ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

galadriel31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/01/2005, 09:14:35
Εχω να σας κάνω μια σπουδαιότατη ανακοίνωση:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !

με τις υγείες μας και περαστικά μας....!

τέλος, να ευχαριστήσω φίλους, φίλτατους, και πολυαγαπημένους για όσα έγραψαν while I was sleeping...

πραγματικά ήταν μεγάλη μου χαρά να διαπιστώσω πως αξίζετε όλοι να βρίσκεστε εδώ μέσα... !!!!

ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ...

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
17/01/2005, 14:04:51

LocoΜέλος
17/01/2005, 15:55:26
Γειά σας!

Στον βαθμό που με αφορά να ξεκαθαρίσω, there was no peacemaker involved!
Η απονομή του Award πετυχημένη,αλλά μια επισύμανση να κάνω αν επιτρέπεται, ετσι για να γίνει πιο σωστό.

Ο σωστή ονομασία είναι "Galadriel of Lorien"(Lorien το δάσος και η περιοχή στην οποία βασίλευε η Galadriel κι ο Celeborn. Ή αν προτιμάς "Galadriel of the Noldor". Noldor είναι η μια απο τις τρείς φυλές Ξωτικών της Arda, απο την οποία καταγόταν η Galadriel. Οι Noldor είναι μια απο τις δυο φυλές που ταξίδεψαν ανατολικά του Valinor και ίδρυσαν κατά την πρώτη εποχή τα μεγάλα βασίλεια των Ξωτικών.
Τα στοιχεία είναι ακριβή, έχω διαβάσει αμέτρητες ώρες Tolkien.

ΥΓ:Τα παραπάνω ενημερωτικά. Φιλικούς χαιρετισμούς και ανταποδίδω τις ευχές για μια καλή εβδομάδα.

I 'm Big in Japan!!

17/01/2005, 16:08:31
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτή είναι η Galadriel που ήτανε φίλη με τον Robin Hood και για να μη τους πιάνει ο σερίφης του Sherwood άλλαξε και έγινε Galadriel of Wood.

Άσε που είναι και λίγο ξύλο απελέκητο και τις κάθετε καλύτερα η ονομασία.

CYBERMASTERΜέλος
17/01/2005, 18:29:45
ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Ν ΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΟΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ....
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

17/01/2005, 19:39:45
Να υπενθυμίσω μονάχα

πως η Galadriel αψήφησε τους Βάλαρ...

και την συγνώμη τους...

κρατήστε μόνο αυτό...

Nerwen
(για τους γνώστες)

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
17/01/2005, 20:37:43
Ksenitia,

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σε ευχαριστώ που εμφανίστηκες, όταν διάβασες τις "βλακείες του Βρίλ"

Προφανώς δεν είδες πιο πάνω, κάτι του alazzaro.

Σχετικά με αυτά πού είπες, οτι "αν σε ξερω " κτλ. αυτό θα μας το πείς εσύ, αν τελικά με ξέρεις εσύ και από πού.

Κάτι που με προβλημάτισε εμένα αγαπητή ksenita και αγαπητή amalia, όταν αφήνω τα θέματα της Πεντέλης και λέω μόνο το όνομα ksenitia, συμβαίνουν τα διάφορα... βρισίδια και αστροπελέκια.
Την προηγούμενη φορά που είπα ksenita έκανα κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Οπότε, τα συμπεράσματα δικά σας.

Πάντως, για να σου ληθεί η απορία ksenitia, δεν με ενδιαφέρεις διόλου ποιά ή ποιός είσαι και γιατί γίνονται όλα αυτά που γίνονται με ΕΙΔΙΚΑ σένα. Έχεις ιδιαίτερη ανάγκη αυτοπροβολής και τη φωλιά σου ΚΑΘΟΛΟΥ καθαρή.
Και σχετικά με την αυτοπροβολή όχι μόνο εσύ αλλά και διάφοροι άλλοι αρσενικοί και θυλικοί εδώ μέσα. Την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με κάτι τέτοιο με οδήγησε γραμμή στη φωλιά του ...κούκου.
*το δανείστικα από κάποια άλλη γνωστή φωλιά, αδλφότητα που δρα από μέσα, μυστικά, και διαχρονικά....

Κατά λάθος βρέθηκα στις διαπλοκές σας. Δεν έχω καμία σχέση.
Γράφτε ότι θέλετε, βγάλτε όποια μάτια θέλετε και ψήστε ότι γλυκά θέλτε. Και βασικό, έχε(τε) μπάηηηη και καλό.

Υ.Γ. Εγώ πάντως ισπανικά δεν ξέρω.

* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

17/01/2005, 20:50:50
ksenitia
quote:
Και μετα λενε οτι χαθηκα απο το φορουμ με υπουλο τροπο.... εμμμμ Αντμιν και Αμαλια μου, τι να κανω να εμφανιστω, να γραψω τι????? Αφου κυκλοφορουν χωρις αλυσιδες μερικοι χανιμπαλς εδω μεσα και δεν τους μαζευει το φορτηγο.

Αισθάνομαι κατά κάποιο τρόπο ένοχος.. Εγώ ήμουν αυτός που έκανα την ερώτηση .. τί έγινε αυτή η ψυχή (κsenitia) και εγώ ουσιαστικά ευθύνομαι για τους διαξιφισμούς . Αν δεν έκανα αυτή την ερώτηση δεν θα ασχολείτο κανείς με αυτο το θέμα..
Θέλω να σας διαβεβαιώσω οτι δεν είχα τέτοια πρόθεση ..την έκανα ``καλοπροαίρετα`` ..

Edited by - allzzaro on 17/01/2005 20:55:35

17/01/2005, 21:23:30
Τάδε έφη alazzaro
quote:

Εγώ ήμουν αυτός που έκανα την ερώτηση .. τί έγινε αυτή η ψυχή (κsenitia) και εγώ ουσιαστικά ευθύνομαι για τους διαξιφισμούς .

Και εγώ ήμουν εκείνος που μίλησα για την "υπόθεση πλαστοπροσωπίας"
Χωρίς τίποτα παραπάνω.

Γιατί εισέπραξα όλα τα καλά στολίδια, μόνο ένας/μία/ένα το ξέρει.

Δεν είχε εμφανιστεί κάποιος, που με πλαστό πρόσωπο είχε πει οτι κάτι είχε κακό της είχε συμβεί ???
Άρα, τι φταίω εγώ που το κατέταξα έτσι στη μνήμη (μου) ???

Μήπως και θα βρεθεί κανένας/καμία/κανένα με ΦΙΛΟΤΙΜΟ (που ισχυρίζεται η Ksenitia σε παλαιό και ξεχασμένο post της ότι είναι έκφραση ανωτερότητας του Έλληνα), να αναλογιστεί οτι άδικα "έφαγα" το λούσιμο ????

Υ.Γ. Άλλο στη θεωρία και άλλο στην πράξη

* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

17/01/2005, 21:36:58
quote:
Δεν είχε εμφανιστεί κάποιος, που με πλαστό πρόσωπο είχε πει οτι κάτι είχε κακό της είχε συμβεί ???
Άρα, τι φταίω εγώ που το κατέταξα έτσι στη μνήμη (μου) ???

Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά vrill..
Νομίζω οτι για να κάνεις τέτοιες δηλώσεις θα πρέπει να είσαι σίγουρος..

Εγώ στην ερώτηση μου αναφέρομαι περισσότερο στο αν είχαμε περισσότερα νέα για την υπόθεση εκείνη ...που μας απασχόλησε τόσο σοβαρά εκείνο τον καιρό.. Δηλαδή αν έχουμε νέα για τον ``υπαίτιο``.. και μια και το έφερε η κουβέντα ρώτησα τι κάνει και εκείνη η ψυχή (ksenitia) καθώς και η foxyfreeak που εχει να φανεί τόσο καιρό..

Edited by - allzzaro on 17/01/2005 21:40:29

thothΙδρυτικό Μέλος
19/01/2002, 10:44:26
Η απάντηση σε αυτό το Γενετικό ανέκδοτο είναι:
"ένα μέτρο συρματόπλεγμα"

Οι Γενετιστές όμως έχουν ξεπεράσει και την φαντασία των ανεκδοτογράφων.

Τι παίρνουμε αν διασταυρώσουμε μια αράχνη με μια κατσίκα; 1 κιλό πρώτης ποιότητας μετάξι!!!

Πως; Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η ίνα από το μετάξι που φτιάχνει η αράχνη έχει πάχος το 1/10 από το παχος της τρίχας των μαλλιών του ανθρώπου αλλά μπορεί να σταματήσει, χωρίς να σπάσει, μια μέλισσα που τρέχει με 20 μίλια την ώρα.

Έλα ντε όμως που η αράχνη είναι λίγο κομμάτι δύσκολη στο... άρμεγμα. Και επειδή μια κατσίκα είναι σίγουρα πιο κατάλληλη για άρμεγμα αλλά δεν βγάζει... μετάξι, είπαν να διορθώσουν αυτό το... σφάλμα της φύσης.

Έτσι επιστήμονες στον Καναδά και στις ΗΠΑ τοποθέτησαν τα γονίδια της αράχνης που είναι υπεύθυνα για την δημιουργία της πρωτείνης που δομεί τον ιστό της αράχνης, στο γενετικό υλικό από τα κύτταρα κατσίκας. Αυτές οι κατσίκες στο γάλα τους βγάζουν πλέον την πρωτείνη της αράχνης και από αυτήν οι επιστήμονες κατασκεύασαν πολύ καλής ποιότητας μετάξι.

Περισσότερα...
http://abcnews.go.com/sections/scitech/CuttingEdge/cuttingedge020118.html

Υστερόγραφο:
Αυτή η εξέλιξη θα φέρει κοσμογονική επανάσταση στην... χρηματιστηριακή αγορά. Ήδη φημολογούνται συγχωνεύσεις και συνεργασίες γαλακτοβιομηχανιών με πλεκτοβιομηχανίες. Τα πρώτα σλόγκαν αυτών των νέων εταιριών που έχουν διαρρεύσει είναι:

Τώρα το γάλα σου πιο... αραχνούφαντο!!!

ή

Και ζεσταίνει και... χορταίνει!!!

Το γεγονός δεν άφησε ασυγκίνητο και το Χόλιγουντ. Νέες εκδόσεις από παλιές ταινίες αναμένονται, όπως:

Ο GoatSpiderMan επιστρέφει!!!

Το Φιλί της Γυναίκας... Κατσίκας!!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"