ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jim21325 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
jim213Μέλος
03/03/2004, 15:59:30
Υπαρχουν τα ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ? Τα αρχεια οπου καταγραφονται ολες οι κινησεις ολων των οντων ολων των συμπαντων? Υπαρχει η θεωρια οτι με παλμικες κινησεις καταγρεφεται στα αρχεια αυτα οτιδηποτε κανει ο καθενας μας. Τα ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ εχουν κρυσταλικη και αιθερικη δομη. Οποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας μου απαντησει. Ευχαριστω!

οι αναμαρτητοι βλεπουν το συμπαν ασπρο

03/03/2004, 16:57:41
χμ... για ρίξε μια ματιά...

topic.asp?TOPIC_ID=27

pithagorasΝέο Μέλος
05/03/2004, 20:34:13
χμμμ.. ακασικά αρχεία? γνώριζα τα ακαρνανικά αρχεία, στα οποία λένε ότι είναι γραμμένη η ιστορία, όχι αυτή που πέρασε.. αλλά και αυτή που έρχεται. είναι γραμμένο το μέλλον.. δεν ξέρω.. ξέρει κάποιος για αυτά? θα ήθελα κάποια γνώμη..

jim213Μέλος
06/03/2004, 13:33:12
Ναι νομιζω πως μιλαμε για τα ιδια αρχεια, ισως. Ειναι ενδιαφερον το θεμα/.

jim213Μέλος
06/03/2004, 13:35:17
Α και ξεχασα να σου πω: Καλωσηλθες!!!

pithagorasΝέο Μέλος
07/03/2004, 00:20:51
Για τα ακαρνανικά αρχεία λοιπόν που έχω ακούσει, λένε ότι εκεί είναι γραμμένη όλη ιστορία, η παρελθούσα αλλά και η μέλλοντική. Είναι αυτό που λέμε "είναι γραφτό σου αυτό..εκείνο..."
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν πρόσβαση σε αυτά (προφήτες?) και προβλέπουν.... Μήπως ανάμεσα στους κάποιους είναι και μερικοί που προφήτευσαν καταστάσεις που τελικά έγιναν? δεν ξέρω... ίσως... είμαι αρκετά δύσπιστος σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Θα ήθελα την γνώμη σου jim213.
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.. (καλά το έγραψα?)...:)

07/03/2004, 14:17:03
Valnta σε ευχαριστώ που μου θύμισες εκείνο το ενδιαφέρον θέμα! Είχαμε αρχίσει μία καλή συζήτηση που έμεινε στην μέση...

Για τα ακασικά (ή όπως λέγονται τέλος πάντων) αρχεία είχα διαβάσει παλιότερα σε κάποια βιβλία. Δεν ξέρω όμως ποιός τα πρωτοανέφερε. Θα ψάξω στο νετ μήπως βρω περισσότερες πληροφορίες.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

jim213Μέλος
11/03/2004, 23:53:52
Συγγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα δεν μπορεσα τοσες μερες. Δεν τα εχω ακουστα τα Ακαρνανικα αρχεια αλλα πρεπει να μιλαμε για το ιδιο πραγμα. Θα περιμενω πληροφοριες ostria. vale!

pithagorasΝέο Μέλος
12/03/2004, 13:01:41
Ναι..! πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα. Θα ψάξω σε κάποιο βιβλίο που ξέρω ότι αναφέρει κάποια στοιχεία.. αλλά όταν πάω σπίτι. Τώρα γράφω από το γραφείο και δεν έχω χρόνο αλλά και ούτε την δυνατότητα.
Το θέμα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Θα κοιτάω μήπως μπορέσω και φέρω στην παρέα μας και μία κοπέλα από την Κρήτη που ξέρει μάλλον περισσότερα από εμας.

12/03/2004, 14:54:23
Για να συλλάβει κανείς την έννοια των ακασικών αρχείων, θα έπρεπε να κατανοήσει τον τρόπο που λειτουργεί η μνήμη, το νοητικό σώμα, αλλά και πως ένας νους μπορεί να συλλάβει εικόνες οι οποίες βρίσκονται στα πεδία αυτά.

Η μνήμη με πολύ απλά λόγια, είναι ένας "νοητικός κραδασμός" που έχει ίδια φύση με το πρωτότυπο αίσθημα που δημιούργησε την πρώτη νοητική εικόνα. Για παράδειγμα, κάτι με το οποίο έχουμε έρθει σε επαφή και μας άρεσε ή μας απώθησε - γενικά προκάλεσε μία ανταπόκριση από εμάς - δημιουργεί μία νοητική εικόνα - είδωλό του. Οταν αυτή η εικόνα ανακαλέιται με κάποιον τρόπο, τότε μιλάμε για μνήμη.

Η αναπαραγωγή αυτής της νοητικής εικόνας σε όλο και λεπτότερη (και πιο υψηλά κραδενόμενη) ύλη, φτάνει μέχρι τα αρχεία της μνήμης του σύμπαντος. Εκεί λοιπόν βρίσκεται, και περιμένει έναν νου, ο οποίος έχει δομηθεί με ανάλογη λεπτή ύλη, να τα "διαβάσει". Βασική προϋπόθεση για να γίνει η ανάγνωση αυτή, είναι ο νους του ανθρώπου να είναι τόσο εκπαιδευμένος, ώστε το νοητικό σώμα που θα έχει δομήσει ο άνθρωπος αυτός, να αντιστοιχεί στην ύλη και τον κραδασμό που αντιστοιχεί στα ακασικά πεδία.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

TelxinasΜέλος
13/03/2004, 04:44:44
Σου προτείνω να διαβάσεις κάποια βιβλία του λάμα Λόμπσαν Ράμπα.
Προσωπικά, επειδή είναι κάπως μπερδεμένο ή αρκετά ψαγμένο το ζήτημα, αυτο που μπόρεσα εγώ να βγάλω ως άκρη, τα Ακκασικά Αρχεία έχουν να κάνουν πολύ απλά με το κάρμα του κάθε ανθρώπου.

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

nansiΝέο Μέλος
16/03/2004, 09:16:35
Φίλε Πυθαγόρα, σε ευχαριστω πολύ για την πρόσκληση!!!Ανταποκρίνομαι στήν ερώτηση αν υπάρχουν τα ακασικα αρχεια, με μεγάλη μου χαρά!!!
Τα ακασικά αρχεία, φυσικά και υπάρχουν. Είναι ένα "βιβλίο" έτσι μπορουμε εμεις να το αντιληφθουμε με την γνωση που εχουμε, το οποίο αναγράφει κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας που έχει περάσει.
Εχει την ημερομηνία γέννησης και θανάτου, μια φωτογραφία μας, και μια περίληψη σε 2 σελίδες τα σημαντικά γεγονότα μιας παρελθούσας ζωής μας. Σε ένα βιβλίο είναι όλες μας οι ζωές, οπότε φανταστείτε ποσο μεγάλος τόμος είναι. Ο τρόπος που το είδα εγω, μπορεί να διαφέρει από τον τρόπο που θα το δει΄κάποιος άλλος, διότι έχει να κάναει με τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις του κάθε ανθρώπου.
Για τα μελλοντικά γεγονότα, δεν ξέρω τι γίνεται, γιατί δεν έχω εμπειρία. Ομως, κάπου υπάρχει κάτι, αν θεωρήσουμε οτι η Κοιλάδα των Ρόδων είναι πραγματική ιστορία.
Βιβλία απο τον Λόμπσανγκ Ράμπα σίγουρα είναι κατατοπιστικά και αναλυτικότατα, οχι μονο για να καταλάβει κάποιος για τα ακασικά αρχεία, αλλά και για τα λεπτά μας σώματα και επίπεδα.
Η ουράνια προφητεία, και ειδικά το μυστικό της σαμπάλας μαζί με την 10η επίγνωση, είναι αρκετά βοηθητικά στο να καταλάβουμε σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα. Ρίξτε και μια ματιά στην Κοιλάδα των Ρόδων.....

:)

16/03/2004, 11:33:06
quote:
Σε ένα βιβλίο είναι όλες μας οι ζωές, οπότε φανταστείτε ποσο μεγάλος τόμος είναι. Ο τρόπος που το είδα εγω, μπορεί να διαφέρει από τον τρόπο που θα το δει΄κάποιος άλλος, διότι έχει να κάναει με τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις του κάθε ανθρώπου.

Φίλη nansi,

Με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στα ακασικά αρχεία, πέραν της αστρικής προβολής;

quote:
Ομως, κάπου υπάρχει κάτι, αν θεωρήσουμε οτι η Κοιλάδα των Ρόδων είναι πραγματική ιστορία.

Ότι υπάρχει κάτι είμαι πεπεισμένος. Ότι αναζητώ να το βρω, δεν το αρνούμαι.

Η Κοιλάδα των Ρόδων: Τί μου θύμησες τώρα Αριστούργημα! Και ο τρόπος γραφής, αλλά κυρίως το τί γνώρισε στη Ροζενταλ. Πώς τα θυμόταν όλα αυτά και τα μετέφερε στο κείμενο;

Ζήσε τη στιγμή!

nansiΝέο Μέλος
17/03/2004, 16:41:46
....Με ποιο τροπο μπορει κανεις να εχει προσβαση στα ακασικα αρχεια....
Αν η ανάγκη σας ειναι απο περιεργεια, ισως θα ειναι δυσκολο να το κανετε μονος σας.Κάποιος θα πρεπει να σας καθοδηγησει, ομως να ειναι γνώστης και υπεύθυνος σε αυτο που κάνει. Και πάλι, δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχετε αποτελέσματα εξ αρχης. Ίσως θα χρειαστει να επιμείνετε. Αν ομως, ειναι μέρος της διαδικασίας εξέλιξής σας, θα σας βοηθήσει (στο να πετύχετε την προσβαση στα ακασικά αρχεία) κατ΄ αρχην, να μάθετε την επιλεκτική χαλάρωση του σώματος, να κάνετε γιόγκα και /η διαλογισμό, συγκέντρωση στο κερί, στην καρδιά κ.λπ., ωστε να αναπτυξετε τους λεπτους σας κραδασμους,και τα ανωτερα σας σωματα, και να αντιλαμβάνεστε δονήσεις που δεν μας ειναι αντιληπτες στην καθημερινότητά μας. Οσο πιο πολυ γυρνατε μεσα σας, τοσο πιο πολλά πράγματα ανακαλύπτεται για τον αορατο κοσμο, που μεσα σε αυτον συμπεριλαμβανονται και τα ακασικα αρχεια.

pithagorasΝέο Μέλος
17/03/2004, 17:12:48
Καλωσορίζω την nansi στην παρέα μας. Δεν είχα καμμία αμφιβολία ότι θα ανταποκρινόσουν στην προσκλήσή μου, ειδικά δε, μετα από τόσες συζητήσεις που είχαμε κάνει πριν χρόνια για το θέμα αυτό.
Ισως εδώ, που η παρέα είναι μεγαλύτερη, να μάθουμε περισσότερα.
Nansi, πολύ θα ήθελα να αποκτούσα πρόσβαση στα περίφημα αρχεία που συζητάμε. Δυστηχώς, δεν φτάνει να βρούμε ένα απλό password και να "μπούμε", χρειάζονται πολλές και επίπονες προσπάθειες.

wodanΜέλος
18/03/2004, 12:32:33
ΑΓΑΠΗΤΕ TELXINAS ΓΕΙΑ
quote:
Σου προτείνω να διαβάσεις κάποια βιβλία του λάμα Λόμπσαν Ράμπα.
Προσωπικά, επειδή είναι κάπως μπερδεμένο ή αρκετά ψαγμένο το ζήτημα, αυτο που μπόρεσα εγώ να βγάλω ως άκρη, τα Ακκασικά Αρχεία έχουν να κάνουν πολύ απλά με το κάρμα του κάθε ανθρώπου.

Ο ΛΑΜΑ ΛΟΜΠΣΑΝ ΡΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΜΩΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ). ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΜΑΙΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80') ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ WODAN

nansiΝέο Μέλος
06/04/2004, 18:38:27
Ο ΛΑΜΑ ΛΟΜΠΣΑΝ ΡΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΜΩΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ). ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΜΑΙΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80') ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ WODAΝ
Αγαπητέ Wodan! Πόσο χαίρομαι που ακούω απο κάποιον να ξέρει για τον Λόμπσανγκ!!!
Λυπάμαι που εχεις την αντίληψη πως ειναι απάτη,άπλά και μόνον επειδή στην Αμερική έχει συλληφθεί για απάτες! Να ξέρεις, οτι στην Αμερική, η δικαιοσύνη δεν είναι και τόσο απόλυτη. Αν π.χ. εγω κάνω κάτι που ενοχλεί κάποιον στην εξουσία, αυτός μπορεί να οδηγήσει με απόλυτη ανεση τις αρχες εναντίον μου! Και να καταδικασθώ, χωρίς να εχω κανει κατι.Να σου θυμισω τους πολεμους στο Ιρακ και το Αφγανισταν, που αυτοπροσδιοριστηκαν ως σωτηρες, και πηγαν να σωσουν τον κοσμο απο τους κακουργους ηγέτες των ηπερήφανων αυτών χωρών. Αρα, δεν ειναι απόδειξη της αξίας του, η σύλληψή του, και οι κατηγορίες εναντίον του. Αντίθετα, εμένα προσωπικά με βάζει σε σκέψεις και μόνον φιλικά αισθήματα μου δημιουργεί η αντιμετώπισή του από την Αμερική.
Τώρα, όσον αφορά το πόσο απάτες είναι αυτά που γράφει: Τα έχεις διαβάσει; Και, αν ναι, έκανες πρακτική τις ασκήσεις που δίνει; και αν ναί, είχες αποτελέσματα; Αν οχι, επέμενες τόσο ώστε να πετύχεις αυτό που ήθελες να φτάσεις; Ξέρω πως είμαστε άνθρωποι με δυτική σκέψη, που αυτο σημαίνει οτι θέλουμε γρήγορα αποτελέσματα, ομως ο πνευματικός κόσμος δεν συγκινειται απο αυτο. Χρειάζεται υπομονή, συνέπεια και επιμονή.
Αν ομως, δεν διαβασες τα βιβλία του, επέτρεψε μου να μιλήσω λιγο αυστηρά, και να πω οτι δεν δικαιουσαι να εχεις άποψη. Διότι, μουθυμίζεις εκείνους τους ιεράρχες της εκκλησίας, που ονομάζουν αιρέσεις κάθε άλλη θρησκεία, εκτός της χριστιανικής, κάθε άλλη προσπάθεια προς την βελτίωση της ανθρωπότητας, που κρίνουν οτι δεν μπορούν να την έχουν υπό την σκέπη τους.........και ο νοών νοείτω.
Πιστεύω, οτι για να έχουμε άποψη για κάτι, θα πρέπει να έχουμε εντρυφήσει μέσα σε αυτό, και να το βιώσουμε εκ των έσω. Δεν μπορώ να κρίνω αν αυτά που εκανε ο Λομπσανγκ Ραμπα ηταν καλά η κακά, αλλά ξέρω πως οι πρακτικές του είναι 100 % εφαρμόσιμες και μάλιστα μερικές από αυτές, με έναν πολύ απλοϊκό τρόπο που ως τώρα δεν είχαμε συνηθίσει.
Σας ευχαριστώ,
Νανσι

astral-projectΜέλος
06/04/2004, 20:24:04
για τα ακασικα δεν εχω ιδεα, την ουρανια μολις την αγορασα και βλεπουμε, αλλα εχει κανεις σας υποψη του, το βιβλιο το οποιο βρισκεται στο αγιο ορος και εχει απεξω τρεις αναποδες λιχνιες?

------------------------
Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο!
Δίχως μια στάλα στοργή,
σ’όσους διψάν για χίμαιρες, γέρνεις
την κούπα σου που’ναι πάντα αδειανή.

12/11/2010, 21:16:47
Έχουν περάσει 6 χρόνια απ το τελευταίο ποστ σ' αυτό το θέμα. Θα μπορούσε κανείς να προσθέσει κάτι; Έχει πολύ ενδιαφέρον.

mdiamantΜέλος
13/11/2010, 00:16:29
ΠΩΣ ΞΕΘΑΦΤΗΚΕ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΗΘΩΜΑ.