- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μου έκλεψες την ατάκα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με εκτίμηση,
nobody
ΑΝ διαβασεις ολα οσα εχω γραψει θα παρεις τις απαντησεις που ζητας...
Να μην επανερχομαστε στα ιδια...
Οσο για το ΟΑΚΑ με την Πετρουπολη...ναι κοντα ειναι ...με τα κυαλια φαινεται!!!
λοιπον δεν εχω κατι αλλο να σου πω...κοιταξε λιγο στα προηγουμενα !!!
lancelot .... nobody5001
Αγαπητοι μου...
Δεν ξερεις ποτε ...τι δηλωνω στην εφορια...εχει σημασια ποσα φραγκα εχω ??? αυτο μετραει σε σας ??? οχι η γνωση ????
Να εισαστε καλα....
Sunrise zero
Με βαθυτατη εκτιμηση
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
aries με εντυπωσιάζεις με το θέμα που άνοιξες. Από αυτό που είδες δεν ξέρω αν σε ζηλεύω ή όχι για το ταξίδι σου.
Προσωπικά πιστεύω ότι το εκανες αυτό το ταξίδι. Το πως και το γιατί από τη στιγμή που δεν θέλεις να τα αναφέρεις, δεν θα προχωρήσω. Τώρα, σιγά μη δώσεις και συνταγή.
Δεν είμαι η σοφή που θα πω εξυπνάδες, απλά ήθελα να πω τη γνώμη μου.
Τέλος πάντων. Με απογοήτευσες. Δεν θέλω αυτό το μέλλον για τους απογονούς μου. Εχω ένα γιο βλέπεις και ίσως κάνει και αυτός απογόνους και πάει λέγοντας.
Το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι μας είχαν πει ότι μπαίνουμε σε μία εποχή που θα κυριαρχήσει το πνεύμα, οι αξίες. Εκανα λάθος? Και το αμέσως επόμενο είναι τι μπορώ να κάνω εγώ από τη μεριά μου. Εκεί τα είδα αλλιώς τα πράγματα. Εκεί είδα πως μεγαλώνω τον γιο μου και είμαι περήφανη για αυτό. Η γραμμή που του δίνω είναι οι αξίες και το πνεύμα. Να σέβεται, να ακούει, να διαβάζει, να "μεγαλώνει" και σίγουρα όχι μόνο σε ηλικία και ύψος.
Αλλά όπως και να μας φαίνεται τώρα aries, αφού είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατό να αλλαχτεί. Ετσι δεν είναι?
Κάπου μίλησες για αναδρομή στο παρελθόν. Είπες ότι ίσως δεν έχει νόημα να κάνεις αναδρομή αφού πέρασε ότι ήταν, εκτός αν ήταν για κάποιο σκοπό. Ήθελα κάτι να σε ρωτήσω για αυτό. Μπορώ να επικοινωνήσω με mail?
Ευχαριστώ
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
1983
Edited by - psytekk on 17/02/2006 02:19:22

In anticipation of my resurrection...
ευχαριστω για τα καλα σου λογια ειναι πολυ κατατοπιστηκα σχετικα με το ψυχικο μου προβλημα...αλλα και το οτι προκαλω γελωτα...
Ειδες λοιπον ποσο διασκεδαζω τον κοσμο ??? τωρα αν εσυ δεν γελας ...και δεν θελεις να σε κολησω σχετικο προβλημα...ειναι απλο ...δεν επανερχεσαι...δεν κανεις λοιπον κλικ πανω στο θεμα μου...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....!!!!!!
ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.....
Δεχομαι καθε κριτικη ....εφοσον ερχεται απο υγιει ατομα...που μπορουν να δουν ...τι θελω στο θεμα που εχω βαλει...
Σουεχει ξεφυγει το θεμα...και θελεις να εντυπωσιασεις λεγοντας διαφορα...τωρα με ποιον γελανε ????
Δηλ αν ελεγα οτι ειδα ενα ονειρο( μην το παρεις παλι ,,,,και πεις κατι αλλο την επομενη φορα ...) και οχι οτι ταξιδεψα...τι θα σου αλλαζε???
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ....
ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ??? Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ.............ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ???? ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.....
Τωρα βρες ποιος προξενει γελωτα....!!!!!!!!!!!!!
( σεβασου τους "ακροατες") ...οπως μου εγραψες...!!!!!!
another star....
Γραφεις και με τα παιδια .....Μορφεα, galazia sfaira, pyramid, nst, πες χαιρετισματα εκ μερους μου..δεν συμετεχω πλεον στο εκει topic.
ΛΟΙΠΟΝ κατ'αχην βεβαιως οποιος θελει να επικοινωνησει με το mail μου μπορει...και ειναι ariesz0@yahoo.gr .
Λες ...
____________________________________________________________________-
Δεν θέλω αυτό το μέλλον για τους απογονούς μου. Εχω ένα γιο βλέπεις και ίσως κάνει και αυτός απογόνους και πάει λέγοντας.
Αλλα απο το e mail θα σου πω περισσοτερα.....γιατι απο εδω προκαλω "γελωτα" σε μερικους που δεν τα φτανουν...και τα κανουν κρεμασταρια.....θα περιμενω..
σας χαιρετω ...
Sunrise zero
Edited by - aries0 on 17/02/2006 13:46:52
Σε χαιρετω...
Δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι τα "κορυφαια" medium....????
Ειναι αυτοι που βγαινουν ...και λενε πολλα ???? για οικονομικο οφελος και προβολης τους ??
Τα πραγματικα medium... δεν ειναι γνωστα στον κοσμο...γιατι τους ενδιαφερει η γνωση και μονο ....και οχι η προβολη...!!!!
Το 2012....??? τι θα γινει τοτε??? μηπως εκεινες οι καταστροφολογιες για καποιο κομητη που θα κτυπησει την Γη ?????
Δεν πιστευω σε κανεναν ...και να εισαι σιγουρος οτι δεν θελω να δω καταστροφες...τωρα εσυ γιατι αμφιβαλεις( δικαιωμα σου βεβαια ) αλλα πες και κατι .....!!!!
Το να απορριπτεις κατι ...απλα για να εχεις να πεις στο topic ΕΕ!!! δεν ειναι και "σοφο"....
Βρες κατι δικο σου ...να μπορεις να το παλαιψεις ...εφοσον πιστευεις ...να ακουσεις τις αντιρρησεις ...τις αποψεις ...και τοσα αλλα ...και να θεσεις καποιες βασεις...εστω και υποθετικες....!!!
Δεν αναφερω την μεθοδο της υπνωσης ..γιατι οπως θα πω για πολλοστη φορα ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ.....ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ...ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ?????
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ....!!!!Υπαρχουν καποια αντιστοιχα...να πατε να τα βρειτε....!!!!!
Sunrise zero
Επίσης ποτέ δεν απενεργοποιείται ένα θέμα επειδή κάποιος δεν ικανοποιεί την όποια επιθυμία μας.
Πιστεύω ότι μπορείς να εκτιμήσεις την σταθερότητα του aries και να σεβαστείς την απόφασή του.
quote:
Δεχομαι καθε κριτικη ....εφοσον ερχεται απο υγιει ατομα...που μπορουν να δουν ...τι θελω στο θεμα που εχω βαλει...Σουεχει ξεφυγει το θεμα...και θελεις να εντυπωσιασεις λεγοντας διαφορα...τωρα με ποιον γελανε ????
aries0 θεωρω πιο υγιες να γελας με τις τρελες παρα να πιστευεις τα κουραφεξαλα.
Θα συμφωνησω ομως μαζι σου οτι οποιος θελει γραφει στο θεμα αυτο γιαυτο δε ξαναγραφω απλα θα μπαινω να τα διαβαζω για να γελαω με την ησυχια μου.
Καλες υπνωσεις,χαιρετισματα στον Ναπολεοντα.

Εκτός και αν το ξέρεις οτι δεν έκανες κατι τέτοιο και έτσι ανοιξες ένα topic να περάσει η ώρα... τοτε εντάξει...
Κάτα τα άλλα θέλεις μια μονόδρομη επικοινωνία και αυτό ειναι πολύ κακό...
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Edited by - Underground on 18/02/2006 15:03:14
Γεια σου... τι κανουν τα παιδια ??? ξερεις Μορφεας . γαλαζια σφαιρα . nst ...πως πατε με το topic...???
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα παντα υπαρχουν ασχετοι και περιεργοι που μπαινουν για να γραψουν...και να φανουν στην αφανεια τους ..
Ειναι εκεινο που λεω συχνα ...οσα δεν τα φτανουν ...τα κανουν κρεμασταρια...
Να εισαι καλα...
lancelot ...
οταν θελεις...να γελας ...ειναι πολυ απλο....πηγαινε σε εναν καθρεπτη...με την ησυχια σου ...κατσε οσο θελεις....μην βιαζεσαι...οσο καθεσαι περισσοτερο τοσο θα γελας ...
Ετσι θα εισαι και εσυ ευχαριστημενος αλλα και εμεις να μην ξαναγραψεις
ΣΕ χαιρετω...
Underground.......
Το nick σου σε μαρτυραει ....σηκωσε και λιγο το κεφαλι απο το Underground ....δες λιγο παραεξω...!!!!
Λοιπον για να σας χαλασω λιγο την παιδικη σας χαρα ...αλλη φορα δεν θα σας απαντησω αλλα μονο σε καποιο ο οποιος θελει ΣΟΒΑΡΑ να πει κατι
Συγνωμη απο τους υπολοιπους που παρακολουθουν το θεμα ..
Sunrise zero
Σκέψου να γίνει πολιτικός γιατι και παραμύθια λες και αποφεύγεις τις ερωτήσεις...
Τελος για μένα, καλη συνέχεια ταξιδευτή του χρόνου.
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Ίσως, πολύ αργότερα στο μέλλον, όταν θα έχουν γίνει καινούργιες ανακαλύψεις, να λένε για μας το πόσο πίσω ήμασταν...

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
PSUXIATRO XREIAZESAI MH SYGRINEIS TON EAYTO SOU ME MENTIOUM GIA TA PANYGHRIA EISAI
OI ADMMIN PREPEI NA TOU BRUYNE PSIXIATRO EPIGONTOS
aries0 EXEIS POLLES XASISOGLASTRES SPITI?
Αν έχεις μια τέτοια εντύπωση οφείλω να σε πληροφορήσω πως όχι!
Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα κι ούτε στο έδωσε κανείς.
Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης των υπολοίπων είναι τουλάχιστον προσβλητικός και προκλητικότατος.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιους από τους συνομιλητές να είναι πιο προσεκτικοί όταν εκφράζουν την δυσπιστία τους ή την αντίθεση τους στα λεγόμενα του φίλου aries0.
Νομίζω οτι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να εκφράσουμε τέτοια συναισθήματα οι οποίοι δεν θα κάνουν τον συνομιλητή μας να νιώσει ούτε άσχημα, ούτε να λειτουργήσει αμυντικά.
Ας είμαστε λοιπόν πιο ευγενικοί κι ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα διάλογο σε πολιτισμένο επίπεδο, με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις απόψεις του άλλου...

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Dying_Incubus on 21/02/2006 08:22:06
Γεια σας ...ευχαριστω για την υποστηριξη σας ....
psytekk
Σε χαιρετω και εσενα....
Ηθελα απλα να σε ρωτησω....ετσι τελειως απλα....εμενα με γνωριζεις????
Ξερεις για μενα κατι και απορριπτεις κατι που θα πω ???? οτι ειμαι ασχετος ...η νουμερο ???
Ξερεις εγω αναγνωριζω και τους γνωστους και τους αγνωστους στον χωρο της παραψυχολογιας ειδικα τους αγνωστους τους οποιους σεβομαι και εκτιμω...
Μπορει να ειναι ο περιπτερας ...ο μαναβης ...η ο εργατης που να εχουν τετοιες γνωσεις περισσοτερα απο τα "γνωστα " κατ'εσενα MEDIUM.....
Κοντευω στα 50 ασχολουμαι 30 χρονια με τον χωρο αυτο .....εχω γυρω στα 10 διπλωματα και διακρισεις...πανω στο χωρο...
Λυπαμαι που τα αναφερω αυτα δεν θα ηθελα γιατι δεν ειναι του τυπου μου αλλα θελω να σου δειξω ποσο "κακος " εισαι με την συμπεριφορα σου ...οχι γιατι αμφισβητεις καποιες γνωσεις αλλα κοροιδευεις ...κατι που οχι μονο δεν το αγγιζεις αλλα ουτε μπορεις να το διακρινεις...!!
Και ολα αυτα γιατι θελω να μεινω αγνωστος.....και οχι γνωστος και αχρηστος...!!!!!
Πειτε τωρα οτι θελετε....!!!!
Καλη σας μερα σε ολους...
Sunrise zero
Χαιρετώ, όλη η ομάδα της θεραπείας είναι μια χαρά.
Λοιπόν αν κατανόησα σωστά ζητάς ωα σου γράψουμε μια έκθεση ιδεών με θέμα << οραματιστήτε τον εαυτό σας μετά απο 500 χρόνια σε μια ερειπωμένη πόλη>>.
Το πρώτο που είρθε στο μυαλό μου ήταν μια ταινία που είχα δεί [MAD MAX με τον Μελ Γκίμπσον και την Τίνα Τάρνερ [ παρεπιπτώντως ο Γκίμσον ήταν κούκλος με το μαλλί μακρύ να ανεμίζει και τα κουρέλια που φορούσε...].
quote:
Πειτε μου σκεψεις συναισθηματα...αλλα οχι μεσα απο μια προχειρη σκεψη αλλα μεσα απο βαθεια αναλυση και συνειδητοποιηση τι ακριβως θα γινει..Ολα αυτα βεβαια ας τα θεωρησουμε σαν ΥΠΟΘΕΣΗ
--------------------------------------------------------------
Μια και δεν θυμάμαι το παρελθόν αφού κατά την σημερινή μου ενσάρκωση έχει επέλθει η λήθη, δέχομαι το περιβάλλον που ζω και προσπαθώ να προσαρμοστώ. Ετσι και αλλιώς αυτό είναι και το μόνο που ξέρω.Από μεταφυσικής απόψεως αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρω οπότε
καλώς να το βιώσω.
Απο φυσικής σκοπιάς αφού δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, θα ζήσω όπως εγώ θεωρω καλύτερα.
Κατ' αρχήν θα ψάξω να βρώ μια άλλη περιοχή εκτός της Πετρούπολης [ αν δεν έχω μετοικήσει σε κανένα νησί] που να είναι σε καλύτερη κατάσταση πχ Κηφισιά, Καβούρι, Γλυφάδα κλπ.
Σε περίπτωση που και εκεί έχει επέλθει ο όλεθρος βρώ ένα οικόπεδο κάπου να χτίσω κάτι αξιοπρεπές.
Φροντίζω να έχω εργασία απαραιτήτως [ αργία μήτηρ πάσης κακιάς] και αναπτύσω το καλλιτεχνικό μου ταπεραμέντο.
Βάφω τα πάντα με ζωντανά χρώματα, φυτεύω λουλούδια απο την αρχή, ακούω την μουσική μου, ομορφαίνω τα πάντα.
Τον χώρο, τον εαυτό μου, τους άλλους, τα πάντα, όλα...
Ερωτεύομαι σφόδρα πάσει θυσία [ Ο ερωτας είναι η κινητήριος δύναμη των πάντων και αναπαράγω το θεσπέσιο είδος μου].
Ερχόμαστε τώρα στο συναίσθημα.
Δεν κλάιω επ' ουδενί την μοίρα μου ...
Πρώτον γιατί αν ισχύει η μετενσάρκωση η ευθύνη για το χάλι μου είναι δική μου και πρέπει να ανατρέψω τα δεδομένα και να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη.
Δεύτερον αν δεν ισχύει και είναι η πρώτη μου εμφάνιση στον άπονο τούτο κόσμο, τότε συμβιβάζομαι και αντιδρώ προσπαθώντας να επιβιώσω όσο καλύτερα μπορώ.
Με την μοιρολατρία και την καταφυγή στην έγκατα του παρελθόντος δεν γίνεται καμιά πρόοδος σε κανένα τομέα. Το παρελθόν εχει τον ρόλο διδαχής στο μέλλον, αλλιώς μας είναι άχρηστο. Οτι έφυγε πάει πέρασε..
Η πραγματικότητα είναι ο ήλιος, η θάλασσα, το χρώμα, η μουσική, η αγάπη, οι δικοί μας άνθρωποι, οι φίλοι [αυτοί οι άνθρωποι που τούς βλέπουμε τούς ακούμε, αυτοί που θέλουμε να γνωρίσουμε και να μιλήσουμε],η δουλειά μας, το σπίτι μας, τα δικά μας συναισθήματα.
Η θεωρία οτι η πραγματικότητα δεν είναι αυτη που βλέπουμε δημιουργήθηκε απο δειλούς αποτυχημένους που δεν μπορούν να αντέξουν την εικόνα τους στον καθρέφτη, αυτούς που προσπαθούν να ξεφύγουν απο την μιζέρια που οι ίδιοι ωδήγησαν τον εαυτό τους.
Ισως υπάρχει και μια άλλη διάσταση που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αλλά αυτό ούτε αποδεικνύει ούτε καταργεί την τωρινή θέση μας που είναι και η μόνη που βιώνουμε αληθινά.
Συμπερασματικά όπως και να είναι μετά απο 500 χρόνια θα προσπαθούσα να δημιουργήσω οτι καλύτερο μπορώ χωρίς να παραιτηθώ απο την προσπάθεια.
Οσον αφορά τα συναισθήματα μου για μια τέτοια πιθανότητα είναι ανύπαρκτα επειδή για να περιγράψω τι νιώθω πρέπει να το ζήσω, να μπω στο πετσι του ρόλου και αυτή την στιγμή με τις υπάρχουσες συνθήκες αυτό είναι αδύνατο.
=================================================
Aries ελπίζω να μου βάλεις καλό βαθμό.
Με αγάπη
καλως το κοριτσι ??? τι κανεις ??? ο ομαδα σας πεταει ???
Πατε καλα ...
και να συνεχισετε ακομα καλυτερα....το ευχομαι αλλα και το πιστευω.
Να ξεκινησω ...αντιστροφα...
βρε συ ...δεν ειμαι για να βαζω βαθμους...ποτε δεν ημουν δασκαλος...και ειδικα να βαθμολογω...
Εγω απλα μιλαω...ο εχων ωτα ακουειν ακουετω....!!
Οπως ειπες αν δεν "βιωσεις" εστω με καποιον τροπο το σκηνικο ...δεν μπορεις να φορτιστεις συναισθηματικα ...ωστε να προκληθουν οι αναλογες αντιδρασεις ...μεσα σου..
Εγω ενοιωσα παρα πολυ περιεργα απο αυτα που ειδα...
Τωρα αν ανεφερα μονο την Πετρουπολη οπου μενω...το ειπα γιατι εκει επικεντρωσα ...την προσοχη μου...
Σε αλλο ταξειδι ειδα και την ευρυτερη Αθηνα...στα ιδια χαλια ηταν...
Βεβαια ειχαν αρχισει να γινονται καινουριες προσπαθειες ...αλλα εμενα μου καταγραφηκε η καταστροφη ....
Το να πας να ζησεις στην υπαιθρο ...ειναι μια ομορφη λυση αλλα με τις ανεσεις του πολιτισμου ...δυσκολα θα προσαρμοστουμε...
Θελουμε και το ψυγειο και το πλυντηριο ακομα και εκεινο το κουτι ( τηλεοραση) ...την μουσικη μας...και τοσα αλλα ...
Για λιγο ...ελαχιστο καιρο μπορει αλλα για συνεχεια δεν το βλεπω,,,
Τωρα για τον ερωτα...ειναι οτι καλυτερο.
Ποιος ειναι αυτος που μπορει να αρνηθει ....τον ερωτα...
Κατ'αρχην δεν μας ρωταει....!!! αλλα και παλι δεν μπορουμε να τον διωξουμε...ειναι σαν να απαρνιομαστε τον ιδιο τον ευατον μας....
Εκεινη την ταινια με τον Μελ Γκίμπσον και την Τίνα Τάρνερ την εχω δει...βεβαια καμμια σχεσει ....με εκεινο που περιγραφω...
Aπο τους ηθοποιους.... μου ειναι αγαπητος...τωρα αν ειναι κουκλος...μονο μια γυναικα ...μπορει να το πει αυτο...αν το πω εγω μπορει να περεξηγηθω...!!!!!!
Αυτα λοιπον...
Sunrise zero
Edited by - aries0 on 22/02/2006 08:51:48