ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Επικοινωνία Με Τον Αλλο Κοσμο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η Επικοινωνία Με Τον Αλλο Κοσμο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
16/04/2012, 02:40:59
quote:

Σε εμφύλιο βρίσκονται οι δαίμονες;

Πάψε εσυ!
Για το φαϊ τους τσακώνονται!!!

quote:

NIKOMAXOS δεν σε καταλαβα και πολυ

Τι δεν κατάλαβες?Η ερώτηση είναι σαφής.
Νομίζεις ότι είσαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας?
Υπάρχουν άλλα όντα [δαίμονες],που μπορεί να τρώνε ανθρώπους?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

OuijaKozaniΝέο Μέλος
16/04/2012, 03:02:57
φαι! σωστος. πες το κι'ετσι.
ναι βασικα . κατα καποιον τροπο ειμαι η τροφη τους

6ZT6HR6

16/04/2012, 14:54:56
quote:

φαι! σωστος. πες το κι'ετσι.
ναι βασικα . κατα καποιον τροπο ειμαι η τροφη τους

6ZT6HR6

Μέχρι τώρα έχεις κάνει καλές πράξεις στη ζωή σου?
Εχεις προσφέρει ανιδιοτελώς βοήθεια σε συνάνθρωπο?

Αν ναι,πώς σου το επιτρέπει ο Δαίμονάς σου?
Αν όχι,εχεις κάνει μόνο κακές πράξεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CamelotΜέλος
16/04/2012, 16:16:02
εγω δεν μπορω να καταλαβω, γιατι σε προστατευει απο αλλους δαιμονες αφου εχεις ταχθει με το μερος του διαβολου ή λειτουργεις σαν πυλη ή δεν γινεται να σκοτωνουν ατομα απο την δικη τους πλευρα. . . Επισης λες οτι ο Διαβολος σου εδωσε δυναμεις,τι μπορεις να κανεις δηλαδη. Οι δαιμονες τρεφονται απο την ψυχη σου απ οτι καταλαβαινω; εχεις σκεφτει οτι οι δυναμεις που σου εχουν δωθει λειτουργουν ως δολωμα που θα σε τραβηξει στο σκοτος; και κατι τελευταιο προς το παρόν, μπορεις να μας περιγραψεις τον δαιμονα; εννοω εξωτερικη εμφανιση και δυναμεις.

!!!Vanish the shadows!!!

16/04/2012, 19:09:55
quote:
Βασικα ο δαιμονας αυτος με προστατευει απο τους ιδιους τους αλλους τους δαιμονες.

Τι έκανες και μπήκες σε αυτή την ιστορία;
quote:

εχεις σκεφτει οτι οι δυναμεις που σου εχουν δωθει λειτουργουν ως δολωμα που θα σε τραβηξει στο σκοτος;

Υπάρχει έλεος και υπάρχει και δικαιοσύνη. Όταν τελειώσει το έλεος, θα αρχίσει η δικαιοσύνη. Παράλληλα υπάρχει η ανθρώπινη βούληση, θα χρειαστεί να τη χρησιμοποίηση. Και όλοι μας.
quote:
αφου εχεις ταχθει με το μερος του διαβολου
...
Δε ξέρω αν έχει ταχθεί με κάποιον. Αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρει και αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα, όντως υπηρετούν τον "διάβολο", όποιος και αν είναι αυτός. Ουδέν κακό αμιγές καλού, βέβαια.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/04/2012 19:13:22

mpampoulasΝέο Μέλος
16/04/2012, 20:27:47
Καλησπέρα!!! Απλά resepect σε ΝΙΚΟΜΑΧΟ και macedon γιατί έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλιά τους....
Προς OuijaKozani....
Ο τρόπος που γράφεις - σκέφτεσαι μου φαίνεται πολύ εφηβικός...Με την έννοια ότι " κοιτάξτε μάγκες έγω είμαι σατανιστής και ουαουυυυ θαυμάστε με!" Αλλά το σκ@τ0 σου έχει ψιλοφύγει για να ενταχθείς πλήρως σε αιματοχυσίας κτλ!!!
Είναι σα να λεει ένας χριστιανός ότι έχει βοηθό έναν άγιο αλλά δεν ακολουθεί όλα τα μυστήρια της εκκλησίας γιατί δεν του αρέσουν...Ααααα και εντάξει μωρέ...Και με τον σατανά δεν έχω θέμα...¨όλοι μια παρέα είμαστε....
Κάπου δεν κολάνε όλα αυτά. Ή είσαι με τους """κακούς""" και πολεμάς τους """καλούς""" ή το αντίθετο... Τουλάχιστόν έτσι είναι παραδοσιακά και στις 2 θρησκείες. Το λίγο απόλα μου κάνει λίγο διπλωματία και αυτό είναι το χειρότερο ξέρεις!