- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μαλλον σοβαρολογει.
αγαπητη ainigmatiki
της εχω κανει ολες τις πιθανες ερωτησεις.αλλα δεν θυμαται τιποτα.
πραγμα φυσικο κατα την γνωμη μου.εαν ειχε γινει κατι τοτε για αυτο δεν θυμαται.αλλα απο οτι ξερω οι εγκυες γυναικες ,δεν ανηκουν στον δικο τους τομεα (αναφερομαι στους σεξουαλικους,οσο κι αν σου φαινεται παραξενο)αλλα ειναι τομεας των ενεργειακων.
astral-project
θα ορκιζομουν οτι μου εγραψες οτι δεν θα ξανα ασχοληθεις μαζι μου.
ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.
φιλε wolfowitz
αυτο προσπαθουμε να αναλυσουμε εδω (κι'ας ξεφευγουμε λιγο καμια φορα)

Όλοι έχουμε ένα πλεόνασμα ενέργειας που το χρησιμοποιούμε για να καλύπτουμε τις τρύπες στην αυρα μας. Η αυρα μας τρυπάει και σκίζεται απο ψυχικές επιθέσεις που μας κάνουν και αρρωστιες του σώματος. Σώμα και πνέυμα πρέπει να λειτουργούν αρμονικά για πέρνουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. και για να γίνει αυτό, πρέπει να δούμε το πνεύμα μας, να δώσουμε στην λογική και στον συνειδητό μας εαυτό να καταλάβει τι και ποιοί είμαστε. Όσο περισσότερο γνωρίζουμε των εαυτό μας, τόσες περισσότερες ικανότητες μας θα ανακαλύπτουμε.
Κατά την προσωπική μου εμπειρία, το πνέυμα των περισσότερων ανθρώπων κοιμάται. Βρίσκεται βαθιά φυλακισμένο στο ασυνείδητο και δεν κάνει την εμφάνιση του και τα "μαγικά" του, αν δεν το αναζειτήσει κάποιος μέσα του. Υπάρχουν όμως κάποιοι που είναι πραγματικοί μαέστροι των ικανοτήτων τους. Σε όλη την γη, αυτό είναι παγκόσμιο, ούτε της γειτονιάς, ούτε της χώρας μας. Αυτοί οι ανθρωποι είναι αυτοί που κουβεντιάζουμε εδώ. Αναζητήστε τους, θα έλεγα εγώ, λίγοι από αυτούς θα χρησιμοποιήσουν τα κόλπα τους για να σας κάνουν κακό, εκτός αν νοιώσουν οτι απειλούνται. Να είστε προσεκτικοί στο κυνήγι σας όμως.
ΑΡΗ,
έκανες αυτά που σου είπα? τι έγινε?
Υπάρχει Θεός...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ???????????
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???????????
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.....
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???????
Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ..........
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ.........
ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΤ??????????
ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ........
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ........
ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΗΡΩΑΣ..........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...........
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΑΙΜΑ..... ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΟΘΟΙΜΙΑ!!!!![]()
ΦΙΛΕ ΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ 25 ΕΤΩΝ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ Η΄ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΣΩΣ??????
μηπως και ιδια ημερομηνια γεννησης? 01/03/1970 εγω.
οσο για το αιμα που αναφερεις, εγω αντιδρω διαφορετικα.
δεν με τρομαζει. αντιθετως το φυλαω σαν τον σκρουτζ....
ειναι σχεδον αδυνατο να μου παρει κανεις αιμα - οι φλεβες μου εξαφανιζονται στην θεα της βελονας. πρεπει να ειναι τσακαλι αυτος που θα καταφερει να μου παρει εστω και ενα φιαλιδιο....οχι ομως γιατι φοβαμαι τον πονο. εχω αντεξει αρκετο απο δαυτον.
μια υπουλη σκωλικοειδιτιδα που πηγε να με στειλει στον αλλο κοσμο, εκανε τους γιατρους να μου βαλουν και ξενο αιμα....
οταν λοιπον εχει ερθει ενας ανθρωπος τοσο κοντα στον θανατο οπως εγω, ενας ανθρωπος που αντεξε βδομαδες χωρις νερο και φαγητο που τα χερια του ειναι 20 χρονια μετα, ακομη σημαδεμενα απο τις πεταλουδες και τους ορους, βλεπει καποιον να αδιαφορει κατ αυτον τον τροπο για την ζωη του, τρελενεται...
ειλικρινα αρη, συνερθε...

μηπως και ιδια ημερομηνια γεννησης? 01/03/1970 εγω.
οσο για το αιμα που αναφερεις, εγω αντιδρω διαφορετικα.
δεν με τρομαζει. αντιθετως το φυλαω σαν τον σκρουτζ....
ειναι σχεδον αδυνατο να μου παρει κανεις αιμα - οι φλεβες μου εξαφανιζονται στην θεα της βελονας. πρεπει να ειναι τσακαλι αυτος που θα καταφερει να μου παρει εστω και ενα φιαλιδιο....οχι ομως γιατι φοβαμαι τον πονο. εχω αντεξει αρκετο απο δαυτον.
μια υπουλη σκωλικοειδιτιδα που πηγε να με στειλει στον αλλο κοσμο, εκανε τους γιατρους να μου βαλουν και ξενο αιμα....
οταν λοιπον εχει ερθει ενας ανθρωπος τοσο κοντα στον θανατο οπως εγω, ενας ανθρωπος που αντεξε βδομαδες χωρις νερο και φαγητο που τα χερια του ειναι 20 χρονια μετα, ακομη σημαδεμενα απο τις πεταλουδες και τους ορους, βλεπει καποιον να αδιαφορει κατ αυτον τον τροπο για την ζωη του, τρελενεται...
ειλικρινα αρη, συνερθε...

εσυ καμαρι μου ο απο πανω, ολα αυτα περι ξορκιων που τα στηριζεις???

quote:
εγω συμφωνω σε πολλα πραγματα με τον αρη.βρικολακες αλλα χωριζονται σε πολλες κατηγοριες και σε ενα σωρο ειδη.αν θελετε την γνωμη μου μακρια απο αυτα αιμοβορα οντα.οι πεισσοτεροι δεν ειναι ουτε καλοι ουτε κακοι,κατι το ενδιαμεσο αλλα λειτουργουν καθαρα για το συμφερον τους.υπαρχουν και αλλα οντα με τα οποια μπορεις να μιλησεις και να κανεις παρεα κερδιζοντας πολλα χρησιμα πραγματα.το φως του ηλιου τους σκοτωνει αλλα σχεδον ολοι ειναι ''δεμενοι'' με ξορκια ετσι υπαρχουν λιγα πραγματα που πραγματικα τους νικανε.τα παλουκια και τα σκορδα καθως και ο σταυρος ειναι αηδιες.τα φερετρα τους αρεσουν αλλα μια χαρα κοιμουνται και στο κρεββατι.γενικα εχουν δοσοληψιες με την μαγεια και ξερουν να φυλαγονται.κατα την γνωμη μου μακρια δεν υπαρχει λογως να γινει κανεις vampire hunter.αυτα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...