ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

nikostheater30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
nikostheaterΜέλος
05/05/2005, 00:49:51
Αγαπητη lencolas θα γινω και εγω κοινοτυπος αλλα πρεπει και εγω με την σειρα μου να σε ευχαριστησω για το υπεροχο ταξιδι στα αξεχαστα παιδικα μας χρονια...
Εγω καρφωνομουν τα πρωινα και εβλεπα απο μικυ μαους τα κλασσικα,μεχρι θαντερκατς και σπαρτακο..υπεροχα χρονια,υπεροχα παιδικα..
Τον Casper το φαντασματακι το θυμαστε;
Μια φορα εδειχνε η ερτ μεχρι και τον ισοβιτη του αρκα σε θεατρο με μαριονετες,το θυμαστε;
Παντως θα ηταν υπεροχα οντως να κανει η ερτ ενα αφιερωμα στα παιδικα που γεμιζαν τις παιδικες μας ψυχες με ονειρα...
και φυσικα θα επρεπε να φτιαξουν μια αναλογη ιστοσελιδα να την βλεπουμε να θυμομαστε περασμενες εποχες..(πωπω σαν γερος στο τελος της ζωης μου μιλαω..)
ελπιζω αυτο το θεμα να συνεχιζει να εμπλουτιζεται γιατι ειναι το πιο γλυκο και ομορφο θεμα στο εσοτερικα..
ΚΥΒΕΛΗΜέλος
08/05/2005, 12:17:18
Καλημέρα σε όλους! Ομολογώ ότι είμαι κι εγώ λάτρης των παλιών cartoons, συγκεκριμένα της δεκαετίας του '80, ιδιαίτερα της Candy-Candy. Μάλιστα έψαξα πρόσφατα στα video clubs της γειτονιάς μου και με απογοήτευση βρήκα μόνο μία κασέτα της. Πάλι καλά ίσως θα 'πρεπε να πω...Σε μικρή έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο και περιμένοντας ανάλογα απογοητευτικά αποτελέσματα, με έκπληξη είδα πολλές προσωπικές ιστοσελίδες αφιερωμένες στην Candy-Candy, κυρίως από ισπανόφωνες χώρες. Υπάρχει λοιπόν ολόκληρο fun club της Candy-Candy στο εξωτερικό. Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και εδώ στην Ελλάδα όσες (=δε νομίζω να υπάρχουν και πολλά αγόρια θαυμαστές της) από εμάς λατρεύουμε και ακόμα θυμόμαστε την γλυκιά Candy των παιδικών μας χρόνων;
quote:

nikostheaterΜέλος
09/05/2005, 16:20:16
Εχω την εντυπωση οτι εμεις εδω στην ελλαδα χανουμε την παιδικοτητα μας..δεν βρισκω αλλη εξηγηση γιατι δεν υπαρχει ενδιαφερον για αυτα στο ελληνικο διαδικτυο και υπαρχει στο εξωτερικο..δεν εχουμε αναλογη κουλτουρα εμεις δυστυχως..ενω στην ιαπωνια πχ τα μανγκα κομικς και κινουμενα σχεδια κανουν παταγο σε καθε ηλικια..
Παντως χαιρομαι που υπαρχει αυτο το τοπικ για να χαλαρωνουμε και να αναπολουμε!
ΚΥΒΕΛΗΜέλος
11/05/2005, 22:14:16
Καλησπέρα, θυμήθηκα ακόμα μία πολύ αγαπημένη μου σειρά που παρακολουθούσα στην αρχή της εφηβείας μου : "ΣΚΑΝΔΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΤΕΓΚΡΑΣΙ". Τη θυμάται κανείς από εσάς;
KatrinaΜέλος
12/05/2005, 17:43:19
lencolas σε ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα δεν καταλαβα τιποτα.Ειναι κατι που δεν εχω ξανακανει και δεν το ξερω καθολου. Παντως ευχαριστω και παλι που ενδιαφερθηκες να απαντησεις. Tindomiel γιατι δεν κοιτας στο ebay εχει παρα πολλα μικρα πονυ που πουλανε πιστευω να βρεις οτι ψαχνεις.Εχει και τον paradise δεν ξερω αν θυμασαι? Για μενα ειναι το καλυτερο απο τη συλλογη με τα πονυ. Ενα ροζ σπιτι με πισινα. Το ειχανε φερει λιγα μαγαζια το 86 αλλα η τιμη του ηταν απλησιαστη 100000 δρχ. τωρα θα το βρεις το πολυ 100 ευρο. t_de23 πως θα γινει να μου τα γραψεις η να μου τα πουλησεις τα επεισοδια της Kandy? Εχω τις 3 πρωτες κασσετες που βγηκαν αλλα τις αλλες οχι.Απο μικρα πονυ εχω ολη τη σειρα απο το 1 ως το 14 αν σε ενδιαφερει.Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβαζω παλια παιδικα εκτος απο τα p2p προγραμματα.Νighwish πολυ ωραια η σελιδα που εδωσες. Να προτεινω και γω ενα site με παιδικα της Manga www.onlyshojo.com/home1024.htm
nikostheaterΜέλος
23/05/2005, 17:01:21
Κυβελη ναι,μαρεσε και μενα!
παιδια,προτεινω το παρον τοπικ να γινει μονιμο!
ΚΥΒΕΛΗΜέλος
25/05/2005, 21:27:58
Επιτέλους, ένας τόπος όπου μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερο το παιδί μέσα μας!
Ελάτε όλοι στην παιδική χαρά μας!
nikostheaterΜέλος
06/07/2005, 15:39:09
Χμμ,επειδη εμεινε στασιμο το τοπικ...θα η8ελα να επαναλαβω την παρακληση μου στους διαχειριστες να μεινει μονιμο το τοπικ..
GDS1Μέλος
08/07/2005, 14:13:24

CANDY CANDY

χαχαχαχαχαχαχα Θυμάμαι την Αδερφή μου που το έβλεπε ...... χαχαχαχα

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

GDS1Μέλος
08/07/2005, 14:15:27
http://www.geocities.com/Tokyo/Harbor/1992/

Αφού δεν μπορώ να βάλω την εικόνα παραπάνω το Link

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

marvaΝέο Μέλος
12/07/2005, 16:10:34
Saved by the bell

Θυμάστε; Εντάξει, δεν είναι παιδικό. Εγώ όμως ήμουν παιδί και στην εφηβεία μου, οπότε πιάνεται!!!

Ωραία χρόνια.

Τα δικά μας παιδιά τί θα έχουν να θυμούνται;

marvaΝέο Μέλος
12/07/2005, 16:12:33
Saved by the bell

Θυμάστε; Εντάξει, δεν είναι παιδικό. Εγώ όμως ήμουν παιδί και στην εφηβεία μου, οπότε πιάνεται!!!

Ωραία χρόνια.

Τα δικά μας παιδιά τί θα έχουν να θυμούνται;

Lady CroftΜέλος
14/07/2005, 12:53:18
ρε παιδια δεν γνωριζω ουτε ενα απο τα προαναφερθεντα παιδικα!για ποια εποχη μιλατε?την πληστοκαινο?

πλακιτσα!απλα εγω το πιο παλιο παιδικο που θυμαμαι ειναι το καρουσελ...

SOFITSAKIΝέο Μέλος
02/08/2005, 13:41:58
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΜΕ TRAILERS ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ 80;ΟΠΩΣ
FRAGGLE ROCK
CANTY-CANTY
ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ
MUPPET SHOW
EYXARISTV!!!!!!
holgersonΝέο Μέλος
03/08/2005, 16:31:59
Παιδιά με συγκινήσατε πολύ.
Συγχαρητήρια σε όποιον ξεκίνησε αυτό το θέμα και σε όσους απάντησαν τόσο θερμά, ώστε πλέον αισθάνομαι πως δεν είμαι μόνη μου!! Κι άλλοι είναι κολλημένοι με τα 80s παιδικά!
Απορώ πως η ΕΡΤ δεν τα ξαναπαίζει, ούτε έχει κάνει κάποιο αρχείο διαδικτυακά με πληροφορίες για τις εκπομπές που έχει προβάλει... Κρίμα!

ΥΓ: Αλήθεια, πως μπορώ να τοποθετήσω εικόνες στα μηνύματά μου; Έχω αρκετές και θα' θελα να τις μοιραστώ μαζί σας!
lencolasΜέλος
06/08/2005, 16:35:47
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ,ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΤ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ.....

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 06/08/2005 16:37:15

Edited by - lencolas on 06/08/2005 16:48:56

AtvaΜέλος
06/08/2005, 16:46:42

Ααααα!!! Μακαρονάδα!
Kabamaru

"Κονξ Ομ Πανξ"

lencolasΜέλος
06/08/2005, 16:47:19
FULL HOUSE

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΙΖΕ O JOHN STAMOS,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΗΤΑΝΕ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 06/08/2005 16:56:36

AtvaΜέλος
06/08/2005, 16:57:33

FRAGGLE ROCK
Και ειδικά η σοφή-Χαβούζα που μιλούσε και έδινε συμβουλές!!!!

"Κονξ Ομ Πανξ"

lencolasΜέλος
06/08/2005, 17:04:17
Saved by the Bell

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....