ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 28 Αυγουστου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 28 Αυγουστου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ypokinitis16 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
YpokinitisΜέλος
14/08/2006, 00:06:47
Έχετε ακούσει πως στις 28 αυγουστου θα γινει ένα φαινόμενο με τον Άρη και θα έχουμε 2 φεγγάρια για μια μέρα? Μου είπαν πως υπάρχουν κάτι προφητίες που λένε πως θα υπάρχουν 2 φεγγάρια όταν θα καταστρέφετε η γή. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω αυτη τη προφειτία. Εσυ?

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

14/08/2006, 00:50:40
Ypokiniti τι να σου πω δεν ξερω αλλα ουτε εχω ακουσει σχετικα θεματα.Μαλλον ειναι μονο προφητειες...Παντος θα ειναι ωραιο θεαμα!

Φιλικα LordThomas

14/08/2006, 05:35:28
Αγαπητέ Ypokinitis, δεν έχω ακούσει κάτι για τις 28 Αυγούστου.

Πιστεύω πως το φαινόμενο αυτό ίσως να παρερμηνεύθηκε ή να περιβλήθηκε με το μανδύα του φόβου από τους ανθρώπους όταν δε μπορούσαν να εξηγήσουν κάποια φαινόμενα με πιο επιστημονικές μεθόδους.
Ας σκεφτούμε πχ τι σκέψεις προκαλούσε στους προγόνους μας μια έκλειψη ηλίου, ειδικά όταν αυτή ήταν ολική...

Επειδή πάντως το θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, θα σε παρακαλούσα να μας παραθέσεις κάποιες περαιτέρω πληροφορίες ή κάποιο link κτλ.

In anticipation of my resurrection...

XDΜέλος
14/08/2006, 09:10:11
Πρόκειται για Hoax (απάτη) για περισσότερα εδώ: http://www.rasnz.org.nz/Events2006.htm#NoMars

Υ.Γ.
BTW, τα στοιχεία προέρχονται από την σελίδα της Βασιλικής Αστρονομικής κοινότητας της Νέας Ζηλανδίας.

Πράγματι Bizarre το e-mail αυτό έρχεται από το 2003 (!)

Edited by - XD on 14/08/2006 09:16:21

BizarreΜέλος
14/08/2006, 09:12:34
Φίλε ypokiniti, καλημέρα!
Κυκλοφορεί ένα σχετικό μέιλ, ότι ο Άρης θα είναι πιο κοντά από ποτέ και θα μοιάζει με δεύτερο φεγγάρι, στις 27 Αυγούστου.
Ακριβώς, όμως, το ίδιο κείμενο κυκλοφορούσε και πέρσι. Και το ξέρω γιατί πέρσι το πίστεψα και περίμενα να δω τα δύο φεγγάρια...
YpokinitisΜέλος
14/08/2006, 13:14:59
Πραγματικα θα ειναι ωραίο θέαμα και θα είναι κρίμα άμα δεν γίνει. Dying_Incubus πιστεύω πως οι αρχαίοι ξέρανε πιο πολλά πράγματα από μας και απλά τα λέγανε με συμβολικό τρόπο. Δεν νομίζο να είχαν παρερμινεύσει τίποτα.
Ευχαριστώ

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

BizarreΜέλος
14/08/2006, 13:22:45
quote:

Πραγματικα θα ειναι ωραίο θέαμα και θα είναι κρίμα άμα δεν γίνει.

Μα νόμιζα ότι ήμουν σαφής.... το ίδιο κυκλοφορεί κάθε χρόνο, οπότε δεν αληθεύει και άρα μην περιμένεις...

14/08/2006, 16:30:24
Ο Πλανητης Αρης, δυστυχως ειναι μικρος πλανητης και φαινεται αμυδρα (την ημερα)...την νυχτα φαινεται σαν Αστρο (Κοκκινου χρωματος) οποτε αποκλειεται να φαινεται σε Φεγγαρι πανω στον Οριζοντα... Ειναι μπουρδολογιες... και ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ δεν φαινοταν ο Αρης σαν φεγγαρι...

Αμα θελετε να δειτε το Κοκκινο Αστρο (Αρης)...μπορειτε να πατε μακρυα απο τα φωτα της πολης, η τα καυσαερια, στην εξοχη, νυχτα, ωστε να τον δειτε...

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

16/08/2006, 09:18:01
Χμμμ!
Για να πω την αλήθεια με είχε ενθουσιάσει η ιδέα να παρατηρήσω ένα τέτοιο φαινόμενο...
Αν κι όντως θα ήταν δύσκολο να φανεί ο Άρης ως δεύτερο φεγγάρι την στιγμή που η Αφροδίτη (η οποία νομίζω πως είναι ο πιο κοντινός πλανήτης στη Γη) φαίνεται σαν άστρο...

In anticipation of my resurrection...

TetanΝέο Μέλος
16/08/2006, 10:37:02
Παιδια παντως απο οτι εχω καταλαβει οποτε υπαρξει κατι περιεργο η και ανεξηγητο οι ανθρωπιοι τον βγαζουν για το τελος του κοσμου!
Πχ. την ημερομηνια 6-6-06 τιν αντιχριστο περιμενεμε αβτιχριστι δεν ειδαμε...!Και τωρα αυτο και αλλα τοσα επειτα!

Τελος του κοσμου δεν βλεπουμε!

BizarreΜέλος
16/08/2006, 10:50:05
Ποιος περίμενε τον Αντίχριστο, στις 6/6/2006???
Αν θυμάμαι καλά, ούτε στο έργο «Προφητεία», στην πρώτη έκδοση δεν αναφερόταν η ημερομηνία αυτή. Απλά, τώρα στην επανέκδοση, ταίριαζε με τους καιρούς και την κοτσάρανε...! Και, παρεμπιπτόντως, την αρπάξανε και διάφοροι και αρχίσανε να λένε πάλι για προφητείες!
Διορθώστε με αν κάνω λάθος................
GonzalezΜέλος
16/08/2006, 11:28:30
Bizzare, συμφωνώ μαζί σου εχεις απόλυτο δίκιο τα ίδια δεν έγιναν και τότε με το νέο millenium που είπαν θα έρθει η συντέλεια του κόσμου τα ίδια ακριβώς γίνονται και τώρα

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

BizarreΜέλος
16/08/2006, 11:33:16
Τότε στο Millennium, τέλος πάντων, ήταν και μία προφητεία χρόνων! Θυμάμαι από μικρή που λέγαμε στο σχολείο ότι το 2000 θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία!
Για το 6/6/2006, όμως, άρχισαν να λένε μετά το τρέιλερ της Προφητείας. Σωστά?
TetanΝέο Μέλος
16/08/2006, 14:02:32
Aπο καιρο το ξερο αυτο!
Πριν κανενα χρονο το λεγαν τα μικρα στο σχολειο του ξαδερφου μου!
Παντως!
Συγνωμη εαν σε παραξενευσε αλλα το ειχα ακουσει με τα ιδια μου τα αυτια και θυμαμαι που μου εκανε ο ξαδερφος ερωτησεις!
BizarreΜέλος
16/08/2006, 14:09:36
«Πριν κανένα χρόνο» όταν λες?
Γιατί αν λες για το φθινόπωρο που ανοίξανε τα σχολεία, κάπου εκεί έπεσε και το τρέιλερ της Προφητείας.
Μήπως, λοιπόν, τότε άρχισε το παραμύθι?
TetanΝέο Μέλος
16/08/2006, 15:59:21
Mαλλον εχεις δικιο...!
Τωρα που το θυμηθηκα ναι ηταν το Σεπτεμβριο αλλα παντως τα παιδια ειχαν επειρεαστει πολυ τοτε και λεγαν ενα σωρο μ......!
Με συνχωρεις για τη φραση αλλα νομιζω εχω δικιο!