- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
Εγω καρφωνομουν τα πρωινα και εβλεπα απο μικυ μαους τα κλασσικα,μεχρι θαντερκατς και σπαρτακο..υπεροχα χρονια,υπεροχα παιδικα..
Τον Casper το φαντασματακι το θυμαστε;
Μια φορα εδειχνε η ερτ μεχρι και τον ισοβιτη του αρκα σε θεατρο με μαριονετες,το θυμαστε;
Παντως θα ηταν υπεροχα οντως να κανει η ερτ ενα αφιερωμα στα παιδικα που γεμιζαν τις παιδικες μας ψυχες με ονειρα...
και φυσικα θα επρεπε να φτιαξουν μια αναλογη ιστοσελιδα να την βλεπουμε να θυμομαστε περασμενες εποχες..(πωπω σαν γερος στο τελος της ζωης μου μιλαω..)
ελπιζω αυτο το θεμα να συνεχιζει να εμπλουτιζεται γιατι ειναι το πιο γλυκο και ομορφο θεμα στο εσοτερικα..
quote:
Παντως χαιρομαι που υπαρχει αυτο το τοπικ για να χαλαρωνουμε και να αναπολουμε!
παιδια,προτεινω το παρον τοπικ να γινει μονιμο!
Ελάτε όλοι στην παιδική χαρά μας!
CANDY CANDY
χαχαχαχαχαχαχα Θυμάμαι την Αδερφή μου που το έβλεπε ...... χαχαχαχα
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Αφού δεν μπορώ να βάλω την εικόνα παραπάνω το Link
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Θυμάστε; Εντάξει, δεν είναι παιδικό. Εγώ όμως ήμουν παιδί και στην εφηβεία μου, οπότε πιάνεται!!!
Ωραία χρόνια.
Τα δικά μας παιδιά τί θα έχουν να θυμούνται;
Θυμάστε; Εντάξει, δεν είναι παιδικό. Εγώ όμως ήμουν παιδί και στην εφηβεία μου, οπότε πιάνεται!!!
Ωραία χρόνια.
Τα δικά μας παιδιά τί θα έχουν να θυμούνται;
πλακιτσα!απλα εγω το πιο παλιο παιδικο που θυμαμαι ειναι το καρουσελ...

FRAGGLE ROCK
CANTY-CANTY
ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ
MUPPET SHOW
EYXARISTV!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όποιον ξεκίνησε αυτό το θέμα και σε όσους απάντησαν τόσο θερμά, ώστε πλέον αισθάνομαι πως δεν είμαι μόνη μου!! Κι άλλοι είναι κολλημένοι με τα 80s παιδικά!
Απορώ πως η ΕΡΤ δεν τα ξαναπαίζει, ούτε έχει κάνει κάποιο αρχείο διαδικτυακά με πληροφορίες για τις εκπομπές που έχει προβάλει... Κρίμα!
ΥΓ: Αλήθεια, πως μπορώ να τοποθετήσω εικόνες στα μηνύματά μου; Έχω αρκετές και θα' θελα να τις μοιραστώ μαζί σας!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ,ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΤ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ.....
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 06/08/2005 16:37:15
Edited by - lencolas on 06/08/2005 16:48:56
Ααααα!!! Μακαρονάδα!
Kabamaru

"Κονξ Ομ Πανξ"

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΙΖΕ O JOHN STAMOS,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΗΤΑΝΕ...
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 06/08/2005 16:56:36

FRAGGLE ROCK
Και ειδικά η σοφή-Χαβούζα που μιλούσε και έδινε συμβουλές!!!!

"Κονξ Ομ Πανξ"

ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....