων της μαζας και της ενεργειας ειναι απλα ....
ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΛΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ , ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΥΨΗΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ,,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΥΟΝΤΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ....
..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗ ΚΟΥΡΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ....ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ <<ΚΟΥΛΕΣ >> ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ,, ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ...
......για του λογου μου το αληθες διαβαστε ...στην Πανεπιστημιακη Φυσικη του Hung D. Young, B' Tομος ,Κεφ. 39.8 <<Σχετικιστικη Ενεργεια και Εργο >> σελ. 1090-1091 ολη την απιθανη κουρσα της αποδειξης του περιβοητου τυπου και θα καταλαβετε αν εχετε ανοικτο το ματι της διανοιας σας οτι ο τυπος ειναι εντελως προκατασκευασμενος δηλαδη η αποδειξη κανει ληψη του ζητουμενου και προεισαγει το γινομενο MχC^2...........το κολλαει σαν τσοντα σε μια ενεργειακη σχεση της κλασσικης φυσικης ...για να καταληξει στο επιθυμητο τυπο Ε=ΜXC^2,,,,
,,,,AYTO OI AΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ
<<ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ >>..ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΩΣ ΑΚΥΡΗ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΥ ,,,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΚΕΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΔΕΟΣ ...
.....................ΧΑ!!!!!!
..............το Πνευμα των Αρχαιων ημων Φιλοσοφων δυστυχως για τους παραχαρακτες και κατακρεουργους του συνεχιζει να ζει αναμεσα μας και μαλιστα εδραιωμενο σε αυτη την ταλαιπωρη , χιλιοβιασμενη και χιλιοπροδωμενη χωρα...και μας οδηγει στην ΑΛΗΘΕΙΑ της ΔΙΑΙΩΝΟΒΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ..............κουραγιο λοιπον !!!