- Μυστικές ικανότητες των ανθρώπων - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ www.spiritonline.com ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΛΕΚΙΝΗΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΛΥΓΙΖΕΙΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΚΟΜΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
να κουναει τα αυτια του
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
πιο κάτω αναφέρω μερικές απ'τις ψυχικές δυνάμεις του ανθρώπου(σύμφωνα με θεωρίες):
1)Τηλεκίνηση: Η ικανότητα μετακίνησης διαφόρων αντικειμένων(Επίσης στην ίδια κατηγορία: Κρυοκίνηση, Πυροκίνηση, Αεροκίνηση, Υδροκίνηση).
2)Αστρική προβολή: Η ικανότητα να μεταφέρεται η συνειδητότητα στον αστρικό φορέα και να επιτυγχάνεται αστρικό ταξίδι σε άλλα επίπεδα.
3)Ψυχομετρία: Η ικανότητα συγκέντρωσης πληροφοριών για ένα αντικείμενο, ή για οποιοδήποτε θέμα συνδέεται μ'αυτό, με το
άγγιγμα του αντικειμένου.
4)Τηλεπάθεια: Η ικανότητα λήψης και μετάδοσης σκέψεων και συναισθημάτων.
5)Διαισθηση: Η ικανότητα αντίληψης των λεπτών ενεργείων που βρίσκονται γύρω μας καθώς και η ικανότητα λήψης
γεγονότων(πληροφοριών) απο διάφορα επίπεδα.
6)Ενόραση: Η ικανότητα της όρασης μέσω του τρίτου ματιού
Αυτές, σύμφωνα με τις θεωρίες, είναι ένα μικρό μέρος των ανθρώπινων δυνατοτήτων... :)
respect
ΕΓΩ ΜΠΡΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΑΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ?
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ LINK?
Δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά,
αλλά Συμμαχούν πολύ συχνά.
Το ένα, όμως αποδυναμώνει το άλλο, γιά να μην πούμε ότι το καταστρέφει...
Η αγάπη είναι κάτι άλλο. Δυνατότερο. ΄Εχει σαφώς τους λόγους της που δεν τους καταλαβαίνει το απόλυτα λογικό.
Η αγάπη, δεν έχει καμμία σχέση με την απάτη, είναι μεγάλη δασκάλα όμως η άτιμη...
Μας μαθαίνει να γίνουμε αυτό που δεν ήμασταν ποτέ.
Η ΖΩΗ, χωρίς αγάπη δεν είναι ζωή.
ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ...
Η αγάπη σου
σαν όνειρο με άδραξε απ΄τα κύματα,
μου έγραψε στο σώμα μου συνθήματα,
μου έκαψε πικρίες των καιρών...
Η ανάσα σου
φωτιά που δεν θυμάμαι να με έκαψε
μονάχα στις αλήθειες της με πέταξε
αλλά τόσο απαλά που απορώ.
Το φινάλε μας
μιά τρέλλα που στοχάζεται τη χάρη μας
δικό μας το παράφορο φεγγάρι μας
δική σου ένας άνεμος κι εγώ...
Με συγχώρεσες
κι αν λάθαψα ποτέ δεν με τιμώρησες
στο λόγο των παθών σου με κοινώνησες
και λυώνω σε μιάς πίστης το ρητό...
ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 01/12/2005 11:19:43
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ...ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ
ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΛΗ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ,
ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΡΑΥΓΗ, ΣΑΝ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΣΜΗΝΗ ΠΟΥΛΙΩΝ...
ΦΑΣΜΑ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.
ΣΠΙΘΙΣΜΑ ΛΑΜΠΕΡΩΝ ΑΧΤΙΔΩΝ...
ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ, ΦΙΛΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΟΥΓΑ.
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΟΑΣΜΑ ΚΟΡΑΚΟΥ.
Η ΑΓΑΠΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΕΝΟΣ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΥ ΦΥΤΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΘΑΝΑΤΗ.
Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ,
ΟΤΑΝ Η ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...
ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΤΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΙΟΝΟΣΤΡΟΒΙΛΟ,
ΖΕΙ
ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ
ΦΛΟΓΑ
ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΗ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ...
ΕΧΕΙ ΓΕΡΟ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ ΚΑΛΑ ΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΧΘΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
ΤΙΤΑΝΙΟ...
ΣΤΟΝ PIX.
ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
τσου!
δεν είναι προνόμιο και τίτλος για λίγους η Αγάπη Αφροδίτη....
ακριβώς επειδή είναι απέραντη είναι και η ανώτατη φροντίδα...
στα 6.500 χρόνια ζωής μου Αφροδίτη, κανείς δεν κατάφερε να την περιορίσει, να την ονομάσει, να την οριοθετήσει... κανείς δεν μπόρεσε να την κρατήσει για τον εαυτό του, να την "δεσμεύσει" από τους άλλους...
η Αγάπη Αφροδίτη, είναι και Ελευθερία... γι'αυτό είναι και σεβασμός...και υπάρχει από ολόκληρο το Είναι μας και προς όλους τους άλλους... μόλις αρχίσουμε αυτό τον ψευδεπίγραφο διαχωρισμό (αγαπάω εσένα αλλά όχι τον άλλο) γινόμαστε κάτι λιγότερο της...
σημ: όταν με το καλό κάποτε, μπουν περιορισμοί αποστολής και ανάγνωσης σε θέματα Αφροδίτη, ίσως και να μπορείς να επιλέγεις ποιος θα σου απευθύνει τον λόγο ... προς το παρόν, είσαι αναγκασμένη να ακούς ακόμα κι αυτά που δεν σου αρέσουν... γιατί είσαι σε δημόσιο φόρουμ...
αυτό είναι Αγάπη Αφροδίτη? αυτό?
G.

Δ
Ε Κ
Το ήθος της γραφής μας .
Το καλό στην μέχρι τώρα έκθεση των μυνημάτων μας είναι ότι :
Διατηρούμε ένα αρκετά υψηλό πνευματικό επίπεδο .
Οι παρεκτροπές ,είναι φυσιολογικό να υπάρχουνε στο μέλλον και ας ονομάζεται το θέμα αυτό ανθολόγιο αγάπης .
Αφού αυτήν προσπαθούμε κάποιοι να μεταδώσουμε , θα πρέπει να γίνουμε και υπόδειγμα καλής (αγαθούς αν θέλεται ) συμπερiφοράς .
Είναι δύσκολο το γνωρίζω, όμως γίνεται, είναι εφικτό .
Το είναι που φέρεις καθημερινά μαζί σου αγαπητή galadriel ,μπορείς να το απεικονείσεις με αρκετή σαφήνεια , εδώ μέσα .
Το ερώτημα είναι αν το θέλεις ,η όχι .
Και άλλωστε μέσω των γραπτών μυνημάτων, είναι ποιο εύκολο ,σε σύγκριση με την καθημερινότητα .
Εκτός βέβαια και αν περιτρυγυρίζεσαι ( στην καθημερινότητά σου ) επαρκώς ,απο :
Θετικά άτομα, ευχάριστα στην συμπεριφορά τους και με προσπάθεια που δείχνει αγαθή πρόθεση .
Αυτό βέβαια είναι ευχάριστο για εσένα προσωπικά αν συμβαίνει .
Γιατί όμως δεν πρέπει να μένεις ( ευαρεστείσαι ) μόνο απο αυτήν ;;;
Γιατί και εδώ μέσα , υπάρχει αγάπη και όχι μόνο σε γραπτή μορφή , του προφορικού λόγου .
Δεν την συναισθάνεσαι ;;;
Δεν φτάνει στην δική σου ψυχή ;;;
Το αν φταίμε μόνο εμείς εδώ που προσπαθούμε με τον λόγο , η εσύ με το είναι της καθημερινότητάς σου , είναι ανούσιο .
Ό λόγος όπως πολύ άριστα γνωρίζεις , έχει την δυνατότητα να μεταφέρει πνευματικό ενθουσιασμό ,σε μια άλλη ψυχή .
Τουλάχιστον αυτό προσπαθούμε να επιδιώξουμε εδώ μέσα ομαδικά .
Το :
εγώ λοιπόν alfa-omega, Είμαι Αγάπη και ακριβώς γι'αυτό δεν έχω καμμία θέση εδώ μέσα...
Είναι μισή κουβέντα .
Για να ολοκληρωθεί , θα πρέπει να προσπαθήσεις να μεταδώσεις την ιδιότητά σου , ως η ίδια η αγάπη εδώ μέσα .
Γίνεται το γνωρίζω .
Όλοι φορείς της μιας (θεικής ) αγάπης είμαστε .
Άλλοι το έχουνε συνειδητοποιήσει και άλλοι όχι , η βρίσκονται στην διαδικασία .
Εσύ που είσα αγάπη, δεν νιώθεις αισθάνεσαι την ηθική υποχρέωση , να την μεταδώσεις , η έστω να προσπαθήσεις να την περιγράψεις με την βοήθεια του (θείου) λόγου ,για τους υπόλοιπους , που βρίσκονται ακόμη στην αμφισβήτηση της δύναμής της ;;;
Οι αγνοούντες είναι περισσότεροι απο τους , φωτεισμένους με την ουσία της αγάπης .
Όσοι απέχουνε ασυνείδητα , είναι αιτιολογημένοι .
Όσοι όμως απέχουνε συνειδητά , έχουνε δικαιολογία , αιτία για την μερική ,η ολική αποχή τους ;;;
Λέω όχι,εκτός και αν :
Η αγάπη την οποία πιστεύουνε ότι είναι ,δεν είναι η ίδια η αγάπη , αλλά :
Η καθαρά προσωπική αντίληψή τους για αυτήν την ουσία .
Κανένας θνητός δεν έχει το προσωπικό δικαίωμα να απέχει απο την αληθινή αγάπη ,σε οποιοδήποτε σημείο αυτού του κόσμου και αν γίνεται προσπάθεια της ευρείας μετάδωσης της .
Όταν συμβαίνει αυτό γνωρίζω ότι :
Αυτός που ισχυρίστηκε ότι είναι o ίδιος αγάπη :
Δεν ξεπέρασε το (ατομικό) εγώ του .
Αυτό βέβαια το δικαίωμα , του να έχουμε το προσωπικό μας εγώ και να το δαχειρηζόμεθα όπως θέλουμε :
Είναι καθαρά θέμα , προσωπικής αντίληψης του κόσμου στον οποίο γεννήθηκαμε και ήρθαμε να
εκθέσουμε την προσωπική μας ύπαρξη .
Είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον θεό , η την ανώτερη δύναμη , η την φύση , που ακόμη μας δίνει μαθήματα ανιδιοτελούς αγάπης .
Ποιος όμως την μεταφέρει , η κάνει την προσπάθεια του να την αποτυπώσει σε ένα θέμα όπως για παράδειγμα αυτό , που ονόμασα :
Ανθολόγιο αγάπης ;;;
Σε όσους προσπαθούνε ακόμη και θα προσπαθούνε μέχρι να σβήσουνε μέσα σε αυτήν απευθύνω :
Την αληθινή μου συμπάθεια .
Άδειασε η ψυχή μου ,πάω να την γεμίσω και επιστρέφω .
Εύχομαι όταν γυρίσω να βρω και εγώ ο φτωχός σε διάνοια , κάποια πολύτιμα ερεθίσματα απο την δική σας προσωπική αγάπη .
Ευχαριστώ .
Καλό μήνα σε όλους!!!
Καλημέρα παιδιά,
Αγαπητή Galadriel,
Ομολογώ πως δεν γνωρίζω τι έχει ειπωθεί, ούτε την σχέση που υπάρχει μεταξύ σας. Δεν γνώριζα ότι είχατε μιλήσει και αλλού εκτός από εδώ. Όπως και να έχει, φαίνεται να υπάρχει κάποια κόντρα ανάμεσά σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο... τι θα λέγατε να κάνατε μια προσπάθεια να συμφιλιωθείτε; Να λύσετε τις διαφορές σας όποιες και αν είναι; Υπάρχει καιρός..., αγκαλιαστείτε πάλι και δεθείτε πάλι με τα δεσμά της φιλίας μεταφορικά και κυριολεκτικά. Πάρτε αφορμή από το ανθολόγιο αυτό.
Εδώ, στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΑΓΑΠΗΣ, γράφουμε και αποκρυσταλλώνουμε τις σκέψεις μας, ο καθένας τις δικές του, σκέψεις πραγματικής αγάπης, σκέψεις δίχως κακία.
quote:Η πραγματική Αγάπη milko (και όχι το μέρος αυτής που λέγεται έρωτας) είναι και σκληρή...
αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας...
Συμφωνώ μαζί σου Galadriel ότι η αγάπη είναι σκληρή.
Είναι ακόμα πιο σκληρή αν αγαπάς πραγματικά. Και πολλές φορές πονάει. Η πρόθεση όμως ποια είναι; Αν αγαπάς σίγουρα δεν θα είναι κακή. Αν πονέσεις σκέψου…το έκανε, το είπε, για ποιο λόγο; Μήπως επειδή με νοιάζεται; Μήπως επειδή με αγαπά; Μήπως επειδή θέλει το καλό μου; Αν ναι, τι κάνω; Πως το αντιμετωπίζω; Μήπως με κατανόηση; Μήπως με συγχώρεση; Μήπως με περισσότερη αγάπη;
quote:Στην Αφροδίτη, έχω ήδη δηλώσει κι εδώ και αλλού, ότι αυτό που έχει βαθιά μέσα στην ουσία της ύπαρξης της το αγαπάω και έχει την προσοχή μου... δεν είμαι όμως υποχρεωμένη να αγαπάω το ψέμμα και την διαστρέβλωση... κι ακόμα περισσότερο, ακριβώς επειδή αγαπάω την Αφροδίτη, δεν μπορώ να της επιτρέψω να καταναλώσει το καλύτερο κομμάτι της σε τέτοιες συμπεριφορές...
αν δεν την αγαπούσα ξέρεις τι θα είχα κάνει? θα είχα γυρίσει την πλάτη και θα έλεγα "ε,και?", δεν το έκανα όμως... κάθησα και ασχολήθηκα μαζί της, και την ώρα που πέρναγε μία συναισθηματική κρίση, της έλεγα στο τηλέφωνο :"μην αυτομαστιγώνεσαι, μαστίγωσε τους άλλους"...
με άκουσε και χτύπησε εμένα... και χαίρομαι γι'αυτό, γιατί γνώριζε ότι χτυπάει κάποιον που ούτε θα την παρεξηγήσει, ούτε θα αλλάξει γνώμη γι'αυτήν απ' τα χτυπήματα... αν μη τι άλλο, μπορώ να πω ότι σε αυτό είχε ορθή κρίση.... φαντάσου τι θα γινόταν να εκτόνωνε τα συναισθήματα της σε ανθρώπους με άλλες προθέσεις και σκοπούς... χαίρομαι λοιπόν και έτσι την αγαπάω
και θα συνεχίσω να την αγαπάω έτσι, ακόμα κι αν χρειαστεί να με χτυπήσει κι άλλο...
Τι θα έλεγες αφού την αγαπάς τόσο πολύ όσο δηλώνεις, και δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, να την πλησιάσεις και να την αγκαλιάσεις;
Αφροδίτη ξέρεις πόσο πολύ σε σέβομαι και ομολογώ πως είσαι μία από τις συμπάθειές μου εδώ στο forum, γιατί δεν κάνεις και εσύ το ίδιο; Αγκαλιαστείτε παιδιά, με ειλικρίνεια, με αγάπη. Δεν θα χάσετε από αυτό, μόνο θα κερδίσετε. Αλήθεια σας λέω, το έχω κάνει και εγώ, και δεν θα το μετανιώσω ποτέ. Είναι το κάτι
άλλο.
Galadriel, εσύ η ίδια είπες, όλο λόγια, λόγια, λόγια είμαστε...τι θα έλεγες να τα κάνουμε και πράξη; Αφροδιτάκι τι λες και εσύ;
quote:
θα έλεγες milko την μάνα που αφήνει το παιδί της να πέσει μερικές φορές, προκειμένου να μάθει να περπατάει, "επιθετική"? θα αμφισβητούσες την αγάπη της?αν ναι, τότε είμαι...
Galadriel
Όχι βέβαια, σε καμία περίπτωση. Είναι πολλές φορές αρκετό έως αναγκαίο να μας αφήνουν να κάνουμε λάθη να χτυπάμε, σε επιτρεπτό σημείο βέβαια, αν αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μάθουμε από το λάθος αυτό.
Με εκτίμηση,
Milko
quote:
Milko,Αν και δεν έχουμε συνομιλήσει ποτέ πριν στο παρελθόν, προσπάθησε να διαβάζεις πολύ προσεχτικά τι γράφει κάποιο μέλος. H galadriel, δεν υποννοεί τίποτε περισσότερο, από ότι λέει. Τι λέει ? Αντι να ΕΙΜΑΣΤΕ Αγάπη, ΜΙΛΑΜΕ, μόνο με λόγια Αγάπης. Που φαίνεται εδώ, πως συμπεραίνει κάτι για ΕΣΑΣ ? Αφού χρησιμοποιεί στον λόγο της β' πληθυντικό, συμπεριλαμβάνει δηλ. και τον εαυτό της. Το συμπέρασμα που βγάζεις, ανήκει σε σένα. Θες το κρατάς, θες το πετάς. Η galadriel δεν έχει καμία συμμετοχή, στο τι θα σκεφτείς εσύ διαβάζοντάς την. Καμία συμμετοχή λοιπόν, δεν έχω ούτε κι εγώ, στο τι θα σκεφτείς εσύ, διαβάζοντας τώρα, αυτό που γράφω εγώ. Κράτα τα συμπεράσματα για τον εαυτό σου λοιπόν, και μην διαβάλεις κανέναν, εν ονόματι της Αγάπης, που τόσο πολύ υπερασπίζεσαι...
Τα σέβη μου,
Deva Parinito.
Αγαπητέ Deva Parinito,
Αν κάποια στιγμή έγραψα κάτι με το οποίο οποιοσδήποτε πιστεύει ότι διέβαλα κάποιον από το Forum, φανερά η κρυφά, τότε το παίρνω πίσω και ζητάω συγνώμη. Αν Αφροδίτη, Galadriel, Alpha-Omega, αλλά και όλα τα άλλα παιδιά πιστεύουν ότι είπα κάτι προσβλητικό τότε σας παρακαλώ πιστέψτε με ότι δεν είχα τέτοιο σκοπό.
Έτσι λοιπόν, μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτώ κάτι άσχημο ή προσβλητικό για σένα η για οποιονδήποτε άλλον από το Forum. Άλλωστε με ενδιαφέρει η γνώμη σου όπως και οποιουδήποτε άλλου που γράφει στο Ανθολόγιο αυτό.
Με εκτίμηση,
Milko
(Οι παρεξηγήσεις απαγορεύονται | )
Galadriel = μα το θεό μου την σπας, είσαι αχώνευτη - αλλά σε λατρεύω -next
Αφροδίτη = Όταν διαβάσω αυτά που γράφεις ανακατεύοντε τα στομάχια μου - άντε πάνε να πλήνεις κανα πίατο κοπέλλα μου τι θες εσύ στο εσωτέρικα? Σ'αγαπάω
Alfa-Omega = Γιατί δεν πας σε κανά μοναστήρι φίλε μου? Ετσι θα ησυχάσουμε κι απο σένα! Θα μου λίψεις το ξέρεις σε αγαπώ!
Μilko = Καλύτερα να σκέφτεσε παρά να γράφεις - με κουράζεις αλλά σε υπεραγαπώ.
Άν είναι αγάπη να τα χώνεις στον άλλο - ξέροντας πως θα τα διαβάσουν ξέρω και γω άλλα πόσα άτομα τότε φέρτε μου μια φτιαρούκλα να αρχήσω το χώ(ε)σιμο!
Όταν αγαπάς - σκάζεις και πράττεις..
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse
quote:
Λοιπόν - επειδή και γω σας αγαπάω όοοολους - θα κάνω μια αναπαράσταση για το πως βλέπω ότι παρουσιάζετε την αγάπη:(Οι παρεξηγήσεις απαγορεύονται | )
Galadriel = μα το θεό μου την σπας, είσαι αχώνευτη - αλλά σε λατρεύω -next
Αφροδίτη = Όταν διαβάσω αυτά που γράφεις ανακατεύοντε τα στομάχια μου - άντε πάνε να πλήνεις κανα πίατο κοπέλλα μου τι θες εσύ στο εσωτέρικα? Σ'αγαπάω
Alfa-Omega = Γιατί δεν πας σε κανά μοναστήρι φίλε μου? Ετσι θα ησυχάσουμε κι απο σένα! Θα μου λίψεις το ξέρεις σε αγαπώ!
Μilko = Καλύτερα να σκέφτεσε παρά να γράφεις - με κουράζεις αλλά σε υπεραγαπώ.
Άν είναι αγάπη να τα χώνεις στον άλλο - ξέροντας πως θα τα διαβάσουν ξέρω και γω άλλα πόσα άτομα τότε φέρτε μου μια φτιαρούκλα να αρχήσω το χώ(ε)σιμο!
Όταν αγαπάς - σκάζεις και πράττεις..
Didorium,
Εισαι φανταστικός και απίστευτος...όπως πάντα!
![]()
quote:quote:
τσου!
δεν είναι προνόμιο και τίτλος για λίγους η Αγάπη Αφροδίτη....
ακριβώς επειδή είναι απέραντη είναι και η ανώτατη φροντίδα...στα 6.500 χρόνια ζωής μου Αφροδίτη, κανείς δεν κατάφερε να την περιορίσει, να την ονομάσει, να την οριοθετήσει... κανείς δεν μπόρεσε να την κρατήσει για τον εαυτό του, να την "δεσμεύσει" από τους άλλους...
η Αγάπη Αφροδίτη, είναι και Ελευθερία... γι'αυτό είναι και σεβασμός...και υπάρχει από ολόκληρο το Είναι μας και προς όλους τους άλλους... μόλις αρχίσουμε αυτό τον ψευδεπίγραφο διαχωρισμό (αγαπάω εσένα αλλά όχι τον άλλο) γινόμαστε κάτι λιγότερο της...
σημ: όταν με το καλό κάποτε, μπουν περιορισμοί αποστολής και ανάγνωσης σε θέματα Αφροδίτη, ίσως και να μπορείς να επιλέγεις ποιος θα σου απευθύνει τον λόγο ... προς το παρόν, είσαι αναγκασμένη να ακούς ακόμα κι αυτά που δεν σου αρέσουν... γιατί είσαι σε δημόσιο φόρουμ...
αυτό είναι Αγάπη Αφροδίτη? αυτό?
G.
Δ
Ε Κ
Δεν έχω πρόβλημα να ακούσω αυτά που ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΧΘΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΟΥΝ. ΝΟΜΟΣ.
Tρεις είναι οι δρόμοι προς την σύνεση. Ο δρόμος της σκέψης ο πιό ευγενικός, ο δρόμος της μίμησης ο πιό εύκολος, κι ο δρόμος της εμπειρίας ο δυσκολότερος.
Η εμπειρία διδάσκει κάτι βασικό.
Εκείνος που ρίχνει βέλη -σαν εσένα-, ακόμη δεν είναι Τοξότης.
ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΑΣ.
Καλύτερα να αδικείσαι παρά να αδικείς έλεγε ο μέγας Σωκράτης, μα ποιός τον άκουγε...
Ο θρίαμβος της νίκης του εαυτού μας είναι το στέμμα της φιλοσοφίας.
Οι έντιμοι άνθρωποι είναι η εικόνα των Θεών.
Αμαρτία το πέσιμο του ανθρώπου στον βάλτο της κακίας φώναζε ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ.
Γιά μένα ο φίλος είναι φίλος, ο εχθρός είναι εχθρός ο αδιάφορος αδιάφορος κι ο αδιάφθορος αδιάφθορος.
*
Καθημερινά θα κλείνω με μιά παροιμία τα θέματά μου...
Γιατί με τη συνεργασία δύο εκλεκτών λογοτεχνών, εκδίδουμε ένα βιβλίο παροιμιών από όλο τον κόσμο. Κυρίως Ελληνικών...
΄Ετσι γιά να γελάσουμε.
Το χαμόγελο κάνει καλό.
ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ...
Η νηστεία δεν φέρνει θάνατο, αλλά η λαιμαργία φέρνει ψόφο...
Κι ο ήλιος ρίχνει μιά ματιά στους βόθρους αλλά δεν μολύνεται.
ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.
ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ...
=))=II=((=
ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΕΘΑΙΝΩ
κάθε φιλί που δέχθηκα
με κάνει κι ανασαίνω.
Ωωω!
Προτού μ΄αγγίξεις έγνεφα,
σ΄όνειρο που ήταν ξένο...
Σαν με κυττάς
στο βλέμμα σου
θαρρώ πως σπάει ο πάγος
ρούχο εγώ, στο δέρμα σου,
κι εσύ των μύθων ΜΑΓΟΣ,
Ωωω!
Ρούχο εγώ στο δέρμα σου,
κι εσύ των μύθων μάγος...
ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.

=))=II=((=
Πως θα μπορούσε άλλωστε; Ούτε και η άγια αγάπη που συχνά επικαλούμεθα... Η ζωή απλώς μας δίνει χώρο και χρόνο.
Σε μας εναπόκειται να την γεμίσουμε με χαρά.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ...
=))=II=((=
quote:
Σε κανέναν η ευτυχία δεν γίνει εγγυήσεις...
Πως θα μπορούσε άλλωστε; Ούτε και η άγια αγάπη που συχνά επικαλούμεθα... Η ζωή απλώς μας δίνει χώρο και χρόνο.
Σε μας εναπόκειται να την γεμίσουμε με χαρά.
Ευτυχία ------------ Αγάπη ---------- Ζωή ------- Χαρά
Πιστεύω εναπόκειται στην φαντασία του καθενός - να σχηματίσει την δική του "αντικειμενική πραγματικότητα"μέσα απο το πως ερμηνεύει τα πιο πάνω. Έτσι θα μπορέσει να βρεί το νόημα και της ευτυχίας και της αγάπης αλλά και της ζωής ΤΟΥ.
Το θέμα είναι να μην δημιουργηθούν πολλές "σκιές"..γιατι θα υποπέσει σε άλλες πραγματικότητες..
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse