ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Hermit30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
hurricane21Μέλος
24/06/2009, 17:07:04
εδω να αναφερω χαρακτηρισιτκα πως για να αναπτυξουμε κατι νεο θα πρεπει να το προσπαθουμε καθημερινα τουλαχιστον για 21 μερες καθως τοσο χρειαζεται για να συνηθησουμε αυτο που προσπαθουμε να το αφομιωσουμε και απο εκεικαι περα να αρχισουμε να το αναπτυσουμε....
makforΜέλος
24/06/2009, 21:13:28
hurricane21 , το 21 προκυπτει απο καποιον τυπο ? κανονα ? 21 μερες , γηινες ? του κρονου ? τι ειναι το 21 μερες ? εαν η γη ηταν στασιμη θα υπηρχαν? η μερα για τον ανθρωπο ειναι η εναλαγη νυχτας και μερας , αυτο δεν ειναι ομως χρονος ,χρονος ειναι κατι αλλο , αρα βαση αυτων (εαν κανω λαθος συγνωμη) με ποιο κανονα / τροπο καταληγουμε στο 21 ? νομιζω οτι απλουστευεις πολυ κατι που "εαν" υπαρχει ειναι αρκετα ποιο συνθετο

αλεξ , δεν εχω κανενα προβλημα να σε πιστεψω ή καλυτερα , να τα δεχτω ,
ερωτημα ,
πως καθοριζεις το αληθινο ? τι ειναι πραγματικο αραγε ? (virtual reality , ειναι αληθινο αισθανεσαι και βιωνεις καταστασεις αλλα ολα αυτα απο το καθισμα σου... ονειρα ποσο αληθινα ειναι οταν δεν ξερεις εαν κοιμασαι ή εισαι ξυπνιος ? εχω σηκωθει και εψαχνα τις αρβυλες μου 3 χρονια μετα το απολυτηριο , το ονειρο τοσο ζωντανο που εψαξα το απολυτηριο για να επιβεβειωσω οτι δεν τρελαθηκα) απο την αλλη θεωρω οτι εαν δουμε "πραγματικα" τον κοσμο οπως "ειναι" μαλλον δεν θα καταλαβαινουμε τιποτα γιατι δεν εχουμε "μαθει" εαν θες να βλεπουμε τετοιο κοσμο (αφηνω τα αλλα προβλημα στα οποια εχω αναφερθει για την μεταφορα μας στην 5η διασταση)

τα χρονια που οριζεις για να αναπτυχθει , ισως να αποτελει μια μεταλαξη του ειδους μας που εαν ερθει θα ερθει σε μερικες εκατονταδες χιλιαδες χρονια ...

για την συνειδηση , ακομη το ψαχνουμε , ο δρομος ομως δειχνει οτι αποτελει μερος του εγκεφαλου ...

για την σιγουρια σου , εγω παλι δεν ειμαι και ο λογος ειναι οι πληροφοριες που ερχονται καθημερινα για τον τροπο λειτουργιας του εγκεφαλου ... φυσικα για τιποτα δεν ειμαι σιγουρος ή απολυτος ... το μελλον θα δειξει

κατι αλλο που θελω να αναφερω ειναι το γεγονος οτι αναζητουμε αυτο που δεν βλεπουμε , αυτο που υποθετουμε οτι ισως υπαρχει , αυτο για το οποιο δεν εχουμε καμια αποδειξη οτι υπαρχει και πολλα αλλα (πνευματικα , υπερφυσικα , μεταφυσικα , θεοι και δαιμονες) την στιγμη που για ΕΜΑΣ τον ΑΝΘΡΩΠΟ γνωριζουμε ελαχιστα ,

δεν ειναι αποριας αξιο ΓΙΑΤΙ υπαρχουν ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ θεωριες , γιατι ΤΟΣΟΣ πολυς κοσμος ασχολειται με ολα αυτα , οτι φυλη και εαν ειναι , σε οποιο μερος και εαν γεννηθηκε , τι το κοινο εχουν ολοι αυτοι αραγε? μηπως προκειται για ενα παγκοσμιο χαρακτηριστικο ? οπως ειναι η γλωσσα , τα μαθηματικα , η μουσικη και αλλα ???

και αραγε ΓΙΑΤΙ δεν ασχολουμαστε να ΜΑΘΟΥΜΕ τι ειμαστε ? να ανακαλυψουμε την φυση μας ? να μαθουμε και να καταλαβουμε γιατι λειτουγρουμε με το τροπο που λειτουγρουμε , γιατι και πως φτασαμε να εχουμε σκεψη και λογο ?

λεω δηλαδη , οτι πριν παμε να βουμε την 5η διασταση , πρεπει να βρουμε ΕΜΑΣ !!!

Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

24/06/2009, 21:36:47
Δέν διαφωνώ σε κάτι απο αυτά.

quote:
πως καθοριζεις το αληθινο ? τι ειναι πραγματικο αραγε ? (virtual reality , ειναι αληθινο αισθανεσαι και βιωνεις καταστασεις αλλα ολα αυτα απο το καθισμα σου... ονειρα ποσο αληθινα ειναι οταν δεν ξερεις εαν κοιμασαι ή εισαι ξυπνιος ? εχω σηκωθει και εψαχνα τις αρβυλες μου 3 χρονια μετα το απολυτηριο , το ονειρο τοσο ζωντανο που εψαξα το απολυτηριο για να επιβεβειωσω οτι δεν τρελαθηκα) απο την αλλη θεωρω οτι εαν δουμε "πραγματικα" τον κοσμο οπως "ειναι" μαλλον δεν θα καταλαβαινουμε τιποτα γιατι δεν εχουμε "μαθει" εαν θες να βλεπουμε τετοιο κοσμο (αφηνω τα αλλα προβλημα στα οποια εχω αναφερθει για την μεταφορα μας στην 5η διασταση)

Οι θεοσοφιστές λένε οτι όλα είναι ένα όνειρο,εκτός απο την αλήθεια που βρίσκεται στο τέλος.Όμως καθώς ανεβαίνουμε επίπεδο φτάνουμε όλο και πιό κοντά στην αλήθεια.Λένε οτι υπάρχουν 12 διαστάσεις πρίν φτάσουμε στην αλήθεια,η οποία βρίσκεται στην 15 διάσταση.

Κάθε φορά θα νιώθουμε οτι ξυπνάμε απο κάποιο όνειρο.

Η πραγματικότητα για μάς είναι το μέρος οπου υπάρχει περισσότερη διάυγεια.Τά όνειρα ανήκουν στην 5η διάσταση,είναι αληθινά(μιλώντας πάντα σε σχέση με εμάς) αλλά δέν υπάρχει διάυγεια-ενέργεια.

Απ' ότι έχω καταλάβει για σένα,αυτό που χρειάζεσαι είναι οι αποδήξεις.

Αποδήξεις υπάρχουν πάρα πολλές,αρκεί να μήν τις απορίπτεις.

makforΜέλος
24/06/2009, 22:33:30
ο θεοσοφιστες μπορει να λενε πολλα (12 διαστασεις , 12 αποστολοι , 12 θεοι χμμμ, 1 - 2 ) το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να βεβαιωσει οτι δεν τα βγαλαν απλα απο το κεφαλι τους και ο λογος ειναι οτι εαν θεσεις υπο ερωτηματα ολα αυτα που λενε (και οχι μονο αυτοι) τοτε βρισκεις πολλα κενα , το μεγαλυτερο ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ (και ετσι ο καθενας βλεπεις οτι θελει και νομιζω οτι βλεπει αυτο που ΠΡΕΠΕΙ) ... οχι δεν παει ετσι αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ !!!

καποτε λεγανε και για την γη αυγο , καποιοι για την γη κρεμυδι και τους φλοιους γυρω απο αυτη και πολλα αλλα ... ολες αυτες οι θεωριες στο βαθος τους εχουν καποια αρχαια θρησκεια , η αρχαια θρησκεια (εαν δεχτω οτι δεν προυπηρξε καποιος αλλος πολιτισμος , τουλαχιστον δεν υπαρχουν τετοια στοιχεια ακομη) οπως και να το κανουμε ηταν η μετραφραση των φυσικων φαινομενων με απλα λογακια ... απο εκει ξεκινησε το κουβαρι ... περασε μετα στην φιλοσοφια και μετα ξανα γιναν ενα και αχταρμας ...

οπως και με τις θρησκειες θα σε ρωτησω το εξης απλο , ποια απο ολες τις θεωριες - φιλοσοφιες - πευματικες ομαδες ή οπως θες πεστο , περιεχει την αληθεια τελικα ? εσυ μιλας για 3ο ματι , για 5η διασταση , καποιος αλλος χωρις ματι μιλα για τσακρα , ενας τριτος μιλαει για 11 διαστασεις , ενας ακομη μιλαει για απειρες διαστασεις , ενας παραπερα μας λεει οτι ειμαστε ολοι ενα και ενας αλλος οι ολοι ειμαστε μερος του ολον πνευματος ΚΤΛΠ ... ποιος εχει την αληθεια αραγε ?

αντιστοιχο ερωτημα θετω και για τις θρησκειες και οι απαντησεις που παιρνω ειναι τουλαχιστον για μικρα παιδια !!!

ποια ειναι η αποψη σου ? κατεληξες σε καποια θεωρια μεσα απο ερευνα και αναζητηση (δεκτο και επιθυμητο ασχετως εαν το αποδεχομαι ή οχι, αλλωστε ειπαμε δεν ξερω) πως σταματας εδω και δεν συνεχιζεις να δεις και αλλες θεωριες που λενε αντιστοιχα ή εντελως διαφορετικα πραγματα ? (εκτος εαν το κανεις οποτε παω πασο) ειμαστε δηλαδη σε θεση να ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ και να ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ? πρεπει να σταματησουμε ή να συνεχισουμε να κοιταζουμε δεξια αριστερα ?

(εγω δεν θελω ουτε αποδειξεις ουτε τιποτα , αλλα η φωνη μεσα μου κανει ασταματητα ερωτηματα , ως τα παραπανω που σου κανω , καποιος μαλιστα με παρεξηγησε που κανω τοσα ερωτηματα , στην φαση που ειμαι τωρα νιωθω την πληρη ελευθερια και γαληνη , μακαρι να μπορουσα να το περιγραψω και μακαρι αυτο που νιωθω να ειναι αληθινο , απλα συζητηση κανουμε και ανταλασουμε αποψεις και σε ευχαριστω για αυτο)

Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

24/06/2009, 23:10:27
Σε παροτρύνω να ακολουθείς την εσωτερική σου φωνή.Εχω καταλάβει οτι είσαι πολύ νοητικός άνθρωπος.Προσπάθησε να απαντήσεις τις ερωτήσεις σου με το μυαλό σου.

quote:
ο θεοσοφιστες μπορει να λενε πολλα (12 διαστασεις , 12 αποστολοι , 12 θεοι χμμμ, 1 - 2 ) το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να βεβαιωσει οτι δεν τα βγαλαν απλα απο το κεφαλι τους και ο λογος ειναι οτι εαν θεσεις υπο ερωτηματα ολα αυτα που λενε (και οχι μονο αυτοι) τοτε βρισκεις πολλα κενα , το μεγαλυτερο ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ (και ετσι ο καθενας βλεπεις οτι θελει και νομιζω οτι βλεπει αυτο που ΠΡΕΠΕΙ) ... οχι δεν παει ετσι αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ !!

Ομολογώ οτι είναι πολύ δύσκολο αυτό.Μου θυμίζει το,η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.Πρόσεξε και αυτό,αν έχεις καταλάβει κάτι,τότε δέν το πιστεύεις κιόλας?Δηλαδή,πές οτι καταλαβαίνεις τον μηχανισμό ενός αντικείμενου,εάν πατήσεις ένα κουμπί τότε αυτό θα κάνει κάτι.Εσύ έχεις καταλάβει τον μηχανισμό αλλά επίσης έχεις πιστέψει αυτό που θα κάνει.Είναι πραγματικά ένα μεγάλο ερώτημα.Η κατανόηση και η πίστη.

Επίσης έχω μια ερώτηση.Με βάση την λογική σου,για πιόν λόγο να πούν ψέματα όλοι αυτοί που λένε όλα αυτά τα τρελά πράγματα?Τί θα τους ωφελείσει? Ποιο θα είναι το κέρδος τους απ'όλα αυτά.Πρέπει να ξεχωρίσεις τους αληθινούς απο τους ψεύτικους και να μήν τους βάζεις στο ίδιο κουβάροι,υπάρχουν λευκοί και μάυροι μάγοι.

quote:
ποια ειναι η αποψη σου ? κατεληξες σε καποια θεωρια μεσα απο ερευνα και αναζητηση

Έχω διαβάσει πολλά, γνωστικισμό,θεοσοφισμό για 12κλωνο dna κτλπ.

Όλα, μα όλα αυτά μιλάνε για το ίδιο πράγμα αλλά με διαφορετικές λέξεις.

Αυτό που κάνω τώρα είναι πρακτική για να βιώσω όλα αυτά.
Έχω διαβάσει τον χάρτη και τώρα ακολουθώ τον δρόμο.Κάνω και εγώ αυτό που μου λέει η εσωτερική φωνή.

Πάντως για σένα που είσαι νοητικός άνθρωπος,η άσκηση για το τρίτο μάτι σου πάει γάντι.Αλήθεια σου λέω και δέν έχω κανένα λόγο να σου πώ ψέματα.Αν φέρνεις συχνά την προσοχή σου ανάμεσα απο τα φρύδια,σταδιακά θα νιώσεις να διευρείνεται η κατανόηση σου.Αν νιώθεις άβολα,επειδή δέν κατανοείς την λειτουργεία του τρίτου ματιού(πράγμα απόλυτα λογικό)μπορεί να σκεφτείς οτι με τον ίδιο τρόπο που χρησημοποιούμε το pc ή το κινητό ή οτιδοίποτε άλλο μπορούμε να χρησημοποιούμε και αυτό.Δέν χρειάζεται να ήμαστε μηχανικοί αυτοκινήτων για να οδηγήσουμε.

Ειλικρινά σου εύχομαι να βρείς τις απαντήσεις που θέλεις.

makforΜέλος
24/06/2009, 23:40:21
εδω τωρα ακουμπαμε κατι , δεν ειπα οτι λενε ψεματα , ουτε οτι εχουν λογο κτλπ (εκτος απο ειδικες περιπτωσεις που δεν εχουνε διαρκεια) ειπαν αυτα που πιστευαν , αυτα που θεωρουν οτι ανακαλυψαν

ειναι η φυση μας τετοια , αυτος ειναι και ο λογος που εχουμε ενα σωρο θεωριες που στο βαθος σωστα λες εχουν κοινη βαση , γιατι ολα ξεκινησαν απο τους πρωτους ανθρωπους , ειναι λοιπον στην φυση μας να θελουμε τον πνευματικο κοσμο και ο καθενας τον περιγραφει μεσα απο την δικη τους οπτικη (γεωργραφικη περιοχη , φυλη , καιρικα φαινομενα κτλπ)

η γνωση αυτη ομως , δηλαδη οτι ειναι στην φυση μας να ειμαι παραμυθαδες και να πιστευουμε , δημιουργει ερωτηματα , ερωτηματα που αφορουν πως μεσα στους μυθους θα βρω την αληθεια και εαν τελικα περιεχουν οι μυθοι καποια αληθεια !!!

ολοι οι μεγαλοι δασκαλοι (γιαυτο και μειναν στην ιστορια ως μεγαλοι) αυτα που ελεγαν τα πιστευαν και ισως ειχαν και ενδειξεις , οπως τιθεται ενα επισης σοβαρο ερωτημα , ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ οτι μας μεταφερθηκαν ΑΥΤΑ που ειπαν και οχι ΑΥΤΑ που οι μαθητες ή πιστοι ΘΕΛΑΝ ? (ενα παραδειγμα ειναι μια πενευματικη ομαδα που δημιουργηθηκε στις αρχες του αιωνα , ο δασκαλος ζητησε απο τους μαθητες του - 3 στον αριθμο- να μην κανουν εικονες και να μη παρουν χρηματα για την μεταφορα τις διδασκαλιας , οι μαθητες και λεφτα παιρνουν και εικονες πουλανε, πως λοιπον ξερω οτι δεν πειραξαν τα λογια του δασκαλου? φανατασου τωρα εαν η θεωρια ερχεται απο βαθος 500 1000 ή και περισσοτερα χρονια ) εδω λοιπον μπαινει ενα ερωτημα που δυσκολα μπορει να βρει απαντηση και θελει μεγαλη προσοχη ωστε να μη πεσουμε σε παγιδες !!!

το 3ο ματι μου προσφερε 2 φοβερες εμπειριες (ματι αναμεσα στα ματια μου που το εβλεπα στο καθρεπτι και αλλαγη του χωρου και μεταφορα σε κενο) αλλα δεν ειμαι σε θεση να διακρινω το αληθινο απο το τεχνιτο , αυτο ψαχνω , αυτο το ψαξιμο με οδηγησε στην αναγκη να ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ πρωτα τον ανθρωπο , εμενα , το πως λειτουγρει το σωμα , το πως αντιλαμβανομαι τον κοσμο με τα εργαλεια που εχω (αισθησεις) και πως αυτα μπορει να μου δινουν ψευδη πληροφοριες ( εχω αναφερθει για την περιπτωση που καποιος ΒΛΕΠΕΙ τους ηχους και ΑΚΟΥΕΙ τα χρωματα , μαλιστα ειναι και ασθενεια , ισως εδω ειναι και η πηγη του φωτοστεφανου στους αγιους)

βασικο στοιχειο για μενα ειναι οτι δεν πρεπει να επαναπαυομαι σε τιποτα και ενδειξη οτι κατι δεν παει καλα ειναι οταν μια θεωρια λεει οτι εχει την πληρη γνωση της αληθειας , εκει τα χαλαμε !!

καλο ταξιδι σου ευχομαι ... αν και ειναι σιγουρο οτι θα τα ξαναπουμε εδω μεσα !!!

NemesiΜέλος
25/06/2009, 11:18:18
quote:

... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ !!!

Αυτό που γράφεις το θεωρώ απόλυτα σωστό αγαπητέ makfor αν θέλεις να φτάσεις σ' αυτό που ψάχνεις

quote:

... ποιος εχει την αληθεια αραγε ?

Η άποψή μου είναι ότι η αλήθεια είναι διαφορετική για τον καθένα μας, δεν ξέρω αν υπάρχει μια αλήθεια μόνο. Εκτός αν φτάσουμε στο επίπεδο της γνώσης του ανώτερου εαυτού μας και αν αυτός μας καθοδηγεί στην... απόλυτη αλήθεια (αν υπάρχει). Επίσης υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσει κανείς σ' αυτήν ή σ' αυτό το επίπεδο, γι' αυτό υπάρχουν και τόσες διαφορετικές φιλοσοφίες, θρησκείες, απόψεις, άλλες μας εκφράζουν, άλλες όχι, μπορούμε να διαλέξουμε το δρόμο.

Ελπίζω να μην ξέφυγα από το θέμα

Καλή μέρα σε όλους.

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

hurricane21Μέλος
25/06/2009, 12:19:40
kalησπερα και απο μενα
παρακολουθω το θεμα με ενδιαφερον και εχω καποιες ερωτησεις.
φιλε makfor τι εννοεις οταν λες οτι βλεπεις τοπ τριτο ματι στον καθρεφτη?
δηλαδη σαν τι μοιαζει σαν κανονικο ματι αναμεσα στα φρυδια?
αφου μπορεις να το δεις εσυ στο καθρεφτη τοτε υπαρχει περιπτωση να μπορει να το δει και κανεις αλλος???
makforΜέλος
25/06/2009, 13:10:43
αυτο ηταν κατι που εγινε στο παρελθον , πριν απο πολλα χρονια (καπου 18 χρονια) οταν αναζητουσα διαφορα πραγματα

ηταν στο ξεκινημα οταν επρεπε να συγκεντρωσω την σκεψη μου αναμεσα στα ματια μου και ως βοηθημα στηθηκα μπορστα στο καθρεπτη , ετσι και το βλεμα μου ηταν στραμενο και η σκεψη μου ... καποια στιγμη ειδα να εμφανιζεται ενα ματι αναμεσα στα φρυδια (εκει που ενωνονται, λιγο ποιο πανω απο την ευθεια των ματιων),την πρωτη φορα τρομαξα και κλεινοντας ανοιγοτνας τα ματια εχασα και την συγκεντρωση που ειχα , αλλες φορες καθομουν και κοιτουσα ...

δεν ειμαι σιγουρος εαν ηταν αληθινο ή οχι , απο την μετεπειτα ερευνα εχω καταληξει οτι ηταν δημιουργημα / αυταπατη / ψευδαισθηση (οπως θες πεστο) των ματιων και του εγκεφαλου...(κατι σαν τις μαγικες εικονες ή τις εικονες που εχουν διπλες οψεις) σημερα μπορω να το αναπαραγω οποτε θελω καθως εχω βρει το κολπο... μονο που δεν το βλεπει κανεις παρα μονο εγω καθως αφορα τα δικα μου ματια και εγκεφαλο , μαλιστα εβαλα βιντεοκαμερα να βιντεοσκοπει αλλα δεν εμφανιστηκε τιποτα !!!

tzikisXLΜέλος
28/06/2009, 21:18:10
quote:
Στον κβαντικό κόσμο ένα υποατομικό σωματίδιο μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο οί περισσότερες θέσεις,αυτό γίνεται επειδή ο χρόνος δέν υφίσταται εκεί.Επίσης το πού θα βρίσκεται εξαρτάται καί απο τον παρατηρητή.

Επειδή η Κβαντική Θεωρία είναι ένας μυστηριώδης και άγνωστος κόσμος, ακόμα και σε εμάς τους Φυσικούς, δεν μπορούμε να φανταστούμε την "εφαρμογή" αυτών των συμπερασμάτων στην μακροσκοπική πραγματικότητα. Θα μπορούσε κανείς να διαβάσει μια πολύ καλή σύνδεση μεταξύ Κβαντικής Θεωρίας και Εγκεφάλου, απο εργασία του κ. Νανόπουλου.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο εγκέφαλός μας (που όπως έχετε αναφέρει στο κατάλληλο νήμα δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για την λειτουργία του), μπορεί να είναι ένα Κβαντικό Σύστημα το οποίο να λειτουργεί με την απροσδιοριστία του Heisenberg, που είναι η βάση της Κβαντικής Θεωρίας.

Έτσι, όταν προσπαθούμε να προσεγγίσουμε μία δυνατότητα του εγκεφάλου (όπως το τρίτο μάτι), όσο πιο κοντά στην προσέγγιση βρισκόμαστε, χάνουμε την αίσθηση της πραγματικότητας και νομίζουμε πως εισερχόμαστε σε άλλη διάσταση (όπως την 5η διάσταση).

Ο Heisenberg σε δήλωσή του, ανέφερε πως την Απροσδιοριστία, την εμπνεύστηκε απο τον Πλάτωνα. Επομένως, εάν ψάχνουμε για απαντήσεις στις αναζητήσεις μας, όρεξη και χρήματα να έχουμε, για την παραγγελία βιβλίων των Αρχαίων Συγγραφέων.

Πάντως πρόσφατα διάβασα μία σοκαριστική επιστολή του Πυθαγόρα, σχετικά με την πρόγνωση του μέλλοντος μέσω των αριθμών. Επειδή όμως δεν ήταν σε κάποιο βιβλίο, θα ψάξω για να την επιβεβαιώσω και επίσημα.

"Φύσις κρύπτεσθαι φιλεί", Ηράκλειτος

Edited by - tzikisXL on 28/06/2009 23:33:54