ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

simori90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
03/05/2007, 04:16:48
Λέω και εγώ.....

Ναι, όταν σκοτώθηκε ο Dimebag είδα γνωστούς μου αμερικάνους να κλαίνε, ακόμα και αυτοί που δεν συμπαθούσανε πολύ τους Pantera.

Το βίντεο του In this River εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=fsndG__EIVU

quote:
Το τρόπαιο είναι σουτζουκ-λουκούμ από ξάνθη!!! Ή αλλιώς επιλέγεις το σιροπιαστό μια και εδώ έχουμε πληθώρα !!!

Μούρλια!!!!!!!

03/05/2007, 07:56:09
Φίλε crucifire, το Battle metal το απέκτησα πρόσφατα αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα!!!

Σύμπτωση, ε?

Υ.Γ. Πειράζει που μου ήρθε μια μικρή αναγούλα με τα γλυκά πρωί πρωί?

In anticipation of my resurrection...

SavaothΜέλος
03/05/2007, 12:45:27
αγαπητή gretel.

για να βάλεις backround πρεπει πρώτα να ανεβάσεις τη φωτογραφία που θες σε καποιο site που κανει hosting

πχ http://www.imagehosting.com/

μετα για να φτιαξεις τη σελίδα σου στο mycpace πρεπει να πας σε καποιο Myspace editor site

πχ http://www.myspaceeditor.org/

εκει δίνεις το link της φωτογραφιας που ανεβασες και ρυθμίζεις τα χρώματα,τις γραμματοσειρες κτλ..το site θα δημιουργησει εναν κωδικα τον οποίο κάνεις copy-paste στη σελίδα σου(έχει πληροφορίες το site).

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

03/05/2007, 13:26:41
quote:
Τί κοινό έχουν οι: Paul Dianno, Paul Vinie, Paul d'Amour, Paul Romanko?

πω ρε, πως έγινε έτσι ο κοκάκιας ο ντι άννο! έχω να δω τη φάτσα του απ' τα χρόνια των maiden!

may dimebag r.i.p.
κι εγώ είχα τσαντιστεί, αν και δεν είμαι μεγάλος φαν των pantera...

τι στο διάολο είναι το σουτζούκ-λουκούμ;

quote:
Φίλε crucifire, το Battle metal το απέκτησα πρόσφατα αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα!!!

άκου το αμέσως αρχηγέ!! είπαμε, μέχρι κι εσένα θα σου αρέσει!

πάρτε και μερικές φωτό!

άφησα τελευταίο τον κιθαρίστα GEORG LAAKSO, ο οποίος είχε πέρσυ ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η σπονδυλική του στύλη, και τα χέρια του να είναι σχεδόν άχρηστα. καθηλομένος σε αναπηρική καρέκλα, δηλώνει πως απλά θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποιες λειτουργίες του, και ότι δε χάνει το ενδιαφέρον του για ζωή, μιας και οι μάχες υπάρχουν για να κερδίζονται... σωστός βίκινγκ.

ίσως λόγοω της απουσίας του το varangian way να μην είναι τόσο καλό όσο το battle metal.

03/05/2007, 13:51:52
επειδή, έχω την εντύπωση ότι οι φωτογραφίες δε φαίνονται, D_I μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό; αλλιώς να δώσω λινκ...

03/05/2007, 14:31:21
quote:
τι στο διάολο είναι το σουτζούκ-λουκούμ;

Λουκούμι συνήθως από μούστο με καρύδι στη μέση, μήκους περίπου 40-50 εκατοστά. Τα καρύδια είναι περασμένα με κλωστή στο κέντρο.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
03/05/2007, 18:43:51
πωπω, όλο βλακείες τρώνε αυτοί οι έλληνες! δεν πάνε οι ξηροί καρποί μέσα στα γλυκά! δε μπορείς να βάζεις σκληρά πράγματα μέσα σε μαλακά. κόβουν την ταχύτητα του σαγονιού, μπαίνουν ανάμεσα στα δόντια... τέλος πάντων, λάθος τόπικ!

άκουσε κανείς άλλος το battle metal;

Edited by - crucifire on 03/05/2007 18:50:05

03/05/2007, 22:41:35
quote:
πωπω, όλο βλακείες τρώνε αυτοί οι έλληνες! δεν πάνε οι ξηροί καρποί μέσα στα γλυκά! δε μπορείς να βάζεις σκληρά πράγματα μέσα σε μαλακά. κόβουν την ταχύτητα του σαγονιού, μπαίνουν ανάμεσα στα δόντια... τέλος πάντων, λάθος τόπικ!

Δεν πειράζει, κάνεις κι εκγύμναση στα ούλα...
Όχι να τα γυμνάζουμε μόνο με πιτόγυρα κτλ!
Επειδή έχω φάει σουτζούκ λουκούμ - ίσως κάποια άλλη "εκδοχή" του - ομολογώ ότι είναι αρκετά νόστιμο!

Όσον αφορά το Battle metal, δεν το άκουσα αρκετά προσεκτικά γιατί σήμερα πνιγόμουν λίγο...
Από μια πρώτη ιδέα που πήρα όμως, μου φάνηκε ενδιαφέρον!
Μερικά κομμάτια έχουν κάτι γυρίσματα που προσωπικά μου άρεσαν.

Με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες δε μπορώ να κάνω κάτι γιατί δε μου ανοίγουν τα links για κάποιον ανεξήγητο λόγο.
Οπότε ή ανεβάζεις κατευθείαν κάποιο link ή πας εκεί που τις βρήκες, τις σώζεις στον υπολογιστή σου και μετά τις ανεβάζεις στο www.imageshack.us για να πάρεις καινούριο link.

Προσωπικά ανεβάζω εκεί κάθε φωτογραφία που παραθέτω σε κάποιο μήνυμα μου γιατί είναι και πολύ πιο ασφαλές αλλά κι επειδή μειώνονται αρκετά οι πιθανότητες αντί για φωτογραφίες να βλέπεις το τετραγωνάκι με το κόκκινο X που βλέπεις τώρα στην θέση τους!

04/05/2007, 00:52:15
quote:

Δεν θέλω να βρίζετε να ελληνικά γλυκά γιατί θα σας ρίξω κατάρα να έρθετε εδώ στην Αμερική και να τρώτε μόνο μούς και τάρτες.....

quote:
άκουσε κανείς άλλος το battle metal;

Τώρα το ακούω, είμαι στο Land of Hope and Glory. Με το πρώτο άκουσμα μου φαίνεται αρκετά καλό!!!Θέλω όμως να το ακούσω κανα δυο φορές.

Δεν μου λέτε ρε παληκάρια και η baroness gretel να σας κάνω μια ερώτηση. Τα καινούργια CD τα ακούτε δυο τρεις φορές μονοκοπανιά την μία μετά την άλλη όπως κάνω εγω ή το αφήνετε να σιτέψει και το ακούτε σιγά σιγά; Από περιέργεια ρωτάω.

04/05/2007, 14:18:32
quote:
Μερικά κομμάτια έχουν κάτι γυρίσματα που προσωπικά μου άρεσαν.

καλά, δεν είπα ότι θα σε τρελάνει βέβαια, αλλά όπως είπες, μερικά γυρίσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα!

quote:

είναι μία άποψη κι αυτή!

quote:
ή πας εκεί που τις βρήκες, τις σώζεις στον υπολογιστή σου και μετά τις ανεβάζεις στο www.imageshack.us

ήλπιζα ότι μπορούσα να αποφύγω αυτή τη βαβούρα! μάλλον τα λινκ που παρέθεσα είναι συμβατά μόνο με firefox... τέσ'πα, αυτό θα κάνω...

quote:
θα σας ρίξω κατάρα να έρθετε εδώ στην Αμερική και να τρώτε μόνο μούς και τάρτες.....

new york cheesecake αγόρι μου! μετά απ'αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο γλυκό!

quote:
Τα καινούργια CD τα ακούτε δυο τρεις φορές μονοκοπανιά την μία μετά την άλλη όπως κάνω εγω ή το αφήνετε να σιτέψει και το ακούτε σιγά σιγά; Από περιέργεια ρωτάω.

βασικά, κι εγώ ακόμα δεν έχω βρει την τέλεια τεχνική. συνήθως έχω ήδη ακούσει κάποιο τραγούδι απ'το άλμπουμ, και ξεκινάω απ' αυτό, περιστρεφόμενος μετά πάνω κάτω απ' αυτο, μέχρι να τ'ακούσω όλα μια φορά, και να διακρίνω κάποια favorites. αλλιώς, μία φορά μονοκοπανιά, κι αν δε μου κάνει τρελή εντύπωση, τ'αφήνω για άλλη στιγμή.

επίσης αν προκειται περί άλμπουμ που ξέρω ότι ΠΡΕΠΕΙ να μου αρέσει [πχ κάποιο καινούργιο άλμπουμ των maiden] το αφήνω να παίζει ενώ κάνω άλλα πράγματα [διάβασμα, σέρφινγκ στο ιντερνετ κλπ] μέχρι να αποτυπωθεί στο υποσηνείδητό μου, αναγκάζοντας έτσι το μυαλό μου να του αρέσει αυτό που ακούει, κι ας είναι μάπα [ίσως γι'αυτό έφαγα κόλλημα με το battle metal, και την ίδια τακτική εφαρμόζω και στο varangian!]

οι φωτογραφίες λοιπόν!

και ο georg που λέγαμε:

04/05/2007, 15:43:50
Παντως οι TURISAS live είναι πολυ καλοι.

05/05/2007, 10:26:25
ε, τώρα άμα μου πεις ότι τους έχεις δει κι αυτούς live θα πλακωθούμε!!!

πάρτε κι ένα ωραίο! αν και δε με συμφέρει γιατί είμαι κιθαρίστας... αλλά κεντάει!

http://www.youtube.com/watch?v=mGs_kcnswW4

γεια σου ρε olli !

05/05/2007, 12:42:22
quote:
ε, τώρα άμα μου πεις ότι τους έχεις δει κι αυτούς live θα πλακωθούμε!!!

Xε χε!! Φυσικά αγαπητέ, πέρυσι στο bloodstock fest. μαζί με τους ENSIFERUM.

Ηταν πάρα πολύ καλοί, και στο τέλος βγήκαν οι ENSIFERUM στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί τους αλλά με περιβολή μία πετσέτα μπάνιου!!!

05/05/2007, 13:30:01
quote:
Δεν μου λέτε ρε παληκάρια και η baroness gretel να σας κάνω μια ερώτηση. Τα καινούργια CD τα ακούτε δυο τρεις φορές μονοκοπανιά την μία μετά την άλλη όπως κάνω εγω ή το αφήνετε να σιτέψει και το ακούτε σιγά σιγά; Από περιέργεια ρωτάω.

Αν το album είναι από συγκρότημα το οποίο γνωρίζω και μου αρέσει αρκετά, τότε το ακούω μονοκοπανιά όχι 2 - 3 φορές αλλά 10!
Αν προέρχεται από συγκρότημα το οποίο είτε δεν γνωρίζω είτε δε με τρελαίνει ιδιαίτερα, τότε το ακούω με την ησυχία μου.

quote:
επίσης αν προκειται περί άλμπουμ που ξέρω ότι ΠΡΕΠΕΙ να μου αρέσει [πχ κάποιο καινούργιο άλμπουμ των maiden] το αφήνω να παίζει ενώ κάνω άλλα πράγματα [διάβασμα, σέρφινγκ στο ιντερνετ κλπ] μέχρι να αποτυπωθεί στο υποσηνείδητό μου, αναγκάζοντας έτσι το μυαλό μου να του αρέσει αυτό που ακούει, κι ας είναι μάπα [ίσως γι'αυτό έφαγα κόλλημα με το battle metal, και την ίδια τακτική εφαρμόζω και στο varangian!]

Μπα!
Δεν ακούω ποτέ ένα album επειδή θα πρέπει να μου αρέσει επειδή μου φαίνεται περιττό αυτό το πρέπει...

05/05/2007, 14:13:14
Μονοκοπανιά τουλάχιστον πέντε φορές!!!!

05/05/2007, 17:40:09
GRETEL ΣΕ ΜΙΣΩ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ EMOTICON ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ!!!

και, όσο γι' αυτό που λέει η μισαρή γκρέτελ...

http://www.youtube.com/watch?v=54OJdMVjIA4

sauna session!!!

η μέταλ πρόταση για σήμερα:

Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis - Lynphatic Descomposition Esquistosomiasis

καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ: Promiscuidad Con Carne De Puta En Avanzado Estado De Descomposicion

καλά, προφανώς αστειεύομαι, δε θα έχανα το χρόνο μου με ένα συγκρότημα Goregrind από το μεξικό, πόσο μάλλον αν έχουν τέτοιο όνομα!

06/05/2007, 09:08:37
Σήμερα θα παρουσιαστούν 2 συγκροτήματα τα οποία είχαμε συζητήσει παλιότερα με τον KERRY KING σε αυτό το θέμα, παρόλο που δεν έγινε κάποια "λεπτομερέστερη" παρουσίαση τους.
Αυτά δεν είναι άλλα από τους Ordo Funebris και τους Narsilion.

=====================================================

Οι Ordo Funebris δημιουργήθηκαν το 2002 από την Βαρκελώνη κι αποτελούνταν από 3 μέλη:
Τη Lady Nott (βιολί), τον Sathorys Elenorth (πλήκτρα) και την Lady Morte (φωνητικά).

Η μουσική τους είναι "μυστηριώδης", με πολλά στοιχεία medieval, neoclassic, dark και gothic ενώ μερικά τραγούδια τους σε κάνουν να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε κάποιο δάσος και παρακολουθείς μια σύναξη μαγισσών ενώ κάποια άλλα - ειδικά το "Maellus malleficarum - σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι στη Μεσαιωνική Ισπανία όπου αρχίζει το κυνήγι μαγισσών και το κάψιμο τους υπό τον ήχο καμπανών και ψιθύρων που είτε σε ανατριχιάζουν είτε σε γοητεύουν...

Η δισκογραφία τους είναι η εξής:

• Cantar a la morte (demo, 2002)
  • Cantar a la morte (2002)
  • Songs from the enchanted garden (2003)

Δυστυχώς το συγκρότημα διαλύθηκε λίγο μετά από την κυκλοφορία του δεύτερου album τους, όμως "μετενσαρκώθηκε" αφού 2 μέλη του δημιούργησαν το συγκρότημα Narsilion.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Ordo Funebris μπορείτε να βρείτε στο site τους:

http://ordofunebris.webcindario.com/home.htm

06/05/2007, 09:34:53
Οι Narsilion δημιουργήθηκαν το 2003 στην Ισπανία από τους Lady Nott (φωνητικά και βιολί), τον Sathorys Elenorth (πλήκτρα και φωνητικά) μετά από την διάλυση του συγκροτήματος τους Ordo Funebris, προκειμένου να συνεχίσουν το έργο που ήθελαν να κάνουν.
Αργότερα εισχώρησε κι ο Dark Wind (φλάουτο).

Το όνομα του συγκροτήματος στην γλώσσα των ξωτικών σημαίνει το "Τραγούδι του φεγγαριού και του ήλιου".
Τα τραγούδια τους πλέον έχουν φύγει από τον ήχο και την έντονη "οσμή" του Μεσαίωνα που είχαν τα τραγούδια τους παλιότερα κι έχουν δώσει την σειρά τους σε μια σύναξη ξωτικών, νεραϊδών και πλασμάτων που επιτρέπουν κατά κάποιον τρόπο στον ακροατή να διεισδύσει για λίγο στον κόσμο τους...

Η δισκογραφία τους είναι η εξής:

• Return to the silver forest (demo, 2003)
  • Nelbereth (2004)
  • Arcadia (2006)

Ο τίτλος Nelbereth σημαίνει "δύση, βράδιασμα" ενώ ο τίτλος Arcadia αναφέρεται σε μια χώρα μαγική με όμορφα δάση και λίμνες το φθινόπωρο, όπου οι κάτοικοι τους κρυφοκοιτάνε με προσμονή αυτόν που πλησιάζει...

Υπάρχουν 3 ακόμη demo τα οποία αποτελούν προσωπική εργασία του Sathorys Elenorth, προτού δημιουργηθεί το συγκρότημα:

• Lacrima profundere (1999)
  • Ancient medieval times (2000)
  • Autumnal caress (2000)

Περισσότερες πληροφορίες για τους Narsilion μπορείτε να βρείτε στο site τους:

http://www.narsilion.com/

06/05/2007, 12:07:05
ρε 'συ D_I, για πρώτη φορά μου κίνησες πραγματικά πολύ την περιέργια! όχι ότι δεν είναι καλές οι άλλες παρουσιάσεις που έχεις κάνει, αλλά εδώ χτύπησες χορδή!

ειδηκά με τους narsilion [πάω να τσεκάρω την ετοιμολογία της λέξης στην quenia, να δω αν έχει καμιά σχέση με το narsil !]

λέω να τσεκάρω αρχικά το arcadia, κάνω καλά;

πάντος έχω την εντύπωση, έτσι όπως τους βλέπω, ότι τους λείπει ένα καίριο στοιχείο... το φολκ, χεχε!

πάω να τους τσεκάρω τώρα κιόλλας!

06/05/2007, 12:15:55
ρε 'συ D_I, για πρώτη φορά μου κίνησες πραγματικά πολύ την περιέργια! όχι ότι δεν είναι καλές οι άλλες παρουσιάσεις που έχεις κάνει, αλλά εδώ χτύπησες χορδή!

ειδηκά με τους narsilion [πάω να τσεκάρω την ετοιμολογία της λέξης στην quenia, να δω αν έχει καμιά σχέση με το narsil !]

λέω να τσεκάρω αρχικά το arcadia, κάνω καλά;

πάντος έχω την εντύπωση, έτσι όπως τους βλέπω, ότι τους λείπει ένα καίριο στοιχείο... το φολκ, χεχε!

πάω να τους τσεκάρω τώρα κιόλλας!