- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
![]()

keep walking.....
![]()
![]()
![]()

ΟΠΑ ΟΠΑ ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
keep walking.....
οι φλεγμωνες στον εγκεφαλο μου ονομαζονται ατυπη εγκεφαλοπαθεια( και αυτο γιατι δεν εχει προσδιοριστει ακομη ο τυπος της) η σκληρυνση και τα πλακας ειναι η λεγομενη απομυελινωση (η καταστροφη του εξωτερικου φλυου των νευρων)
η απομυελινωση κωνσταντινα ειναι συμπτωμα εκατονταδων μορφων εγκεφαλοπαθειων.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ επειδη διαβασατε κατι σχετικο ή επειδη το ειχε καποιος φιλος σας.και μην μου λετε να το ψαξω. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ,
ο πατερας μου δεν υπαρχει στην ζωη μου. οσο για τις "ικανοτητες" μου,
ποτε δεν μπορουσα να τις ελεγξω.αν θελεις να μαθεις ποιες ειναι αυτες διαβασε τα προηγουμενα ποστ μου.
αγαπητη ainigmatiki
εχω ολα τα συμπτωματα, και τι εγινε? εσυ τι συμπερασμα βγαζεις για μενα ? αυτο που προσπαθω να αποφυγω ειναι η ταμπελα "αυτος που νομιζει οτι ειναι βρικολακας"
ελπιζω με καταλαβαινεις.
ξερω οτι δεν ειμαι κατι τετοιο αλλα επισης ξερω οτι το 50% απο εμενα ειναι κατι αλλο απο ανθρωπος.
οταν ξερεις οτι δεν εισαι κατι.ψαχνεις να βρεις αυτο που τελικα εισαι χωρις να βαζεις ονοματα στον εαυτο σου τοσο αβασανιστα.
εγω προσπαθω να καταλαβω τι ειμαι,και μετα προσπαθωντας να βελτιωσω τον εαυτο μου, θα το κρατησω μονο για μενα.
συμφωνω με την αναφορα σου σχετικα με "εκεινους" (ξεχασες να αναφερεις τους σεξουαλικους βρικολακες και ξεχασες να αναφερεις οτι υπαρχουν και φυλες που προερχονται απο μηξη των βασικων κατηγοριων)
δεν θελω επισης να ξεχνας οτι η θεωρια δεν εχει καμια σχεση με την πραξη.
ευχαριστω
quote:
αγαπητη κωνσταντινα
οι φλεγμωνες στον εγκεφαλο μου ονομαζονται ατυπη εγκεφαλοπαθεια( και αυτο γιατι δεν εχει προσδιοριστει ακομη ο τυπος της) η σκληρυνση και τα πλακας ειναι η λεγομενη απομυελινωση (η καταστροφη του εξωτερικου φλυου των νευρων)
η απομυελινωση κωνσταντινα ειναι συμπτωμα εκατονταδων μορφων εγκεφαλοπαθειων.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ επειδη διαβασατε κατι σχετικο ή επειδη το ειχε καποιος φιλος σας.και μην μου λετε να το ψαξω. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ,
ναι αλλα δεν υπαρχει λογος να γινεσαι αγενης.
εσυ δημοσιοποιησες το προβλημα σου και εμεις σου απαντησαμε.
εαν δεν ηθελες αποψεις επι του θεματος δεν θα το εγραφες.
τωρα τι περιμενεις να σου πω? οτι εισαι βρυκολακας? ωραια εισαι.
εστω και 50%. οτι εχεις δικιο και σε παρακολουθουνε? ωραια σε παρακολουθουνε. happy now?
εχε υποψη σου ομως οτι, οι φλεγμονες ειναι ενα πολυ σοβαρο συμπτωμα και καλα θα εκανες αντι να ψαχνεσαι στο εσωτερικα και να μεταθετεις το προβλημα να το ψαξεις περισσοτερο με γιατρους. τωρα. πριν ειναι αργα.
οσο για την σκληρυνση, ειναι μια ασθενεια που οι γιατροι την βρισκουν αφου εχουν ταλαιπωρησει τον ασθενη με ενα σωρο εξετασεις και αφου εχουν αποδειξεις οτι δεν ειναι κατι αλλο. δια της ατοπου την βρισκουνε. ακου με τι σου λεω....
anyway, δεν ξανασχολουμαι. δικο σου προβλημα, δικη σου ζωη.

Edited by - astral-project on 24/04/2005 22:51:46
αλλα το θεμα μας εδω δεν ειναι οι φλεγμωνες μου. οσο για την σκλυρυνση κατα πλακας φαινεται σε καποιο σταδιο το οποιο εγω δεν εχω.
εχω υποψην μου τι ειναι οι φλεγμωνες εσυ ξερεις?
οσο για το τι θα ηταν καλα να εκανα εσυ πως μπορεις να ξερεις καλυτερα?
και τι εννοεις "πριν ειναι αργα" ? μην ανησυχεις αν πεθανω μην ερθεις στην κηδεια μου.
και για να τελειωνουμε με τις φλεγμωνες μου. ειναι εκει δεν μεγαλωνουν ουτε μικραινουν. Ο.Κ ?
skeytikes pote na pas me autous?
ti sxeseis exeis me tis 8riskeies?
an epitrepetai.
>>collect some stars to shine for you<<
μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι οποια κινηση γινεται ,γινεται οργανωμενα.ποιο πολλα δυστυχως δεν γνωριζω.
με τις θρησκειες που με ρωτησες θα σου πω οτι, πιστευω στον θεο.αλλα αντιπαθω πολλα χρονια τωρα τους παπαδες και προτιμω την εκκλησια αδεια.(τουλαχιστον οταν εγω πηγαινω φροντιζω να ειμαι σιγουρος οτι ειναι αδεια,οχι για κανενα αλλο λογο ,απλα με βοηθα να ηρεμω)
se ksanarwtaw,giati den mou apanthses,exeis pote skeytei na tous akolou8hseis?
>>..and go today ther are only a few..<<
FYSIKA KAI DEN KSEXNAO OTI H THEORIA DIAFEREI APO THN PRAKSH ALLA OLA APO TH THEORIA KSEKINANE KAI KATALIGOYN SE PRAKSEIS
keep walking.....
η αληθεια ειναι οτι εχω ρωτησει την μητερα μου τα σχετικα.αλλα δεν μπορει να θυμαται μια εγκυμοσυνη η οποια ηταν πριν 25 χρονια.βασικα δεν θυμαται τιποτα απο την εγκυμοσυνη.
φυσικα και εχεις το ελευθερο να γραψεις οτι νομιζεις.θα ηθελα να διαβασω την αποψη σου επι του θεματος.
να ξερεις οτι δεν ταραζομαι ευκολα, και δεν ειναι και θεμα διεξοδου.δες το με την κοινη λογικη,εγω τουλαχιστον δεν μπορω να προχωρισω την ζωη μου αγνοωντας το τι ειμαι ακριβως.δεν ξερω αν με καταλαβαινεις, Α !! να ξερεις οτι οι θεωρειες για να ισχυουν πρεπει να επαληθευονται στην πραξη,εστω και στο ελαχιστο.( στην φυσικη μια χαρα ειναι ολα.η πολυπλοκοτητα της ζωη ομως μας τα χαλαει λιγο).
αγαπητε sanomik
μα νομιζω οτι σε παρεπεμψα σε προηγουμενα ποστ μου για αυτο το ερωτημα,για διαβασε τα λιγο.αν εχεις απορειες ακομη ,τοτε θα σου απαντησω λεπτομερως.

Edited by - wolfowitz on 25/04/2005 22:08:19
[δεν θυμαται τιποτα απο την εγκυμοσυνη]
αυτο ειναι πολυ παραξενο γιατι για μια μητερα ειναι πολυ εντονη η εμπειρια της εγκυμοσυνης στο λεω γιατι την εχω περασει και δεν νομιζω να την ξεχασω ποτε !!!αλλα πεσμου εσυ πιστευεις οτι αυτη η εκδοχη θα με τους σεξουαλικους βρικολακες θα μπορουσε να σχετιζεται με την δικη σου περιπτωση???????αν ναι τοτε πρεπει να την ρωτησεις για τις ημερες της συληψης σου και οχι για την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!!!!!![]()
keep walking.....
![]()
![]()
![]()

keep walking.....
"εμεις" μενουμε παντα στην αφανια...
![]()
παντως αρη, μια μεθοδος για να δεις εαν εισαι οντως λαμπρη προσωπικοτητα και αν το μελλον σου ειναι ζοφερο, ειναι η αστρολογια...

Συνήθως είναι αυτοί που ξοδεύουν μία περιουσία για αγορές οργάνων απο μικρά παιδάκια κάνουν διάφορες πλαστικές επεμβάσεις και στο τέλος
καταφέρνουν να παρατείνουν για λίγο ακόμη την παραμονή τους στην γή.
Για μένα αυτοί είναι βρυκόλακες.
Α/Δ