ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσευχές --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Προσευχές --<μεταφορά από " ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ">-- - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

simori30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
G.Μέλος
24/02/2011, 10:33:14
Μάλλον δεν ξέρεις, ότι είμαι από τα πιο παλιά μέλη εδώ μέσα. Κι αυτό που επίσης θέλεις να αγνοείς είναι ότι στα χρόνια που απουσίαζα είχα όλο τον καιρό να σπουδάσω software engineering, το οποίο και ήταν πάντα το πάθος μου, τώρα αν εσύ θες να με βλέπεις α) κινέζα, β) τάρανδο με ροζ βούλες, γ) εξωγήινο με μπλε και πράσινους κόκκους οκ, δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό.

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
24/02/2011, 10:34:02
amalia, μη μου πεις ότι δεν γουστάρεις τώρα ; Κοίτα, καλά είναι, ν' ανάψει λίγο το παιχνίδι ρε συ ... καιρό έχουμε να τα κάνουμε αυτά ...

G.Μέλος
24/02/2011, 10:36:37
Α, κατάλαβα... με μπερδεύετε μάλλον με την Ατμα και Ryche... που τους θυμηθήκατε αυτούς? εγώ τους ξέχασα με ευκολία πάντως εκτός κι αν εννοείτε ένα νέο αντρόγυνο που δημιουργήθηκε τελευταία αλλά αυτά είναι κουτσομπολιά και δεν έχουν θέση στο φόρουμ. Είμαι πάντως αυτή που ήμουν απ' την αρχή και έχω αλλάξει μόνο ως προς τις σπουδές μου έκτοτε.

24/02/2011, 10:37:20
quote:
Κι αυτό που επίσης θέλεις να αγνοείς είναι ότι στα χρόνια που απουσίαζα είχα όλο τον καιρό να σπουδάσω software engineering, το οποίο και ήταν πάντα το πάθος μου, τώρα αν εσύ θες να με βλέπεις α) κινέζα, β) τάρανδο με ροζ βούλες, γ) εξωγήινο με μπλε και πράσινους κόκκους οκ, δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό.

Που σπούδασες ; Στη Μέση Γη ; Οk, έγινε.

[ ειλικρινά ... θες να το πάμε έτσι ; ]

24/02/2011, 10:39:12
quote:
G.

Α, κατάλαβα... με μπερδεύετε μάλλον με την Ατμα και Ryche... που τους θυμηθήκατε αυτούς? εγώ τους ξέχασα με ευκολία πάντως ...

Ναι, το βλέπουμε, με πολύ ευκολία όμως ... Είσαι η πρώτη που του αναφέρεις πάντως τώρα ... [ Βλέπω, με πολύ ευκολία τους θυμάσαι κιόλας όμως ... ]

Edited by - zip on 24/02/2011 10:41:45

G.Μέλος
24/02/2011, 10:42:15
Οχι στην πόλη που μένω σπούδασα. Και δεν καταλαβαίνω πως το πάμε ή δεν το πάμε, ούτε τι θες να πεις με όλα αυτά. Αν μέσα στο μυαλό σου υπάρχει η σύγχιση ότι ένα nickname ισούται με την ιδιότητα του άλλου ή έστω την θεώρηση για τον εαυτό του λυπάμαι αλλά στο δικό μου δεν υπάρχει. Το nickname μου θα μπορούσε να ήταν εξίσου "φραουλίτσα", "κομοδίνο", "φερμουάρ", τι θα σήμαινε αυτό? ότι είμαι φράουλα, έπιπλο ή φερμουάρ? Για ηρεμήστε λιγάκι κι αφήστε τις συνομωσιολογίες ήσυχες...

G.Μέλος
24/02/2011, 10:44:13
ώχου καλά.. ζητήστε από την amalia τότε να σας επιβεβαιώσει τις ip του τότε και του τώρα, εγώ να κάτσω να σας αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας δεν γίνεται και τέλειωσε και η ώρα του καφέ

άντε καλημέρα

24/02/2011, 10:45:09
Όχι, όχι, geo, δεν είναι αυτή ρε.

Η G. είναι άλλο φρούτο ... εξωτικό.

24/02/2011, 10:47:16
quote:
G.

ώχου καλά.. ζητήστε από την amalia τότε να σας επιβεβαιώσει τις ip του τότε και του τώρα, εγώ να κάτσω να σας αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας δεν γίνεται και τέλειωσε και η ώρα του καφέ

Σιγά να μην ζητήσουμε τις ip. Χεστήκαμε πατόκορφα ρε G. Πλάκα κάνουμε ... κι εμείς σοφτγουέαρρρρ εντζινίαριγκκκκ είμαστε ...

24/02/2011, 10:48:46
Ειδικά ο geo δηλ. είναι και πολύ software ... Σωστός ο σώσων ;