ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνισμός και σύνδεση μεταξύ μας. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ελληνισμός και σύνδεση μεταξύ μας. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

cube30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AmandaΜέλος
20/09/2003, 06:01:33
Καλή μου Αvallon,

o cube μίλησε και μετά o Dagon για κόμπο στο χτένι οπότε σωστά απευθύνομαι σε αυτόν

AIONΜέλος
20/09/2003, 11:05:36
τι πάει να πεί "φυλετική αναγέννηση" ?
Υπάρχει τέτοιος όρος και αν ναί, τι σημαίνει ?

cubeΜέλος
20/09/2003, 18:12:30
Καλησπέρα και συγχωρέστε με γιατί άργησα να απαντήσω...

AVALLON γλυκιά μου και καλή και μετρημένη φίλη σε ευχαριστώ που με υπερασπίστηκες, χωρίς να έχω δίκιο βέβαια αλλά η πράξη και μόνο σε έκανε φίλη μου! Να είσαι καλά κούκλα.

AMANDA...λοιπόν...είπα ότι πρέπει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι?

Ε ναι λοιπόν το είπα και θα το ξαναπώ μέχρι να το καταλάβουμε, και εγώ μαζί με όλους τους άλλους!

Τι εννοώ..?

Κοίτα τριγύρω σου...Αλβανοί...Κούρδοι...Αιγύπτιοι...Ρώσοι...Αγγλοι...Γαλλοι...Πορτογαλλοι...Ιταλοι...Γερμανοί...Πολονοί...κ.λ.π. Παντού μέσα στην Ελλάδα.
Εχουν αυτοί δουλειά και δεν έχουν οι Ελληνες.
Πως σου φαίνεται αυτό? Εμένα μου γυρίζει τα άντερα.

Τις προάλλες ένας τύπος του οποίου δεν ξέρω την καταγωγή πήγε να ληστέψει μία γνωστή στο φανάρι,αργά πολύ αργά,ενώ τις καθάριζε το τζάμι, χωρίς αυτή να του το ζητήσει. Δεν θα πω όλη την ιστορία...

Λοιπόν πρέπει να βιαστεί κάποια γυναίκα ή να πεθάνει κάποιος για να πάρουμε τα μέτρα μας?

Τις προάλλες άκουσα να χτυπάνε 3 άτομα 1 έλληνα και να τον στέλνουν στο νοσοκομείο, αυτό έγινε στις 4 το βράδυ έξω από ένα μαγαζί. Κανένας αλήτης δεν πήγε να τους σταματήσει...αχ θεέ μου να ήμουνα εκεί...και το αίμα μου θα έδινα μέχρι να πέσουν και οι 3 οι βάρβαροι στο έδαφος.

Εχω σταματήσει πολλούς καβγάδες...αλλά το θέμα δεν είναι να σταματάνε...αλλά να μην ξεκινάνε.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΞΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο "ΝΟΜΟΣ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

Τι εννοώ με το παραπάνω...

Τους ξένους τους προσλαμβάνουμε με λιγότερα λεφτά και δεν συμφέρει να τους πάρουμε με περισσότερα γιατί έτσι πέρνουμε και έναν έλληνα εργάτη. Ε όχι ρε αδερφέ...να είσαι νομοταγής και να δώσεις και ένα κομμάτι ψωμί στον έλληνα ή δώσε τα βρωμοευρώ σου στον ξένο αλλά δώσε τα ίδια και στους δύο.

Εγώ έχω δουλειά και δεν το λέω για άλλους λόγους...αλλά έχω φίλους που λένε το ψωμί ψωμάκι και τρελένομαι να βλέπω παιδιά με πτυχία να δουλεύουν σε καφετέριες. Η δουλειά δεν είναι ντροπή μου λένε...ε τότε ρε φίλε ας μην πήγαινες καθόλου στο πανεπιστήμιο να μην ίδρωνε ο πατέρας σου και η μάνα σου να πληρώνουν φροντιστήρια. Πείτε μου αδέρφια μου έχω λάθος? Σας παρακαλώ με πνίγει η κατάσταση ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!

Αυτό και άλλα πολλά θέματα υπάρχουν που πρέπει γρήγορα να λυθούν...ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

Μετα τιμής και αγάπης Αναστάσιος.

DAGONΜέλος
20/09/2003, 18:39:44
Χμ...
Ίσως δεν ήμουν πολύ σαφής.

Για τους κόμπους και τα χτένια αρκεί κάποιος να κοιτάξει γύρω του. Αν πιστεύει ότι όλα πάνε καλά(μιλώ σε εθνικό επίπεδο-προσοχή όμως:όχι μόνο σε εθνικά θέματα-αλλά και σε πολιτισμικό επίπεδο, επίπεδο διαβίωσης κλπ)
τότε παίζουν 2 περιπτώσεις:δεν βλέπει ή εθελοτυφλεί(που είναι ακόμα χειρότερο).

Φυλετική αναγέννηση(πιστεύω ότι είναι δόκιμος ο όρος) είναι

ο θάνατος του μαζάνθρωπου και η άνοδος του πνευματικού άνθρωπου
πολιτισμική ανα-γέννηση και απέχθεια στα παράσιτα του πολιτισμού
επιστροφή στις αξίες της φυλής
αγάπη για το κάλλος και απέχθεια προς την ασχήμια
από κοινού αίσθημα ευθήνης και αποστροφή για την ασυδοσία

morphΜέλος
20/09/2003, 19:36:00
quote:
Κοίτα τριγύρω σου...Αλβανοί...Κούρδοι...Αιγύπτιοι...Ρώσοι...Αγγλοι...Γαλλοι...Πορτογαλλοι...Ιταλοι...Γερμανοί...Πολονοί...κ.λ.π. Παντού μέσα στην Ελλάδα.
Εχουν αυτοί δουλειά και δεν έχουν οι Ελληνες.
Πως σου φαίνεται αυτό? Εμένα μου γυρίζει τα άντερα

quote:
ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ FORUM. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΡΕΒΟΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

quote:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

ΟΚ, τωρα μπερδέυτηκα.πολλαπλες προσωπικοτητες;;;

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

cubeΜέλος
22/09/2003, 10:36:40
Καλημέρα σε όλους...

Εχω βαρεθεί να ακούω απολογίες και να απολογούμαι.

Λοιπόν όταν λέω ότι δεν είμαι ρατσιστής το λέω για να μην μπερδέψουν τα παραδείγματα που φέρνω με ρατσισμό.

Οταν κάνω ερωτήσεις είναι θεμιτά ρητορικές αλλά περιμένω απαντήσεις.

Οταν αναφέρομαι σε παραδειγματα πρέπει να βάλω κάποιους λαούς βρε αδερφέ, έτσι λοιπόν έβαλα κάποιους.

Γιατί θέλεις να δείξεις ότι είμαι ψεύτικος MORPH.
Σε παρακαλώ μην κόβεις και ράβεις αυτά που λέω δεν σου πάει να είσαι μόδιστρος της σκέψης. Αν διαβάσεις όλο το forum θα δεις ότι το σκεπτικό μου έχει μία ροή. Μην χαλάς την ροή. Θέλω να σε εκτιμήσω μην με προκαλείς να θεωρήσω τις σκέψεις σου αρνητικές.

Το ποτάμι ρέει δεν κυλάει. Εννοώ ότι δεν είμαι επιθετικός αλλά ορμητικός. Εχω ενέργεια αλλά είναι θετική.

Να είστε όλοι καλά.
Μετα τιμής Αναστάσιος.

morphΜέλος
23/09/2003, 15:48:16
το προβλημα δυστυχως είναι οτι κανεις δεν παραδεχεται πως ειναι ρατσιστης. θα προτιμουσα καποιος να το παραδεχεται παρα να επισημαινει καθε τρεις και λιγο οτι δεν ειναι ρατσιστης και στη συνεχεια να λεει πραματα που θα καναν ακόμη και την ΚΚΚ να χλωμιασει.οποτε επιτρεψτε μου να είμαι επιφυλακτικος απεναντι σε καθε εναν που διατυμπανιζει οτι δεν ειναι.δεν απαντω σε εσενα cube. δεν σε ξερω αλλωστε και δεν θα ηταν δικαιο να σε κρινω. απλα σημειωνω πραγματα που μου κανουν εντυπωση. οπως το εξης:
καθονται τωρα αλλοι και μιλανε για τη καθαροτητα του αιματος για τις επιμιξιες της φυλης και για φυλετικες αναγεννησεις.
ΣΚ*ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ.γιατι συμφωνα με τα αρρωστημενα μυαλα κατι τετοιων επικινδυνων ανθρωπων εγω, οπως και πολλοι αλλοι δεν ειμαστε Ελληνες.το εχω αναφερει ξανα οτι η προγιαγια μου ηταν αρβανιτισσα και ο προ-προπαππους μου Ιταλος. οποτε εγω σε τι ποσοστο είμαι Ελληνας; με αλλα λόγια είμαι στόχος της φυλετικης αναγεννησης ετσι;
και παρτε και το quote στο κεφαλι τωρα
quote:
Έλληνας 100%...Ο Έλληνας δηλαδή που δεν είναι προϊόν επιμιξίας(μιγάς), αλλά διατηρεί την φυλετική του ακεραιότητα. Όπως έχει αποδειχθεί βάσει γεννεαλογικών μελετών(πχ Πουλιανός) η πλειοψηφία των
σημερινών κατοίκων του σημερινού ελλαδικού χώρου δεν είναι προϊόντα επιμιξίας, αλλά βιολογικά είναι πανομοιότυποι με τους προγόνους τους(πχ Μακεδόνες, Κρήτες κλπ.). Το κλασσικό επιχείρημα των αντι-φυλετιστών είναι ότι μετά από τα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας μπαστάρδεψε η ελληνική φυλή και τώρα είμαστε Τουρανομογγόλοι και όχι Έλληνες. Κι εδώ η ανθρωπολογία και περισσότερο η ιστορία έρχεται να καταρίψει την σοφιστία. Το καλύτερο όμως, και αυτό που δεν λέει κανείς, είναι ότι στην Τουρκία ζούνε 15-20.000.000 Έλληνες μουσουλμάνοι που κατά καιρούς τους προδόσαμε(Σμύρνη, Κύπρος κλπ) και η Τουρκιά τους βάφτισε Τούρκους. Το ίδιο ισχύει και στην Ιταλία που από τα αρχαία χρόνια-και τα μετέπειτα-έχουν απομείνει ελληνικές μειονότητες που διατηρούν την γλώσσα και τα έθιμά μας. Το ίδιο και στην Αγγλία.
Ύπάρχουν άπειρα παραδείγματα.
Το ζήτημα λοιπόν είναι πού δεν υπάρχουν Έλληνες και όχι που υπάρχουν.

Όσο για το θέμα της σύνδεσης-εθνικής ενότητας, είναι γνωστό ότι οι Έλληνες ήταν μέχρι πρόσφατα ένας από τους πλέον "συνειδητοποιημένους"
εθνικά λαούς. Αυτό όμως χάθηκε. Το γραικύλικο κράτος φρόντισε για αυτό. Οι εμφύλιες έριδες συνέβαλαν σε αυτό. Η παθητικότητά μας έβαλλε και το τελευταίο ληθαράκι.

Ο κόμπος λοιπόν έχει φτάσει στο χτένι εδώ και καιρό. Υπάρχει άμεση ανάγκη φυλετικής αναγέννησης. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ (για να μιλησω στη γλωσσα μου)

Ρεμπω

cubeΜέλος
24/09/2003, 14:43:45
Καλησπέρα Morph...

Είσαι καλά παλικάρι μου?

ΑΕΙ σιχτιρ?

Μπορείς να είσαι πιο μεγάλος από αυτό αγαπητέ συνομιλητή.
Μπορείς να μην είσαι τόσο καχύποπτος.
Μπορείς να είναι πιο κοντά στο να καταλάβεις κάποιον από να τον διορθώσεις ή να μην τον καταλάβεις.
Ολα τα παραπάνω τα μπορείς! Το θέμα είναι εάν το θες?

Δεν θα τσακωθώ μαζί σου, δεν έχω τέτοιο σκοπό.

Πάω να πλύνω τα "σκατά" από τα μούτρα μου και να συνεχίσω την ζωή μου.

Να είσαι καλά.
Φιλικά Κύβος.

Υ.Γ. Ο γιάννης είναι πολύ ηλίθιος. Δεν τον ξέρετε απλώς θέλω να τον κάνω ρεζίλι δημοσίως!

morphΜέλος
24/09/2003, 21:24:06
μαλλον δεν διαβασες καλα. δεν απευθυνομουν σε εσενα. μη φοβασαι cube, εχω λιγο μυαλο και δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καλαθι.

whatever

Ρεμπω

cubeΜέλος
24/09/2003, 21:43:31
Ωραίος ο Morph και δίκαιος!

Χαίρομαι που αντιλαμβανομαστε ολοι μερικά πράγματα...

Να είσαι καλά Morph.

Δικαία τα είπες...δεν διάβασα καλά αυτά που έγραψες.

Να είστε όλοι καλά.

Μα τελικά ξεφύγαμε από το θέμα...τι θα κάνουμε για να ανανεωθεί η φλόγα της σύνδεσης μεταξύ μας?

Κάτι πρέπει να κάνουμε...όλοι μαζί.

Να μαζευτούμε κάπου και να τα πούμε.

Θα ανοίξω αντίστοιχο θέμα τώρα...

Φιλικά Κύβος.