ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νυχτερινη επισκεψη με καψιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Νυχτερινη επισκεψη με καψιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

KALACHAKRA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/03/2014, 01:03:08
Όσους ξέρω που απευθύνθηκαν σε κάποια εκκλησία ή μονή για μεταφυσικά θέματα, έφαγαν από πόρτα, μέχρι χλευασμό και από απειλές περί "έχει μπει ο Σατανάς μέσα σου" άρα "προσευχή και μετάνοια" μέχρι παραπεμπτικά για ψυχίατρο. Ελάχιστοι κληρικοί γνωρίζουν και τολμούν να εξασκούν τα συγκεκριμένα θέματα, γιατί ελάχιστοι έχουν και τις απαραίτητες ψυχικές δυνάμεις να το κάνουν. Αντιθέτως υπάρχουν κοσμικοί, θρησκευόμενοι και χριστιανοί ορθόδοξοι (για όποιον το σκεφτεί) που εξασκούν επιτυχώς τα λεγόμενα αντίμετρα. Παρακαλώ αν κάποιος έχει υπόψη του κάποια εκκλησία ή μονή που να ασχολείται με το θέμα ας με διαφωτίσει, να το έχω υπόψη μου, αρκεί φυσικά να μην πρόκειται για κανένα σκηνικό του στιλ τα μπουντρούμια της Ιεράς Εξέτασης.

08/03/2014, 01:43:10
Heretic Το τελευταίο σου μύνημα είναι πολύ διαφορετικά διατυπωμένο από το προηγούμενο. Και δεν με βρίσκει αντίθετο. Παντού σε όλους τους χώρους λίγοι είναι οι ικανοί. Η εκκλησία δεν αποτελεί εξαίρεση... Και δεν έιμαι της εκκλησίας.

panosfromlydianΜέλος
08/03/2014, 01:53:10
Ρε συ Κυριακη,πες μας δυο λογακια για τη ζωη σου ,
κρατωντας το ,φυσικα, ανωνυμα οσο γινεται.

Τοπικα εφαρμοζεις καμια κεραλοιφη ή λαδι
για να επιταχυνεις την επουλωση?

Μια εξηγηση θα μπορουσε να ειναι οτι ο
ιδιος ο οργανισμος δημιοργει φλεγμονες
και οξεα που δημιουργουν εγκαυματα.

Οξινο περιβαλλον δημιουργει το αγχος,η κακη διατροφη κτλ.

Κανεις πραγματα που δεν σου αρεσουν?Εισαι σε διασταση με αυτο που πραγματικα θελεις?

Φαινεται οτι οι χημικες αντιδρασεις στο σωμα σου παραγουν
μεγαλη θερμοκρασια.

ΚυριακήΝέο Μέλος
08/03/2014, 04:14:32
Nα γιατι σταματησα να γραφω και εδω και σε άλλα φορουμ που έβαλα το θέμα μου.
ΔΕΝ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΜΑΙ
ΔΕΝ ΑΣΕΛΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ(με καμερα κρυφη και τα δυο)(το μονο που φαινεται στην καμερα ειναι εγω να τρομοκρατουμαι και δυστυχως δεν ειχε ηχο για να ακουσω οτιδηποτε)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (πήγα στο Συγγρος που είναι ειδικο στις δερματοπαθειες)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ Ή ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ (με αποδεικτικα στοιχεια οχι απο εναν αλλα απο 3 γιατρους)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (τουλαχιστον βαριας μορφης αν και κοντευω μετα απο ολα αυτα)
Είμαι Χριστιανη Ορθοδοξη για καποιον που ρωτησε οπως και ο συντροφος μου. Δεν ακουω μουσικη metal κτλ. Δεν εχω ασχοληθει με μαγια και παγανιστικα οποιουδηποτε τυπου. Εχουμε διαφορα ηλικιας 10 χρονια και η σχεση ειναι νομιμη.Δεν μενουμε πια στο ιδιο σπιτι. Ειναι νευρικος σαν χαρακτηρας οπως κι εγω αλωστε αλλα οχι τραγικα πραγματα

Δεν ξερω αν απαντησα σε ολα

08/03/2014, 12:06:39
quote:
Είμαι Χριστιανη Ορθοδοξη για καποιον που ρωτησε οπως και ο συντροφος μου. Δεν ακουω μουσικη metal κτλ. Δεν εχω ασχοληθει με μαγια και παγανιστικα οποιουδηποτε τυπου. Εχουμε διαφορα ηλικιας 10 χρονια και η σχεση ειναι νομιμη.Δεν μενουμε πια στο ιδιο σπιτι. Ειναι νευρικος σαν χαρακτηρας οπως κι εγω αλωστε αλλα οχι τραγικα πραγματα
Πιθανολογώ, οτι αν χωρίζατε θα τελείωνε η ιστορία με τα "μεταφυσικά".. δεν είσαι η πρώτη αλλά είσαι μια από τις πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που τους εμφανίστηκαν μεταφυσικά προβλήματα εξαιτίας ή κατά τη διάρκεια σχέσης.
Από τη μία δε θα μπορούσα να σου πω να χωρίσεις γιατί θεωρώ οτι μέρος της αιτίας διάφορων "μεταφυσικών" προβλημάτων, είναι το οτι κάνουμε πολλές σχέσεις. Και να χωρίσει κάποιος σε χρόνο ντε-τ θα βρει άλλη σχέση. Από την άλλη ούτε τη φύση της σχέσης γνωρίζω, ούτε μπορώ να εγγυηθώ οτι η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ σχέση δεν προκαλεί όσα προβλήματα έχεις (φυσικού ή μεταφυσικού τύπου).

υγ: Ενα "μεταφυσικό" πρόβλημα, μπορεί να ακολουθεί πρόσωπα, μπορεί να ακολουθεί πράγματα, μπορεί να ακολουθεί και καταστάσεις. Καλό είναι να τα εξετάσεις όλα, αν τυχόν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Edited by - Πύρινος on 08/03/2014 12:09:13

08/03/2014, 19:44:17
Πάντως αν πρόκειται για κάτι κακόβουλο, είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχω ακούσει, και έχει γίνει μάλλον από κάποιον από τους ελάχιστους που είναι ικανοί να το κάνουν τόσο αποτελεσματικά (στατιστικό αυτό). Πρέπει κάποιος να την ψάξει πάρα πολύ για να βρει τέτοιον και νομίζω ότι θα του στοιχίσει κιόλας αρκετά, γιατί και αυτοί φορτώνονται με τέτοιες ενέργειες, οπότε ζητάνε υψηλό αντίτιμο. Έχεις εσύ κάποιον υπόψη σου, στον δικό σου ή στου φίλου σου τον κύκλο, που θα είχε τέτοιο μένος εναντίων σας;

Edited by - Heretic on 08/03/2014 19:48:13

08/03/2014, 21:53:10
quote:
Πύρινος:
...μέρος της αιτίας διάφορων "μεταφυσικών" προβλημάτων,
είναι το οτι κάνουμε πολλές σχέσεις

Αυτό προκύπτει απο κάποια βιβλιογραφία ή πρόκειται περί δοξασίας?

08/03/2014, 23:00:24
Λοιπον φιλη εγω θα σου προτεινα [αν ηδη δεν το εχεις κανει ]να θυμηθης ,απο την μια..... απο ποτε αρχισε αυτο το προβλημα και ΑΝ μπορεις να εφαρμοσεις και την ''αφαιρετικη μεθοδο '' προκειμενου να εντοπισεις αν ειναι δυνατο την αιτια του φαινομενου αυτου

Ξερω οτι αυτο που σου προτεινω αν και ακουγεται ευκολο ,δεν ειναι !!!

Και ειδικα η εφαρμογη της αφαιρετικης μεθοδου ,για τον απλουστατο λογω οτι ,οι επηρειες, δεν απομακρυνονται αμεσα , απο την μια στιγμη στην αλλη ,και απο την αλλη ,δηλαδη εχουμε ολοι μας μειωμενη ικανοτητα να συνειδητοποιουμε

Κατα τα αλλα συμφωνω με τον ΠΥΡΙΝΟ οτι , μια σχεση, μπορει, να εχει επιπτωσεις στην ενεργεια ,και αρα στην διαθεση ,και σιγουρα , και βαθυτερα

Δεν γνωριζω ομως αν μπορει να οδηγησει σε αρνητικες ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ εμπειριες και μαλιστα να ανακλωνται τοσο εντονα στο σωματικο επιπεδο

Γεγονος επισης ειναι οτι αν υπαρχει κακκοδιαχειριση της ενεργειας δημιουργειται θερμοτητα

Δεν μπορω ομως να σου πω κατι για τοσο μεγολο βαθμο ,που περιγραφεις

ΚυριακήΝέο Μέλος
08/03/2014, 23:00:56
quote:

Πάντως αν πρόκειται για κάτι κακόβουλο, είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχω ακούσει, και έχει γίνει μάλλον από κάποιον από τους ελάχιστους που είναι ικανοί να το κάνουν τόσο αποτελεσματικά (στατιστικό αυτό). Πρέπει κάποιος να την ψάξει πάρα πολύ για να βρει τέτοιον και νομίζω ότι θα του στοιχίσει κιόλας αρκετά, γιατί και αυτοί φορτώνονται με τέτοιες ενέργειες, οπότε ζητάνε υψηλό αντίτιμο. Έχεις εσύ κάποιον υπόψη σου, στον δικό σου ή στου φίλου σου τον κύκλο, που θα είχε τέτοιο μένος εναντίων σας;

Edited by - Heretic on 08/03/2014 19:48:13

ΕΧΩ....άλλα αντε να αποδείξεις πραγματα... ενστικτωδως βεβαια. Είναι μια φίλη εκείνου. Εχει απομακρυνθει και εκείνος βέβαια απο εκείνη αλλα δεν σταματησε κάτι. και παλι δεν ειμαι σιγουρη. από ένστικτο και μόνο πάει το μυαλό μου σε μια συγκεκριμένη (και μη πει κανενας ζηλεύω κτλ... καμια σχεση.)

08/03/2014, 23:12:50
quote:
AitheroVamon
Αυτό προκύπτει απο κάποια βιβλιογραφία ή πρόκειται περί δοξασίας?
Αν βγαίνεις έξω θα διαπιστώσεις μόνος σου οτι η ψυχική υγεία ενός ατόμου είναι αρκετά συχνά αντιστρόφως ανάλογη με τον αριθμό των σχέσεων που κάνει (περιλαμβανομένου του σεξ εννοείται).

Edited by - Πύρινος on 08/03/2014 23:14:53