- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο10!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ..
Edited by - CHARMED3 on 21/01/2011 19:01:58

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
ΕΨΑΞΑ..
ΠΡΟΣΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ..
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ..
ΕΨΑΧΝΑ ΤΙΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΑΝΥWAY ΘΑ ΒΑΛΩ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ..
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 21/01/2011 19:05:53
Συγγνώμη για τη παρεξήγηση !
CHARMED

Συγγνώμη για τη παρεξήγηση !
Ok! Δεκτή. ![]()
![]()
Απλά θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ προσεκτικός με τέτοια ζητήματα γιατί διάφοροι κακοπροαίρετοι μπορεί πάντα να καραδοκούν για να κολλήσουν τη "ρετσινιά", να διαφθείρουν κ.ο.κ. if you know what I mean...

----------------------
εκτος αν ειναι η νηνεμια πριν την επομενη "σφαγη" ![]()

Καλύτερη πάντως κατά την γνώμη μου είναι η Δημιουργία! Εννοώ ότι για να δημιουργήσει κάτι κάποιος/οι δεν είναι άκρως και πάντα απαραίτητη η ηρεμία, η ησυχία, η "γαλήνη"... Η βαθύτερη αρμονία υπάρχει πέρα από τις οποιεσδήποτε διαταραχές και πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο τις "συμφιλιώνει" και τις ολοκληρώνει (εναρμονίζει σε όλο) κατά κάποιον τρόπο.
Σημαντικό λοιπόν είναι να επιμένουμε να συνεργαζόμαστε, όσες και όσοι το θέλουμε και όσες/οι το μπορούμε, για να εξακολουθούμε να δημιουργούμε κάτι καλό και όμορφο.
-------
CHARMED3, το ότι "δεν κατάλαβες τι θέλω να πω" μάλλον σχετίζεται και με αυτό που έγραψες παραπάνω:
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΤΡΟΛΣ?
Μάλλον έχασες, ή δεν "αντιλήφθηκες", κάποια επεισόδια.
Δεν πειράζει όμως, πραγματικά... μπορούμε να συνεχίσουμε(εφόσον βρήκες και τα μηνύματά σου που τα νόμιζες χαμένα).
Ας πάμε παρακάτω!

----------------------
quote:
Καλύτερη πάντως κατά την γνώμη μου είναι η Δημιουργία! Εννοώ ότι για να δημιουργήσει κάτι κάποιος/οι δεν είναι άκρως και πάντα απαραίτητη η ηρεμία, η ησυχία, η "γαλήνη"... Η βαθύτερη αρμονία υπάρχει πέρα από τις οποιεσδήποτε διαταραχές και πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο τις "συμφιλιώνει" και τις ολοκληρώνει (εναρμονίζει σε όλο) κατά κάποιον τρόπο.
σιγουρα καλο ειναι να υπαρχουν οι διαφωνιες, ετσι ωστε να σχηματιζεται ενας διαλογος, ο οποιος εντελει θα ειναι και αποκοδομητικος....
το ασχημο ειναι να μην υπαρχει ουητε ιχνος διαλογου, απλα μονο ενας "ωχετος" και μια σωρεια απο βρισιες και αλλα πραγματα...
το να βρισουμε ολοι μας, ειναι το πιο ευκολο τελικα... το να κανουμε ομως διαλογο... ειναι το πιο δυσκολο

quote:
Βλακα pred,
troll χαρακτηριζεις καποιον του οποιου ο σκοπος ειναι να εκτροχιασει ενα θεμα και να το καταστρεψει!
Ειδες πουθενα κατι τετοιο;
Δε νομιζω!
Σου χαλασαμε την ηρεμια λες,ε! αμα εσυ εχεις βαλτωσει καλο ειναι να σου πεταει κανεις που και που καμια πετρα.
Διαταρασει μεν αλλα επειτα απολαμβανεις τους ομοκεντρους κυκλους να εξαπλωνονται μεχρι να επελθει και παλι η νεκρικη ηρεμια και μετα φτου και απο την αρχη!
!!!
οχι μονο... η επαναληψη να προσπαθουν καποιοι να χαλασουν μια "συνεχεια", επειδη οι ιδιοι εφταιξαν σε κατι, τοτε αυτο τι ειναι? πως ονομαζεται?
αμα καποιος εχει ενα προβλημα με καποιον αλλον, δεν ενοχλει και τους υπολοιπους αυτο το προβλημα... πρεπει να βρεθει τροπος επιλυσης μεταξυ των "συμβαλλομενων μερων", ητοι, τα 2,3, 10 μελη που εχουν καποιο θεμα...
ΚΑΙ ΝΑΙ, υπαρχει τροπος "ειρηνικος", χωρις φωνες, βρισιδια, ειρωνικα σχολια και κακιες...
απο την αλλη, αν ο ενας εχει τετοιο χαρακτηρα, τετοια αντιδραση θα λαβει...
και επιπλεον... "ηρεμια"... πιο το νοημα?
το να θελω να διαβασω καποια θεματα, να συμμετασχω αν μπορω (ή αν θελω), χωρις στα 30 τα 28 να ειναι βρισιες... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΕΙ...

quote:
Καλησπέρα σας...
καλησπερα, πως πηγε το μαθημα?

Edited by - PREDATOR on 21/01/2011 21:12:20
quote:quote:
Καλησπέρα σας...
καλησπερα, πως πηγε το μαθημα?
Edited by - PREDATOR on 21/01/2011 21:12:20
Καλά,μια χαρά,σε ευχαριστώ...
Είχα πολλές ώρες σήμερα,πριν καμιά ώρα γύρισα.