- Περί χρησιμότητας των Θρησκειών ...ο "λόγος"... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
-Aπό τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Θεανθρώπου, από τις προφητείες στο πρόσωπό του, που ήσαν διασκορπισμένες σε όλη την οικουμένη, από τα θαύματα των Αγίω, από το θεάρεστο ποιμαντικό έργο που μας άφησαν οι φωτισμένοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, από τους ύμνους προς τα Θεία, που όχι μόνο σε μαγεύει η μελωδία τους αλλά και το περιεχόμενό τους.
Και πάνω απ' όλα από τη μαγευτική διδασκαλία που μας άφησε ο Ιησούς, που μάγεψε με το Λόγο του εκατομμύρια ανθρώπων, από τον ποιο φτωχό στις γνώσεις, μέχρι τον ποιο προικισμένο σε αυτές.
Τι είπα τώρα ε Εαρινέ?....και δεν έχει σταματήσει και το βουυυυυ πανάθεμά το!
Απο το "Θεάρεστο ποιμαντικό έργο"...λέει ο φίλος μας..![]()
![]()
Αφού είναι Θεάρεστο , τότε εντάξει..με τάπωσες τώρα..![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
ΕΝΑ ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
Μπα...μπουνιά ήταν...βλέπω μαυρισμένο το ένα σου μάτι!....και μάλιστα μετά βγάζεις και τη γλώσσα σαν να μη χόρτασες!....για κάνε παιχνίδι...κάπου θα σε τσιμπήσω!"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Άντε να φάς τώρα και ξανα-έλα...

εΦη να δω ποτε θα αρχισεις να βιωνεις αυτα που γραφεις!
Σαν το παλιό "καλό??" κρασί...

Edited by - Εαρινός on 06/01/2011 19:01:52
Edited by - Εαρινός on 06/01/2011 19:02:22
Μπορείς για παράδειγμα να γράφεις ότι η απάντησή σου απευθύνεται στον "τάδε". ![]()

quote:
ΑρχαςΑν:
εβραιοπεος(για να μαθεις να δεχεσαι τη συγνωμη παλιολαϊδα) κατι πρεπει να επαθε ο μασεντονας,τοσα μηνυματα απο την επιστροφη σου και δε σε εχει ειρωνευτει μια φορα;!!!
Στο μεταξύ, θα έχει διαβάσει μέχρι τώρα τουλάχιστον χίλια βιβλία, θα έχει πάρει το πτυχίο του, θα διαβάζει για να δώσει εξετάσεις να πάρει και άλλο και θα βρίσκεται στη συγγραφή τουλάχιστον 4 ακόμη βιβλίων!
Να σου πω όμως, παλαιότερα είχε φέρει, μάλλον από το βιβλίο του, αρκετά συκοφαντικά κείμενα σχετικά με την Καινή Διαθήκη. Αν θυμάμαι καλά είχα τοποθετηθεί μόλις σε ένα ή σε δύο από αυτά.
Δουλειές με κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός φόρουμ και τα άφησα στο απυρόβλητο τα υπόλοιπα.
Τα έχω όμως στα υπόψη μου. Θέλω όμως πρώτα να ξεμπερδέψω με δυο-τρία άλλα θέματα που τα έχω αφήσει στη μέση και μετά θα βρω αυτά του macedon, και θα τα σχολιάσω δεόντως.
Αν προλάβω έχει καλώς, αν όχι και έρθει ποιο μπροστά, σε συνδυασμό με το ότι το αργότερο τέλος Ιανουαρίου αρχίζει η απαγκίστρωση μου από μία σειρά υποχρεώσεων φαντάζομαι ότι θα έχουμε ωραίες κόντρες και θα ασχοληθώ με αυτά αργότερα.
Με το καλό λοιπόν να έρθει, όχι τίποτε άλλο, αλλά έχω αρχίσει να τους λυπάμαι τους κακόμοιρους και υπόλοιπους χριστιανομάχους...αφού....δεν το έχουν! ![]()
Ta smurneika tragudia-Παντελής Θαλασσινός

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ - 06/01/2011
Ευρωπαίε , ασχολήσου καλύτερα με τις δουλειές σου , διότι κατα τ'αλλα η φαντασία σου καλπάζει..σαν του Γιαχωβά που προσκυνάς..![]()
Ρε σύ , τι να του πείς εσύ ειδικά του Μακεδόνα..???
Επειδή σου φέρνει αποδείξεις συνέχεια για τις "ήξεις-αφίξεις" που λές και λένε -τα κατα την αίσθησή σου Ιερά Βιβλία...απο κεί εξάλλου τα έχεις κοπιάρει- και σου έχει αποδείξει φέρνοντας πρωτότυπες αναφορές της Παλαιάς διαθήκης περί του τι ήταν ο Κύριος Γιαχβέ..???
Σε έχει κάνει τελιατίνια και συνεχίζεις να μιλάς για τον Μακεδόνα..???![]()
![]()
Α!!! ΡΕ Ευρωπαίε...![]()