ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

elfeye30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
elfeyeΜέλος
04/08/2005, 14:46:18
ΕΙΔΑ!ΤΟΤΕ ΕΙΔΙΚΕ,ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙΡΟ...ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΑ?!?!?...

3ADAΜέλος
04/08/2005, 14:51:54
ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΙΝΟΣ! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!
elfeyeΜέλος
04/08/2005, 14:55:32
ΓΙΑΤΙ ΡΕ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΠΕΛΑ?

elorΝέο Μέλος
04/08/2005, 15:32:58
elfeye
XAXAXAXAXAXAXA
elfeyeΜέλος
04/08/2005, 16:30:05
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ DYING INCUBUS?

04/08/2005, 23:50:56
Μία χαρά είναι η τραγουδίστρια και με πολύ καλή φωνή!
elfeye, σχόλασα, και συνέχισα την δουλειά στο σπίτι.
Πρίν λίγο τελείωσα για αυτό δεν σου απάντησα το μεσημέρι.
Όσο για το ζώδιο της...
Δεν είμαι κι η Λίτσα Πατέρα!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

CrusaderΝέο Μέλος
07/08/2005, 16:41:39
πολύ ωραίες ιστορίες σε αυτό το θέμα.
προσωπικά δεν έχω συναντήσει το παράξενο παρόλο που με ενδιέφερε πολλά χρόνια. αυτό μάλλον είναι αυταπόδεικτο από τη στιγμή που γράφω σε αυτό το φορουμ. οι πρώτες σχετικά περίεργες ιστορίες που μου έρχονται άμεσα στην μνήμη είναι καταρχήν όταν χτύπησε ένα αυτοκίνητο το σκύλο μου πριν χρόνια, δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό αλλά εκείνη τη στιγμή βρισκόμουν αρκετά χιλιόμετρα μακρυά. ήταν απόγευμα καλοκαίρι και βρισκόμουν σε μία υπαίθρια συναυλία. ξαφνικά ενώ η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή λόγω καλοκαιριού άρχισα να κρυώνω και να αισθάνομαι ρίγη. εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσα να το εξηγήσω. μετά έμαθα ότι εκείνη την ώρα περίπου είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο το σκύλο μου, όμως δεν πέθανε αμέσως αλλά ξεψυχούσε για μία ώρα περίπου εως ότου του έκανε ευθανασία ένας κτηνίατρος. ίσως να ήταν σύμπτωση ποιος ξέρει...
μία άλλη περίεργη ιστορία που έμαθα από διάφορους άλλους αφορούσε ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν έχω συναντήσει προσωπικά, αλλά οι περιγραφές ήταν πολύ ασυνήθιστες. 3 άτομα τα οποία τα δύο δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και μάλιστα είναι σε διαφορετικές πόλεις ανάφεραν περιγράφοντας τη γνωριμία τους με αυτό το πρόσωπο πως τους προκαλούσε απέχθεια παρόλο που δεν το γνώριζαν από πριν ώστε να έχουν προηγούμενα μαζί του, τους προκαλούσε θυμό και μάλιστα ορισμένοι άρχισαν να το βρίζουν χωρίς λόγο. ο ένας συγκεκριμένα περιέγραψε ότι αισθανόταν σαν να τον ρουφούσε από την κοιλιά και ο άλλος πως δεν άντεξε να κάτσει στο ίδιο δωμάτιο μαζί του. ο τρίτος πως είχε ανάποδα μάτια δηλαδή το κάτω βλεφαρο που είναι σχετικά ίσιο σε σχέση με το πάνω που είναι πιο καμπύλο σε αυτό το άτομο ήταν ανάποδα. τελειώνοντας υπάρχει και το κωμικό στοιχείο (ελπίζω δηλαδή) αυτός που δεν άντεξε να κάτσει στον ίδιο χώρο μαζί του πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει. δυστυχώς τα μακαρόνια για ανεξήγητο λόγο δεν ψήνονταν παρόλο που τα έβραζε μιάμιση ώρα και τελικά δεν τρώγονταν ούτε μετά από τόση ώρα βράσιμο.
μετά διάβασα στην έρπουσα σκιά του μπαλάνου την περιγραφή των ανθρώπων της σκιάς και βρήκα αρκετά κοινά στοιχεία αλλά πάλι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε αυτά τα θέματα.
PerdidoΝέο Μέλος
30/08/2005, 22:58:13
θυμήθηκα μια ιστορία που δεν έχει να κάνει με μεταφυσικό ή φαντάσματα..Το γεγονός ότι την έχω ακούσει από πολλά άτομα (ο φίλος της φίλης του φίλου,κτλ) με κάνει να μην την πιστεύω και τόσο.Όταν ήμουν φοιτητής και έψαχνα για συγκάτοικο μου είπαν τη συγκεκριμένη ιστορία,για μια κοπέλα που συγκατοικούσε με μια άλλη κοπέλα η οποία δε την άφηνε να μπαίνει στο δωμάτιο της,και πάντα κλείδωνε την πόρτα..Για καιρό όλα ήταν οκ,αν και η άλλη κοπέλα ήταν λίγο παράξενη..Κάποια στιγμή που η "παράξενη" κοπέλα έλειπε,είχε ξεχάσει την πόρτα ξεκλείδωτη και λίγο ανοιχτή.Μπαίνει λοιπό στον πειρασμό η συγκάτοικος και ρίχνει μια ματιά στο δωμάτιο..Αντί για κρεβάτι στο δωμάτιο υπήρχε ένα φέρετρο και παντού κεριά και σατανιστικά σύμβολα.Η κοπέλα μάζεψε τα πράγματα της κι έφυγε στο λεππτό...
30/08/2005, 23:44:31
Κάπου έχω ακούσει για αυτή την ιστορία ξανά αλλά δεν θυμάμαι πού!

elfeyeΜέλος
30/08/2005, 23:50:24
ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

MistiriosΜέλος
01/09/2005, 00:33:52
Αυτη η ιστορια δεν ειναι μυθος?? επειδη την εχω ακουση απο διαφορους

elfeyeΜέλος
01/09/2005, 01:17:15
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,Ε,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΞΕΚΛΗΔΟΤΗ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ GOTHS,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ Η ΤΑΧΑ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ...

PerdidoΝέο Μέλος
01/09/2005, 05:15:10
elfeye,έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες.. Υπάρχουν πολλοί που γουστάρουν να το κάνουν αυτό!
Deghar AdharkΜέλος
02/09/2005, 03:53:14
καλημερα παιδια.ξερετε ειχα αυπνιες και σκεφτηκα να περασω διμιουργικα την ωρα μου.
εγω θα σας πω μια ιστορια που μου διηγηθηκε η γιαγια μου,και η ιδια ειναι συνπρωταγωνιστρια.επηδει μου την ειπε πριν πολυ καιρο θα προσπαθησω να την πω οσο καλυτερα θυμουμε.

τα παλια τα χρονια μου ελεγε οταν ηταν 20 χρονων{τωρα ειναι 65}
ξυπνουσαν νωρις την νυχτα για να πανε στα χωραφια.περιπου απο τις 3-4.κανονικα πηγαιναν με βαρδιες.δηλαδη την δυτερα πηγαιναν η κικη και η μαρια{τυχαια ονοματα} την τριτη η...αγγελω και η μαρικα,συνολο ηταν 7 αδερφες.
μια μερα λοιπον αποφασισαν να πανε ολες μαζι.καβαλησαν λοιπον τον γαιδαρο και πηγαν στο χωραφι.αφου λοιπον εκαναν την δουλεια{δεν θυμαμε...καπως μου το ελεγε αλλα το εχω ξεχασει}μετα πηραν τον δρομο του γυρισμου.
μου ελεγε οτι ηταν ολες καβαλα στο γαιδαρο και οτι φοβοντουσαν πολυ.καποια στιγμη λοιπον μεσα σε ενα μονοπατι καθως περνουσαν ο γαιδαρος σταματαει.ακριβως μπροστα τους φαινοταν μια σκια που εκανε συνεχως μια κινηση{ειναι λιγο δυσκολο να το περιγραψω}.
φανταστειτε μια λεπτη σκια να κανει συνεχως μια ημικυκλια κινηση.περιπου ετσι.
σταματαει λοιπον ο γαιδαρος και φοβοταν να περασει.η γιαγια μου και οι αδερφες τις ειχαν κοκαλωσει,και καμια δεν τολμαγε να καταιβει και να δει τι ειναι η σκια.
περιμεναν λοιπον.περιμεναν περιμεναν ωσπου ηρθε το πρωινο φως.
αποκαλυφθηκε λοιπον οτι ηταν μια φτερη που κουνιοταν με τον αερα κανοντας την ιδια κινηση.

η ιστορια ειναι μυστυρια οχι τοσο για την υποθεση της αλλα για τις λπετομερειες που δεν στεκουν.
πως χωρανε 7 ατομα σε εναν γαιδαρο?
η φτερη αποκλειεται να εκανε συνεχως την ιδια συγκεκριμενη κινηση γιατι ο αερας αλλαζει.
ισως να κανω και εγω καποια λαθη γιατι εχω καιρο να την ακουσω την ιστορια.

Deghar AdharkΜέλος
02/09/2005, 06:21:51
μπα...δεν με παιρνει ο υπνος,θα σας πω αλλη μια ιστορια λοιπον,που ακοσα παλι απο την γιαγια μου.
στο χωριο,πηγαιναν στο ποταμι να πλυνουν τα ρουχα του νωρις το πρωι.
μια φιλη τηε γιαγιας μου λοιπον μια μερα μπερδευτηκε και πηγε στις 1 το βραδυ.
λεει λοιπον οτι στον δρομο συναντησε και μια αλλη συγχωριανη που δεν την ηξερε κανεις.πηγαν λοιπον μαζι να πλυνουν τα ρουχα.
καθως τα επλεναν η δευτερη ηταν πολυ χλωμη σαν νεκρη και προσπαθουσε να πεισει την πρωτη να την ακολουθησει καπου.
ελεγε μαλιστα οτι τις επιανε συνεχως το χερι.
η πρωτη καταλαβε οτι ηταν δαιμονιο και εκανε το εξης τεχνασμα.
αρχισε να της λεει μια ιστορια.καθως περναγε η ωρα η δευτερη ανυσηχουσε που δεν τελειωνε η ιστορια.η πρωτη λοιπον συνεχως εβρισκε δικαιολογιες για να μεγαλωσει την ιστορια.καποια στιγμη λοιπον αγουγεται το γρυλισμα ενος κοκκορα.η δευτερη κοπελα εξαφανιστηκε.
περιεργο?
ψεμμα?{μαλλον}
αντε πανα ξαναξαπλαρω μπας και με παρει τωρα.

02/09/2005, 08:52:04
Θα σας πώ μία ιστορία που μου διηγήθηκε η μητέρα μου από όταν ήταν παιδί κι η οποία την στιγμάτισε για χρόνια.
Το 1972 ένα βράδυ του Ιουλίου κοιμόντουσαν στο σπίτι η γιαγιά μου με τη μικρή μου θεία στο δωμάτιο της γιαγιάς μου, μιάς κι η μικρή ήταν ακόμα παιδάκι και φοβόταν κι ο παππούς μου ήταν ναυτικός τότε και στο άλλο δωμάτιο η μητέρα μου, μία από τις 2 πιο μεγάλες της αδελφές κι ο θείος μου.
Κοιμόντουσαν όλη και μάλιστα είχαν αφήσει τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές ως τη μέση, τότε δεν φοβόντουσαν οι άνθρωποι κι ήταν και στον 2ο όροφο σε μία ήρεμη γειτονιά κι ένα φωτάκι στο χώλ έξω από τα υπνοδωμάτια ανοιχτό.
Ξαφνικά, στις 3:40 ξύπνησαν όλοι από γυναικεία ουρλιαχτά που ακούγονταν από τον δρόμο, άνοιξαν όλα τα ρολά των παραθύρων μόνα τους ως επάνω και το φωτάκι έσβησε μόνο του.
Φαντάζεστε τι πανικός επικράτησε σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες κι ένα μικρό αγόρι...
Οι φωνές ακούγονταν σα μοιρολόι κι η γιαγιά μου βγήκε στο μπαλκόνι να δεί τι συνέβαινε.
Όταν μπήκε μέσα ήταν έντρομη κι είπε οτι είδε κάποιες κοπέλες ντυμένες με μακριά φορέματα να κλαίνε στο σταυροδρόμι από κάτω (λένε οτι στα σταυροδρόμια τα βράδια μαζεύονται "κακά πνεύματα" τα βράδια΄), ένα σταυροδρόμι στο οποίο είχαν σκοτωθεί πολλά άτομα σε ατυχήματα.
Ώσπου η γιαγιά μου τις είδε ξαφνικά αυτές τις κοπέλες να χάνονται...
Το πρωΐ μιλώντας με κάποιους γείτονες της είπαν οτι ξύπνησαν κι αυτοί από αυτό το μοιρολόι και μάλιστα ένα παληκάρι που κοιμόταν στη βεράντα του σπιτιού του επιβεβαίωσε τη γιαγιά μου στο έπακρο...
Το αποτέλεσμα ήταν η μάνα μου να ξυπνάει για χρόνια μετά από μόνη της και χωρίς λόγο εκείνη τη συγκεκριμένη ώρα ακριβώς κάθε βράδυ.
Προσωπικά δεν πιστεύω σε φαντάσματα, ξωτικά κτλ.
Όμως ξέρω οτι η μάνα μου δε λέει ό,τι της κατέβει και δεν ξέρω τι θα σκεφτόμουν εγώ σε μία ανάλογη περίπτωση...

AtvaΜέλος
02/09/2005, 16:20:13
Καλημέρα, γνωρίζω δύο ιστορίες από την Twilight Zone με πρωταγωνιστές πραγματικά πρόσωπα, τις οποίες την μία μου την διηγήθηκε ο εγγονός του πρωταγωνιστή (ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος του πατέρα μου από την Κρήτη) και την άλλη μου την διηγήθηκε η ίδια η πρωταγωνίστρια (η αδελφή της μάνας μου). Επειδή και οι δύο ιστορίες (ειδικά η δεύτερη) θα καταλάβουν μεγάλη έκταση εάν της διηγηθώ λεπτομερέστατα, θα πάω κατευθείαν στο παράξενο της υπόθεσης. Η πρώτη έγινε στην Κρήτη όταν ο παππούς του κ. Νίκου (ο αφηγητής που έλεγα) ήταν γύρω στα 30 και ζούσε στην Αβδού και έχει να κάνει με μία τελετή Νταβέτι που έκανε ένα καλοκαιριάτικο βράδυ για να τιμωρηθεί κάποιος που είχαν προσωπικές διαφορές και απ’ότι μου έχει πει ο κ.Νίκος, η τελετή είχε…«επιτυχία» αλλά επηρέασε και τον παππού του, είχε αλλάξει κάπως η συμπεριφορά του. Δεν ξέρω εάν αληθεύει ή όχι το όλο σκηνικό (όπως είπα δεν θα παραθέσω λεπτομέρειες) αλλά ο κ.Νίκος έχει σαν κληροδότημα από τον παππού του το μαυρομάνικο μαχαίρι με το οποίο έγινε η τελετή και ο ίδιος είναι πεπεισμένος για την αλήθεια της ιστορίας. Δυστυχώς επειδή ήδη βλέπω ότι ξέφυγα όσον αφορά την μακρηγορία την άλλη ιστορία με την θεία μου θα την παραθέσω σε κάποιο άλλο post.

"Κονξ Ομ Πανξ"

jorgitoΝέο Μέλος
05/09/2005, 00:22:32
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ...ΗΜΟΥΝ 12 ΕΤΩΝ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ-ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ-ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΓΜΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ <<ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΞΩ>>, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ, ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΦΡΙΚΤΟ:ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΩΣΤΕ <<ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΩ>>. ΟΜΩΣ Η ΣΚΙΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ,ΕΙΧΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΑΚΟΘΓΑΝ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ...
05/09/2005, 09:43:05
Χωρίς να θέλω να φανώ κακοπροαίρετος και καχύποπτος, διαβάζοντας την ιστορία σου φίλε jorgito, διαπίστωσα κάτι που δε "μου κολλάει".
Είπες οτι διαβάσατε την επιγραφή στον τάφο της κοπέλας που είδες την σκιά και κατάλαβες οτι επρόκειτο για την κοπέλα αυτή.
Στο τέλος λές πως κανείς δεν ήξερε το όνομα της.
Αφού κανείς δεν ήξερε το όνομα της πώς θάφτηκε αυτή η κοπέλα και τι έγραφε η επιγραφή?
Εκτός κι αν δεν κατάλαβα εγώ σωστά...

mariha2912Μέλος
10/09/2005, 04:23:47
ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ 2-3 (ΑΓΓΛΟΥΣ) ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ,Η ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...

Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 5 ΕΤΩΝ, ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΥΔΡΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ. ΕΙΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕ,ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ,ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ. ΤΡΟΜΑΞΕ, ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΚΟ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΕΚΕΙ. ΕΒΑΛΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ... Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ 1 ΕΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ, 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΑ, ΕΙΔΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΔΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΛΩΣΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. ΝΟΜΙΖΕ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ. Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΔΙΚΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ,Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ...

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΟΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ...