- Koσμική Βιοδυναμική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ειναι περιεργο που οταν μα8εις να μεταφερεσαι μπορεις να εχεις εκπηκτικα αποτελεσματα.
Δηλαδή?
quote:
Εχεται ιδεα για τα "καναλια"? Μερικοι ειναι καναλια!!!
Δηλαδή?
Τι δηλαδη? Κανω ερωτηση δεν ειμαι σιγουρος γιατι ολα ειναι τοσο γρηγορα.
Οσο για τα καναλια, δεν γνωριζω και πολλα για αυτο ρωταω.
Φιλικα......Αγαπα για να μην μισεις

όπως θα διάβασες και στην προηγούμενη σελίδα το αντικείμενο που εξετάζουμε εδώ ονομάζεται "κοσμική βιοδυναμική" και είναι κάτι τελείως διαφορετικό από την αστρική προβολή και τα αστρικά ταξίδια αυτού του είδους. Υπάρχουν κάμποσα τόπικ για την Αστρική Προβολή και νομίζω ότι ένα παραμένει ενεργό στο ΨΥΧΗ.
Θέτεις κάποια ερωτήματα τα οποία δεν είναι σαφή:
Λές
quote:
Εχεται ιδεα για τα "καναλια"? Μερικοι ειναι καναλια!!!
Κάποιος που δεν έχει γνώση αυτής της ορολογίας δεν μπορεί να καταλάβει σε τι αναφέρεσαι. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω. Τί είναι "κανάλι" και πώς μπορεί κάποιος να είναι "κανάλι"? Τουλάχιστον δώσε μερικές πληροφορίες(όσες κατέχεις) γιατί εγώ τουλάχιστον 1η φορά το ακούω. Πού το άκουσες ή το δίαβασες αυτό?
quote:
Ναι Αστρικη Προβολη οπως διαφορετικα μπορουμε να το πουμε.Ειναι περιεργο που οταν μα8εις να μεταφερεσαι μπορεις να εχεις εκπηκτικα αποτελεσματα.
Τί είδους αποτελέσματα?
Λες "οπως διαφορετικα μπορουμε να το πουμε".
Ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθείς?
Βρήκες κάτι γνώριμο σε αυτά που έχουν αναφερθεί εώς τώρα?
Λες ακόμα
quote:
Μηπως ξερει κανεις τι ειναι ενα δυνατο φως που βλεπω συνεχεια σε κα8ε αστρικο ταξιδι?και γιατι η ταχυτητα παντα ειναι τοσο μεγαλη οταν κινουμαι? δεν προλαβαινω να δω αυτα που 8ελω .
Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω.
Η διαδικασία που ακολουθείς είναι συνειδητή(σκόπιμη/ηθελημένη) ή απλά συμβαίνει? Έχει σημασία η ερώτησή μου.
Φιλικά
Edited by - DAGON on 01/12/2005 01:02:13
Η διαδικασια ειναι κατι σαν εσωτερικη ηρεμια που εξελισεται σε αδειασμα πνευματος...αποκοληση απο το σωμα.Ειναι επικυνδινο ομως,γιατι την ωρα της αστρικης προβολης κα8ε 8ορυβος αποτομος μπορει να σε επαναφερει τραχεια και να νοιωσεις αδυναμια και αδιαθεσια.
Οταν εχω περισσοτερο χρονο θα αναλυσω το θεμα.Γνωριζω πως εχουν καταγραφει παρα πολλα περι αστρικων ταξιδιων στην ιστοσελιδα αλλα για τον καθε ενα, ενα αστικο ταξιδι ειναι διαφορετικο. Επισης μπορουν να συνηπαρχουν και 2 ατομα στο ιδιο ταξιδι.Αυτο χρειαζεται εξασκιση.
Φιλικα ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ