- Βιβλική Έξοδος: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το θέμα είναι εσείς πως θα κρατηθείτε, καθώς ο κόσμος σας έχει πλέον στο περιθώριο, και πλην Χριστούγεννα και Πάσχα (συνήθεια βλέπεις..) οι εκκλησίες μόνο για φιέστες (γάμους) επισκέπτονται..![]()
[/quote]
Όχι για πολύ ακόμα...όχι για πολύ...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
μου Schwabe,όταν σε παρατηρει για το ισοπέδωμα,που κάνεις,
γιατί, μιλάς με δεδομένα, που αφορούν σε απλοικούς πιστούς,
λες και είναι έτσι όλοι οι χριστιανοί...
Πράγμα, που φυσικά, δεν ισχύει...
Κι όσο κι αν αποκαθηλωθούν τα σύμβολα, ο Θεός θα μεινει μέσα στον καθένα μας...Αυτό ήταν ο σκοπός, ούτως ή άλλως...Καλημέρα Δήμο...

Ακόμη πονάει...Το τσογλάνι, έτρωγε ψωμί και κουνιόταν...
Αλλα, όλα καλά...Πιστεύω, ότι είναι μια ωραία μέρα....
φίλε Εαρινέ.....
Κάθεσαι κάτω και δεν θέλεις να πας πουθενά..
Κι ας πρέπει...
quote:
Όλα καλα Δήμο μου, απλά, χτές, με..πάτησε, αλήθεια, στο δεξί πόδι ,στα μικρά δάχτυλα, ένα άλογο...Μικρό, με την όπισθεν...
Ακόμη πονάει...Το τσογλάνι, έτρωγε ψωμί και κουνιόταν...
Αλλα, όλα καλά...Πιστεύω, ότι είναι μια ωραία μέρα....
Βαγγέλη , επειδή είμαι αργός στην σκέψη και ολίγον τι πεζός στον λόγο...για λέγε αγορίνα μου , τι συμβαίνει..τι εν-νοείς???

Ένα πουλάρι, που την έπεσε σε ένα ξερό ψωμί κι όπως χαίρονταν, σηκώνει το πίσω πόδι, περνούσα εγώ, το πάει λίγο παραπέρα αυτο,δεν ήθελε πολύ, με πάτησε...Δεν πρόλαβα να τραβήξω το ποδι με την επαφή κι έγινε ένα ψιλοκαταγματάκι...
Αυτό τον χρονο, έχω τρελάνει τα...δαχτυλακια μου, στο δεξί πόδι..Ολο τα σμπαραλιάζω....
Αληθεια,είναι...
Αλλά, όλα καλά, συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια...Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κ@@@αλα ....νεκροθάφτη !!!!
quote:
Με πάτησε με το πίσω ποδι του ενα αρσενικό πουλάρι απο θεσσαλική ράτσα, σε ένα κοπάδι, που ήμουνα χτες, ήθελα να πω φίλε μου Εαρινέ...
Ένα πουλάρι, που την έπεσε σε ένα ξερό ψωμί κι όπως χαίρονταν, σηκώνει το πίσω πόδι, περνούσα εγώ, το πάει λίγο παραπέρα αυτο,δεν ήθελε πολύ, με πάτησε...Δεν πρόλαβα να τραβήξω το ποδι με την επαφή κι έγινε ένα ψιλοκαταγματάκι...
Αυτό τον χρονο, έχω τρελάνει τα...δαχτυλακια μου, στο δεξί πόδι..Ολο τα σμπαραλιάζω....
Αληθεια,είναι...
Αλλά, όλα καλά, συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια...Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κ@@@αλα ....νεκροθάφτη !!!!
Υπάρχει "θάνατος" φίλε μου και δεν τον ξέρω???![]()
Υπάρχει νόμισμα χωρίς την μια πλευρά...σελίδα χωρίς την μια της όψη???![]()

μέσα μας την έχουμε, αλλα, όσο είμαστε ζωντανοί, μπορούμε να ελπίζουμε και στην αιωνιότητα και που ξέρεις, όλα γίνονται...
Ζω σαν να ζώ την τελευταία μέρα,της ζωής μου, απο την ...γέννηση μου....Βλεπω τον μικρότερο μου γιο, ντούρασελ, ντόπα σκέτη, που είναι τρομερός και καταλαβαίνω, πόσα οφείλουμε στον άνθρωπο,τις δυνατότητες του, για να ειμαστε άνθρωποι...
quote:
Όχι φιλαράκι Εαρινέ,έχεις δίκιο ,δεν υπάρχει μονή πλευρά, κάπου
μέσα μας την έχουμε, αλλα, όσο είμαστε ζωντανοί, μπορούμε να ελπίζουμε και στην αιωνιότητα και που ξέρεις, όλα γίνονται...
Ζω σαν να ζώ την τελευταία μέρα,της ζωής μου, απο την ...γέννηση μου....Βλεπω τον μικρότερο μου γιο, ντούρασελ, ντόπα σκέτη, που είναι τρομερός και καταλαβαίνω, πόσα οφείλουμε στον άνθρωπο,τις δυνατότητες του, για να ειμαστε άνθρωποι...
Ρε μπαγάσα σε συμπαθώ , καλή ψυχή είσαι και τούτο θα σου πώ :
-Πιστεύω στην "ανάσταση" και στο "θάνατο" του είναι...που σαν πεθάνει μια φορά θα αναστήσει δύο και σαν πεθάνει τρείς φορές θα ζήσει χίλιες δύο...
-"Ανάσταση και θάνατος" με την μεταφορική την έννοια και δώ -σε τούτη την ζωή-...που σημαίνει ενεργητικότητα και διορατικότητα...απόφαση και πράξη...καταστροφή εκείνων που την δυστυχία φέρνουν τον πόνο και την απομόνωση...απόδραση απο ότι δεμίους μας κρατάει .... "ναι" στην ελευθερία και στην ζωή.."ναι" στους ανθρώπους ... "ναί" σε όλα τα ωραία..!
"Ναί" στον Βαγγέλη ως "οντότητα" ..."ναί" και στα παιδιά του..!
"Ναί" στην ζωή και στο "αντάμωμα" με όμορφες σκέψεις και στην γλυκειά ματιά .... ![]()
Ζήσε φίλε μου...αυτό που βλέπεις...!!!