- ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ Νο 3 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, επίσης, εξ ονόματος του Admin και της Αμαλίας. (Admin και Αμαλία θα μου επιτρέψετε, που καμιά φορά, εξ επαγγέλματος, μιλώ εξ ονόματος άλλων, χωρίς τη ρητή συναίνεσή τους. Περιμένω, όμως, εκ των υστέρων, τη νομιμοποίηση από μέρους σας των λεγομένων μου.
)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, εξ ονόματος όλου του φόρουμ.
Γιατί πολύ απλά, αιώνες μελέτης της ανθρώπινης ψυχολογίας έχουν αποδείξει ότι όταν
ένας οργανισμός, κράτος, κοινωνία, ομάδα, έθνος δέχονται επίθεση από εξωγενείς παράγοντες, αυτό τους κάνει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να γίνουν πιο συμπαγείς και να αισθανθούν πιο κοντά ο ένας στον άλλον, απέναντι στον υποτιθέμενο "εχθρό".
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, λοιπόν, που συντελείτε, έστω και άθελά σας, στην ισχυροποίηση αυτού του χώρου και των μελών, που τον απαρτίζουν.
Ζήσε τη στιγμή!
Είναι οπωσδήποτε μεγάλο επίτευγμα να μπορεί κανείς να επιλέγει με σύμβουλο τον Εσωτερικό του Παρατηρητή. Ο οποίος δεν γνωρίζει από διχασμούς, μίση και μηχανοραφίες, γιατί πολύ απλά δεν τις χρειάζεται για να αποδείξει την αξία του, η οποία είναι δεδομένη.
Αυτό ισχύει για κάθε άτομο ξεχωριστά, αλλά και για κάθε οργανισμό(όπως πολύ σωστά αναφέρεις) - συνάρθροιση ψυχών που αναζητούν το κοινό Εσωτερικό φως. Γιαυτούς, κάθε θετικός κραδασμός είναι και ένα βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά ακόμα και μία επίθεση, θα τους θυμίσει τη βαθιά συγγένεια και τον κοινό τους στόχο.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
...Δημοκρατία έχουμε? Στάσου να πάρω να ρωτήσω.....
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
quote:
Σιχαινομαι τα φιδια και τους δειλους
Eσύ τί είσαι ρέ *****.. δεν είσαι φίδι και δειλός .. που δεν παρουσιάζεσαι με το αληθινό σου πρόσωπο και να μιλήσεις αντρίκια...
Γιατί δεν παρουσιάζεσαι και να πείς είμαι.. εγώ .. και καταγγέλω αυτά.. αλλά εσύ και αν είσαι κλάνας.
Μην τολμήσεις ***** και πείς κάτι για μένα γιατί εγώ μιλώ με πρόσωπο που το έχω δείξει και γνωρίζουν ποιός είμαι.
Τώρα σε οτι αφορά εσένα .. ολοι σε γνωρίζουν αλλά κανείς δεν μιλά...
Το σέβομαι και δεν το αποκαλύπτω..
Το μόνο που θα σου ζητήσω είναι αν το site τη Δευτέρα λειτουργεί να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να πάς απο εκεί που ήρθες.
Οσο για αυτούς που σε βάζουν να τα λές αυτά... δεν το πιστεύω πως μπορούν να κάνουν κακό στο esoterica... OI ΤΥΨΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΎΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΉ.
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
Είναι μάλιστα και κρητικός!!
τον λένε: Χελωνονιντζάκι
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ερχεται!
Εγώ ξέρω ΜΑΙ ΤΑΙ, ΤΑΙ ΜΠΟΞ, ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, ΚΑΡΑΤΕ, ΣΑΟΛΙΝ ΚΑΡΑΤΕ, κι αλλες κινέζικες λέξεις....
Τώρα για το τι είδος είναι, οι επιστημονικές απόψεις διήστανται. Homo Ilithious? Homo malakious? Homo pisoglentious? Homo arxidious? Η απλά ένας καραγκιόζης με ΙQ κάτω του μηδενός?
Βρε αξιολύπητε πίθηκε... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ? Άντε γιατί πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου..
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
Εγώ ξέρω ΜΑΙ ΤΑΙ, ΤΑΙ ΜΠΟΞ, ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, ΚΑΡΑΤΕ, ΣΑΟΛΙΝ ΚΑΡΑΤΕ, κι αλλες κινέζικες λέξεις....
quote:
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY ESOTERICA ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ GNW ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ GNW ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ!!!!
ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!!!
Καταρχήν θά δηλώσω την αντίρρησή μου σε αυτή την προτροπή.
Έχω την δική μου βούληση και δεν θα δεχτώ καμία επιταγή αυτού του είδους, να μήν κάνω το ένα ή το άλλο.
Δεν είμαστε κοπάδι για να δρούμε συλλογικά.
Άν η βούλησή μου μου επιβάλει να γράψω, εγώ θα γράψω και αυτό που θέλω να πώ εγώ !
Έτσι λοπόν θα γράψω απευθείας στον gnw.
Καί έχω να πώ κάτι στον ngw που ξεφεύγει από την συνήθη ανταλαγή βρισιών, όπως τις έχουμε συνηθήσει μέχρι τώρα.
gnw, μέχρι τώρα έχουμε δεί από σένα (ή εσάς) την ανακοίνωση οτι θα δημοσιεύσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιδιωτική ζωή της συντονίστριας αυτόυ του forum
gnw, είδαμε τις τελευταίες μέρες κάποιες ανακοινώσεις, ότι άν δεν σταματήσει η λειτουργία αυτών των forums, οτι θα προβείτε σε κάποιες ενέργεις που θα αλλάξουν κάποια δεδομένα γύρω από την ύπαρξη του esoterica.gr
gnw, κατηγορείτε επίσεις τους συμμετέχοντες σε αυτό το forum για ομαδοποιημένη συμπεριφορά. Πιστεύετε οτι ολοι οι συμμετέχοντες σε όποια δημόσια συζήτηση κατευθύνονται πράγματι από μία συντονίστρια ;
gnw, πιστεύω οτι κάντετε κάποιο λάθος.
Καταρχήν, οι συμμετέχοντες εδώ δεν κατευθύνονται από την συντονίστρια amalia.
Κάθε συμμετέχοντας έχει την δική του βούληση να συμμετέχει σύμφωνα με την δική του κρίση. Σας διαβεβαιώ, οτι σαν συμμετέχοντας δεν έλαβα την όποια οδηγία ή κατεύθυνση ή διόρθωση, σε οποιαδήποτε συζήτηση και άν συμμετείχα, να γράψω ή να αλλάξω τα κείμενά μου προς το οτιδήποτε.
gnw, όπως ανακοινώσατε, κατέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την προσωπική ζωή και επιλογές της συντονίστριας του forum.
Εφόσος σας ανέλυσα την πρακτική, οτι δηλ. κανείς δεν έχει επιροή από την συντονίστρια amalia σχετικά με την συμμετοχή στο forum, γιατί πιστεύετε οτι η δημοσιοποίηση της οπιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τις προσωπικές επιλογές της amalias θα επηρεασουν την στάση μας προς το forum ;
Οι προσωπικές επιλογές του οποιοδήποτε, και ειδικά της συντονίστριας, είναι ιδιωτική, προσωπική υπόθεση και δεν επηρεάζουν τον δημόσιο τόπο ανταλλαγής απόψεων esoterica.gr
gnw, η μέχρι τώρα εντύπωση που μου άφησε το esoterica.gr είναι άριστη. Οι συντελεστές του, μεταξύ των οποίων ακαι η amalia, έχουν την διορατικότητα να κρίνουν, ποιά θέματα θα έπρεπε να αναπτυχθούν εδώ και ποιά θα ήταν καλύτερο να αναπτυχθούν σε άλλους διαδικτυακούς τόπους.
Άποψή μου είναι, οτι στην πλειονότητα των περιπτώσεων το καταφέρνουν και μάλιστα καλά.
Και πάλι, το esoterica.gr είναι ένα από τα πιό ελεύθερα forum, όπου μπορεί ο καθένας να εκφράσει την γνώμη του.
Δεν ζητήθηκε ποτέ από κανέναν να δόσει εξετάσεις, άν αυτά που πιστεύει συμβαδίζουν με το πνεύμα του εσωτερισμού, ούτε ζητήθηκε ποτέ από κανέναν να αποδείξει, οτι είναι μυημένος σε κάποια θέμαα.
Απενατίας, το πνεύμα της ελευθερίας έμπρακτα αποδείχθηκε, οταν ακόμα εσείς δηλώσατε την πρόθεσή σας να προβείτε σε κάποιες αποκαλύψεις, που κατά τα λεγόμενά σας θα έφερναν τους συντελεστές του esoterica.gr αντιμέτωπους με συνταρακτικές αποκαλύψεις.
gnw, σχετικά με τις αποκαλύψεις.
Θα πρέπει να εκπληρώσετε την ανακοίνωσή σας !
Έχουν περάσει αρκετές ημέρες που τις έχετε ανακοινώσει. Έχουν περάσει επίσεις και αρκετές ημέρες, από τότε που ανακοινώσατε κάποια μέτρα που θα έχουν αντίκτυπο στη λειτουργιά του esoterica.gr.
Θέλω να σας υπενθυμίσω, οτι πρέπει να πραγματοποιήσετε τις ανακοινώσεις σας !
Πρέπει να προχωρήσετε και σε ανακοίνωση των στοιχείων σας και σε περίπτωση που περάσει ο χρόνος που δόσατε, πρέπει να προβείτε στις πράξεις που ανακοινώσατε !
Η λέξη "πρέπει" σημαίνει το επιτακτικό στην όλη υπόθεση !
Εφόσον έχετε στη διάθεσή σας στοιχεία, πρέπει τώρα να τα χρησημοποιήσετε !
Εφόσον μπορείτε να παραμβάλετε την λειτουγία του esoterica.gr, πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε !
Ειδάλλως, και ειδικά μετά το τέλος της διορίας, και σε περίπτωση που δεν θα προβείτε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την amalia, θα χάσετε το προσωπό σας !
Μέχρι τώρα, όλοι πίστεψαν οτι έχετε κα΄τι αξιόλογο να πείτε και να κάνετε. άν δεν το κάνετε, χάνετε εφ άπαξ το πλεονέκτημά σας !
Το να χάσετε την αξιοπιστιά σας και την δύναμη του λόγου σας θα ήταν καταστροφικό για σας !
Σκεφτείτε καλά, τι συνέπειες θα είχε για σας, να χάσετε τον λόγο σας και να χάσετε την αξιοπιστία σας απένταντι στα μέλη του esoterica.gr, που μόλις εχθές ανακοινώσατε οτι είσαστε σε θέση να σταματήσετε την λειτουργία του esoterica.gr ... !!!
Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω άν μπορείτε να το κάνετε αυτό!
Πρώτον, η προσωπική ζωή της όποιας συντονίστριας δεν έχει καμία επιρροή στον τρόπο που οι συμμετέχοντες γράφουν στο esoterica.gr
Οι συμμετέχοντες στο esoteric.gr συμμετέχουν σε μία συζήτηση. Δεν συμμετέχουν στην προσωπική ζωή του ή της όποιας συντονίστριας του forum.
Συντονιστές υπάρχουν πολλοί. Δηλαδή, στο esoterica.gr δεν είναι συντονίστρια MONO η αμαλία.
Στη θέση του συντονιστή βρίσκονται και άλλοι συμμετέχοντες.
Εξάλλου, στο παρλθόν, πολλοί προσπάθησαν να στο διευκρινήσουν αυτό, ngw.
Μάλλον δεν τους άκουσες, επειδή έπαιξες το παιχνίδι που σου έστρωσαν, δηλαδή να σε απασχολήσουν με βρισιές...
Μετά, οι προσωπικές επιλογές του καθενός είναι προσωπική υπόθεση, γιατί πιστεύεις οτι θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το esoterica.gr ; Τι σχέση πιστεύεις οτι μπορεί να έχει η προσωπική ζωή και επιλογές της amalia με την δική μου διάθεση να γράψω μια απάντηση στο esoterica.gr ;;;;
gnw, φοβάμαι οτι θα έρθει η Δευτέρα, και επίσης πολύ φοβάμαι gnw, ότι δεν θα συμβεί τίποτα !
Φοβάμαι gnw, οτι δεν θα κάνετε τίποτα, διότι απλούστατα δεν είστε σε θέση να κάνετε κατι ! Το οτιδήποτε !!!
Δεν έχετε δόσει κάποια απόδειξη μέχρι τώρα, οτι γνωρίζετε το οτιδήποτε!
gnw, το να έχετε συναντήσει ή δεί την συντονίστρια σε κάποιο ελληνικό νησί, δεν σημαίνει απολύτως τίποτε !
Εγώ προσωπικά δεν δίνω μία να μάθω ή και να ακούσω 'η να δώ, τι κάνει μία συντονίστρια σε κάποιο νησί !
Γούστο της και καπέλο της !!!
gnw, δεν πιστεύω οτι μπορείτε να παραμβάλετε την λειτουργία του forum.
Λέτε συχνά οτι εντοπίστηκε ο τάδε !
Σιγά το πράγμα !
Τι πιστεύτε οτι μπορείτε να κάνετε με μια διεύθυνση ΙΡ;
Άν θέλετε, έτσι για στοιχημα, μπορώ να σας δόσω και το ΑΦΜ μου, όπως και τον αριθμό του τηλεφώνου μου.
Θα διαπιστώστε σύντομα, οτι σοβαρά αποτελέσματα δεν θα έχετε.
Φοβάμαι gνw, οτι αυτά που λέτε δεν έχουν πρακτική σημασία.
Φοβάμαι gnw, οτι αυτά που λέτε σχετικά με την amalia δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Φοβάμαι, οτι στο τέλος, μόνο εσείς το έχετε πάρει πολύ στα σοβαρά και οτι κανέναν άλλον δεν τον ενδιαφέρει στ΄ αλήθεια !
Φοβάμαι gnw, οτι αυτά που λέτε σχετικά με την διακοπή της λειτουργίας του esoterica.gr είναι προϊόν της φαντασίας σας.
Το forum είναι καλά εξοπλισμένο, ώστε να ανταπεξέλθει σε κάποια ψηφιακή επίθεση από έξω.
Ακόμα και άν δεν ήταν, με την κωλισιεργία σας και την απώλεια του στρατηγικού πλοενεκτήματος, χάσατε πολύτιμο χρόνο, που το esoterica.gr χρησιμοποίησε ώστε να εξοπλιστεί κατάλληλα.
Αντί να έχετε το πλεονέτημα το αιφνιδιασμού gnw, η επίθεσή σας την Δευτέρα το πρωί, μάλλον θα πέσει σε άριστα προτεταμένες ξιφολόγχες !
gnw, πολύ φοβάμαι, οτι θα παράλθει η προθεσμία σας και θα έρθει η λεγόμενη "επόμενη ώρα" και τίποτα το σοβαρό δεν θα έχει συμβεί !
Τίποτα που να έχετε προκαλέσει εσεις !
Τίποτα που αλλάξει αυτό που γνωρίζουμε, πληκτολογόντας το γνωστό πια www.esoterica.gr
gnw, φοβάμαι οτι θα έρεθει η Δευτέρα πρωί, δεν θα έχετε καταφέρει τίποτα και ότι άδικα σπαταλήσατε τον χρόνο μας.
Μάλλον πήρατε έξ αρχής τον ρόλο σας πιο σοβαρά απ ότι θα έπρεπε.
Κατα βάθως gnw, ξέρετε κάτι που το ξέρω και εγώ.
Όχι αυτα περί της "antminas"
gnw, ξερετε οτι κατα βάθος δεν ξέρετε τίποτα.
Μήτε ο λόγος σας, μήτε οι απειλές σας έχουν υπόσταση !
Απλά παίξατε ένα παιχνίδι με τον χρόνο
και
απλά το χάσατε ...!
Vril
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
Λοιπόν καταρχάς αν έλεγε ο βλακείες ο NGW όπως κάτι άλλα μέλη παλαιότερα, θα τον είχατε διαγράψει με τη μία, κάτι που δεν κάνετε γιατί αν τα λεγόμενα του ισχύουν τον φοβάστε, και για να τον φοβάστε πάει να πει ότι ισχύουν.
Το esoterica αν χρησιμοποιηθεί σωστά θα έιναι ότι ακριβώς ζητούσαν οι διάφοροι ερευνητές αναζητητές κτλ ερασιτέχνες και μη. Αν όντως ισχύουν τα λεγόμενα του ngw το esoterica είναι η καλύτερη κάλυψη για "τρίτες " δραστηριότητες, ποιός θα το υποψιαζόταν; Δεν ακούγεται και καθόλου παράλογο...και ούτε και πολλή διαφήμιση υπάρχει και για το σάιτ παρόλο που είναι μοναδικό στο είδος του....Χμ.....

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
Αυτό είναι λογική!
Νοκ άουτ.
Εάν ήταν έτσι και το Esoterica διέγραφε τα μέλη που έγραφαν βλακείες, τότε... κινδυνεύεις. ![]()
Έλα, βρε, μην παρεξηγείσαι, αστειεύομαι. ![]()
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω πραγματικά γιατί συνεχίζει να υπάρχει αυτό το topic. Είναι για να αποδείξει στους έξυπνους ανθρώπους την αποθέωση της ακαταμάχητης ανθρώπινης ανοησίας.
Α, ρε ngw αν δεν υπήρχες έπρεπε να σε... εφεύρουμε !!! ![]()
quote:
"Το κοινό έχει μια ακόρεστη περιέργεια να μάθει το κάθε τι. Εκτός από αυτό που αξίζει τον κόπο να μάθει"Όσκαρ Ουάιλντ

quote:
Και κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω... Cybermaster είσαι και πολύ ηλίθιος ώρες ώρες.
Jimmerlus έχεις σαφώς το δικαίωμα να επενδύεις την σκέψη σου σε όποια εκδοχή της αλήθειας επιλέξεις.
Ωστόσο, δεν έχεις δικαίωμα στον χώρο αυτόν, να προσβάλλεις ένα άλλο μέλος. Πράγμα που κάνει κατά συρροήν βέβαια ο φίλος ngw - αλλά αυτός αποτελεί ένα μέλος, που ο σκοπός της συμμετοχής του στις συζητήσεις μας είναι ευδιάκριτος στο θέμα αυτό που άνοιξε και η απενεργοποίησή του είναι μία πραγματικότητα που θα γίνει γεγονός, μόλις ολοκληρώσει το "επιστημονικής φαντασίας" σενάριο διαγαλαξιακής επίθεσης υπεροντοτήτων, που παρακολουθούμε όλοι στο τόπικ αυτό.
Για σένα όμως, ισχύει η πάρουσα και μόνο προειδοποίηση. ![]()
κάνε κλικ!![]()