- 28 Αυγουστου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Φιλικα LordThomas
Πιστεύω πως το φαινόμενο αυτό ίσως να παρερμηνεύθηκε ή να περιβλήθηκε με το μανδύα του φόβου από τους ανθρώπους όταν δε μπορούσαν να εξηγήσουν κάποια φαινόμενα με πιο επιστημονικές μεθόδους.
Ας σκεφτούμε πχ τι σκέψεις προκαλούσε στους προγόνους μας μια έκλειψη ηλίου, ειδικά όταν αυτή ήταν ολική... ![]()
Επειδή πάντως το θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, θα σε παρακαλούσα να μας παραθέσεις κάποιες περαιτέρω πληροφορίες ή κάποιο link κτλ.

In anticipation of my resurrection...
Υ.Γ.
BTW, τα στοιχεία προέρχονται από την σελίδα της Βασιλικής Αστρονομικής κοινότητας της Νέας Ζηλανδίας.
Πράγματι Bizarre το e-mail αυτό έρχεται από το 2003 (!)
Edited by - XD on 14/08/2006 09:16:21
Κυκλοφορεί ένα σχετικό μέιλ, ότι ο Άρης θα είναι πιο κοντά από ποτέ και θα μοιάζει με δεύτερο φεγγάρι, στις 27 Αυγούστου.
Ακριβώς, όμως, το ίδιο κείμενο κυκλοφορούσε και πέρσι. Και το ξέρω γιατί πέρσι το πίστεψα και περίμενα να δω τα δύο φεγγάρια...
Ευχαριστώ
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
quote:
Πραγματικα θα ειναι ωραίο θέαμα και θα είναι κρίμα άμα δεν γίνει.
Μα νόμιζα ότι ήμουν σαφής.... το ίδιο κυκλοφορεί κάθε χρόνο, οπότε δεν αληθεύει και άρα μην περιμένεις...![]()
Αμα θελετε να δειτε το Κοκκινο Αστρο (Αρης)...μπορειτε να πατε μακρυα απο τα φωτα της πολης, η τα καυσαερια, στην εξοχη, νυχτα, ωστε να τον δειτε...
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
Για να πω την αλήθεια με είχε ενθουσιάσει η ιδέα να παρατηρήσω ένα τέτοιο φαινόμενο...
Αν κι όντως θα ήταν δύσκολο να φανεί ο Άρης ως δεύτερο φεγγάρι την στιγμή που η Αφροδίτη (η οποία νομίζω πως είναι ο πιο κοντινός πλανήτης στη Γη) φαίνεται σαν άστρο...

In anticipation of my resurrection...
Πχ. την ημερομηνια 6-6-06 τιν αντιχριστο περιμενεμε αβτιχριστι δεν ειδαμε
Τελος του κοσμου δεν βλεπουμε!
Αν θυμάμαι καλά, ούτε στο έργο «Προφητεία», στην πρώτη έκδοση δεν αναφερόταν η ημερομηνία αυτή. Απλά, τώρα στην επανέκδοση, ταίριαζε με τους καιρούς και την κοτσάρανε...! Και, παρεμπιπτόντως, την αρπάξανε και διάφοροι και αρχίσανε να λένε πάλι για προφητείες!
Διορθώστε με αν κάνω λάθος................
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
Για το 6/6/2006, όμως, άρχισαν να λένε μετά το τρέιλερ της Προφητείας. Σωστά?
Πριν κανενα χρονο το λεγαν τα μικρα στο σχολειο του ξαδερφου μου!
Παντως!
Συγνωμη εαν σε παραξενευσε αλλα το ειχα ακουσει με τα ιδια μου τα αυτια και θυμαμαι που μου εκανε ο ξαδερφος ερωτησεις!
Γιατί αν λες για το φθινόπωρο που ανοίξανε τα σχολεία, κάπου εκεί έπεσε και το τρέιλερ της Προφητείας.
Μήπως, λοιπόν, τότε άρχισε το παραμύθι?
Τωρα που το θυμηθηκα ναι ηταν το Σεπτεμβριο αλλα παντως τα παιδια ειχαν επειρεαστει πολυ τοτε και λεγαν ενα σωρο μ......!
Με συνχωρεις για τη φραση αλλα νομιζω εχω δικιο!