ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κρατος Αστυνομικον - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Κρατος Αστυνομικον - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

dimindy31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
dimindyΜέλος
10/05/2003, 04:25:41
Αγαπητοι φιλοι...................................τον τελευταιο καιρο νομιζω οτι οδηγουμαστε ολοταχως προς το να γινουμε "ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΟΡΙΑ"....................................και αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι ειναι ολοι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ................................

10/05/2003, 04:45:51
ΩΩΩ...ΤΙ "ΘΕΜΑ" ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!
ΝΑΙ!! ΦΙΛΕ ΜΑΣ,
ΕΙΝΑΙ "ΘΕΜΑ"...ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ!!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ...
Η ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ "ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ"...*Π*ΤΣ*Ν...
ΤΙ ΛΕΤΕ ΦΙΛΤΑΤΕΣ;...

ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΑ..+ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ/ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ...ΜΙΑ ,Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ..-

ΑΛΤ-ΑΚΙΝΗΤΟΣ!....

ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ *Π*ΤΣΟΚΡΑΤΙΑ...;;;;
ΧΜΜΜ-ΚΑΛΑ!
ΠΑΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ..-

...ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
...

ΧΑΡΑΤΜΑ

aummmmmmm

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/05/2003 04:51:01

dimindyΜέλος
10/05/2003, 14:20:07
agapiti atma...........................................................katarxin ean pisteyeis oti apeythinesai se anthrwpous,pou i proswpikotita tous kathorizetai apo to eidos tou yfasmatos pou foroune,mallon eisai se lathos site..................................................oxi oti den yparxoun tetoioi..................................alla elpizw oxi kai sto esoterica!........................................................twra oson afora ti gynaikokratia...pragmatika de vlepw kamia sxesi me to thema tis "eperxomenis astynomokratias"

10/05/2003, 15:01:23
HUMOR... POINT ZERO!!!!

ΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ...
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΜΑ ΟΥΤΕ + ΣΥΜΦΩΝΩ...
Ο ΛΟΓΟΣ
"ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ+ΑΧΛΑΔΙΟΥ..."

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ...ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ
....ΤΟ ΑΥΤΟ ΔΙ'ΥΜΑΣ...

;;;;;'

HEY ,DJ!!!PUT THE RECORD ON...PLAY IT...ALL NIGHT LONG...
"EKTOΣ ΕΛΕΓΧΟΥ";..."ΝΑΥΤΙΑ";..."ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ";...ΤΙ;;;

ΑΧ,ΑΝΟΙΞΗ...ΕΣΥ ΑΝΘΙΖΕΙΣ + ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΖ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ...

ΧΑΜΟΣ

ΤΙ ΕΣΤΙ "Η ΤΕΧΝΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ"...
ΑΣΤΟ...ΕΠΕΣΕΣ ΣE ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΜASTER

aummmmmmm

10/05/2003, 15:08:52
XM...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΟ DJ...ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ...
"ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ..ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΟΛΗ..."
-"ΤΡΥΠΕΣ" ΕΙΝΑΙ...ΝΑΙ!!1...-

aummmmmmm

EoNΜέλος
12/05/2003, 13:04:14
"Ως πότε θ'ανεχόμαστε στη μάπα να μας φτύνουν
ψεμματα να λένε και το μέλλον μας να κρίνουν
συνέχεια μας χτυπούν στις φυλακες μας κλείνουν
ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ"

στην μαυροκόκκινη ουτοπία...

..."ώρες ώρες φέρνω στο νού μου τον Μιχάλη και μου' ρχεται να σπάσω ενος μπάτσου το κεφάλι"

στον Μιχάλη...

Εγώ αναρωτιέμαι αν υπήρξε ποτέ οργανωμένο κράτος που δεν στηριζόταν στην μπατσοτρομοκρατία...

και για επιδόρπιο λίγο χοιρινό ...

Βίζα σε μετανάστες Αλβανία
νταβαντζιλίκι σε πουτάνες Ουκρανία
βρήκα επιτέλους κάτι να σπάσω την ανία
θα πάω στην πολισμανία.
Κλήσεις σε εγκληματίες με παπάκια
ξύλο σε επικίνδυνα παιδάκια
έξτρα φράγκα από μπαράκια
καλό παιδί η μαμά το κάνει μάκια.
Αγκαζέ με οικοδόμους και με κνίτες σε πορεία
ντόβα σε μια πατρίδα με ιστορία
απο ένα Astra θα υπακούω σε άστρα χοιρινό με πατάτες στη γάστρα.
Σαν τον Zorro θα τιμωρώ με δερμάτινα και Ζ
ήμουν στο ζήτα μπροστά μου όλοι πίτα
έχω μπιστόλι και στολή θα βρώ γυναίκα
ένας πολισμάνος μύθος σαν τον Μπέκα.
Στο σώμα ασφαλείας κάποιου επισήμου
θα κρύβεται η gay ψυχοσύνθεσή μου
τη δασκάλα που με χτύπαγε δεν θα κατηγορώ
αφού το γκλόπ μου τώρα θα'ναι συνέχεια σκληρό.

Μανία! Είπα να σπάσω την ανία.
Μανία! Θα πάω στην πολισμανία.
Μανία! Να υπακούω σε άστρα.
Μανία! Γουρουνάκι στη γάστρα.

Ήμουνα βέρος Πειραιώτης μάγκας άντρας
και τώρα γάβρος στα κεντρικά της Αλεξάνδρας
Ω μπαμπά πόσο μου λείπεις
κι ο παπούλης μου ο χύτης που μισούσε όλους τους χίπις.
Κι ο θείος ο Ορέστης που ήταν χέστης
που μας ντρόπιασε όταν πήγε πυροσβέστης
εγώ θα σας τιμήσω, θα χαίρεται όλο μου το σοι
θα’μαι καβλόμπατσος δυο μέτρα μπόι.
Θα κάνω βάρη, θα παίρνω τρείς και εξήντα
θα βγάλω το άχτι μου θα'μαι συνέχεια στη σπήντα
θα αρχίσω σεμινάρια στα οικονομικά
θα δέρνω όποιον δεν λέει καλά τα Ελληνικά.
Θα χώνομαι σε γιάφκες θα αφανίσω τα πρεζόνια
θα παίρνω μεταθέσεις παρέα με γαλόνια
θέλω η μάνα μου να βγεί παράθυρο στο ΣΚΑΪ
με τίτλο: Μάνα μπάτσου που γαμάει.
Να σπάσουν τα τηλέφωνα οι βλάχοι απ'το χωριό
να λένε στη μανούλα μου για το λεβέντη γιο
δουλειές με φούντα, τα χρόνια που'ντα
γιατί δεν πρόλαβα γαμώτο μου τη χούντα;

Βαβυλώνα ____"Πολισμανία"

Σε αυτόν τον φριχτό κόσμο της αδικίας τι άλλο μπορεί να είναι οι μπάτσοι εκτός απο σκυλιά που φυλάνε τ'αφεντικά τους ?

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

12/05/2003, 15:40:11
Χτες το μεσημέρι, πέρναγα από Λεωφόρο Μαραθώνος.
Σε κάθε φανάρι και μπάτσος.
Κοιτούσα και παρατηρούσα, παπούτσι κάλτσα σκούρα, πουκάμισο γαλάζιο, γραββάτα στενή, σακάκι κουμπωμένο, γάντια λευκά στα χέρια.
Εξω, είχε 40 βαθμούς, κι εγώ με ένα κοντομάνικο στη μηχανή, κόντευα να πεθάνω από τη ζέστη.

Κι εγώ δεν τους πάω τους μπάτσους,
αλλά τι να σας πω,
τους λυπήθηκε η ψυχή μου!!!

αυτή...που τα κατάφερε!

EoNΜέλος
12/05/2003, 15:56:01
Βρε Αμαλία οι τροχονόμοι δεν είναι μπάτσοι οι άνθρωποι...

Μπάτσους εννοούμε κατα πρώτον τους ασφαλίτες και κατα δεύτερον τις δυνάμεις καταστολής...Ματ και τα τοιαύτα...γνωστοί και ώς "γουρούνια"...
Αλλά το πρόβλημα πάντα ήταν οι Ασφαλίτες...

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

12/05/2003, 16:08:42
Ναι βρε ΕοΝ,
αλλά ούτε κι αυτοί φοράνε κοντομάνικα...

Μακάρι να ζούσαμε σε μια κοινωνία, όπου κανένας δεν θα χρειαζόταν να παίξει το ρόλο του κακού!
Μακάρι όλοι όσοι είχαν εξουσία στα χέρια τους, να μην έκαναν κατάχρησή της.
Μακάρι να μην υπήρχαν οι πέτρες, να μην υπήρχαν τα δακρυγόνα...

Δεν θα χρειαζόταν ίσως τότε να γράφουμε όλοι εδώ μιλώντας για κάτι που προσπαθούμε να αποκτήσουμε: Ανθρωπιά.

αυτή...που τα κατάφερε!

12/05/2003, 16:19:58
ΠΕΣΤΑ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ...

ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ...

+
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

aummmmmmm

AmandaΜέλος
16/05/2003, 13:18:04
Λυπάμαι που βρίσκω τόση αντιπάθεια για ανθρώπους που είναι κι αυτοί εργάτες όπως όλοι μας.Σε κάθε κανόνα υπάρχει και εξαίρεση πάντα θα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί σε όποιο επάγγελμα και να κοιτάξεις.Γιατί όμως τόσο μίσος σε ανθρώπους που αν κινδυνέψουμε σε αυτούς θα απευθυνθούμε και θα ζητήσουμε βοήθεια και αυτοί μπορεί και να ρισκάρουν τη ζωή τους για κάποιον που ούτε καν ξέρουν;Θα μου πείτε αυτή είναι η δουλειά τους γι' αυτό πληρώνονται ναι αλλά θα μπορούσαν να ήταν και απλοί παρατηρητές και να μην κάνουν τίποτα.Υπάρχουν και δάσκαλοι που πληρώνονται για να μας μάθουν γράμματα αλλά υπάρχουν κάποιοι που όχι μόνο γράμματα δεν μας μαθαίνουν αλλά καταστρέφουν και την ψυχολογία ενός παιδιού.Δεν έχω κάτι εναντίον των δασκάλων προς Θεού απλώς ένα παράδειγμα έφερα!
Όπως έγραψα πριν παντού υπάρχουν καλοί και κακοί είναι κρίμα όμως πάντα να δείχνουμε τόσο μένος για αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους για να νιώθουμε εμείς πιο ασφαλείς.
Καλή μου Αμαλία ήταν υπέροχα τα λόγια σου.

Φιλικά

WolffacedΜέλος
16/05/2003, 13:27:56
quote:

;;;;;'

HEY ,DJ!!!PUT THE RECORD ON...PLAY IT...ALL NIGHT LONG...
"EKTOΣ ΕΛΕΓΧΟΥ";..."ΝΑΥΤΙΑ";..."ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ";...ΤΙ;;;

ΑΧ,ΑΝΟΙΞΗ...ΕΣΥ ΑΝΘΙΖΕΙΣ + ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΖ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ...

ΧΑΜΟΣ

ΤΙ ΕΣΤΙ "Η ΤΕΧΝΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ"...
ΑΣΤΟ...ΕΠΕΣΕΣ ΣE ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΜASTER

aummmmmmm

Άτμα αυτό που θέλω να σου πω είναι πως τα λόγια σου είναι τελείως ακαταλαβίστικα. Αν μπορείς γράφε πιο κατανοητά. Πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύω αυτό αλλά και άλλα μέλη του forum. Αν δεν θέλεις βέβαια και θέλεις να κρατήσεις το προσωπικό σου ύφος κάντο, απλά να ξέρεις πως μερικοί από εμάς δεν μπορούμε να σε παρακολουθήσουμε και αυτομάτως περνάμε τα μηνύματα σου χωρίς να τους δίνουμε σημασία.

Edited by - Wolffaced on 16/05/2003 13:30:11

WolffacedΜέλος
16/05/2003, 13:32:48
Όσον αφορά τους αστυνομικούς, έχω να πω πως δεν υπάρχουν αστυνομικοί όταν τους χρειάζεσαι (π.χ. σε ληστείες) και υπάρχει υπερβολικός αριθμός αστυνομικών όταν δεν τους χρειάζεσαι (π.χ. σύνοδος ευρωπαίων πρωθυπουργών).

EoNΜέλος
16/05/2003, 13:40:23
quote:
Γιατί όμως τόσο μίσος σε ανθρώπους που αν κινδυνέψουμε σε αυτούς θα απευθυνθούμε και θα ζητήσουμε βοήθεια και αυτοί μπορεί και να ρισκάρουν τη ζωή τους για κάποιον που ούτε καν ξέρουν;

Γειά σου Αμαντα !
Καταρχήν που είδες εσύ μπάτσο να τρέχει για απλό πολίτη ? πόσους μπάτσους έχεις ακούσει να σκοτωνόνται προφυλάσοντας πολίτες κάθε χρόνο σε σχέση αναλογική με τα εγκλήματα που γίνονται ?

Και εγώ ρωτάω γιατι τόσο μίσος απο τους μπάτσους που δέρνουν γέρους,γυναίκες ακόμα και παιδάκια ?
Αμάντα έχεις πάει ποτέ σε κάποια πορεία ή αυτά που λές τα έχεις δεί σε ταινίες ?

"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."

16/05/2003, 14:15:54
Πάντως οφείλουμε να το παραδεχτούμε...
Ο Αλ Πατσίνο σε μπάτσος, ήταν υπέροχος!!!

Αχ και νά'τανε το ίδιο υπέροχοι και οι τροχονόμοι που σε γράφουν επειδή δεν φοράς κράνος για να πας στο περίπτερο, ενώ γκαζώνουν στο κόκκινο φανάρι, κι όποιον πάρει ο Χάρος...
Κάπως έτσι σκοτώθηκε πριν χρόνια και η αδελφή...του Π.

αυτή...που τα κατάφερε!

EoNΜέλος
16/05/2003, 14:31:34
και φυσικά ο δολοφόνος αθωώθηκε...

AmandaΜέλος
16/05/2003, 14:41:47
Φίλε ΕοΝ,
δεν τα έχω δει σε ταινίες τα έχω δει εγώ η ίδια.Το γεγονός οτι δεν ακούς κάθε μέρα στις ειδήσεις για αστυνομικούς που σκοτώνονται δεν σημαίνει οτι και δεν έχουν πέσει εν ώρα καθήκοντος πολλοί.Τώρα όσον αφορά τα εγκλήματα τις περισσότερες φορές η αστυνομία ειδοποιείται αφότου έχουν διαπραχθεί γι' αυτό και είναι και μεγαλύτερο το ποσοστό αναλογικά με τους θανάτους αστυνομικών.Ναι υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν χτυπήσει και γέρους και γυναίκες και παιδιά.Αλλά εφόσον έχεις πάει σε πορεία θα έχεις δει πως πολλές φορές είναι μόνο παρατηρητές στις πορείες και δεν ενοχλούν κανένα (εκτός βέβαια από τίποτα ανόητους που το παίζουν νταήδες αλλα είπαμε δεν είναι όλοι καλοί).Χρησιμοποιούν τη βία εφόσον έχουν γίνει αρκετά επικίνδυνα τα πράγματα και κατόπιν διαταγών ποτέ δεν λειτουργούν αυτόνομα ακόμα και αν μια "ανυπεράσπιστη" γυναίκα τους πετάει μια μολότωφ μέσα στα πόδια και τους βρίζει.Αν ο αξιωματικός δεν πει το οκ δεν επιτίθονται σε καμμία περίπτωση γιατί αυτό σημαίνει ανυπακοή ανωτέρου και θα έχει πρόβλημα.Το έχω δει κι αυτό και όχι σε ταινία. Τώρα όσον αφορά τους γέρους ναι είμαι υπέρ του σεβασμού απέναντι στην τρίτη ηλικία αλλά να σε ρωτήσω κάτι αν ένας παππούς καλά κρατημένος σου επιτεθεί με την μαγκούρα για να σου ανοίξει το κεφάλι γιατί εσύ απλώς κάνεις αυτό που σου είπε ο ανώτερός σου δηλαδή να μην τον αφήσεις να περάσει και να μην σπάσει το κλοιό τι θα κάνεις;Θα αμυνθείς βέβαια αλλά δεν είναι αναγκαίο να τον χτυπήσεις θα μου πεις και συμφωνώ αλλά μετά από πολύ βρισίδι που έχεις ακούσει και μετά από πολλές ώρες στο πόδι τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και εσύ μπορεί να αντιδρούσες άσχημα μην ξεχνάς οτι κι αυτοί είναι άνθρωποι κι όχι μηχανές.Τέλος μου λες για παιδιά!Τι παιδιά;Παιδιά που πετάνε πέτρες,μολότωφ και πορτοκάλια γεμάτα ξυράφια;Αυτά εννοείς; Γιατί δεν ξέρω άλλες περιπτώσεις! Αν ξέρεις εσύ όμως πολύ θα ήθελα να τις ακούσω.
Όπως είπα και στο προηγούμενο μου μύνημα υπάρχουν και κακοί και καλοί δεν χρειάζεται να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι.Πάντως αν σε περίπτωση πέσεις θύμα ληστείας ή οποιασδήποτε άλλης επίθεσης-πράγμα που απεύχομαι- τότε μην καλέσεις σε βοήθεια κάποιον αστυνομικό εφόσον πιστεύεις ότι δεν θα σε βοηθήσει γιατί είσαι ένας απλός πολίτης.
Ελπίζω να έδωσα κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα σου.Καλή σου μέρα.

Φιλικά

EoNΜέλος
16/05/2003, 15:08:06
φίλτατη Αμάντα απ'ότι καταλαβαίνω η μόνη πορεία που πρέπει να έχεις πάει είναι τότε με τον νόμο Παπαθεμελή που ήθελε να κλείνουν τα μπαρακια στις 2¨00 η ώρα....

Και μόνο στο ότι έχουμε φτάσει Ανθρωπος να φυλάει Ανθρωπο,Ανθρωπος να δέρνει Ανθρωπο ....αυτό και μόνο θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε την κατάντια μας.
Απο κεί και πέρα γνωρίζω πολύ καλά πως όλοι έχουν δίκιο.

dimindyΜέλος
16/05/2003, 15:24:47
agapiti amalia..............................sigoura yparxoun kaloi k kakoi pantou s oles tis douleies..................alla poso kalos mporei na eisai otan xereis oti sti douleia pou pas na kaneis SIGOURA tha xreiastei na xtypiseis anthrwpous.kai den milaw oute gia kleftes oute gia dolofonous(alitheia einai tosoi polloi?)...........................prin prosliftheis xereis poly kala oti prwtistws i douleia sou tha einai na prostateyeis symferonta...........................oso gia ta paidia me tis molotwf............tha itheles pragmatika na min yparxoun?.....tha theles na eimastan mia aneyri koinwnia,me koimismeni neolaia pou tha edexeto tin opoia epitagi twn amerikanwn?...............oso gia tous gerous...PLAKA MAS KANEIS???????.............EXEIS DEI POLLOUS ASTYNOMIKOUS NA KINDINEYOUN APO SYNTAXIOUXOUS KAI APO APERGOUS POU PALEYOUN GIA TO PSWMAKI TOUS??????????????................................kamia fora de tous vazoume emeis olous s ena kazani.....EINAI STO IDIO KAZANI......................kai den exw gnwrisei kanene mpatsaki pou na ekatse k na asxolithike me tin psyxologia tis exousias........................kai as min koroideyomaste.................to idio to systima thelei gia mpatsous,anegafalous anthrwpous pou akoune diatages...........kai na tous arkei ayto gia na min exoun typseis....................oso gia tin prostasia pou mas parexoun.....kane ena peirama....partous thlefwno gia listeia(se exelixi)kai xronometra posi wra tha kanoun na erthoun...........oi KOTES OI LYRATES...........to kathe koblexiko paidaki pou etrwge sfaliares sto sxoleio kai tin eide ntavatzis twn allwn...............................giati polloi anthrwpoi eixan anagi apo douleia,alla vasanistes den ginane............

dimindyΜέλος
16/05/2003, 15:27:03
agapiti amanda ennousa