- ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ : ΥΠΗΡΞΑΝ ; ;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Χμ,σε σενα δεν το ειχα πει,αν θυμαμαι καλα?
Καλο σας βραδυ ![]()
![]()
![]()
Edited by - Το ξωτικό on 28/11/2003 21:06:41
εμενα τι μου ειπες? μηπως με μπερδεψες με τον εσωραμα?
παλι εντυπωσεις δημιουργεις για να φερεις το χαος και την παρακμη ωστε να βρουν ευκαιρια τα ξωτικα να ξετρυπωσουν και να μας επιτεθουν και να μας κατακτησουν και υστερα θα μας πιανουν τα αυτια και θα μας τα κανουν σαν του μιστερ σποκ

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Αληθεια, το χρυσο κουφετο που κολλαει?!?!
Τεσπα...
Και εκτος απο απο τα μακαρονια ή τα ψάρια θα εχει και το σάλιο κάθε καρυδιάς καρυδι...
Χμμμμ, θα εχω και το dna!!!!!!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Edited by - scully on 02/12/2003 12:49:01
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Απ'ότι ανακάλυψα, άλλαξες τον τίτλο του τόπικ και έσβησες σχεδόν ολοκληρωτικά το πρώτο σου μήνυμα!!!
quote:
οκ αλλαζω το topic...!
Φαντάσου λοιπόν κάποιος, να ανοίγει ένα θέμα, να του απαντούν συγκεκριμένα για το θέμα αυτό, και μετά να το αλλάζει.
Οπότε, δεν θα φαίνεται άσχετος αυτός ή αυτοί που του απάντησαν αρχικά;
Προσωπικά δεν με πειράζει να φαίνεται ότι απαντώ άσχετα (άλλωστε κάποιες φορές μπορεί να το κάνω ούτως ή άλλως στα πλαίσια του χιούμορ), αλλά γενικά δεν είναι ευγενικό κάτι τέτοιο ως προς τα μέλη του φόρουμ...![]()
Σε περιπτώσεις λοιπόν που υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θέλουμε μια αλλαγή, καλό θα είναι να ενημερώνουμε κάποιον συντονιστή ή τον admin (ο οποίος όπως θα έχεις παρατηρήσει, σε κάθε αλλαγή που κάνει προσθέτει κάποια επεξήγηση), η τουλάχιστον να ενημερώνουμε στο μήνυμα που διαγράψαμε τι διαγράψαμε και για ποιον λόγο (γενικά πάντως, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να διαγράφουμε μηνύματα για τους λόγους που σου ανέφερα πιο πάνω).
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:κουτσομπολιο μυριζομαι
ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΞΩΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
δεν λετε και σε εμας τους φτωχους το πνευμα και οχι μονο τι κουτσομπολευετε?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
αλλά γενικά δεν είναι ευγενικό κάτι τέτοιο ως προς τα μέλη του φόρουμ...
Ισως να εχει δικιο, απλα δεν το σκεφτηκα...
Τωρα τι μπορω να κανω?!
quote:
κουτσομπολιο μυριζομαιδεν λετε και σε εμας τους φτωχους το πνευμα και οχι μονο τι κουτσομπολευετε?
Ναι βρε παιδια πεστε μας...!
Δεν πιστευω να εννοειτε οτι ψαχνω για γαμπρο.........!![]()
![]()
![]()
quote:
Ισως να εχει δικιο, απλα δεν το σκεφτηκα...
Είμαι σίγουρη ότι δεν το σκέφτηκες, και δεν στο είπα για να νιώσεις άσχημα, απλά κάποια πράγματα βρίσκουμε αφορμή να τα υπενθυμίζουμε, και να γίνονται κατανοητοί από όλους όσους διαβάζουν κάποιοι κανόνες των συζητήσεων.
quote:
Τωρα τι μπορω να κανω?!
Στην Αφρικη να πας με τους Massai
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
επισης
αγαπητοι υποψηφιοι γαμπροι και γαμπρες
παλιο αλλα ισχυει ακομα
ομως ελπιζω να τα καταφερεται γιατι το ονειρο μου ειναι να ντυθω παρανυφακι και να πεταξω βοτσαλ....εεεεεεεε ρυζι στους νεονυμφους
τωρα βεβαια τι παρανυφακι θα γινω με την τριχα στο ποδι και να γλυκοκοιταζω την κουμπαρα (Γιατι οχι και την νυφη ασχημα θα της πεσω?)
esoterica εσωτερικη και αισθηματικη αναζητηση κανενας δεν εχασε αγοραζοντας γη![]()

Μπήκα και εγώ να δώ και να θαυμάσω έναν λάτρη των παλαιών τρόπων και βρήκα γαμπρούς, νύφες, κουμπάρες, παράνυφους (παίδαρους με την τρίχα στην γάμπα νααα!![]()
![]()
![]()
), ξωτικά με σχέδια συνομωσίας για την παγκόσμια ξωτικοποίηση των αυτιών μας, ένα φοβερό και ΤΡΟΜΕΡΟ VIKING, το βαφτηστίρι μου, γραμματόσημα αγνώστου αποστολέα (αλλά με το δείγμα dna θα τον βρούμε και θα του ξωτικοποιήσουμε τα αυτιά![]()
![]()
), γραμματόσημα "μυρωδάτα" και λερωμένα, κουφέτα χρυσά, κουφέτα πλατινέ, πράσινα, κόκκινα, μπλέ.... μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω ένα και μου έπασε στα δύο η μασέλα.... endorama!!!... αν θε πετύχω θα θε βάλω να φάθ βοτθαλόπιτα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... και τελικά κθεχαθα το θέμα τηθ θυζητηθηθ....
ββββββζζζζιιιιννννν.......
Μαντιθ: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι....
quote:μα ακομα δεν παντρευτικες πως εφαγες βοτσαλο?
αν θε πετύχω θα θε βάλω να φάθ βοτθαλόπιτα!!!
μηπως θελεις να μου πεις τι θα γινει στον γαμο σου?οτι θα με παρεις για παρανυφακι και ας εχω τριχες στα ποδια?και ας γλυκοκοιταζω την κουμπαρα?και ας πεταω βοτσαλα αντι για ρυζι?
με εκανες παλι λειωμα με την καλοσυνη σου αλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν ξερω αν μπορω να γινω παρανυφακι
γιατι με το φορεμα που θα φοραω θα με περασουν ολοι για τον Ρουβα
και ολοι θα φωτογραφιζουν εμενα και οχι τους νιοπαντρους θα σας χαλασω την φαση.
τι λεω μωρε? μου φαινεται εφαγα την βοτσαλοπιτα......................στο κεφαλι και βλεπω τον γαμο σου απο τωρα

quote:
Πως μπορω να βαλω και εγω εικονα στο μηνυμα...?
χχχμμμμμ..... πολύ εύκολο!
Με 5 απλά "βήματα":
1. Παίρνεις ένα φάκελο και βάζεις μέσα την εικόνα,
2. Τον κλείνεις,
3. Γράφεις όνομα αποστολέα και παραλήπτη,
4. Κολλάς το γραμματόσημο,
5. Το ταχυδρομείς....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ββββββζζζζιιιιννννν.......
Μαντις: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι....
και πάτε να το κάνετε κανόνα....Οι εκατομμύρια των χριστιανών
μαρτύρων, που πεθαναν για την πίστη τους, το πιο απλό , θέμα δημοκρατιας, δεν το ειδατε;
Αλλά, αν θέλετε, μπορούμε να δούμε λίγο, με ανάγλυφα,
αγάλματα και άλλα τινά φολκλορικά, ώστε να καταλάβετε,
ποιά πίστη, εννοείτε...Γιατί έχετε μπερδευτεί, ή η ημιμάθεια,
δίνει λάθος λύσεις....
Από 'κει και πέρα, αδερφέ τρέχα, μάλλον ερσύ δεν τα ξέρεις καλά, για να λες "μια Υπατία". Βίους αγίων να διαβάσεις, θα δεις ΤΙΣ κτηνωδίες εναντίων των Ελλήνων. Ένας αυτοκράτωρας πήγε να δώσει ξανα λίγη ζωή στο ελληνικό πνεύμα, και τον βγάλατε παραβάτη!
Και οι χριστιανοί δε διώχτηκαν από Έλληνες, αλλά από Ρωμαίους, οι οποίοι υπερασπίζονταν τους Έλληνες θεούς. Οι Έλληνες δεν αρέσκονταν σε τέτοιου είδους κτηνωδίες όπως Κολοσαία κλπ...
Όχι ότι στεναχωριέμαι ιδιαίτερα για τους χριστιανούς, αφού κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Για πες για τα αγάλματα...