ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΑΠΤΙΣΗ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΒΑΠΤΙΣΗ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

allzzaro13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
02/07/2004, 13:36:21
quote:
Πληροφοριακά δεν έχουμε τον ίδιο θεό με τον scwhabe. Ο θεός μου ονομάζεται αρχικά "θεός Nημερτής" και μην ψάξεις γιατί δεν θα τον βρεις πουθενά. Είναι σαν τα προγράμματά μου. Αρχικά τα φτιάχνω και τα ονομάζω "προγραμμα Νημερτής". Μετά ψάχνω ένα όμορφο όνομα για να πουλήσει.

O schwabe είναι υλιστής... δεν πιστεύει σε κανέναν θεό-δημιουργό.
Με αυτά που λές κινείσε σε διαφορετικό μήκος και πλάτος....
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι θεοί.... τους χαρίζω σε οποιον τον ενδιαφέρουν... αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι σωστός...οσο μπορώ ... από ολες τις απόψεις...

quote:
Εκείνο που με προβλημάτισε στα λόγια σου είναι το "ανέκαθεν". Το αντέχεις αυτό; Το θες;

Σε οτι αφορά προσωπικά εμένα...?? Ξέρω να βάζω τα πράγματα στη θέση τους. Αυτά που γνωρίζω ... ο κάθε εργοδότης μου δεν τα έχει ακούσει στο όνειρό του... μένουν με ανοιχτο το στόμα...
Νομίζω ομως οτι αν σε περίπτωση το προσπαθήσεις εσύ με το πρόγραμμα "θεός Nημερτής" πολύ φοβάμε οτι .. δεν θα πείσεις κανέναν ....

allzzaro

02/07/2004, 13:39:25
quote:
ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Ναι cybermaster ... το έχω επισημάνει καιρό τώρα... σε μερικά χρόνια ... ενα μεγάλο μέρος των Χριστιανών Ορθοδόξων ...θα έχει πολύ διαφορετικές απόψεις απο αυτές της Εκκλησίας... Πολλοί είναι αυτοί που θα ξεφύγουν απο τα ``λόγια`` του Ιησού.... οι παγίδες είναι πολλές .. καραδοκούν.... οι επιτήδιοι...

02/07/2004, 13:44:21
Νικηφόρος Ουρανός
quote:
Βλεπω σε εσενα, μια αξια μανα που θα δωσει οτι μπορει για τα παιδια της, αλλα και εναν ολοκληρωμενο ανθρωπο.
Μην κολλας πουθενα και μην πτοεισαι απο τιποτα, συνεχισε να εχεις τις ιδιες αποψεις και γινε παραδειγμα για τους γυρω σου...
Και μην νομιζεις οτι δεν σε βλεπουν.....

Συμφωνώ... και επαυξάνω
Μεγάλη δοκιμασία...

Edited by - allzzaro on 02/07/2004 14:39:15

CYBERMASTERΜέλος
02/07/2004, 14:28:05
ΦΙΛΕ ΑLLZARO ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!
ΑΥΤΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΗΔΙΑΖΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΣΤΕΝΟΧΟΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!
ΝΑ ΚΑΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ???
ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΑΙΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ) ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ!!!
ΑΧ ΑΧ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΡΙΜΑ.....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

02/07/2004, 14:34:36
Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία gybermaster κάτι απογεύματα που έχω ελεύθερο χρόνο και συζητώ με τις ώρες με τους πατέρες εκεί....
Τα λέω χύμα .... έχουν πάντα μια απάντηση έτοιμη... πολλές φορές ομως κολλούν....
Αυτά πάντως που νοιώθεις τα νοιώθουν πολλοί .. σχεδόν όλοι...
Φαίνεται οτι οδηγούμενα σε μία νέα ``τάξη πραγμάτων`` με αρκετές συνέπειες....

ΝemertesΜέλος
02/07/2004, 14:50:24
Αγαπητέ allzzaro,

αυτά που γνωρίζω εγώ επίσης δεν τα ήξερε κανένας εργοδότης μου. Για αυτό αποφάσισα να γίνω εγώ αφεντικό του εαυτού μου. Εγώ λοιπόν δεν έχω πλέον αφεντικά στη δουλειά μου. Έχω όμως πελάτες. Αν κάποιος φτάσει να με απορρίψει γιατί είμαι Ολυμπιακός, τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Όχι μόνο εγώ, όλη η κοινωνία...

-------------------------
...The Unerring Nereis...

CYBERMASTERΜέλος
02/07/2004, 14:54:47
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ALLZARO ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ???
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ???
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΜΙΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ???
ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!?!?!!!
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!

------------------------

02/07/2004, 15:32:36
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ALLZARO ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ???

Δεν πάω για να εκκλησιαστώ

Πάω για να συζητήσω...

Οι κληρικοί είναι καλοί συνομιλητές...Φυσικά οι απαντήσεις που δίνουν δεν με καλύπτουν... αλλά είναι πολύ ικανοποιητικότερες... απο αλλους...

02/07/2004, 15:37:25
quote:
αυτά που γνωρίζω εγώ επίσης δεν τα ήξερε κανένας εργοδότης μου.

Θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις .. τι είναι αυτά που γνωρίζεις???

[quoteΟ θεός μου ονομάζεται αρχικά "θεός Nημερτής" και μην ψάξεις γιατί δεν θα τον βρεις πουθενά. Είναι σαν τα προγράμματά μου. Αρχικά τα φτιάχνω και τα ονομάζω "προγραμμα Νημερτής". Μετά ψάχνω ένα όμορφο όνομα για να πουλήσει. Τελοσπάντων.
[/quote]

Και επιμένω ... στο να μας διαφωτίσεις

ΝemertesΜέλος
02/07/2004, 20:17:41
Αγαπητέ allzzaro,

όχι δεν θα μπορούσα να σε διαφωτίσω. Εννοώ ό,τι εννοείς. Απορώ που δεν το καταλαβαίνεις.

Εδώ δεν βγάζουμε άκρη και το ξέρεις. Δεν βλέπεις ή αρνείσαι να δεις το πρόβλημα άρα δεν μπορείς και να το λύσεις.

Αυτά από εμένα και άμα θες θα σε καλέσω και στις μετά τον γάμο και την ονοματοδοσία δεξιώσεις. Να δεις και την άλλη πλευρά βρε παιδί μου!

AntaresΝέο Μέλος
03/07/2004, 01:16:00
Kalispera ki apo mena loipon mias pou eimai kainouria edw...
diavaza genikws ta topics kai mou ekane edypwsh ayto to sygekrimeno.
To sxolio mou tha einai poly geniko mias pou ap oti vlepw yparxoun sygekrimenes adiparatheseis edw,anamesa se sygekrimena atoma.
Egw megalwsa se oikogeneia xristianwn orthodoxwn kai h anatrofh pou exw ayth einai,par ola ayta ,ayto den stathike ebodio otan eftasa se kapoia hlikia na arxisw na anazhtw kai na psaxnw an odws ola ayta exoun kapoia dosh alhtheias h na ereynw alles thrhskeies.Ekei pou katalhgw einai oti o kathenas borei na pisteyei sto diko tou Theo,omws h ekklhsia kai h opoiadhpote thrhskeia genikotera,pada prosefere ston anthrwpo ena sthrigma,to aisthma oti anhkei se kapoia koinothta klp.H diapistwsh mou einai oti, o,ti aporreei apo thn ekklhsia kai genikotera apo tis didaxes twn paterwn ,pada dinei ena hthiko xarakthra kai nohma.
Borw na dextw oles tis apopseis kapoiou peri diaforetikhs thrhskeias,ayto pou dyskoleyomai na katalavw omws,einai na einai kapoios atheos h...Atheos.Thewrw mia tetoia adilhpsh teleiws ''kenh'' kai astoxh kathws o anthrwpos apo thn arxaiothta pisteye,latreye theous,theo,theothtes kai ou to kath'exhs.

''Find something you would die for and live for that''

''Why do we want to live forever when we think there's a heaven?''

CYBERMASTERΜέλος
03/07/2004, 01:48:02
ΦΙΛΗ ΑΝΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΕΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΗΝΕΙΔΗΤΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!?!?!!

------------------------

ΝemertesΜέλος
03/07/2004, 14:54:16
Αγαπητή Antares,

το αίσθημα του ανήκειν μπορείς να το αποκτήσεις αν γραφτείς σε μεγάλο σύλλογο -βλέπε Ολυμπιακός - , αν γραφτείς στον πολιτιστικό σύλλογο της πόλης σου, κλπ.
Την πνευματική γαλήνη θα την βρεις στα έμπειρα χέρια ενός ψυχολόγου και όχι ενός παπά απόφοιτου δημοτικού.
Αν αναζητάς τον θεό και τον έχεις ανάγκη, κοίτα τον ουρανό και μίλα του. Κλείσε τα μάτια και προσευχήσου. Σε όποιον θεό θες και πιστεύεις πως σε ακούει.
Ο θεός είναι παντού αγαπητή, μα κυρίως είναι μέσα μας.
Η θρησκεία είναι δική σου και την κάνεις ό,τι θες. Το ήθος στο δίδαξε η κοινωνία, δεν στο δίδαξε κανένας θεός. (Αν ζούσες σε μια κοινωνία οπου ο φόνος ήταν αποδεκτός, ο θεός θα ήταν φτιαγμένος ώστε να λέει "Φόνευσε"). Μην αφήσεις κανέναν να ενστερνιστεί τη ζωή σου...